Postovanje, zelim uzeti biciklo u kesu do 1000km. Razmisljao sam o radnji Capriolo jer mi je najblize i novo je, ima garanciju i ima ono sto mi odgovara, 9.4 HDS Full Shimano Deore, uglavnom po meni odlican bajk. Vozio bi po cesti 80% i ostalo Offroad. E sad, mnogo mi savjetuju da ne uzimam iz te radnje jer nije pouzdana i ne daje kvalitetne bicikle, pa ako moze neko da me savjetuje gdje uzeti? i da li capriolo valja?
Iskljucivo novo bi uzeo, ili polovno ali kao novo, sto je opet tesko naci jer je bajk lako usminkati za prodaju i smisliti dobru pricu kako je stajao u garazi.. Molim samo iskusni, hvala
Bicikl do 1000km
- Better Man
#2 Re: Bicikl do 1000km
Otiđi u Ciklo centar i tamo izaberi između GT i Specializeda. Ipak su to daleko kavalitetnija bicikla u odnosu na taj Capriolo.
-
ZemoBa
#3 Re: Bicikl do 1000km
Iz banja luke sam, ne znam da li vrse dostavu a opet ne ide to tako, najbolje licno..Better Man wrote:Otiđi u Ciklo centar i tamo izaberi između GT i Specializeda. Ipak su to daleko kavalitetnija bicikla u odnosu na taj Capriolo.
- ibi
#4 Re: Bicikl do 1000km
najbolje licno pitaj nekog ko se dobro konta u bicikla... nek ti pomogne
- Njanjavi
#5 Re: Bicikl do 1000km
Gt ni po cemu nije kvalitetniji od capriola u entry level segmentu bajkova, sto mozemo rec komotno da je ta granica ispod 1000 km.
Moj ti je savjet, bolje polovnjak iz vece i kvalitetnije klase nego nov beljulji poput capriola i gt.
Ako si iz banjaluke imas onog bokija sto rjesava bajkove pljahnute u eu, zna bit jako solidnih bajkova kod njega.
Moj ti je savjet, bolje polovnjak iz vece i kvalitetnije klase nego nov beljulji poput capriola i gt.
Ako si iz banjaluke imas onog bokija sto rjesava bajkove pljahnute u eu, zna bit jako solidnih bajkova kod njega.