bi - ne bi (samo za žene)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

ja sam heteroseksualna žena/djevojka, ali:

Mogu zamisliti intimni odnos sa drugom ženom, ali potiskujem to
18
18%
Odnos s drugom ženom mi je česta fantazija i ne potiskujem to
27
27%
Žene i ja - joCk. Niti me privlače, niti maštam o tome
56
55%

Total votes: 101

ljubav_aha

#51 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:Ne volim žene...dvije žene u jednoj vezi bi bile previše... :roll:

:lol: :thumbup:
spreca

#52 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by spreca »

ljubav_aha wrote:
žulijan asanž wrote:
ova tema je o heteroseksualnim ženama koje su latentno biseksualne. ja evo ovdje tvrdim da je svaka heteroseksualna žena potencijalno biseksualna, jer je kod žena heteroseksualnost jako "rastezljiv" pojam.

muška heteroseksualnost je striktna i tu nema cile-mile - ili jesi ili nisi LAV :D :D

s druge strane ženska heteroseksualnost je puno fleksibilnija, rekao bih. mislim, da se jednostavno radi o hormonalnom setu i emocionalnom aparatu kod žena. emocionalni aparat kod žena u većini slučajeva zahtjeva obostranu razmjenu nježnosti, dok je muškarcima jako bitna i potrebna submisivnost žene (makar samo u tom trenutku seksualnog odnosa i makar samo kao dio igre, odnosno "scenarija"), dok nježnosti potpuno mogu izostati.

zato je ženama ponekad svejedno. na stranu što je valjda ljepše dirat finu, oblu, izdepiliranu, žensku guzu od neke mišićave, dlakave muške guzičetine :lol: :lol:
kako si zakljucio: muskarci koji su imali bio-seksi iskustva ,nisu LaFcine , azive i dalje heteroseksi zivotom :?:

ima muskaraca koji ne vole scenriajsku ili pretjeranu poslusnost zene ;-)

licno,ne osjecam potrebu biti fizicki aktivna sa zenama u bilo kojem obliku,zeza ili seksi igre, eh eto moja heteroseksulanost nije bas tako fleksibilna :-D musakrci su mi dovoljni,jer kao zena,sto mogu uopste traziti od druge zene :D :lol: muskarci :thumbup:
:kiss: Allah te nagradio :D :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#53 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by fatamorgana »

Jel' ova tema ko neki Queer fest, :wink:
žulijan asanž

#54 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

@ljubav_aha

prvo - sta ti znaci bio-seksi?

drugo: "ili jesi ili nisi LAV" je slogan iz reklame za pivo, pa sam ga u vrlo ironičnom kontekstu upotrijebio ovdje, ali s obzirom da nisi tu, koliko sam skontao, nisi ni mogla shvatiti....

trece: muskarci koji ne vole pretjeranu poslusnost zene, su onda sami poslušni prema ženama (ovdje govorimo isključivo o tzv. seksualnoj submisivnosti, odnosno - ko je kome "podređen" prilikom seksualnog čina), ima i ta varijanta naravno. inače je zanimljivo da su psiholozi zaključili na osnovu iskustava, da su većinom takvi muškarci (seksualno submisivni) zapravo u stvarnom životu na visokim i dominantnim pozicijama (direktori, vladari, šefovi itd...)

svima je valjda poznata frommova anatomija ljudske destruktivnosti (II dio) u kojoj se najviše bavi psihološkim profilom hitlera. tu on podastire dokaze da je hitler bio seksualno ekstremno submisivan tip. u prevodu, volio je da ga žene šutaju u testise, da ga šutaju i udaraju itd... ovdje se radi naravno o ekstremnom poremećaju, ali je direktno povezan s njegovim dominatnim društvenim položajem.

taj nivo submisivnosti varira i može biti veći u korist žene, veći u korist muškarca ili podjednak. međutim, školska teza u psihologiji je da seksualni čin između muškarca i žene i pravilu je baziran upravo na blagoj podređenosti žene muškarcu.

ako vjerujete u teoriju evolucije i vratite se u vrijeme početaka čovječanstva, te analizirate tadašnje društvene odnose i emotivnu razvijenost, vjerujem da ćete vrlo lako shvatiti zašto je to tako.

