Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi "strucnjak" za bajk . Pitanje je sljedece: na bajku su mi trenutno gume 26X2.0 ; da li mogu staviti malo vecu ili manju dimenziju npr 26X2.2 ili 26X1.95. Hvalaaaa
valter.ba wrote:Treba mi "strucnjak" za bajk . Pitanje je sljedece: na bajku su mi trenutno gume 26X2.0 ; da li mogu staviti malo vecu ili manju dimenziju npr 26X2.2 ili 26X1.95. Hvalaaaa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mozes komotno. ja sam naprijed stavio 2.4, nazad 2.3. za ceste kupio michelin 1.75. svaka igra svaka dobija
imam ja bisage, prodao bi ih ako si zainteresovan, 2 velika spremista sa strana + 2 manja dzepa na njima
kupljene u intersportu, crna boja sa sivim refleksivnim trakama na prednjoj i zadnjoj strani
imam ja bisage, prodao bi ih ako si zainteresovan, 2 velika spremista sa strana + 2 manja dzepa na njima
kupljene u intersportu, crna boja sa sivim refleksivnim trakama na prednjoj i zadnjoj strani
Ma ja sam se naložio na ovu Topeak varijantu zato što se rack može koristiti bez bisaga, a po potrebi staviti bisage, a i ostale vrste torbi odgovaraju na taj rack. Imaš li fotografiju tih svojih?
valter.ba wrote:Treba mi "strucnjak" za bajk . Pitanje je sljedece: na bajku su mi trenutno gume 26X2.0 ; da li mogu staviti malo vecu ili manju dimenziju npr 26X2.2 ili 26X1.95. Hvalaaaa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Samo prije toga provjeri može li stati bez da grebe o ram
Ma ja sam se naložio na ovu Topeak varijantu zato što se rack može koristiti bez bisaga, a po potrebi staviti bisage, a i ostale vrste torbi odgovaraju na taj rack. Imaš li fotografiju tih svojih?
idu na korpu s tim da mi ne treba ni korpa, evo cu uslikati sada
evo drug, u dobrom su stanju bisage samo su ovdje malo uspricane sto je neminovno kod bisaga, inace nisu promocive pa ce ono sto je u njima ostati suho u svakom slucaju
dakle korpa za ram (zasarafi se ispod sjedista + dole kod zadnjeg tocka na obje strane) + bisage (ovdje na slikama se vidi i blatobran jer je montiran na korpu)
oki doki drug ovi mogu do 10kg samo pazi kada budes uzimao bisage da ti je duzina sipkica koje se kace na ram odgovarajuce duzine, da ispod njih mozes stavit blatobran,
ima li ko iskustva sa skidanjem poluge shiftera ?
spojena je inbusom medjutim kada ga krenem odvrnuti vrti se u mjestu, mora li mjenjac biti u nekom odredjenom polozaju da se ruckica skine ?
quarterback wrote:ima li ko iskustva sa skidanjem poluge shiftera ?
spojena je inbusom medjutim kada ga krenem odvrnuti vrti se u mjestu, mora li mjenjac biti u nekom odredjenom polozaju da se ruckica skine ?
koji sifteri? ja sam rastavljao sram 4 i 5, skines onaj poklopac sto je pricvrscen malim saraficima, onda imbusom odvrni polugicu. samo pazi da ti ne ispadne, unutra ima 5mil nekakvih tockica i polugica, pusiona za sastaviti ako ne upratis gdje je sta stajalo.