BHTelecom
Moderator: Benq
- seoBIH
#3151 Re: BHTelecom
Ima nas kojima ugovor istice
Je li ovo greška ili?
- REDDEVILS
#3152 Re: BHTelecom
Brzinom svjetlosti se brišu moji postovi 
- dend
#3153 Re: BHTelecom
Znas ti vrlo dobro da je ovo treci njegov post od cega su prethodna dva obrisana, a i znas säm sta je cilj ovog posta ...Benq wrote: ↑24/08/2021 14:48Nema potrebe za provokacijama, lijepo objasnis covjeku da ce dobiti karakteristike svakog paketa kad klikne na "Vidi ponudu", jer ovaj screenshot koji je postavio vodi na citavu grupu paketa. Kad objasnis, na njemu je hoce li prihvatiti to ili ne, ali ne smije biti provokacija, vrijedjanja i etiketiranja.
- Benq
- dend
- Benq
- dend
#3157 Re: BHTelecom
Imamo ja i "kolega" historiju.. da nije mene bilo i dan danas bi bio na bhtelecomu
-
kakaljin
#3158 Re: BHTelecom
Imas dvije rijeci od i do to ti znaci OD te cijene DO te brzine internetai tako da kad kliknes vidi ponudu izbacice ti sve pakete koje ima telecom pa izaberes onaj koji ti odgovara
Moja tv net
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
Moja tv Full
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
Imas sve sportske kanale na jednom mjestu, imas stabilan internet. Tako da izaberi sta ti najbolje odgovara
Last edited by kakaljin on 24/08/2021 15:04, edited 1 time in total.
- Benq
- REDDEVILS
#3160 Re: BHTelecom
Super akcija „Imaš sve uz MojaTV!“

„Imaš sve uz MojaTV“ je nova, fenomenalna Super ponuda za sve nove i postojeće korisnike MojaTV usluge, po promo cijeni pristupa usluzi od samo 1 KM i to od 19. 08. do 17.10.2021. godine.
Uživajte BEZ NAKNADE u premium filmskom i sportskom TV sadržaju i uslugama tokom cijelog trajanja ugovora, čak 24 mjeseca:
MojaTV Net: HBO + MojaTV HD + Moja webTV
MojaTV Full: HBO Premium + MojaTV HD + Moja webTV
*Ponuda se odnosi na fizička lica i svi benefiti važe uz potpisivanje obaveznog ugovornog odnosa na 24 mjeseca.
Svi korisnici MojaTV Net i MojaTV Full paketa imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za dodatni veoma vrijedan benefit: “povećanje pristupne brzine do 100 Mbps”, bez povećanja cijene paketa.
– „Povećanje pristupne brzine do 100 Mbps“, tehnički će se realizirati tako što će se korisnicima manjih paketa dodijeliti paketi MojaTV Net 4/5, odnosno MojaTV Full 4/5 , sa brzinama do 100Mbps, u zavisnosti od tehničke mogućnosti i preferencije korisnika.
PREMIUM sadržaji i HD kvalitet slike
Nudimo vam premium sadržaje prepune zabave i avanture. Otkrijte najnovije filmske poslastice HBO Premium paketa (HBO paket, HBO GO opcija i Cinemax paket) i maksimalno uživajte u najboljem sportskom sadržaju Arena Sport kanala u HD kvaliteti slike!
Dodatno besplatno pratite MojaTV gdje god da se nalazite, putem aplikacije Moja webTV. Sve što vam treba je internet konekcija.
Ukoliko koristite OPA uslugu ili je aktivirate prilikom odabira akcijske ponude, dobijate šest mjeseci BESPLATNOG korištenja drugog STB uređaja.
Aktivirajte i e-račun za MojaTV uslugu, prvih šest mjeseci svaki mjesec 1 KM manje (sa PDV-om) na vašem računu.
Zahtjev za MojaTV uslugu možeš podnijeti online, putem webshopa
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... moja-tv-2/

„Imaš sve uz MojaTV“ je nova, fenomenalna Super ponuda za sve nove i postojeće korisnike MojaTV usluge, po promo cijeni pristupa usluzi od samo 1 KM i to od 19. 08. do 17.10.2021. godine.
Uživajte BEZ NAKNADE u premium filmskom i sportskom TV sadržaju i uslugama tokom cijelog trajanja ugovora, čak 24 mjeseca:
MojaTV Net: HBO + MojaTV HD + Moja webTV
MojaTV Full: HBO Premium + MojaTV HD + Moja webTV
*Ponuda se odnosi na fizička lica i svi benefiti važe uz potpisivanje obaveznog ugovornog odnosa na 24 mjeseca.
