Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni nije jasno kako mogu nuditi tako male brzine za toliko puno para...
Mene su prebacili na bhtelecom optiku prije par dana jer mi je u mahali bio prekinut glavni telefonski kabel a optika je bila vec razvucena. A inace to ne bi uradili jer uvjetuju optiku sa uzimanjem mojatv paketa. A meni to ne odgovara jer bih morao uzeti 4 receivera... I sad imam tu optiku a paket 10/1. A konkurencija koja je kablovska firma preko koje gledam tv kanale nudi optiku sa brzinom 100/4 za iste pare...
Nisam presao sa internetom jos na njih zbog ugovorne obaveze sa bhtelecomom ali ako ovi ne povecaju brzinu na optici necu imati izbora...
Ja nezz ni jednog operatera da ce za 30 KM ponuditi brzinu 100/4 samo interneta bez tv.
Mene su prebacili na bhtelecom optiku prije par dana jer mi je u mahali bio prekinut glavni telefonski kabel a optika je bila vec razvucena. A inace to ne bi uradili jer uvjetuju optiku sa uzimanjem mojatv paketa. A meni to ne odgovara jer bih morao uzeti 4 receivera... I sad imam tu optiku a paket 10/1. A konkurencija koja je kablovska firma preko koje gledam tv kanale nudi optiku sa brzinom 100/4 za iste pare...
Nisam presao sa internetom jos na njih zbog ugovorne obaveze sa bhtelecomom ali ako ovi ne povecaju brzinu na optici necu imati izbora...
I ja sam tako čekao da koriguju samostalne internet pakete, ali izgleda nema od toga ništa pa sam na kraju uzeo moja tv paket. STB koristim samo za kanale koje nemam na kablovskoj pošto imam i Telemach D3 kablovski paket bez interneta.
Prezadovoljan sam stabilnošću interneta na mojoj tv
Evolution_IV wrote: ↑13/07/2021 00:10
U zadnje vrijeme se na jednom telefonu pojavljuje da se ukuca nekakav kod za otkljucavanje,malo malo se pojavi,telecom kartica i sve radi normlano??
je li neko imao iskustvo sa tim?
Sim kartica ili je loše ubačena ili je oštećena.
Ako se isti problem javlja i da drugim sim karticama onda je problem do mobitela
Ima li neko problema na mojoj tv sa vracanjem programa unazad i sa prikazivanjem sadrzaja iz HBO on demand? Nadjem sadrzaj, kliknem play, ali se ne moze ucitati. Reset recivera ne pomaze
Neće mi internet u roamonigu u Srbiji, u čemu je problem, iš'o na postavke, mijenj' o, zvao 1444 kaže sve je uredu...
Inače imam Extra S paket i prvi put sam van BiH odkako je krenulo ukidanja roaminga. Telefon Xperia
Bosanac sa dna kace wrote: ↑13/07/2021 09:15
Neće mi internet u roamonigu u Srbiji, u čemu je problem, iš'o na postavke, mijenj' o, zvao 1444 kaže sve je uredu...
Inače imam Extra S paket i prvi put sam van BiH odkako je krenulo ukidanja roaminga. Telefon Xperia
Pored aktivnog roaminga u postavka potrebno je i aktivirati data roaming
mozda ti je blokiran net kada si u roamingu... pogledaj u postavkama, connections, mobile networks, data roaming... stavi da je dozvoljeno na svim mrezama...
Evolution_IV wrote: ↑13/07/2021 00:10
U zadnje vrijeme se na jednom telefonu pojavljuje da se ukuca nekakav kod za otkljucavanje,malo malo se pojavi,telecom kartica i sve radi normlano??
je li neko imao iskustvo sa tim?
Sim kartica ili je loše ubačena ili je oštećena.
Ako se isti problem javlja i da drugim sim karticama onda je problem do mobitela
Ja nezz ni jednog operatera da ce za 30 KM ponuditi brzinu 100/4 samo interneta bez tv.
foxlife wrote: ↑12/07/2021 17:41
Meni pokazuje ovako
Evo kako kod mene pokazuje 100 SMS, a trebalo bi 1500 i uopšte ne broji poslate SMS poruke, a na listingu ih uredno evidentira. Ovo je Extra L paket opcija bogatiji sadržaj. Vjerovatno je neki bug u pitanju.
Last edited by semir_d on 13/07/2021 11:53, edited 1 time in total.
dend wrote: ↑13/07/2021 10:55
Podnesi zahtjev i koristi
jedan po jedan, sto jedan. Onda ce nekome doci iz guzice u glavu da prihod pada i onda ce MORATI nešto uraditi. Ali hajde, dok je drzavno, moze kako hoce.
_BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2021 12:08
Sto ne radi mobilni internet u Srbiji???
Mom jaranu isto nije radio mobilni internet dok smo bili u Srbiji prosle sedmice...i on nazove 1444 (dok smo jos bili tamo)...kazu nazvat ce vas neko iz tehnicke podrske...i stvarno kroz 5-10 minuta zovu...kazu vi imate zabranu za roaming...vjerovatno ste nekada podnijeli zahtjev...ako zelite mozemo vam to deaktivirati...i stvarno nakon minutu-dvije, internet proradio..
Ja sam imao isti problem u martu, sa haloo mrežom u Srbiji. Aktivirao roaming opciju i neće pa neće. Kontaktirao podršku i oni odradili dio posla i proradilo.
Zna li neko što ne mogu poslati kredit, piše da usluga nije aktivirana. Kako da je aktiviram, tražim po stranici, ali nisam uspio ništa, slao "start" na neke brojeve i ništa ?
Pored aktivnog roaminga u postavka potrebno je i aktivirati data roaming