Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
žulijan asanž wrote:
znači, generalno te cure u javnosti i u društvu nikada ne bi rekle tako nešto, ali s obzirom da smo se duboko emotivno povezali, otvorile su se.
Ti ko da se "duboko emotivno povezuješ" samo da bi mog'o ovo na kraju da ih priupitaš?
e svašta. većina vas je tendenciozna, a ne znam zašto. pretpostavljam, radi predrasuda i primitivnog okruženja u kojem živimo. ne, sestro draga, ne povezujem se emotivno da bih mogao ovo da priupitam, nego zato što se lijepo osjećam kada se emotivno povezujem, kada ženu volim svim srcem.
pričamo o svemu, kao i svaki normalan par, a seksualnost je generalno jedna od mnoštva tema. zanima me šta joj odgovara, šta joj ne odgovara, naravno, - u čemu je problem?
Ne znam šta se odmah srdiš ili ispaljuješ teškaške fraze poput "primitivizam", "tendecioznost" i "predrasude"....malo mi je upalo u oči da stalno govoriš u množini kada pričaš o "dubokom povezivanju" i onda raspitivanju kod njih o (gle slučaja!) uvijek istome....jesi li sve te s kojima si se povezao pitao da li naginju laganoj homoseksualnosti ? Zašto se se zakačio baš za to?
žulijan asanž wrote:
ova tema je o heteroseksualnim ženama koje su latentno biseksualne. ja evo ovdje tvrdim da je svaka heteroseksualna žena potencijalno biseksualna, jer je kod žena heteroseksualnost jako "rastezljiv" pojam.
muška heteroseksualnost je striktna i tu nema cile-mile - ili jesi ili nisi LAV
s druge strane ženska heteroseksualnost je puno fleksibilnija, rekao bih. mislim, da se jednostavno radi o hormonalnom setu i emocionalnom aparatu kod žena. emocionalni aparat kod žena u većini slučajeva zahtjeva obostranu razmjenu nježnosti, dok je muškarcima jako bitna i potrebna submisivnost žene (makar samo u tom trenutku seksualnog odnosa i makar samo kao dio igre, odnosno "scenarija"), dok nježnosti potpuno mogu izostati.
zato je ženama ponekad svejedno. na stranu što je valjda ljepše dirat finu, oblu, izdepiliranu, žensku guzu od neke mišićave, dlakave muške guzičetine
kako si zakljucio: muskarci koji su imali bio-seksi iskustva ,nisu LaFcine , azive i dalje heteroseksi zivotom
ima muskaraca koji ne vole scenriajsku ili pretjeranu poslusnost zene
licno,ne osjecam potrebu biti fizicki aktivna sa zenama u bilo kojem obliku,zeza ili seksi igre, eh eto moja heteroseksulanost nije bas tako fleksibilna musakrci su mi dovoljni,jer kao zena,sto mogu uopste traziti od druge zene muskarci
Cecilija wrote:Ne znam šta se odmah srdiš ili ispaljuješ teškaške fraze poput "primitivizam", "tendecioznost" i "predrasude"....malo mi je upalo u oči da stalno govoriš u množini kada pričaš o "dubokom povezivanju" i onda raspitivanju kod njih o (gle slučaja!) uvijek istome....jesi li sve te s kojima si se povezao pitao da li naginju laganoj homoseksualnosti ? Zašto se se zakačio baš za to?
Btw pratiš li rezultate ove svoje ankete ?
ne srdim se uopšte. kako drugačije nazvati tvoj prvi komentar nego tendencioznim i provokativnim. na tvoje pitanje dao sam ti odgovor, ali džaba kad si ti još uvijek tendenciozna i nećeš da shvatiš o čemu se radi ovdje i usmjerila si negativnu energiju na mene lično.
rezultati ankete su zanimljivi, jer su otprilike pola:pola, odnosno samo 50% žena je isključivo reklo da se ni u kojem slučaju ne može zamisliti u takvoj poziciji.
graue_maus wrote: muska fantazija proradila , dobijem mucninu pri samoj pomisli na tako nesto.
nije nikakva muška fantazija proradila, kad ste mi nakon godina odbijanja, potpuno uništile tu fantaziju. nakon ulaska u brak i najprostiiji, klasični, stari dobri felacio je postao fantazija (doduše, povremeno ostvariva)
temu sam postavio iz čiste radoznalosti, jer sam primjetio da većina žena javno osuđuje, a duboko u sebi ipak nemaju ništa protiv toga, čak i maštaju o tome....
