Biciklom kroz Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Erzsebet

#2901 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Erzsebet »

trimi68 wrote:
Ken_M wrote:
trimi68 wrote: Što se tiče lubenice dobro si prošla ..dođi kad je vrijeme ručku da vidiš sofru kad se prostre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
čemu šok za cjenu od 1500 ?? to je standard u krugu bajkera u kojem se ja vozam krećem :) :sax: :sax: :sax:

Da da. Dobro si prosla. Vecina bajkera zna za slucaj kada je H. Klipo u slicnoj situaciji uzeo ulje i zalio hidraulicne kocnice jednom momku pri cemu je potpuno unistio pakne. To je uradio namjerno uz prijetnju da mu se vise ne dolazi ispred radnje

@maximilijana

Ne raspravljaj se dalje onii su raja i uvijek ce ga braniti
Da, svi koji se voze znaju za taj nemili odgađaj i svi ga osuđuju. I Nino (kao vlasnik radnje) ima sva prava da nekome zabrani ulazak u radnju (servis), bez obzira na razloge zašto.
Da, ali nema pravo nekome uništiti bicikl. Je li mu dao novi poslije toga?
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#2902 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

fluidni wrote:Evo pratim ove komentare u vezi trgovaca i njihove ljubaznosti, pogotovu u CC Holiday Inn. Čini mi se da je ovo naše tržište relativno malo pa sebi trgovci dopuštaju svakojaku bahatost.
Kupio sam bajk u CC-u, ne sto su mi se svidjeli, vec sto sam htio odredjeni bajk a da se znaju ponasati bahato...vala znaju. Ja licno nisam imao lose iskustvo ali sam primjetio da nastup prodavaca (mislim da je Dzana bas ta) zna biti relativan od kupca do kupca. Niko od nas ne dolazi da uzme bajk dzaba vec da ga plati.
Nadati se je da ce konkurencija s vremenom doprinijeti boljem odnosu prodavaca do kupaca. I ova diskusija, s fokusom (danasnjim) na CC, mislim da bi mogla doprinijeti poboljsanju kvalitete odnosa trgovca spram musterije, ko god ona bila.
I trgovina u Vilsu je karakteristicna po "ljubaznosti" gospodina "dvometrasa" koji, cini se, misli da svi zive u svijetu bicikala, pa te gleda odj*** na sto laski nacin pod uslovom da ti uzme pare.

Eto dragi prodavači, vi samo jedite lubenice a mi pamtimo :run:
Konačno
srž problema je malo tržište i premala konkurencija i rezulta je "boli me ćuna mogu ja sa mušterijama kako hoću".
nada zadnja umire :bih:
trimi68

#2903 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Erzsebet wrote:Prema meni su uvijek bili super, iako i ja imam bicikl od 600 KM, jer tada nisam imao više para, a kasnije mi je trajao i traje i danas, šta god da mu radim (Kelly's Scarpe). Obišao sam planine, mora, rijeke, jezera, vozio s Trimijem trku na igmanskoj biatlon stazi kad je Adiju demineru pukla guma, i opet mu ništa nije bilo. Elem, u CC-u su uvijek bili odlični prema meni, samo moram reći da sam primijetio dozu bolikurčenja u zadnje vrijeme, jer im dobro ide i imaju veliku radnju, itd., pogotovo s ljudima koji ne troše ogromne pare tamo.
Da i sad je samo pitanje kad će udariti u zid .... :bih:
trimi68

#2904 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

maximilijana wrote:meni je preporuka bila da odem u CC da se tamo raspitam. i ja re raspitala..malo si fkt ne fer i subjektivan..ali dobro ima nas svakakvih :D :))).a da krivo mi je zbog lubenice kako si to pogodio :D :D :D :D
ali eto kad aiduci put budem kupovala bajk (tad cu biti opasna ko ti i iskusna i TACNO znati sta mi treba i kesirat jedno 2000KM za bajk) CC cu zaobici u sirokom krugu..al ne zbog lubenice i neljubazne tete vec zbog tebe :D :D :D :D
Žao mi je ako ćeš zaobići CC zbog mene :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
trimi68

