treba nam pod hitno duza klupa. pape bi morao isprobati prije bjelorusije jos par igraca i vratiti onu dvojicu. dakle, 23 igraca na okupljanju, pa tokom priprema odabrati 11 u najboljoj formi. ne bi smio pape zbog hastra mjenjati, kao veceras, umjesto dzeke koga ne ide, ibisevica koji je dotad bio jedan od najboljih na terenu. samo zbog imena i ugleda. pape mora biti odgovoran i hrabar menadzer. ima li ko iz kladnja da mu donese one vode?
BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- buzzer
#1401 Re: BiH-Albanija
jos jedan post i necu vise
treba nam pod hitno duza klupa. pape bi morao isprobati prije bjelorusije jos par igraca i vratiti onu dvojicu. dakle, 23 igraca na okupljanju, pa tokom priprema odabrati 11 u najboljoj formi. ne bi smio pape zbog hastra mjenjati, kao veceras, umjesto dzeke koga ne ide, ibisevica koji je dotad bio jedan od najboljih na terenu. samo zbog imena i ugleda. pape mora biti odgovoran i hrabar menadzer. ima li ko iz kladnja da mu donese one vode?
- ledeni_caj
#1402 Re: BiH-Albanija
Svi igraci nam van forme, griju klupe u svojim klubovima, kad se na to doda da i onako vecina nije neka klasa, raja i dalje ocekuje da mi nekoga razvaljujemo, da se iz treceg sesira prosetamo do prvog mjesta i slicne budalastine. Nakon debakla u Rumuniji bili su ocigledno u grcu ali veceras sasvim dobra tekma, borili se, pobjedili, mogla je jos koja uc', oni ni jedne sanse. Pojedinci nikad nece biti zadovoljni. Napokon i ovo zavrsava, bar do septembra.
- Dammme
#1403 Re: BiH-Albanija
Slažem se: lijevi bek Papac, lijevo krilo Lulić, lijevi zadnji vezni (uz dedu Rahimića) Salihović. Desni vezni Pjanić, Miske u sredini. Vedo i Medo na klupi, čekaju k'o zapete puške. Ovakva postavka naravno traži igru sa jednim špicem, ali uz ovako postavljene vezne igrače, čini mi se kao dobra kombinacija.Chmoljo wrote:ja bih više volio vidjeti da se na bek doda Papac, ili Safet, a onda izbaciti nekoga od trojice Medunjanin/Pjanić/Misimović, a na krilo staviti Lulića.
valjda bi to bila ekipa trkača...
- Topla voda
#1404 Re: BiH-Albanija
trebaju nam dobre pripremne tekme,al protiv trkaca i fizicki jakih ekipa,tipa skandinavaca,juzne koreje,usa,rusa,australije 
- Bosanski_kralj
#1405 Re: BiH-Albanija
Treba vratiti Nadarevića, Jahića, i otvoreno porazgovarati sa Papcem i Begovićem.buzzer wrote:jos jedan post i necu vise![]()
Ne znam šta je sa Merzićem, ali on je na mene ostavio utisak u nekim prijašnjim davnim utakmicama, sasvim solidnog igrača, boljeg od mnogih koje imamo trenutno u ekipi.
Ipak, bojim se, da će Sušić nastaviti po starom i neće ništa posebno mjenjati.
Last edited by Bosanski_kralj on 08/06/2011 00:51, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1406 Re: BiH-Albanija
ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
odmah se sjetim kako je Mario Basler komentarisao kada ga je vidio debeljuškastog u Bayernu i reko da nikad od njega igrač neće biti. nadam se da će i mene demantovati sada, ali ovakav trenutno, ne koristi nam puno... pogotovo protiv fizički dominantnijih ekipa.
odmah se sjetim kako je Mario Basler komentarisao kada ga je vidio debeljuškastog u Bayernu i reko da nikad od njega igrač neće biti. nadam se da će i mene demantovati sada, ali ovakav trenutno, ne koristi nam puno... pogotovo protiv fizički dominantnijih ekipa.
