Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Reprezentacija BiH će u St. Luisu odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Argentine 18. novembra 2013. godine. Ugovor o odigravanju ove utakmice potpisala su juče oba saveza. Vrijeme susreta nije definisano još, ali će vjerovatno biti u 20 sati po lokalnom vremenu.
Ugovor koji je NS/FS BiH potpisao o odigravanju prijateljske utakmice sa Argentinom, 18. 11. 2013. u St. Luisu je uslovan i biće važeći u slučaju našeg direktnog plasmana na SP.
Ugovor koji je NS/FS BiH potpisao o odigravanju prijateljske utakmice sa Argentinom, 18. 11. 2013. u St. Luisu je uslovan i biće važeći u slučaju našeg direktnog plasmana na SP.
Nasrat ce se ovdje svega i svacega, a zec jos u sumi
Zakljucati ovo
Ja bih samo da zamolim Lucky-ja da napravi neki transparent sa tabelom nashe grupe na kraju kvalifikacija, i ponese to na ovu utakmicu, da ga lakshe prepoznamo.
ma jebo mater ako bude na ovom bezbol stadionu treba dignut sve u zrak, kako je nepregledno u pm. Al evo gledam raspored Ramsa i bas imaju tu sedmicu BYE week tako da ce najvjerovatnije igrati na ovom zatvorenom, a i sto da ne novembar je mjesec sta ce koji krc napolju igrat . A zanima me ko je potvrdio termin 18 novembar, misim pricalo se o 16, pa 19, pa sad 18 nije lose ponedeljak dodje, lagano u petak zapucat, utorak kuci
Last edited by Rob_Atl on 02/10/2013 00:28, edited 1 time in total.
Ne znam ima li kakve veze Fifa ako se tekme igraju u fifinom terminu, mislim na organizaciju i to, jer nevjerujem da po fifinim standarima se moze igrati na ovakvim stadionima
burek_in_space wrote:Ja bih samo da zamolim Lucky-ja da napravi neki transparent sa tabelom nashe grupe na kraju kvalifikacija, i ponese to na ovu utakmicu, da ga lakshe prepoznamo.
On ce se garant pojaviti u maji sa likom njogovog ljubimca....safeta
burek_in_space wrote:Ja bih samo da zamolim Lucky-ja da napravi neki transparent sa tabelom nashe grupe na kraju kvalifikacija, i ponese to na ovu utakmicu, da ga lakshe prepoznamo.
On ce se garant pojaviti u maji sa likom njogovog ljubimca....safeta
Ako vidite jos jednog ovakvog sigurno nije,,Lucky,,Ja bi trebao istrcati u dimijama da se chundara ne bi vukla po travi