Neku sam promjenu sto se tice bajka prizeljkivao,ali na kraju ipak nece biti nista od toga jer nemam pare.

Ovo je moja zelja, jedan dirt bicikl, ali do daljneg nista od toga, nazalost uhhh

trek na otoci,bike doctor ili ti ga haso na grbavici, gir kod vannia,intersport,sport life i tako te sportske radnje,ima ona nova radnja na malti sto se otvorila preko puta bhtelecoma. eto nekako na prvu sto mi je naletilomaximilijana wrote:prva tura... pokusaj do kozje cuprije..ali zbog raznoraznih faca (narkici neki i neki likovi sa psima) odustah na pola i samo malo po gradu vozih..![]()
![]()
![]()
predivan osjecaj
@quarterback de na pp te lokacije..CC ne volim jer su bezobrazni
e jbg sadL00d wrote:a vala, neces se nesto usreciti ni za te pare... najbolje sto mozes izvuci nesto malo "bolje" polovno ...
pogledaj na piku gt, vidio sam par 300-400KM,a samo jos vidi jel ti visina odgovaraOmerta13 wrote:Treba mi strucna pomocProsle godine sam se da izvinete malo zajebo
htio proci jeftino i kupim biciklo u peniju za nekih 99KM kontam necu ga voziti po planinama nego ovako malo po gradu neki djir nekad na posao sa njim al vec prvi dan se poceo raspadati i tako sam ga cijelo ljeto krpio i istrosio se da sam mogo kupiti neko normalno biciklo..
helen necu da ponovim istu gresku ove godine, odvojio sam nekih 300-350KM i nadam se da za tu cifru mogu uzeti nesto normala.. zanimaju me vasi prijedlozi gdje da pogledam na sta da obratim paznju i kako da kvalitetno potrosim te pare, nebih polovno da uzimam..
http://www.pik.ba/artikal/5817050/bicikl-cyco/Omerta13 wrote:Treba mi strucna pomocProsle godine sam se da izvinete malo zajebo
htio proci jeftino i kupim biciklo u peniju za nekih 99KM kontam necu ga voziti po planinama nego ovako malo po gradu neki djir nekad na posao sa njim al vec prvi dan se poceo raspadati i tako sam ga cijelo ljeto krpio i istrosio se da sam mogo kupiti neko normalno biciklo..
helen necu da ponovim istu gresku ove godine, odvojio sam nekih 300-350KM i nadam se da za tu cifru mogu uzeti nesto normala.. zanimaju me vasi prijedlozi gdje da pogledam na sta da obratim paznju i kako da kvalitetno potrosim te pare, nebih polovno da uzimam..
Svedi izbor izmedju TREKA i HT-a... ako vec imas pare uzmi HT jer ima opremu dobru!čnokr wrote:zna li neko kakvi su bajkovi pod nazivom HT,konkretno prvi link i kazite mi molim vas vase misljenje koji bi bio najbolji za uzeti,hvala unaprijed!
http://www.pik ba/artikal/5353155/ht-29er-xcs-pro-29-xt-deore-xcr-amortizer-hidraulika-shimano--------bicikl/
http://www.pik ba/artikal/4069300/trek-2012-deore-bicikl/
http://www.ciklocentar.com/index.php/bi ... ew/19/2110
to careeeeeee, hoce li biti nepristojno da pitam koja je kadenca bila ?UltraSa wrote:Al sto ne mogu ovih sto kazu da ne mozes naci dobar bajk za 300 KM, nidje veze.
Sa kinezom sam jednu cijelu sezonu vozio svake sedmice nekoliko puta po 20,30 km cak i po planinama nekoliko puta.
ne daju besplatno odrzavanje nego ti samo urade tzv prvi servis, sto se ljeti kada im je guzva svede na 1,5 minutu bicikla na stalkuXTech wrote:Nov bicikl je ipak nov bicikl i vecina njih daju u okviru nekog vremenskog perioda besplatno odrzavanje i servisiranje. Nemoj gledati i odlucivati se za polovne bicikle na osnovu slika sa pika nego odi i pogledaj i sam se uvjeri u njihovo stvarno stanje.
ako se ne razumijes u bajkove nemoj polovno, najjeftiniji GT (iako nisam ljubitelj GTa) je Palomar i kosta 375 KM, ako ti je to u prihvatljivom cjenovnom rangu uvijek bih dao radije 375 KM za nov bajk nego 200 za polovanOmerta13 wrote:Hvala vam na pomoci, obicu par radnji pa donjeti konacnu odluku.. Kao sto rekoh nebih polovno a ovo sto su mi neki pisali dobio sam dojam kao da biram izmedju mercedesa i opela.. U mom slucaju opel mi je sasvim uredu za moje potrebe
quarterback wrote:UltraSa wrote:Al sto ne mogu ovih sto kazu da ne mozes naci dobar bajk za 300 KM, nidje veze.
Sa kinezom sam jednu cijelu sezonu vozio svake sedmice nekoliko puta po 20,30 km cak i po planinama nekoliko puta.![]()
to careeeeeee
Ma da je barem bilo to, vec mi otkazale kocnice a ja picim nizbrdo 60 km/h i sve vise ubrzavam i udarim u neku ograduquarterback wrote:pazi, nemoj da te zanese u krivini po kiši
Jebiga novo je novo biciklo, ali opet su bolji ova dva odi pogledaj ako je ocuvan, provozaj ako ti pashe sto da ne...čnokr wrote:jedino,reci mi jel znatna razlika sto ovaj HT i trek nisu nova bicikla..Dok je ovaj Gt iz radnje