Svi korisnici MojaTV Net i MojaTV Full paketa imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za dodatni veoma vrijedan benefit: “povećanje pristupne brzine do 100 Mbps”, bez povećanja cijene paketa.
– „Povećanje pristupne brzine do 100 Mbps“, tehnički će se realizirati tako što će se korisnicima manjih paketa dodijeliti paketi MojaTV Net 4/5, odnosno MojaTV Full 4/5 , sa brzinama do 100Mbps, u zavisnosti od tehničke mogućnosti i preferencije korisnika.
PREMIUM sadržaji i HD kvalitet slike
Nudimo vam premium sadržaje prepune zabave i avanture. Otkrijte najnovije filmske poslastice HBO Premium paketa (HBO paket, HBO GO opcija i Cinemax paket) i maksimalno uživajte u najboljem sportskom sadržaju Arena Sport kanala u HD kvaliteti slike!
Dodatno besplatno pratite MojaTV gdje god da se nalazite, putem aplikacije Moja webTV. Sve što vam treba je internet konekcija.
Ukoliko koristite OPA uslugu ili je aktivirate prilikom odabira akcijske ponude, dobijate šest mjeseci BESPLATNOG korištenja drugog STB uređaja.
Aktivirajte i e-račun za MojaTV uslugu, prvih šest mjeseci svaki mjesec 1 KM manje (sa PDV-om) na vašem računu.
Zahtjev za MojaTV uslugu možeš podnijeti online, putem webshopa
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... moja-tv-2/
-
Isaiah4110
#3162 Re: BHTelecom
Pozdrav, koristim moju tv net, da li neko zna da li se moze izvesti ono sto zelimo tj da mi se iz druge telef uticnice sprovede internet do najblize sobe do racunara da se rijesim mreznog kabla od 15m koji ide preko cijelog stana?
Ne razumijem se previse u to ali mislim da bi mi trebao jos 1 modem za to, uz onaj koji smo i dobili na koristenje koji je bukvalno 10+ metara udaljen od racunara, ja ne vidim problem u tome ni tehnicki ni bilo koji drugi kad vec imam slobodnu tel uticnicu, osim sto treba malo volje, vremena i truda, cekam njihov konacni odgovor, par uposlenika kaze moze, 1 ne zna, 1 kaze ne moze, samo 1 modem...nije cak ni ponudio da se plati taj drugi modem nit on odlucuje o tome on je u tehnickoj sluzbi ali ne djeluje mi da bas sve zna i da je najpametniji jos mi poceo pricati o ruteru o kojem ga nisam ni pitao...mozda je i "glup" zahtjev ali stvarno ne vidim problem da se to realizuje...predlozio wifi karticu za racunar, ne dolazi u obzir par zidova i vrata ko zna kakav bi mi internet bio...mozda neko na forumu ima vise znanja ionako znamo kako se tamo zaposljava i ko se zaposljava...hvala...
Ne razumijem se previse u to ali mislim da bi mi trebao jos 1 modem za to, uz onaj koji smo i dobili na koristenje koji je bukvalno 10+ metara udaljen od racunara, ja ne vidim problem u tome ni tehnicki ni bilo koji drugi kad vec imam slobodnu tel uticnicu, osim sto treba malo volje, vremena i truda, cekam njihov konacni odgovor, par uposlenika kaze moze, 1 ne zna, 1 kaze ne moze, samo 1 modem...nije cak ni ponudio da se plati taj drugi modem nit on odlucuje o tome on je u tehnickoj sluzbi ali ne djeluje mi da bas sve zna i da je najpametniji jos mi poceo pricati o ruteru o kojem ga nisam ni pitao...mozda je i "glup" zahtjev ali stvarno ne vidim problem da se to realizuje...predlozio wifi karticu za racunar, ne dolazi u obzir par zidova i vrata ko zna kakav bi mi internet bio...mozda neko na forumu ima vise znanja ionako znamo kako se tamo zaposljava i ko se zaposljava...hvala...
- Hyperthalamus
#3163 Re: BHTelecom
Kratko i jasno .... ne moze.
-
markopd
#3164 Re: BHTelecom
Pošto koristim Moja WEB TV,a moj operater još nije i vjerovatno ne planira ubacivati Arenu 1x2,kakve su šanse za taj kanal na BHT?