#2905 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

maximilijana wrote:a vidim..i losh marketing je marketing....na kraju ce ljudi ici u CC i slicne radnje da dozive neugodnost
ja sam komentarima svojim htjela reci kako sam razocarana jer su mi svi rekli da je super u CCu
i sad ispade da sam ja kriva jer pobogu nisam neki profi bajker i ne znam TACNO sta hocu..i jos necu da dam vise od 500-600KM.. :shock: :shock:
a ja dusica da ne moze biti vece :D :D :D
znala sam da sam trebala role kupiti a ne ganjat bajk :D :D
Nisi ti kriva što nisi profi bajker. Kriva si što neznaš ŠTA hoćeš. :bih:
trimi68

#2906 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Erzsebet wrote:Da, ali nema pravo nekome uništiti bicikl. Je li mu dao novi poslije toga?
Slažem se i osuđujem taj čin mazanja uljem discova i bicikl mu nije uništen, nepretjeruj.
Ken_M

#2907 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Ken_M »

trimi68 wrote: Da, svi koji se voze znaju za taj nemili odgađaj i svi ga osuđuju. I Nino (kao vlasnik radnje) ima sva prava da nekome zabrani ulazak u radnju (servis), bez obzira na razloge zašto.
Ima u radnju! ali to se desilo van radnje na parkingu i ovaj nije ni namjeravao uci u radnju. Momak stajao sa biciklom na ulici a ovaj siledzija dosao sa uljem i polio mu kocnice. A nino ce sa svojim postupcima svakako otjerati sve musterije
Erzsebet wrote: Da, ali nema pravo nekome uništiti bicikl. Je li mu dao novi poslije toga?
Tacno, nema pravo unistiti bicikl ovaj ga je trebao prijaviti policiji radi unistenja tudje stvari i sabotiranja kocnica! Zamisli da ti neko kocnice u autu podmaze uljem! Radilo se o Giant DH Glory biciklu i naravno da mu nije dao novi jer je to namjerno uradio!!
Erzsebet

#2908 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Erzsebet »

trimi68 wrote:
Erzsebet wrote:Da, ali nema pravo nekome uništiti bicikl. Je li mu dao novi poslije toga?
Slažem se i osuđujem taj čin mazanja uljem discova i bicikl mu nije uništen, nepretjeruj.
Ne pretjerujem, samo u normalnoj situaciji, Nino bi uzeo taj bicikl sebi, a čovjeku dao ispravan i nov. Ali sigurno to nije uradio, znam to i bez odgovora. To je isto kao da njemu neko uzme kasu i kaže "pa nije ti radnja uništena, šta hoćeš?". Druga je stvar što bez kase ne može raditi.
Ken_M

#2909 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Ken_M »

trimi68 wrote:
Osudzujes li kada je dobio lovu od svjetske banke pa kupio dva chuckera, GPS, dzip pa onda trazio volontere da mu pomognu u pravljenju mtb transverzale? I da ponesu alat od kuce
L.e.g

#2910 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by L.e.g »

malo van teme, ali nadam se da ne zamjerite.....valjaju li ista ona bicikla sto su trenutno u Tuš-u na akciji

Image
kokuz_sa

#2911 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by kokuz_sa »

L.e.g wrote:malo van teme, ali nadam se da ne zamjerite.....valjaju li ista ona bicikla sto su trenutno u Tuš-u na akciji

Image
za po asfaltu su dobra..bez nekog prevelikog divljanja i neke zestoke voznje :)
FreeSol

#2912 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by FreeSol »

trimi68 wrote:
maximilijana wrote:a vidim..i losh marketing je marketing....na kraju ce ljudi ici u CC i slicne radnje da dozive neugodnost
ja sam komentarima svojim htjela reci kako sam razocarana jer su mi svi rekli da je super u CCu
i sad ispade da sam ja kriva jer pobogu nisam neki profi bajker i ne znam TACNO sta hocu..i jos necu da dam vise od 500-600KM.. :shock: :shock:
a ja dusica da ne moze biti vece :D :D :D
znala sam da sam trebala role kupiti a ne ganjat bajk :D :D
Nisi ti kriva što nisi profi bajker. Kriva si što neznaš ŠTA hoćeš. :bih:
Pasha previse si nadrkan. Nadji sebi kakvu djevojku, malo se se "ispusi", ako ne mozes ostavit cu ti 50KM pa nadji po "svom" ukusu. Ako ti je Nino dobar haver boli nas neka stvar (ili ako si ti Nino). Ne moras ga dizati u nebo, kad svi znamo kakvi su u CC.
Naporan si vise s tim komentarima. :lol:
trimi68

