bi - ne bi (samo za žene)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

ja sam heteroseksualna žena/djevojka, ali:

Mogu zamisliti intimni odnos sa drugom ženom, ali potiskujem to
18
18%
Odnos s drugom ženom mi je česta fantazija i ne potiskujem to
27
27%
Žene i ja - joCk. Niti me privlače, niti maštam o tome
56
55%

Total votes: 101

žulijan asanž

#1 bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

većina mojih djevojaka (ako ne i sve!) su mi nakon nekog vremena upoznavanja i "intimiziranja" priznale da mogu zamisliti odnos sa drugom ženom ili čak da često o tome fantaziraju.

ovo su uvijek bili najintimniji momenti kod tih cura, znači veza je morala postati stvarno ozbiljna, da bi mi se otvorile.

uvijek sam to ja pitao jer, iskreno, to mi je neka moja fantazija, kao i većini muškaraca. nikad nisam tražio to otvoreno, ali sam iz radoznalosti pitao.

ono što mene zanima je ova anketica. :) potpuno je aMonimna, pa da vidimo šta kaže statistika.

moj dojam su žene puno više sklone biseksualnosti od muškaraca. ne znam da li sam u pravu, ali iz ovog dosadašnjeg iskustva, tako bih rekao.
Last edited by žulijan asanž on 25/12/2011 12:32, edited 1 time in total.
cvjece13

#2 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by cvjece13 »

odnos s drugom ženom ne želim, ne fantaziram o tome, ali nije mi fuj. Poljubila sam se nekoliko puta u životu sa par djevojaka ( drugarice), onako iz zezancije, ok je, ali ne privlači me to.
žulijan asanž

#3 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

cvjece13 wrote:odnos s drugom ženom ne želim, ne fantaziram o tome, ali nije mi fuj. Poljubila sam se nekoliko puta u životu sa par djevojaka ( drugarice), onako iz zezancije, ok je, ali ne privlači me to.
da ali opet dokazuješ da su žene puno tolerantnije na homoseksualni odnos nego muškarci. na primjer, zamisli muškarca koji kaže da ne fantazira o tome, ali se par puta poljubio s drugom. :D
Revolucionar ★

#4 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Revolucionar ★ »

skupo pitanje za cure .. zanimljivo nista ne bi , ni pokusaja nekakve parade od onog queer fest-a . . tako da, neka se cure jos drze fantaziranja ( one koje to rade )
cvjece13

#5 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by cvjece13 »

žulijan asanž wrote:
cvjece13 wrote:odnos s drugom ženom ne želim, ne fantaziram o tome, ali nije mi fuj. Poljubila sam se nekoliko puta u životu sa par djevojaka ( drugarice), onako iz zezancije, ok je, ali ne privlači me to.
da ali opet dokazuješ da su žene puno tolerantnije na homoseksualni odnos nego muškarci. na primjer, zamisli muškarca koji kaže da ne fantazira o tome, ali se par puta poljubio s drugom. :D
To je tačno, mnogo smo tolerantnije. I ne mogu ni zamisliti heteroseksualnog muškarca koji bi poljubio svog druga, pa ni u zezanciji. A i cure su generalno sklonije i međusobnom razmjenjivanju nježnih dodira, zagrljaja i tako to, i to nam je nekako normalno, uobičajeno i godi nam, a ne povezujemo to sa homoseksualnošću. Barem je tako u mom slučaju i mojih drugarica (nadam se :-D ).
LovableF34

#6 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by LovableF34 »

Nemam apsolutno nikakvih teritorijalnih pretenzija prema ženama. :D Nit' fantaziram, nit' se cmačem sa haverkama u trenucima 'nervnog rastrojstva'. :D Žao mi je ako te razočarah. :D
bez_ideje

#7 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by bez_ideje »

Meni je to sve normala.......ja se rodno ne ogranicavam :mrgreen:
graue_maus

#8 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by graue_maus »

:lol: muska fantazija proradila :D , dobijem mucninu pri samoj pomisli na tako nesto.
PalaSa Marsa

#9 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by PalaSa Marsa »

žulijan asanž wrote:većina mojih djevojaka (ako ne i sve!) su mi nakon nekog vremena upoznavanja i "intimiziranja" priznale da mogu zamisliti odnos sa drugom ženom ili čak da često o tome fantaziraju.