- dend
- mc-twin
#3167 Re: BHTelecom
Restartuj mobitel.jarobot wrote: ↑24/08/2021 09:52 Ultra start stanje važećeg kredita 0,52 km pokušam pozvati i javlja automatska poruka da nemam dovoljno za poziv i da dopunim kredit.
Sve vam vaše lopovsko koliko to trba biti na kreditu da se obavi razgovor ako je minimum 0,20 km.
Dobi su mahanj za sve dobiće mahanje i za ultru.
-
sabahudin_78
#3168 Re: BHTelecom
Na mobitelu pise da sam danas potrosio 364 mobilnih podataka a na bh telekom aplikaciji 877. Pa kako da im objasnim da im curi negdje.
- dend
#3169 Re: BHTelecom
Jel više vjeruješ board computeru u autu ili kilometraži kojoj pređešsabahudin_78 wrote: ↑24/08/2021 16:49 Na mobitelu pise da sam danas potrosio 364 mobilnih podataka a na bh telekom aplikaciji 877. Pa kako da im objasnim da im curi negdje.
Zašto? Kanal će biti dostupan na STBu, na webTVu je jedino upitno
-
Hakiz
#3170 Re: BHTelecom
Ne, ja pogriješio sa postom.dend wrote: ↑24/08/2021 16:57Jel više vjeruješ board computeru u autu ili kilometraži kojoj pređešsabahudin_78 wrote: ↑24/08/2021 16:49 Na mobitelu pise da sam danas potrosio 364 mobilnih podataka a na bh telekom aplikaciji 877. Pa kako da im objasnim da im curi negdje.
Zašto? Kanal će biti dostupan na STBu, na webTVu je jedino upitno
-
markopd
#3171 Re: BHTelecom
Ako se pojavi na STB,morao bi i na WebTV.Pa trenutno su sve Arene koje imaju na STB dostupne i preko ovog WebTV.Jedino pravo je pitanje,hoće li uopšte ovaj kanal doći u ponudu BH Telecoma.Čitam po drugim forumima,da će na ovom kanalu ići multiprenos LŠ i LE a to baš pratim redovno.
- dend
#3172 Re: BHTelecom
Prvo:Isaiah4110 wrote: ↑24/08/2021 16:20 Pozdrav, koristim moju tv net, da li neko zna da li se moze izvesti ono sto zelimo tj da mi se iz druge telef uticnice sprovede internet do najblize sobe do racunara da se rijesim mreznog kabla od 15m koji ide preko cijelog stana?
Tebi treba RUTER ,a ne MODEM. MODEM preuzima DSL signal od telekoma i pretvara ga u "internet, televiziju, telefoniju..". RUTER preuzima INTERNET signal i nastavlja ga dalje.
Drugo:
Telekom nije dužan spojiti terminalnu opremu koja nije njihova, u prevodu nisu dužni spojiti tvoj računar ali jesu dužni spojiti njihov STB ili ti ga resiver.
Treće:
Na daljinu i bez detaljnog pregleda stana i instalacija nije moguće utvrditi da li se to može izvesti što ti želiš, nebitno gdje radi i čime se bavi.
Četvrto:
Telekom nema dodatne RUTERE koji se plaćaju, odnosno nemaju nikakve dodatne RUTERE i samim tim nisi dužan telekomu plaćati neki dodatni RUTER.
Što se tiče problematike:
Prvo otvori telefonsku utićnici u sobi kod računara, slikaj i postavi ovdje da vidimo šta se unutra ulazi. Ako nema barem 4 slobodnih žica nema od tog plana ništa.
- dend
#3173 Re: BHTelecom
Nije istina, fali jedna ARENA SPORT 1 na MojaWebTVmarkopd wrote: ↑24/08/2021 17:09Ako se pojavi na STB,morao bi i na WebTV.Pa trenutno su sve Arene koje imaju na STB dostupne i preko ovog WebTV.Jedino pravo je pitanje,hoće li uopšte ovaj kanal doći u ponudu BH Telecoma.Čitam po drugim forumima,da će na ovom kanalu ići multiprenos LŠ i LE a to baš pratim redovno.
Takođe, ne mora značiti da će se pojaviti na MojaWebTV ako se pojavi na STB
- dend
- dend
#3175 Re: BHTelecom
Od danas su na MojaWebTV dostupni ovi kanali
353 Agro TV HD
354 Arena eSport HD
355 Balkan Trip HD
356 Superstart TV HD
357 Toxic HD
Na webstranici
https://www.tvchannellists.com/w/List_o ... Moja_webTV