#2913 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Ken_M wrote: Ima u radnju! ali to se desilo van radnje na parkingu i ovaj nije ni namjeravao uci u radnju. Momak stajao sa biciklom na ulici a ovaj siledzija dosao sa uljem i polio mu kocnice. A nino ce sa svojim postupcima svakako otjerati sve musterije

Tacno, nema pravo unistiti bicikl ovaj ga je trebao prijaviti policiji radi unistenja tudje stvari i sabotiranja kocnica! Zamisli da ti neko kocnice u autu podmaze uljem! Radilo se o Giant DH Glory biciklu i naravno da mu nije dao novi jer je to namjerno uradio!!
А Сале то мирно гледао и није се бунио и слично?? Чудно али вријеме ће показати дали ће Нино изгубити муштерије......
И опет понављам бицикло му није било уништено, да се расправљати о пакнама (замјени истих) али то је између нјих двојице и какве везе има та прича са услугама у ЦЦ- у Холидеј Инн???????? :?
trimi68

#2914 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Erzsebet wrote:
trimi68 wrote:
Ne pretjerujem, samo u normalnoj situaciji, Nino bi uzeo taj bicikl sebi, a čovjeku dao ispravan i nov. Ali sigurno to nije uradio, znam to i bez odgovora. To je isto kao da njemu neko uzme kasu i kaže "pa nije ti radnja uništena, šta hoćeš?". Druga je stvar što bez kase ne može raditi.
Претјерујеш
trimi68

#2915 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Ken_M wrote:
trimi68 wrote:
Osudzujes li kada je dobio lovu od svjetske banke pa kupio dva chuckera, GPS, dzip pa onda trazio volontere da mu pomognu u pravljenju mtb transverzale? I da ponesu alat od kuce
Неосуђујем јер сам био дио те екипе која је хтјела да волонтира и почела са волонтирањем и снимањем стаза (оно што је мтб.ба много боље урадио). Он је добио паре и он има сва права да потроши те паре на шта он хоће.
Е сад :-? пројекат је пропао :cry: . Идемо даље. Има мтб.ба, момци су то одрадили пуно боље и сви се користимо њиховом страницом и гпс трацковима.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2916 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Znaci nino heben, da izbjegavam CC onda
trimi68

#2917 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

kokuz_sa wrote:
L.e.g wrote:malo van teme, ali nadam se da ne zamjerite.....valjaju li ista ona bicikla sto su trenutno u Tuš-u na akciji

Image
za po asfaltu su dobra..bez nekog prevelikog divljanja i neke zestoke voznje :)
а сарајевски асфалт је фин и гладак ко дјечија гуза без рупа и ивичњака :run:
да, ваљају за новац који се да (колико пара толико музике)
trimi68

#2918 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

rashtiman wrote:Znaci nino heben, da izbjegavam CC onda
јес ако му се замјериш, посвађаш и сл :bih:
пргав,
Јово Србине Чаршија је уз тебе :bih:
trimi68

#2919 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

FreeSol wrote: Pasha previse si nadrkan. Nadji sebi kakvu djevojku, malo se se "ispusi", ako ne mozes ostavit cu ti 50KM pa nadji po "svom" ukusu. Ako ti je Nino dobar haver boli nas neka stvar (ili ako si ti Nino). Ne moras ga dizati u nebo, kad svi znamo kakvi su u CC.
То дали сам надркан или не дођи и провјери (ош орално ош анално ош банално). Сретно сам ожењен, а тих 50 км дај у 7 браће требат ће ти (какви си човјек). Са Нином сам пријатељ и жао ми је што те боли "нешто". иди доктору ба...или сисај нешто за болове да те прође мука. Ја га дижем у небо, немам ја толико снаге и кад сви знају какви су у ЦЦ-у (какви су шта ??) да ову расправу коју ти полако спушташ на особни ниво завршимо.
ја напоран ..ко ми се то јавља пише

