Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima naravno. Jedna od najnovih zgrada u Bran. Sipa uradila optiku u zgradi a BH Telecom je prikljucio na svoju mrezu. Cim se pojavi zaintwresovani korisnik koji pripremi opticku instalaciju u objektu odmah se i prikljucuje na mrezu BHT.
Eto i PIK je na optici.
ado17 wrote: ↑22/04/2021 18:16
Moja tv net go, kako funkcionise ? Iskustva?
Izmjeri na telefonu 4G brzinu interneta na lokaciji gdje mislis koristiti moja tv to go
Ide do 100Mbps a kako funkcionise moja tv, sta je potrebno?
Znaci brzina ti je odlicna za ovo, dobijes modem sa sim karticom i preko njega se spaja stb i gledas kanale, jer sve ide preko 4G i samo imas limit na download od 100 GB, ali i to mozes dokupiti
Svakako prvi mjesec ti je testno pa ako nisi zadovoljan vratis.
kakaljin wrote: ↑21/04/2021 19:45
Ja sam danas prisutvovao tom spajanju i bas se ima posla oko jednog korisnika da se to spoji i da bude sve po PS-u
ima k... posla u firmi ko se svako djeli nekom nadleznošću.
Juče npr. za 3h, prvi put dolaze na adresu. 2(ne)čovjeka povukla cca 90m optike povarila u kući i na (spojnici-ormaru) i pustila uslugu.
Sve za 3h.
Može se kad se hoće. (kod drugog operatera, nije bh telekom)
Radio sam te poslove ovako to izgleda lahko nama kad gledamo.Svi osim telekoma koriste gpon samo je kod njih p2p optika i tu je velika razlika u brzini posla.P2P je dosta skuplji ali i bolji za korisnike.gpon je takodje dobar ali ako se rasporedi po nitima na spliteru korisnici kako treba a ne na fazon neka je samo on na optici.
Super vijest za ljubitelje borilačkih sportova – kanal Arena Fight na Moja TV
Za sve korisnike Moja TV usluge, od danas novi kanal u ponudi – Arena Fight.
Arena Fight je sportski kanal koji će posebno obradovati sve ljubitelje borilačkih sportova, a posebno boksa. Na kanalu Arena Fight gledaoce čeka pregršt atraktivnih i kvalitetnih mečeva koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Novi kanal donosi premijum borbe i mečeve bokserskog svijeta, ali i MMA borbe čija popularnost u svijetu sve više raste.
Vašoj pažnji preporučujemo posebno atraktivne događaje koji će se već sljedeće sedmice odigrati – Revija Beogradski pobjednik i regionalna bokserska liga Regionalna bokserska liga prvi put počinje polovinom maja, a otvoriće je Željezničar i Podgorica u međusobnom dvoboju, direktno i ekskluzivno na Arena Fight kanalu.
dend wrote: ↑23/04/2021 08:43Super vijest za ljubitelje borilačkih sportova – kanal Arena Fight na Moja TV
Arena Fight je sportski kanal koji će posebno obradovati sve ljubitelje borilačkih sportova, a posebno boksa. Na kanalu Arena Fight gledaoce čeka pregršt atraktivnih i kvalitetnih mečeva koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Novi kanal donosi premijum borbe i mečeve bokserskog svijeta, ali i MMA borbe čija popularnost u svijetu sve više raste.
Vašoj pažnji preporučujemo posebno atraktivne događaje koji će se već sljedeće sedmice odigrati – Revija Beogradski pobjednik i regionalna bokserska liga Regionalna bokserska liga prvi put počinje polovinom maja, a otvoriće je Željezničar i Podgorica u međusobnom dvoboju, direktno i ekskluzivno na Arena Fight kanalu.
dend wrote: ↑23/04/2021 08:43Super vijest za ljubitelje borilačkih sportova – kanal Arena Fight na Moja TV
Edit: Arena Fight HD je uvrstena, sad hoce li ovaj kanal ostati u osnovnom paketu ili ce ici u onaj HD paket koji se placa ne znam. Sada je 354 kanal, tako da su neki dupli koji su bili u SD-u izbaceni?
127 Elta HD ... 125
259 Kanal 6 HD ... 126
282 TV 7 HD ... 77
...
Novi Arena Fight kanali su ubačeni
354 Arena Fight HD
355 Arena Fight
...