ovo su uvijek bili najintimniji momenti kod tih cura, znači veza je morala postati stvarno ozbiljna, da bi mi se otvorile.

uvijek sam to ja pitao jer, iskreno, to mi je neka moja fantazija, kao i većini muškaraca. nikad nisam tražio to otvoreno, ali sam iz radoznalosti pitao.

ono što mene zanima je ova anketica. :) potpuno je aMonimna, pa da vidimo šta kaže statistika.

moj dojam su žene puno više sklone biseksualnosti od muškaraca. ne znam da li sam u pravu, ali iz ovog dosadašnjeg iskustva, tako bih rekao.
Ne, ne zamisljam takvo nesto i to mi je ne prirodna pojava. Kad bi samo pokusala zamislit' na blic takvu sliku u svojoj glavi, bilo da se radi o dvije cure ili dva momka nekako bude... prazno.. bezlicno.. izopaceno. :)

Napomena :Ne zelim da uvrijedim nikoga, postujem svaciji izbor, samo iznosim svoj stav.
žulijan asanž

#10 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

graue_maus wrote::lol: muska fantazija proradila :D , dobijem mucninu pri samoj pomisli na tako nesto.
nije nikakva muška fantazija proradila, kad ste mi nakon godina odbijanja, potpuno uništile tu fantaziju. :D :D nakon ulaska u brak i najprostiiji, klasični, stari dobri felacio je postao fantazija (doduše, povremeno ostvariva) :lol: :roll:

temu sam postavio iz čiste radoznalosti, jer sam primjetio da većina žena javno osuđuje, a duboko u sebi ipak nemaju ništa protiv toga, čak i maštaju o tome....
*mima*

#11 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

PalaSa Marsa wrote: Ne, ne zamisljam takvo nesto i to mi je ne prirodna pojava. Kad bi samo pokusala zamislit' na blic takvu sliku u svojoj glavi, bilo da se radi o dvije cure ili dva momka nekako bude... prazno.. bezlicno.. izopaceno. :)

Napomena :Ne zelim da uvrijedim nikoga, postujem svaciji izbor, samo iznosim svoj stav.

Postujes svaciji izbor a pises da je izopaceno........ne kontam sta je izopaceno......
žulijan asanž

#12 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

edit, vidim da ovdje @pala s marsa se izvinjava i kaže da ne želi uvrijediti nikoga. ne želim ni ja uvrijediti nikoga, a posebno ne homoseksualne osobe. ova tema nije o njima.

ova tema je o heteroseksualnim ženama koje su latentno biseksualne. ja evo ovdje tvrdim da je svaka heteroseksualna žena potencijalno biseksualna, jer je kod žena heteroseksualnost jako "rastezljiv" pojam.

muška heteroseksualnost je striktna i tu nema cile-mile - ili jesi ili nisi LAV :D :D

s druge strane ženska heteroseksualnost je puno fleksibilnija, rekao bih. mislim, da se jednostavno radi o hormonalnom setu i emocionalnom aparatu kod žena. emocionalni aparat kod žena u većini slučajeva zahtjeva obostranu razmjenu nježnosti, dok je muškarcima jako bitna i potrebna submisivnost žene (makar samo u tom trenutku seksualnog odnosa i makar samo kao dio igre, odnosno "scenarija"), dok nježnosti potpuno mogu izostati.

zato je ženama ponekad svejedno. na stranu što je valjda ljepše dirat finu, oblu, izdepiliranu, žensku guzu od neke mišićave, dlakave muške guzičetine :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#13 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by PalaSa Marsa »

*mima* wrote:
PalaSa Marsa wrote: Ne, ne zamisljam takvo nesto i to mi je ne prirodna pojava. Kad bi samo pokusala zamislit' na blic takvu sliku u svojoj glavi, bilo da se radi o dvije cure ili dva momka nekako bude... prazno.. bezlicno.. izopaceno. :)

Postujes svaciji izbor a pises da je izopaceno........ne kontam sta je izopaceno......
Pa naravno da postujem, i ne pada mi na pamet da osudim (ne daj Boze) nekog ko uziva u tome ili u bilo cemu drugom. Meni izaziva ovo gore sto rekoh i ne zelim tim sto meni to izaziva da utice na nekog negativno. Iznesoh stav i to je to. :) Nemojte se srdit'. :-D

Asanaz, razumjela, .. ne sikirat'. :)
♥ Julianna ♥

#14 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by ♥ Julianna ♥ »