Јово Србине чаршија је уз тебе :bih: :sax:
Erzsebet

#2920 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Erzsebet »

trimi68 wrote:
Неосуђујем јер сам био дио те екипе која је хтјела да волонтира и почела са волонтирањем и снимањем стаза (оно што је мтб.ба много боље урадио). Он је добио паре и он има сва права да потроши те паре на шта он хоће.
Е сад :-? пројекат је пропао :cry: . Идемо даље. Има мтб.ба, момци су то одрадили пуно боље и сви се користимо њиховом страницом и гпс трацковима.
Interesantno, dobiješ donaciju za jednu svrhu i kupiš sebi džipa... Razmisliću da i ja tako nešto uradim, čim Trimi kaže da svako na to ima pravo :).
Ken_M

#2921 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by Ken_M »

trimi68 wrote: И опет понављам бицикло му није било уништено, да се расправљати о пакнама (замјени истих) али то је између нјих двојице и какве везе има та прича са услугама у ЦЦ- у Холидеј Инн???????? :?
Ima veze jer ljudi treba da znaju sa kakvim lubenicarom i podmazivacem kocnica imaju posla da ih ne iznenadi nesto.
trimi68 wrote:
Jasta. ti volontiraj a ja imam dzip i gradim kucu u hrasnici. I ne, nema pravo jer te pare imaju namjenu. Al ovdje svasta prolazi.
FreeSol

#2922 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by FreeSol »

trimi68 wrote:
FreeSol wrote: Pasha previse si nadrkan. Nadji sebi kakvu djevojku, malo se se "ispusi", ako ne mozes ostavit cu ti 50KM pa nadji po "svom" ukusu. Ako ti je Nino dobar haver boli nas neka stvar (ili ako si ti Nino). Ne moras ga dizati u nebo, kad svi znamo kakvi su u CC.
То дали сам надркан или не дођи и провјери (ош орално ош анално ош банално). Сретно сам ожењен, а тих 50 км дај у 7 браће требат ће ти (какви си човјек). Са Нином сам пријатељ и жао ми је што те боли "нешто". иди доктору ба...или сисај нешто за болове да те прође мука. Ја га дижем у небо, немам ја толико снаге и кад сви знају какви су у ЦЦ-у (какви су шта ??) да ову расправу коју ти полако спушташ на особни ниво завршимо.

To nek' ti zena provjerava i analno i oralno. :dance:

I uzmi bolan pravopis, sramota je biti glup i nepismen u 21. vijeku. :lol:
trimi68

#2923 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Erzsebet wrote:
trimi68 wrote:
Interesantno, dobiješ donaciju za jednu svrhu i kupiš sebi džipa... Razmisliću da i ja tako nešto uradim, čim Trimi kaže da svako na to ima pravo :).
Размисли, можда и нешто у животу урадиш....
trimi68

#2924 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

Ken_M wrote: Ima veze jer ljudi treba da znaju sa kakvim lubenicarom i podmazivacem kocnica imaju posla da ih ne iznenadi nesto.

Jasta. ti volontiraj a ja imam dzip i gradim kucu u hrasnici. I ne, nema pravo jer te pare imaju namjenu. Al ovdje svasta prolazi.
Супер сад си обавјестио широке народне масе да је Нино из ЦЦ-а лубеничар и подмазивач и шта сад ???

Ја волонтиро, Нино направио кућу ти и даље пљујеш па ЦЦ-у на са-иксу.

како знаш да Нино није добио паре за куповину џипа ?? дај ми молим те о свезнајући објасни па макар ина пп.

Ти си живи доказ да у Босни на овом форуму може свашта проћи.
trimi68

#2925 Re: Biciklom kroz Sarajevo

Post by trimi68 »

FreeSol wrote:
trimi68 wrote:

To nek' ti zena provjerava i analno i oralno. :dance:

I uzmi bolan pravopis, sramota je biti glup i nepismen u 21. vijeku. :lol:
кад си тако паметан и писмен шта ће болан оџе међу нама неписменим и глупим балканцима и врати се на тему и престани са личним препуцавањима (користи пп)

Јово Србине Чаршија је уз тебе :bih: :bih:
Post Reply