U pravu si. Samo u trenutcima najvece intimnosti tako nesto ispliva na povrsinu. I meni je par heteroseksulanih cura priznalo u tim momentima da u bi mozda i imale takvu vrstu iskustva ali samo u slucaju da apsolutno niko nikad ne sazna ili da zavrse kojim slucaju u zatvoru. Ova druga solucija sa zatvorom mi se cini savrsena solucija za opravdanje pred samom sobom.
U biti po meni su cure/zene sklonije latentnom biseksualizmu i opcenito imaju drugaciji stav prema tom obliku razmjenjivanja njeznosti.
Kao sto mi iskustvo kaze njima upucavanje druge djevojke jeste vrlo cesto kompliment. Ako nije kompliment nije ni uvreda u svakom slucaju.
Kod heteroseksualnog muskarca je to drugacije. Oni sto su ters prosetali bi mu zube odmah a ovi sofisticiraniji porucili da proseta bulevarom i u svakom slucaju ne bi to upucavanje dozivjeli kao kompliment.
graue_maus wrote: muska fantazija proradila , dobijem mucninu pri samoj pomisli na tako nesto.
nije nikakva muška fantazija proradila, kad ste mi nakon godina odbijanja, potpuno uništile tu fantaziju. nakon ulaska u brak i najprostiiji, klasični, stari dobri felacio je postao fantazija (doduše, povremeno ostvariva)
temu sam postavio iz čiste radoznalosti, jer sam primjetio da većina žena javno osuđuje, a duboko u sebi ipak nemaju ništa protiv toga, čak i maštaju o tome....
U pravu si. Samo u trenutcima najvece intimnosti tako nesto ispliva na povrsinu. I meni je par heteroseksulanih cura priznalo u tim momentima da u bi mozda i imale takvu vrstu iskustva ali samo u slucaju da apsolutno niko nikad ne sazna ili da zavrse kojim slucaju u zatvoru. Ova druga solucija sa zatvorom mi se cini savrsena solucija za opravdanje pred samom sobom.
U biti po meni su cure/zene sklonije latentnom biseksualizmu i opcenito imaju drugaciji stav prema tom obliku razmjenjivanja njeznosti.
Kao sto mi iskustvo kaze njima upucavanje druge djevojke jeste vrlo cesto kompliment. Ako nije kompliment nije ni uvreda u svakom slucaju.
Kod heteroseksualnog muskarca je to drugacije. Oni sto su ters prosetali bi mu zube odmah a ovi sofisticiraniji porucili da proseta bulevarom i u svakom slucaju ne bi to upucavanje dozivjeli kao kompliment.
@strpljiva: Nisam homofob. Jednostavno ti je to tako.To ce ti reci svaki ili gotovo svaki hetero muskarac bez obzira je li ili nije homofob. Upucavanje drugog muskarca se ne smatra komplimentom.
Hodidid wrote:@strpljiva: Nisam homofob. Jednostavno ti je to tako.To ce ti reci svaki ili gotovo svaki hetero muskarac bez obzira je li ili nije homofob. Upucavanje drugog muskarca se ne smatra komplimentom.
Kao sto mi iskustvo kaze njima upucavanje druge djevojke jeste vrlo cesto kompliment. Ako nije kompliment nije ni uvreda u svakom slucaju. Kod heteroseksualnog muskarca je to drugacije. Oni sto su ters prosetali bi mu zube odmah a ovi sofisticiraniji porucili da proseta bulevarom i u svakom slucaju ne bi to upucavanje dozivjeli kao kompliment.
a zašto je to tako?
naravno, zaslužni su estrogen kod žena i testosteron kod muškaraca.
