A ovdje ce svakako neko iz Hrvatske uzeti pare, kao sto se za Big brother znalo da ce iz Srbije...
Ali, eto hajd, neka ih nek se realisu...hahahahha...
Moderator: _BataZiv_0809
Nedjelja je pa sam danas cio dan proveo ispred Tv ekrana i izmedju ostalog sam gledao te "Izgubljene"..Ona plava (Mirela" kaze "da je biljka grancica", na trenutak sam zastao misleci da se radi o sali ali ona sva u cudu kako to nije biljka....LadyXY wrote:U odnosu na Hayat, ovo je ekskluziva teska i visoko intelektualan projekat..Od onog sranja na hayatu me tacno bijes obuzme koji u meni probudi zelju da i onu kobilu Mersu i onoh Izonija i sve one debile izbodem nozem na oci cijele jadne nam i mizerne nacije![]()
![]()
A ovdje ce svakako neko iz Hrvatske uzeti pare, kao sto se za Big brother znalo da ce iz Srbije...
Ali, eto hajd, neka ih nek se realisu...hahahahha...
ladyblue18 wrote: A te izgubljene na hayatu sam nekidan slucajno uhvatila, mislial neki ratni film

Kako je ne "voliti".....Gdje ovo zivimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pici wrote:I kao iskreni fan Hana ekskluziva fotke.
Hana i moj omiljeni pjevač u iskrenom zanosu
Konj i Hana
Jeli gotova kahvfica
posveceno forumašu @karanani
samo da mi pici dojde
ispade mi socivo
Da nije te debele , OBN bi morao placati licencu Endemolu za Big Brother ... Znaci , posebna kuca u kojoj zive ukucani sa mali milion kamera , ogroman tim koji radi na projektu ( u srpskom BB ih je oko 150 zaposlenih , zaista ) , jako skup projekat .... Novcana nagrada je najmanji problem , sve ostalo je mnogo skuplje ...-LIBERO- wrote:Odgledah i ja jednu emisiju.
Produkcijski dosta jako,stvarno,sto jest' jest'.
Ali im ova velika mama il' ti Selma Krifica(il tako nekako) im nije trebala nikako.
Unistava emisiju,unistava cijeli projekat..losim pricama,ocajnim salama,drekavim upadicama,katastrofalnom gardarobom..ma ona ce im unistiti projekat totlno.
ni takav stil izrazavanja nikom nije zanimljiv, stoga se smatraj upozorenim i znaj da ako nastavis, mozes vrlo lako napustiti kucu saX velikog brata...jer jutros BIG SISTER IS WATCHING!CVIKERASH wrote:onu debelu krmacu selmu treba otjerati sa tv ekrana ..
SELMICE RAZGULI ,ODJE*I,PROSETAJ NIKOM NISI ZANIMLJIVA...