Baš mi se sviđa to što brišu nepotrebne duplikate kanala. Još jedino da nakon ovih migracija naprave bolju defaultnu listu
...
Ukupan broj kanala je 355 na MojaTV
Ukupan broj HD kanala je 84 na MojaTV
Onda predpostavljam da Arena Fight SD ostaje u osnovnom paketu, a ovaj Arena Fight HD ide u dodatni HD paket koji se placa? Mada je neko rekao ovdje da se vise nece naplacivati taj HD paket, ako tu bude istina i svi HD kanali budu u osnvonom paketu, to ce biti ekstra i veliki udarac konkurenciji. Treba jos ubaciti Sevdah u HD-u, BN HD, BN2 HD, K3 HD, Tropik TV HD, TLC HD, Baby TV HD, Nick Jr. HD, TNT Kids ne znam idu li oni u HD-u, CineStar paket u HD-u, Visat paket svakako i mnogi drugi. Hajde barem se ne spava ko svih godina unazad. Brzine internet svakako, to ne treba ni spominjati.
Ima tacno 41 kanal koje BHT emituje u SD a postoje u HD:
Spoiler
Show
RTV Visoko
Sky News
Euronews
RTCG Sat
RTS Svet
Arena Sport 1 HR
K3
Smart TV
TLC
France 24 (in Arabic)
France 24 (in English)
France 24 (in French)
Arena Sport 1 SRB
MTV Global
VH1
Pink
Pink Premium
SAT.1
ProSieben
RTS 2
RTS 1
HIT TV
Saudi Quran
Fight Network
BN Music
BN
English Club TV
RTL
Tatabrada TV
Sevdah TV
Tropik TV
SK 1
SK 2
SK 3
SK 4
Pikaboo
Vavoom
N1
SK Golf
SK Esports
Super Media TV
Neke je malo teze nabaviti a neki su skuplji od SD kanala (prvenstveno njemacki u HD).
MTV wrote: ↑23/04/2021 19:37
Ima tacno 41 kanal koje BHT emituje u SD a postoje u HD:
Spoiler
Show
RTV Visoko
Sky News
Euronews
RTCG Sat
RTS Svet
Arena Sport 1 HR
K3
Smart TV
TLC
France 24 (in Arabic)
France 24 (in English)
France 24 (in French)
Arena Sport 1 SRB
MTV Global
VH1
Pink
Pink Premium
SAT.1
ProSieben
RTS 2
RTS 1
HIT TV
Saudi Quran
Fight Network
BN Music
BN
English Club TV
RTL
Tatabrada TV
Sevdah TV
Tropik TV
SK 1
SK 2
SK 3
SK 4
Pikaboo
Vavoom
N1
SK Golf
SK Esports
Super Media TV
Neke je malo teze nabaviti a neki su skuplji od SD kanala (prvenstveno njemacki u HD).
Dupli kanali koji imaju i SD i HD verziju na MojaTV
Spoiler
Show
7 Al Jazeera Balkans
90 Al Jazeera Balkans HD
355 Arena Fight
354 Arena Fight HD
37 Arena Sport 2
86 Arena Sport 2 HD
38 Arena Sport 3
87 Arena Sport 3 HD
39 Arena Sport 4
88 Arena Sport 4 HD
36 Arena Sport BiH
89 Arena Sport BiH HD
28 Arirang TV
298 Arirang TV HD
1 BHT 1
148 BHT HD
194 CCTV 4
300 CCTV 4 HD
193 CGTN
299 CGTN HD
195 CGTN Documentary
301 CGTN Documentary HD
91 FACE HD
8 FACE TV
22 Hayat Folk
285 Hayat Folk HD
66 Hayat Music
283 Hayat Music HD
3 Hayat TV
153 Hayat HD
62 Hayat Plus
284 Hayat Plus HD
212 Hayatovci
279 Hayatovci HD
9 MTV Igman
233 MTV Igman HD
150 Nickelodeon
342 Nickelodeon HD
11 RTV Slon
335 RTV Slon HD
232 Televizija 5
280 Televizija 5 HD
308 TRT Arabi
309 TRT Arabi HD
291 TRT World
292 TRT World HD
4 TVSA
257 TVSA HD
Odnosno 24 TV kanala koja imaju i HD i SD verziju, meuđutim TV kanali iz sledeće liste su dio HD paketa ( 13 TV kanala )
Spoiler
Show
HD Paket - 4.68KM
86 Arena Sport 2 HD
87 Arena Sport 3 HD
88 Arena Sport 4 HD
89 Arena Sport BiH HD
283 Hayat Music HD
284 Hayat Plus HD
285 Hayat Folk HD
292 TRT World HD
298 Arirang TV HD
299 CGTN HD
300 CCTV 4 HD
301 CGTN Documentary HD
309 TRT Arabi HD
354 Arena Fight HD *
Odnosno njih 13 što znači da je 11 TV kanala samo zapravo ima nepotrebne duplikate u HD i SD verziji i to
Spoiler
Show
90 Al Jazeera Balkans HD
298 Arirang TV HD
148 BHT HD
91 FACE HD
153 Hayat HD
279 Hayatovci HD
233 MTV Igman HD
342 Nickelodeon HD
335 RTV Slon HD
280 Televizija 5 HD
257 TVSA HD
PlusSA wrote: ↑23/04/2021 20:51
Danas mi se na poslu kolega hvali brzinom neta.
Jedva tjerao 8Mbps jer je daleko od centrale, al su mu bili radovi neki u blizini kuce ubacena kutijica prebacili ga na VDSL i tjera 24Mbps
Nije tražio VDSL, sami su to naštimali
Ja bih pucao u koljeno nekome da mi je ova brzina a eto nekome je i to vrh vrhova
Za moje preferencije za danasnje vrijeme mjera je barem 100 Mbps...realno meni vise ne treba...ovo mi je optimum jer je ucitavanje stranica instant na ovoj brzini,dok se na 50 Mbps vec osjeti usporenje...loadovanje stranica je oko 1-2 sekunde,nije pola sekunde kao na 100 Mbps
dend wrote: ↑23/04/2021 20:41
Dupli kanali koji imaju i SD i HD verziju na MojaTV
Spoiler
Show
7 Al Jazeera Balkans
90 Al Jazeera Balkans HD
355 Arena Fight
354 Arena Fight HD
37 Arena Sport 2
86 Arena Sport 2 HD
38 Arena Sport 3
87 Arena Sport 3 HD
39 Arena Sport 4
88 Arena Sport 4 HD
36 Arena Sport BiH
89 Arena Sport BiH HD
28 Arirang TV
298 Arirang TV HD
1 BHT 1
148 BHT HD
194 CCTV 4
300 CCTV 4 HD
193 CGTN
299 CGTN HD
195 CGTN Documentary
301 CGTN Documentary HD
91 FACE HD
8 FACE TV
22 Hayat Folk
285 Hayat Folk HD
66 Hayat Music
283 Hayat Music HD
3 Hayat TV
153 Hayat HD
62 Hayat Plus
284 Hayat Plus HD
212 Hayatovci
279 Hayatovci HD
9 MTV Igman
233 MTV Igman HD
150 Nickelodeon
342 Nickelodeon HD
11 RTV Slon
335 RTV Slon HD
232 Televizija 5
280 Televizija 5 HD
308 TRT Arabi
309 TRT Arabi HD
291 TRT World
292 TRT World HD
4 TVSA
257 TVSA HD
Odnosno 24 TV kanala koja imaju i HD i SD verziju, meuđutim TV kanali iz sledeće liste su dio HD paketa ( 13 TV kanala )
Spoiler
Show
HD Paket - 4.68KM
86 Arena Sport 2 HD
87 Arena Sport 3 HD
88 Arena Sport 4 HD
89 Arena Sport BiH HD
283 Hayat Music HD
284 Hayat Plus HD
285 Hayat Folk HD
292 TRT World HD
298 Arirang TV HD
299 CGTN HD
300 CCTV 4 HD
301 CGTN Documentary HD
309 TRT Arabi HD
354 Arena Fight HD *
Odnosno njih 13 što znači da je 11 TV kanala samo zapravo ima nepotrebne duplikate u HD i SD verziji i to
Spoiler
Show
90 Al Jazeera Balkans HD
298 Arirang TV HD
148 BHT HD
91 FACE HD
153 Hayat HD
279 Hayatovci HD
233 MTV Igman HD
342 Nickelodeon HD
335 RTV Slon HD
280 Televizija 5 HD
257 TVSA HD
... @MTV , kradem tvoju listu za licne potrebe
BHT i BHT HD nerijetko imaju različit program. Npr na HD verziji bude neki sportski program, a na običnom Dnevnik ... Nekoliko puta sam tome svjedočio.