- buzzer
#1407 Re: BiH-Albanija
to je zbog 16:9. probaj na 4:3 i bolje ce izgledati.Chmoljo wrote:ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
- Dammme
#1408 Re: BiH-Albanija
Pa mislim da bi i tu Pape morao smoći hrabrosti i ako bude nespreman staviti ga na klupu, a na tom mjestu probati Salihovića ili Ibričića. Za ibričića sumnjam da bi mogao zamijeniti i ovako debelog Misketa, ali bi Salihović možda tu mogao odraditi posao (ako se Papac vrati).Chmoljo wrote:ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
- xXBl0odXx
#1409 Re: BiH-Albanija
Bicemo dosta jaci sa Salihovicem. On ce onda moci povucenije, a Lulic ofanzivnije i tako cuvati energiju za brze napade po strani.
A i veceras se vidjelo koliko nam Ibisevic znaci, sta god pojedini govorili za njega. Njegovo trcanje na terenu nema granica. Momak se trudi nevjerovatno i nema dileme za mene da treba igrati sa Dzekom u napadu svaku tekmu. Mi ustvari drugacije i ne znamo.
A i veceras se vidjelo koliko nam Ibisevic znaci, sta god pojedini govorili za njega. Njegovo trcanje na terenu nema granica. Momak se trudi nevjerovatno i nema dileme za mene da treba igrati sa Dzekom u napadu svaku tekmu. Mi ustvari drugacije i ne znamo.
- Kinaski
#1410 Re: BiH-Albanija
a btw golman se zvao Nemanja Supic i branio je za 10vernes81 wrote:Kakav crni sudija sta si to ti gledopuharska wrote:Budimo ljudi realni , ponajbolji nam je veceras igrac bio ovaj sudija iz Den Haaga...
a i Maleticu svaka cast ali pitanje je da li bi se ovako borio da se vec negdje prodao vani...
podsjetio me malo na onog golmana protiv Turske , tad smo ga u nebesa okivali a ja mu
se evo sad ni imena nemogu sjetiti....
-
north
#1411 Re: BiH-Albanija
Dobro je jebaji ga, 3 bobe su tu, pa kako god....igra definitvno nije na nivou, tanko poprilično, ali jebem ga ja ko je poslije Rumunije i atmosfere koja je svima poznata očekivao petardu uz neku lepršavu igru.....Da su nam napadači u formi od prošle godine, hladno bi zabili još najmanje dva komada.....Tri špica isprobali, sve gori od goreg
Mrsko mi sad o svakom ponaosob pisati, ali definitivno treba da brine loša forma gotovo cijele ekipe: Džeko, Misimović, Pjanić, Ibišević.....za ne prepoznati
.....nešto se mora drastično promijeniti do septembra, sreća pa nastaje pauza, da igramo za sedam dana u Minsku crno bi nam se pisalo...ovako, dovoljno imamo vremena da se igrači vrate u formu koliko - toliko bolju od trenutne, da se drastično popravi atmosfera u i oko reprezentacije, tako da na jesen odmah treba u prvoj utakmici jurišati na tri bobe....kakav crni remi, ne smijemo se uzdati u poklapanje ostalih rezultata....
Bjelorusija je ne znam kakvim čudom uzela četiri boda protiv Francuza, ali oni se ba pate sa mrtvim Lukesmburgom u dvije utakmice, gledao sam ih i danas, ma jedva, ekipa im qrcu ne valja...još zijanili od ovakve Albanije....ali i takva nas može uzeti ako ponovimo ne do bog igru iz Rumunije....
I da, svakako se mora poraditi na disciplini, nadam se da Safet neće dozvoliti više cirkuse ala roštiljanje uoči Minska, ili kurvaluke u sitne sate...treba uvesti klasičnu tiraniju, jer nam je slijedeća tekma opet biti li ne biti, (a koja nije do sad bila
?)
Mrsko mi sad o svakom ponaosob pisati, ali definitivno treba da brine loša forma gotovo cijele ekipe: Džeko, Misimović, Pjanić, Ibišević.....za ne prepoznati
Bjelorusija je ne znam kakvim čudom uzela četiri boda protiv Francuza, ali oni se ba pate sa mrtvim Lukesmburgom u dvije utakmice, gledao sam ih i danas, ma jedva, ekipa im qrcu ne valja...još zijanili od ovakve Albanije....ali i takva nas može uzeti ako ponovimo ne do bog igru iz Rumunije....
I da, svakako se mora poraditi na disciplini, nadam se da Safet neće dozvoliti više cirkuse ala roštiljanje uoči Minska, ili kurvaluke u sitne sate...treba uvesti klasičnu tiraniju, jer nam je slijedeća tekma opet biti li ne biti, (a koja nije do sad bila
- puharska
#1412 Re: BiH-Albanija
Utakmicu sam pratio preko interneta tako da mi se ofsajd ucinio cist kao suza ali sam poslije uvidio svoju gresku ali to tvoje vrijedjanje "levat si " , "valjas gluposti " ...nekontam ...ima´l_zime_Marinko wrote:puharska je napisao/la:Budimo ljudi realni , ponajbolji nam je veceras igrac bio ovaj sudija iz Den Haaga.puharska wrote:Nisam veceras bio u Zenici i moram prvo reci da nikad neopravdavam nasilje ali moram isto tako recikamen spoticanja wrote:tekma sasvim ok...nije bilo lahko igrati s ekipom koja brani bod nakon debakla u rumuniji...dakle od mene cestitke jer je i zalaganje bilo mnogo,mnogo bolje...
a vala i da cestitam onoj teladi iz bhf-a...koje su to picajzle...prvo su mi bili simpaticni ali su se onda ko nesto raspojasali i poceli bacati topovske udare i kamenje na albance uz idiotske pjesme "ubi siptara"(ko da smo radovanovi
)
doduse dvojica su dobila degenek od ljudi u crnom dok im se raja razbjezala na tribini...i mogu vam kazat da su mi ljudi u crnom bili simpaticniji na kraju
da sam bio u Tirani kad smo igrali protiv Albanije i ako se izuzme ona utakmica na Marakani to je
bilo daleko najgore gostovanje za nas...eto toliko o ljubaznosti albanaca ,
nije mi bilo jasno da nas toliko mrze...kazem ponovo da neopravdavam nasilje ali to su sve
racuni iz Tirane...nazalost
a i Maleticu svaka cast ali pitanje je da li bi se ovako borio da se vec negdje prodao vani...
podsjetio me malo na onog golmana protiv Turske , tad smo ga u nebesa okivali a ja mu
se evo sad ni imena nemogu sjetiti....
Mislim Puharska, kad ti sastavim oba posta vatle si ! valjas gluposti ko niko, cuj Maletic da se preko reprezentacije u ˝poznim˝ godinama prodaje ,al sto jest jest cuo sam da i njega hoce City pa se i rukama i nogama bori da se dokaze! I ja se iskreno nadam da je Mravac mjesto konacno izgubio , dosta ga je bilo ,i ako je stariji od Pandze , Pandza djeluje iskusnije!
sta bih ja tebe sad trebao sad da pocnem da vrijedjam ...ma nemam zaista volje....ziv mi bio...
-
Ripicipi
#1413 Re: BiH-Albanija
10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenici
- Chmoljo
#1414 Re: BiH-Albanija
hoće moje tjune,buzzer wrote:to je zbog 16:9. probaj na 4:3 i bolje ce izgledati.Chmoljo wrote:ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
- ratata
#1415 Re: BiH-Albanija
opet u Zenicipotres_mozga wrote:10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenici
- buzzer
#1416 Re: BiH-Albanija
sa guzicom ili bez, miske je miske. igac s mozgom. od zajednickog prijatelja kojem vjerujem sam puno cuo o njegovim ljudskim kvalitetima. ponavljam, ja bih mu dao kapitensku traku i prvo poluvrijeme, pa uveo pjanica.Chmoljo wrote:hoće moje tjune,buzzer wrote:to je zbog 16:9. probaj na 4:3 i bolje ce izgledati.Chmoljo wrote:ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
odmah se sjetim kako je Mario Basler komentarisao kada ga je vidio debeljuškastog u Bayernu i reko da nikad od njega igrač neće biti. nadam se da će i mene demantovati sada, ali ovakav trenutno, ne koristi nam puno... pogotovo protiv fizički dominantnijih ekipa.ka'em burazeru, vidi bolan Misimoviću guzice kolika je, on mi ne vjeruje. ide usporeni onog njegovog šuta, guzičice plešu i gibaju se
ko u Šakire
![]()
![]()
- quasar
#1417 Re: BiH-Albanija
Ma kakve smo mi budale, mi cemo uzeti ovim Rusima 6 boba i onda se patit sa Luksemburgom, tipa kao 1:1 u drugom poluvremenu. 
- casa_vode
#1418 Re: BiH-Albanija
nek si nam rekaoratata wrote:opet u Zenicipotres_mozga wrote:10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenicine bi da je džaba,ima glavni grad,sve velike reprezentacije igraju u svom glavnom gradu, al skonto sam davno,nema se snage za olimpijskog stadiona, veće dimenzije terena jbg,valja trčat poslije cigara,ćevapa i pive kod Mahira na vikendici
- Chmoljo
#1419 Re: BiH-Albanija
to što je fin čovjek, našoj reprezentaciji puno ne pomaže. i Edin je fin momak, o Rahimiću sam čuo u superlativima i to iz njegovog rodnog mjesta, Živinice mislim.buzzer wrote:
sa guzicom ili bez, miske je miske. igac s mozgom. od zajednickog prijatelja kojem vjerujem sam puno cuo o njegovim ljudskim kvalitetima. ponavljam, ja bih mu dao kapitensku traku i prvo poluvrijeme, pa uveo pjanica.
ali ako imamo raspoloženije igrače, onda ako je tako veliki čovjek, onda će i lakše shvatiti da je reprezentacija na prvom mjestu. pa on je bio genijalan prije dvije sezone. zato ga i jeste ovako grozno sada vidjeti.
-
Ripicipi
#1420 Re: BiH-Albanija
I ovakav kakav je, bez njega bi bili 30% slabijiChmoljo wrote:to što je fin čovjek, našoj reprezentaciji puno ne pomaže. i Edin je fin momak, o Rahimiću sam čuo u superlativima i to iz njegovog rodnog mjesta, Živinice mislim.buzzer wrote:
sa guzicom ili bez, miske je miske. igac s mozgom. od zajednickog prijatelja kojem vjerujem sam puno cuo o njegovim ljudskim kvalitetima. ponavljam, ja bih mu dao kapitensku traku i prvo poluvrijeme, pa uveo pjanica.
ali ako imamo raspoloženije igrače, onda ako je tako veliki čovjek, onda će i lakše shvatiti da je reprezentacija na prvom mjestu. pa on je bio genijalan prije dvije sezone. zato ga i jeste ovako grozno sada vidjeti.
- Kinaski
#1421 Re: BiH-Albanija
ŠljivolikiChmoljo wrote:ono što se iskreno nadam, a to je da će se Misimović vratiti u formu, jer u septembru će njegova ekipa već završavati sa sezonom. pričajte šta hoćete, ali meni ga je grozno onolikog vidjeti.
- shalla
#1422 Re: BiH-Albanija
Bez obzira na gol (hvala mu beskrajno na tome) meni u ovakvoj postavci igre Medunjanin nema mjesta u 11. Da nema Pjanića ili Misketa pa hajde ali uz njih dvojicu i Rahimića je skroz bespotreban, pogotovo u utakmicama gdje mi napadamo...
- Topla voda
#1423 Re: BiH-Albanija
otkud ti ovo?potres_mozga wrote:10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenici
-
Ripicipi
#1424 Re: BiH-Albanija
imas na scsportuTopla voda wrote:otkud ti ovo?potres_mozga wrote:10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenici
- Kinaski