Biciklijada

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mali Ninja

#1 Biciklijada

Post by mali Ninja »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080926026

demantovao bih ovo sto piše tu, naime biciklijada nije odgodjena, vozilo se jutros sa mosta Suade Dilberović do aleje na Ilidzi .. bilo je nekih pedesetak učesnika i sve je bilo super, nije padala kiša, vozili smo po glavnoj, jupi :)

tu priliku za obaranje svog ličnog rekorda u voznji na zadnjem čekam godinu dana, tako da nikako nije moglo biti odgodjeno :D

novi rekord iznosi 9km ! :)

Image
jaza_HZSA

#2 Re: Biciklijada

Post by jaza_HZSA »

Vec sam ti rekao da si najjaci :D
fishtrija

#3 Re: Biciklijada

Post by fishtrija »

Drago mi je što je sve proteklo ok, i žao mi je što je odabran loš termin pa je bilo manje učesnika nego je trebalo biti.

Obavijest se inače odnosi samo na GdS tim, koji, kao što piše, zbog spriječenosti nije vozio ovu biciklijadu. Žao nam je...
mali Ninja

#4 Re: Biciklijada

Post by mali Ninja »

danas se malo i sviralo uzivo, muzika je totalna jebenica, ima li neko nešto slično sa samom muzikom ili isto u mp3 formatu da me podsjeti na nazive isl :)
bpsang

#5 Re: Biciklijada

Post by bpsang »

fishtrija wrote:Drago mi je što je sve proteklo ok, i žao mi je što je odabran loš termin pa je bilo manje učesnika nego je trebalo biti.

Obavijest se inače odnosi samo na GdS tim, koji, kao što piše, zbog spriječenosti nije vozio ovu biciklijadu. Žao nam je...
Neadekvatan odgovor GdS, O OTKAZIVANJU UTRKE :(
tataratira

#6 Re: Biciklijada

Post by tataratira »

super :)
Post Reply