Biciklo-gdje kupiti??

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
netofil

#926 Re: Biciklo-gdje kupiti??

Post by netofil »

Averus wrote: 05/06/2026 12:31
netofil wrote: 05/06/2026 11:29 Tvrđi sic je obično udobniji na duže staze dok se čovjek navikne, mekan sic se deformiše ispod dupeta tako da uvijek ima zona trljanja, da tako kažem. Najbolje je tvrd sic i "pelena", ali ulogu igra i širina sica, jer su svačije kosti karlice specifične. Mada ko zna kakav je taj na Nakamuri, vjerovatno jest shit, ja uvijek moram zamijeniti sic na svakom biciklu, uglavnom mi najviše odgovara jedan tvrdi Giantov sa izrezom
Ma nije do Nakamure nego kod mene košćato dupe :D
Vidio sam u FISu neke one presvlake sa jastučićima, ali mi je to hem ružno, hem ofirno, hem imam osjećaj da bih malo-malo morao kupovati ponovo.
Moraću nekad obići malo radnje da vidim kakvih siceva ima mada mislim da si u pravu da se čovjek navikne vremenom na svaki.
Ma te presvlake još gore, bolje onda mekan sic (poželjno pjena ili miks umjesto samog gela), jer se govno od presvlake stalno kliže, zaboli te koljeno/kuk voziti.
Nešto ovako nije loše ako se cijena može spustiti na 50 KM https://olx.ba/artikal/68650672
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#927 Re: Biciklo-gdje kupiti??

Post by Truba »

rovac13

#928 Re: Biciklo-gdje kupiti??

Post by rovac13 »

Meni su fascinantne cijene bicikla u bih i gore,npr u njemackoj.

Kontam polovno bar jeftinije kod nas dole.Kad ono upravo suprotno.

Gore polovan cube sa xt opremom zracnom viljuskom recon,nadjes kao nov za 300 - 350 eur.......ovdje tolko kosta bicikl sa najjeftinijim dijelovima.

Ali cijenu doktira valjda ponuda potraznja.Dokle god ljudi zele da plate nakamura polar capriolo toliko,cijene nece pasti same od sebe.
Post Reply