Hodidid wrote:@strpljiva: Nisam homofob. Jednostavno ti je to tako.To ce ti reci svaki ili gotovo svaki hetero muskarac bez obzira je li ili nije homofob. Upucavanje drugog muskarca se ne smatra komplimentom.
zajeb to ti hodidid,kompliment je kompliment,...
Odgovori čovjek za mene. Brena je Brena, ali triput je triput
@Hodidid Nisam rekla da jesi. Ali kome ne imponuje nabacivanje?! Nemoj mi reći da nisi slušao muškarce kada pričaju da ima se neki macan upucavao? Ma taj se nije upucavao, on je njega pas'o
zajeb to ti hodidid,kompliment je kompliment,...
Odgovori čovjek za mene. Brena je Brena, ali triput je triput
@Hodidid Nisam rekla da jesi. Ali kome ne imponuje nabacivanje?! Nemoj mi reći da nisi slušao muškarce kada pričaju da ima se neki macan upucavao? Ma taj se nije upucavao, on je njega pas'o
izvini ali koji će to normalan heteroseksualni muškarac hvaliti se okolo da mu se upucavao drugi muškarac. to će pokušati sakriti na sve moguće načine.
s druge strane, lično je moguće da mu i imponuje upucavanje drugog muškarca, samo iz jednog razloga: kriteriji privlačnosti i seksualnosti su otprilike jednaki za žene i muškarce - zgodan muškarac je zgodan i privlačan i ženama i muškarcima jednostavno zato što je zgodan. isto vrijedi i za zgodnu ženu.
tako da upucavanje bilo muškarca ili žene samo dokazuje da ispunjavaš kriterije privlačnosti, odnosno da te neko smatra zgodnim i privlačnim. a to može imponovati, zašto ne... samo što se time ne hvališ
Last edited by žulijan asanž on 26/12/2011 13:58, edited 1 time in total.
strpljiva: Najiskrenije nisam nikad imao prilike cuti nekog prijatelja da se s tim hvali. Da li su imali takvih iskustava ne znam. Ja nisam, sto ne znaci da sam rugafet.
sumirprimus wrote:ma koji ce sakrit,jedino onaj koji je nesiguran u svoju seksualnost...
onaj koji bi u mojoj raji to priznao, sigurno bi ga idućih par mjeseci mezili u svakoj mogućoj prilici
tipa: sjedimo u kafani, pa mu namjestimo lika da mu opet priđe ili "vidi macana za šankom, šta bi mu radio..." ili slične zajebancije
što će mu to
ma nek zajebaju,za dobrim konjem ne dize se samo prasina
a i zene vole,tu feminin stranu muskarca u odredjenim trenucima,njeznost,paznju,jebiga drug sve za zene
@žulijan Pa normalan se i hvali Daje do znanja da kotira na oba tržišta
Priča je u kontekstu: Joj levata neki dan, primiče se i pokušava me dotaći, mah sav je on feminiziran u PM. Došlo mi ga štocem opaliti. Ali da ti vidiš kako on mene gleda, pa ni žensko me onako ne skida pogledom. Jasnije?
@Hodidid Hvale se ženama, ne brini. U kontekstu: Kada me muškarci žele, a što ne bi i ti ?!
Strpljiva wrote:@žulijan Pa normalan se i hvali Daje do znanja da kotira na oba tržišta
Priča je u kontekstu: Joj levata neki dan, primiče se i pokušava me dotaći, mah sav je on feminiziran u PM. Došlo mi ga štocem opaliti. Ali da ti vidiš kako on mene gleda, pa ni žensko me onako ne skida pogledom. Jasnije?
@Hodidid Hvale se ženama, ne brini. U kontekstu: Kada me muškarci žele, a što ne bi i ti ?!
Vidis, razmisljas kao djevojka i to je ok ali mi tako ne funkcioniramo . Hetero muskarci ne zele da kotiraju na oba trzista. Zele samo da kotiraju na jednom i to zenskom.
Ova druga boldirana recenica je vec u domeni SF. Takav nastup moze imati samo neki tip koji je nesiguran u sebe i svoje cari pred damama.