Hajd i meni je TBBT puno bolji od IT crowd mada je dobar i IT crowd...fatality wrote:
Kad spomenu mucke. Meni je otac to davno nekad gledao te sam i ja sa njim (dok sam bio dosta mladji). I tad mi se nije svidjelo, iako nije bilo TBBT ili nesto slicno, jednostavno mi nije smijesno, i niti jednom se nisam nasmijao u toku gledanja (mislim da sam pogledao 2-3 epizode). Moze bit i da je to razlika ovdje, ovi "stariji" se loze na te stvari dok ovi mladji vise vole ove novije (sto u sustini i ima smisla). Ja u svojoj generaciji nisam nikad nikog cuo da citira nest iz mucki, montija ili slicno tome (a u srednjim 20- tim sam). Al ovo da mladi nemaju svoje misljenje mi bas nema smisla. Eto sto se meni levatski fazoni onog cice i one dvojice iz mucki ne svidjaju, a vamo se znam nasmijat sheldonu koji pogodi neke stvari iz moje svakodnevnice, znaci da nemam misljenje ? Sta da ti kazem, nismo vise u 60-tim, vremena se mijenjaju pa tako i humor, prihvati to lakse ce ti biti
sa fontela
al sad bas izjavljivati da nevalja engleski humor...i legende tipa mucki,montija (mislim da ti onda ni "alo alo" ne lezi..) to fkt ne kontam...
pa i ja sam u srednjim 20-tim , i citavo drustvo zna za te legende...
dobro rece Qler...
jos samo da neko kaze da nadrealisti nisu smijesni...