Znaci ne ovi magistralni putevi (svi znamo kako papci voze) nego neki manji sporedni (moze i makadam
Vozam se po Sarajevu s jednog kraja na drugi za 1h dodjem, pa mi vise nije interesantno.
Mislio sam ici malo dalje nekih 30-40km za pocetak a ne znam kud da idem osim na Igman a gore mi se bas i ne penje
Pa ako ima neko ko je isao tako nekud molio bi da se javi i kaze gdje je najbolja staza a i gdje se ima sta fino vidjeti od prirode uslikati i sl. Joy ride
Sto se tice staza po samom gradu svaka cast sto su oznacili, sve od Dobrinje do Vilsonovog se moze doci stazom ako nema pjesaka. Stvarno ne znam sta je tim ljudima hodaju stazom i jos me blijedo gledaju kako im se priblizavam? Pa imate sad svoj dio trotoara pa se njim setajte a oni bas po stazi i jos bleje ko tele u sarena vrata (
Put do Vrela Bosne je sasvim ok, jeste da nema staza ali do Energoinvesta gotovo i da nema pjesaka, malo onaj dio po Ilidzi medju auta kome je problem ima i okolo medju pjesake ali tu je velika guzva (isao sam jednom pjeske, bajkom nikad
Nadam se da neko ide na dalje staze pa da mi moze reci gdje je najbolje, a mozda se nekad mozemo i dogovoriti pa na duze staze otici.