iz tog vremena ostao je u nama dio tog instinkta.
žulijan asanž

#55 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote:Ne volim žene...dvije žene u jednoj vezi bi bile previše... :roll:

žulijan asanž wrote:jebemu zemberek, zar je toliko teško pročitati temu i shvatiti o čemu je riječ.

ne radi se o dvije žene u jednoj vezi. radi se o heteroseksualnim ženama i njihovoj ne/toleranciji prema istom spolu. dosta heteroseksualnih žena ima pozitivan stav kad je eventualni/potencijalni seksualni odnos s drugom ženom u pitanju. dosta njih ima taj stav, ali ga se srami radi društvenih normi, takvih kakve jesu.

u stvari, ja ne tvrdim da je to tako, samo me zanima, čisto empirijski. a zašto me zanima? zanima me zato što sam u više navrata doživio sam tu situaciju u kojoj mi cure to priznaju.

znači, generalno te cure u javnosti i u društvu nikada ne bi rekle tako nešto, ali s obzirom da smo se duboko emotivno povezali, otvorile su se.

e sad je mene zaintrigiralo to sve zajedno, pa me zanima da li je stvarno istina da je većina žena tolerantno na pomisao seksualnog odnosa (ili čak samo petinga) sa drugom ženom.

eto, vrlo jednostavno. ne radi se o temi koja obrađuje homoseksualne veze i nemojte istu na taj način doživljavati.
ljubav_aha

#56 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

spreca wrote:
ljubav_aha wrote:
žulijan asanž wrote:
ova tema je o heteroseksualnim ženama koje su latentno biseksualne. ja evo ovdje tvrdim da je svaka heteroseksualna žena potencijalno biseksualna, jer je kod žena heteroseksualnost jako "rastezljiv" pojam.

muška heteroseksualnost je striktna i tu nema cile-mile - ili jesi ili nisi LAV :D :D

s druge strane ženska heteroseksualnost je puno fleksibilnija, rekao bih. mislim, da se jednostavno radi o hormonalnom setu i emocionalnom aparatu kod žena. emocionalni aparat kod žena u većini slučajeva zahtjeva obostranu razmjenu nježnosti, dok je muškarcima jako bitna i potrebna submisivnost žene (makar samo u tom trenutku seksualnog odnosa i makar samo kao dio igre, odnosno "scenarija"), dok nježnosti potpuno mogu izostati.

zato je ženama ponekad svejedno. na stranu što je valjda ljepše dirat finu, oblu, izdepiliranu, žensku guzu od neke mišićave, dlakave muške guzičetine :lol: :lol:
kako si zakljucio: muskarci koji su imali bio-seksi iskustva ,nisu LaFcine , azive i dalje heteroseksi zivotom :?:

ima muskaraca koji ne vole scenriajsku ili pretjeranu poslusnost zene ;-)

licno,ne osjecam potrebu biti fizicki aktivna sa zenama u bilo kojem obliku,zeza ili seksi igre, eh eto moja heteroseksulanost nije bas tako fleksibilna :-D musakrci su mi dovoljni,jer kao zena,sto mogu uopste traziti od druge zene :D :lol: muskarci :thumbup:
:kiss: Allah te nagradio :D :lol: :lol: :lol:
spreca,hvala za kiss :-D socni kiss back :-D

meni zene cesto puta idu na zivce opcenito,jos da se mazim sa njima,oh neka hvala :D

mozda je pojedinim zenama taj tranzicioni proces potreban,e vala meni nije,i cisto sumanjam da ima veze sa bilo kakvom tranzicjiom,ima vise "dubljih" ralzoga :D :)
ljubav_aha

#57 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:@ljubav_aha

prvo - sta ti znaci bio-seksi?

drugo: "ili jesi ili nisi LAV" je slogan iz reklame za pivo, pa sam ga u vrlo ironičnom kontekstu upotrijebio ovdje, ali s obzirom da nisi tu, koliko sam skontao, nisi ni mogla shvatiti....

trece: muskarci koji ne vole pretjeranu poslusnost zene, su onda sami poslušni prema ženama (ovdje govorimo isključivo o tzv. seksualnoj submisivnosti, odnosno - ko je kome "podređen" prilikom seksualnog čina), ima i ta varijanta naravno. inače je zanimljivo da su psiholozi zaključili na osnovu iskustava, da su većinom takvi muškarci (seksualno submisivni) zapravo u stvarnom životu na visokim i dominantnim pozicijama (direktori, vladari, šefovi itd...)