žulijan asanž wrote:edit, vidim da ovdje @pala s marsa se izvinjava i kaže da ne želi uvrijediti nikoga. ne želim ni ja uvrijediti nikoga, a posebno ne homoseksualne osobe. ova tema nije o njima.

ova tema je o heteroseksualnim ženama koje su latentno biseksualne. ja evo ovdje tvrdim da je svaka heteroseksualna žena potencijalno biseksualna, jer je kod žena heteroseksualnost jako "rastezljiv" pojam.

muška heteroseksualnost je striktna i tu nema cile-mile - ili jesi ili nisi LAV :D :D

s druge strane ženska heteroseksualnost je puno fleksibilnija, rekao bih. mislim, da se jednostavno radi o hormonalnom setu i emocionalnom aparatu kod žena. emocionalni aparat kod žena u većini slučajeva zahtjeva obostranu razmjenu nježnosti, dok je muškarcima jako bitna i potrebna submisivnost žene (makar samo u tom trenutku seksualnog odnosa i makar samo kao dio igre, odnosno "scenarija"), dok nježnosti potpuno mogu izostati.

zato je ženama ponekad svejedno. na stranu što je valjda ljepše dirat finu, oblu, izdepiliranu, žensku guzu od neke mišićave, dlakave muške guzičetine :lol: :lol:
žene se ne depiliraju po guzi :-D
il ima nekih ne doBog :shock:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#15 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by plain vanilla »

jok, ne volEm zene :cry:
žulijan asanž

#16 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

plain vanilla wrote:jok, ne volEm zene :cry:

što bona, nemaš pojma kako je to dobro :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#17 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by plain vanilla »

žulijan asanž wrote:
plain vanilla wrote:jok, ne volEm zene :cry:

što bona, nemaš pojma kako je to dobro :D
ne zelim ni saznati.. :cry:

a probaj ti s muskarcima, bolje je :D
HAVANA

#18 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by HAVANA »

Lijepo je kad se zene maze.
*mima*

#19 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

žulijan asanž wrote:
graue_maus wrote::lol: muska fantazija proradila :D , dobijem mucninu pri samoj pomisli na tako nesto.
nije nikakva muška fantazija proradila, kad ste mi nakon godina odbijanja, potpuno uništile tu fantaziju. :D :D nakon ulaska u brak i najprostiiji, klasični, stari dobri felacio je postao fantazija (doduše, povremeno ostvariva) :lol: :roll:

temu sam postavio iz čiste radoznalosti, jer sam primjetio da većina žena javno osuđuje, a duboko u sebi ipak nemaju ništa protiv toga, čak i maštaju o tome....

ti si ocito uskracen za mnogo sto sta
žulijan asanž

#20 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

*mima* wrote:
žulijan asanž wrote:

ti si ocito uskracen za mnogo sto sta
stara dobra cinična i nemilosrdna mima. :D

za mnogo štošta (ovo se zajedno piše, btw) sam uskraćen, kako nisam. uplaćujem PIO a penzije neću vidjet, uplaćujem zdravstveno, a doktor mi se smije i ne hebe me ni 5%, plaćam 22% kod mikrokreditne kamate, poskupila struja i plin, benzin isto poskupio. ma nisam ja bona za mnogo štošta uskraćen, nego za sve u životu :mrgreen:

znaš li gdje je na toj listi pušenje u braku? gdje sam ja napisao da ja ne dobijam inače felacio. ovdje samo stoji da ga u braku malo rijeđe ima :lol:
*mima*

#21 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

:lol: ....vidim dobro poznajes dobru....staru....cinicnu mimu.......ja samo citam ono sto pise......
žulijan asanž

#22 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

*mima* wrote::lol: ....vidim dobro poznajes dobru....staru....cinicnu mimu.......ja samo citam ono sto pise......

đe te neću znat aktivnija si od marka cukenberga na internetu.
*mima*

#23 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

Jesam.....ali samo sa jednim nickom........nastavi sa maŠtanjem.
žulijan asanž

#24 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

*mima* wrote:Jesam.....ali samo sa jednim nickom........nastavi sa maŠtanjem.
:kiss:
Pikaboo

#25 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Pikaboo »

Ne dozvoljavam da me cmacu u obraz kada se sretnem pedeset puta u toku dana,a da ne govorim cmakanje u usta i nesto vise od toga.Seksualna devijacija.
Post Reply