Na onim na kojim sam ja gledao nisu.fusion_ba wrote: ↑17/03/2021 10:31I kod Telemacha su takvi titlovi na mnogim kanalima
Evo nisu ni na pomenutom kanalu fox movie hd,tamo su titlovi u vecoj rezoluciji
Moderator: Benq
Na onim na kojim sam ja gledao nisu.fusion_ba wrote: ↑17/03/2021 10:31I kod Telemacha su takvi titlovi na mnogim kanalima
Informacije o ugovoru nisu dostupne javnosti
Znam da nisu, ali mozda neko ima informacije iz prve ruke od nekog iz vrha Telecoma.
Makedonski operater A1 takodjer izbacio SK-e tj. citav paket UMdend wrote: ↑17/03/2021 12:02U hrvatskoj HT i A1 su odustali od Sport Klub kanala pa je valjda mislio na to da ce i bhT se ugledati na to za par godina kad istekne ugovorDzematlija wrote: ↑17/03/2021 11:47Šta je sada bilo, do kada BHT ima ugovor za isporuku SK? Nije valjda da se razmišja o tome da ih ne produžavaju?
Ja sam to pisanje vidio na telemach temi/ telemach na facebook/ bojkot telemacha ... od stranje "ljubitelja"
Urotili se svi iz "nekog" razlogaREDDEVILS wrote: ↑17/03/2021 14:03Makedonski operater A1 takodjer izbacio SK-e tj. citav paket UMdend wrote: ↑17/03/2021 12:02U hrvatskoj HT i A1 su odustali od Sport Klub kanala pa je valjda mislio na to da ce i bhT se ugledati na to za par godina kad istekne ugovorDzematlija wrote: ↑17/03/2021 11:47
Šta je sada bilo, do kada BHT ima ugovor za isporuku SK? Nije valjda da se razmišja o tome da ih ne produžavaju?![]()
ProbajFritzWalter wrote: ↑17/03/2021 14:07 Poz, jedno pitanje jel se moze aktivirati prelazak na veci paket pretplate preko moja web shopa?
Bez odlazaka u poslovnicu, potpisivanje ugovora itd itd
Prije je do daljinskog,ali to mozes provjeriti vrlo lako.clio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 15:50 TV se normalno upali, restartujem onu crnu kutiju resiver (Albis), on se ucita, pojavi se na ekranu onaj kanal koji je zadnji gledan, ali daljinski nista ne prebacuje. Daljinski je jos od 2013-2014 godine, vjerovatno otisao.
Kakva je procedura, mogu li da u Telecom odnjeti daljinski i traziti zamjenski ili oni moraju doci na adresu, odnosno njihova terenska ekipa, sto mi je malo nezgodno jer uglavnom me nema u stanu u toku njihovog radnog vremena.
Da li moze biti i do resivera ili do daljinskog?
ako si vidio ljubicaste zrake onda su daljinski i baterije ispravne. Probaj STB iskljuciti iz struje pa ponovo ukljuciti, mozda tad dodje sebi.clio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 16:01 Nisam znao ovo da se moze preko telefona provjeriti daljinski, fakat se pojavljuje ljubicasta tacka kada pritisnem bilo koje dugme na daljinskom. Nesto novo naucih.![]()
Ode do trgovine vidjeti baterije da uzmem, cudno mi je da su baterije jer je prije dva dana odlicno sve radilo, obicno baterije vremenom slabe, a ne odjednom.
Koji je daljisnki ? mozes li slikati ? mozda je neki univerzalni pa je "izgubio" komandeclio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 15:50 TV se normalno upali, restartujem onu crnu kutiju resiver (Albis), on se ucita, pojavi se na ekranu onaj kanal koji je zadnji gledan, ali daljinski nista ne prebacuje. Daljinski je jos od 2013-2014 godine, vjerovatno otisao.
Kakva je procedura, mogu li da u Telecom odnjeti daljinski i traziti zamjenski ili oni moraju doci na adresu, odnosno njihova terenska ekipa, sto mi je malo nezgodno jer uglavnom me nema u stanu u toku njihovog radnog vremena.
Pise isto sto i na kutiji od STB-a, Albis Technologies, nije univerzalni. Ode ipak uzeti nove baterije, pa probati. Jest star daljinac, ali vaj STB i modem su mi bas nekako "ususurni", estetski lijepi, u odnosu na ove nove koje su previlike, pa mi se zato ne mijenjaju.dend wrote: ↑18/03/2021 16:09Koji je daljisnki ? mozes li slikati ? mozda je neki univerzalni pa je "izgubio" komandeclio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 15:50 TV se normalno upali, restartujem onu crnu kutiju resiver (Albis), on se ucita, pojavi se na ekranu onaj kanal koji je zadnji gledan, ali daljinski nista ne prebacuje. Daljinski je jos od 2013-2014 godine, vjerovatno otisao.
https://www.bhtelecom.ba/wp-content/upl ... repaid.pdfajdamo wrote: ↑18/03/2021 16:19
Ako ćeš gledati van bh telecom mreže prati ovo uputstvo
10KM 30 dana, 90 dana 26 KM
https://bhtelecom.ba/wp-content/uploads ... final1.pdf
Link za registraciju putem maila
https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/regi ... 1_unos.jsp
Ako ima taj "ljubicasti" sjaj iz daljisnkog na kameri onda daljinski radi, probaj prvo te baterija, pa probaj onda ocistiti daljinski iznutra ako ne proradiclio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 16:22Pise isto sto i na kutiji od STB-a, Albis Technologies, nije univerzalni. Ode ipak uzeti nove baterije, pa probati. Jest star daljinac, ali vaj STB i modem su mi bas nekako "ususurni", estetski lijepi, u odnosu na ove nove koje su previlike, pa mi se zato ne mijenjaju.dend wrote: ↑18/03/2021 16:09Koji je daljisnki ? mozes li slikati ? mozda je neki univerzalni pa je "izgubio" komandeclio_dci120 wrote: ↑18/03/2021 15:50 TV se normalno upali, restartujem onu crnu kutiju resiver (Albis), on se ucita, pojavi se na ekranu onaj kanal koji je zadnji gledan, ali daljinski nista ne prebacuje. Daljinski je jos od 2013-2014 godine, vjerovatno otisao.