svima je valjda poznata frommova anatomija ljudske destruktivnosti (II dio) u kojoj se najviše bavi psihološkim profilom hitlera. tu on podastire dokaze da je hitler bio seksualno ekstremno submisivan tip. u prevodu, volio je da ga žene šutaju u testise, da ga šutaju i udaraju itd... ovdje se radi naravno o ekstremnom poremećaju, ali je direktno povezan s njegovim dominatnim društvenim položajem.

taj nivo submisivnosti varira i može biti veći u korist žene, veći u korist muškarca ili podjednak. međutim, školska teza u psihologiji je da seksualni čin između muškarca i žene i pravilu je baziran upravo na blagoj podređenosti žene muškarcu.

ako vjerujete u teoriju evolucije i vratite se u vrijeme početaka čovječanstva, te analizirate tadašnje društvene odnose i emotivnu razvijenost, vjerujem da ćete vrlo lako shvatiti zašto je to tako.

iz tog vremena ostao je u nama dio tog instinkta.
1. bio-seksi ; biseksulano seksi iskustvo :lol: :D

uspjesni muskarci ne moraju biti iskljucivo pasivni u seksu ,moze biti i obratno :D

od svih muskaraca,si napisao primjer sa hitlerom,ime sinonim destruktivnosti na svim nivioma :D

uzim sebe kao primjer ili svoju djevojku :D :-D
Ma.Le.Na

#58 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Ma.Le.Na »

ja ne bi, a vi kako hocete :D :lol:
ljubav_aha

#59 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

Ma.Le.Na wrote:ja ne bi, a vi kako hocete :D :lol:
žulijan asanž

#60 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

ljubav_aha wrote:1. bio-seksi ; biseksulano seksi iskustvo

uspjesni muskarci ne moraju biti iskljucivo pasivni u seksu ,moze biti i obratno

od svih muskaraca,si napisao primjer sa hitlerom,ime sinonim destruktivnosti na svim nivioma

uzim sebe kao primjer ili svoju djevojku
žulijan asanž wrote:taj nivo submisivnosti varira i može biti veći u korist žene, veći u korist muškarca ili podjednak. međutim, školska teza u psihologiji je da seksualni čin između muškarca i žene i pravilu je baziran upravo na blagoj podređenosti žene muškarcu.
ti štekaš malo sa memorijom, ili namjerno preskačeš ono što sam stvarno napisao.
bez_ideje

#61 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by bez_ideje »

Ja samo znam da ste vi svi ovdje previse ozbiljni!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#62 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by plain vanilla »

bez_ideje wrote:Ja samo znam da ste vi svi ovdje previse ozbiljni!
ma on se nije bio ni registrovao kad smo mi odje dogovarali..svasta nesto sa sve kamerama :lol: :lol: :lol:
žulijan asanž

#63 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

ok, jebaji ga, vidim da nema fajde na ovom forumu bilo šta konkretno saznati ili koristiti forum za nešto korisno, pa da i ja okrenem na zajebanciju i spoiling, kako je to tradicionalno ovdje (još prije nego što sam se ja registrovao)

svaku normalnu temu uništite, osim onih na politici i religiji. e tamo je ozbilja 100%. :roll:

nego, guzitel šta žene, a? :D :lol:
ljubav_aha

#64 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:
ljubav_aha wrote:1. bio-seksi ; biseksulano seksi iskustvo

uspjesni muskarci ne moraju biti iskljucivo pasivni u seksu ,moze biti i obratno

od svih muskaraca,si napisao primjer sa hitlerom,ime sinonim destruktivnosti na svim nivioma

uzim sebe kao primjer ili svoju djevojku
žulijan asanž wrote:taj nivo submisivnosti varira i može biti veći u korist žene, veći u korist muškarca ili podjednak. međutim, školska teza u psihologiji je da seksualni čin između muškarca i žene i pravilu je baziran upravo na blagoj podređenosti žene muškarcu.
ti štekaš malo sa memorijom, ili namjerno preskačeš ono što sam stvarno napisao.
halooo,pisi o sebi i djevocji ,pusti skolske statistike :D

zena sam,ne moras mi pisati vise o doticnoj podredjenosti,ponavljas doticnu rijec , why :D
ljubav_aha

#65 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:ok, jebaji ga, vidim da nema fajde na ovom forumu bilo šta konkretno saznati ili koristiti forum za nešto korisno, pa da i ja okrenem na zajebanciju i spoiling, kako je to tradicionalno ovdje (još prije nego što sam se ja registrovao)

svaku normalnu temu uništite, osim onih na politici i religiji. e tamo je ozbilja 100%. :roll:

nego, guzitel šta žene, a? :D :lol:

pih,koliko je mojih tema zakljucano :D

i sto kaze tvoja djevojka o temi :D
žulijan asanž

#66 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

ljubav_aha wrote:halooo,pisi o sebi i djevocji ,pusti skolske statistike

zena sam,ne moras mi pisati vise o doticnoj podredjenosti,ponavljas doticnu rijec , why
ti zaista nisi shvatila poentu ove teme i zaista nisi pročitala sve što sam napisao s minimumom razumijevanja. ne radi se ni najmanje o meni i mojoj djevojci. s druge strane si provokativna. al s obzirom da si ti jedina bh žena koja je otišla u pilote, ne zamjeram ti, nego ti šaljem pusu. :kiss:

prvo je mujo otišo u mornare, a onda ti u pilote

svaka ti čast :D
ljubav_aha

#67 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:
ljubav_aha wrote:halooo,pisi o sebi i djevocji ,pusti skolske statistike

zena sam,ne moras mi pisati vise o doticnoj podredjenosti,ponavljas doticnu rijec , why
ti zaista nisi shvatila poentu ove teme i zaista nisi pročitala sve što sam napisao s minimumom razumijevanja. ne radi se ni najmanje o meni i mojoj djevojci. s druge strane si provokativna. al s obzirom da si ti jedina bh žena koja je otišla u pilote, ne zamjeram ti, nego ti šaljem pusu. :kiss:

prvo je mujo otišo u mornare, a onda ti u pilote

svaka ti čast :D
pusa back :-D

OK,bila sam samo-uvjerena da si temu otvorio kako rezultat ponasnja tvoje djevojke ,ali ,isto tako,sam se pitala,sto je njeno misljenje,na kao cilj provokacije,jer tema je samo-provokatinog karaktera :) lijep dan zelim :-D
žulijan asanž

#68 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

ljubav_aha wrote:pusa back

OK,bila sam samo-uvjerena da si temu otvorio kako rezultat ponasnja tvoje djevojke ,ali ,isto tako,sam se pitala,sto je njeno misljenje,na kao cilj provokacije,jer tema je samo-provokatinog karaktera lijep dan zelim
sjo, šta jedna pusa radi :D :lol:
ljubav_aha

#69 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:
ljubav_aha wrote:pusa back

OK,bila sam samo-uvjerena da si temu otvorio kako rezultat ponasnja tvoje djevojke ,ali ,isto tako,sam se pitala,sto je njeno misljenje,na kao cilj provokacije,jer tema je samo-provokatinog karaktera lijep dan zelim
sjo, šta jedna pusa radi :D :lol:
eh sad mozes zamisliti kako sam slaba prema musakracima :lol: a ti turas znesko zenske realcije :D :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#70 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Velkoski »

2girls1cup :mrgreen:

Nije lose gledati dvije 'smokin hot' zene zajedno. :mrgreen:
ljubav_aha

#71 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

leet wrote:Nije lose gledati dvije 'smokin hot' zene zajedno. :mrgreen:
jao :D uh, ne mogu ni zamisliti mazenje dva musakrca,ne ide,ne pali,dzaba :D :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#72 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Velkoski »

Al' zato zamisli dvije dobre trebe 8-)
ljubav_aha

#73 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

leet wrote:Al' zato zamisli dvije dobre trebe 8-)
dzaba :D

nego,da li si zamislio dobro dva blazing musakrca sto se maze :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#74 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Velkoski »

Jok, to je fuj :mrgreen:
ljubav_aha

#75 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ljubav_aha »

leet wrote:Jok, to je fuj :mrgreen: