Pa onda to je to, drzi se deaktivacije.
BHTelecom
Moderator: Benq
-
sifra2020
#20927 Re: BHTelecom
Drzim samo me bunilo to sto mi preslo u februar vazenje ,jer cekam 01.02 pa da premium aktiviram a ne bih da mi oboje natovare na racunu za februar
-
arelinho
#20928 Re: BHTelecom
Ako deaktiviram HD paket, a aktiviram Premium Arene hoće li mi one biti u HDu?
- Zombi_Rex
- Hyperthalamus
#20930 Re: BHTelecom
Jel' ko slao sms danas ?
Ne stizu poruke osobama kojima sam pisao (niti dobijam potvrdu da je poruka isporucena).
Ne stizu poruke osobama kojima sam pisao (niti dobijam potvrdu da je poruka isporucena).
-
sifra2020
#20931 Re: BHTelecom
Hoce,bar sam ja tako shvatio,i ja sam zato iskljucio hd a premium cu placat jer ce bit u HD .a ive obicne ne moraju mi ni biti u HD
uvođenje dodatnog Arena Sport Premium paketa (Arena Sport Premium SD i HD TV kanali) po cijeni od 5 KM (sa PDV-om), OVO PISE NA STRANICI BHT,pise da i HD ulazi u 5km osim ako nisu slagali
- REDDEVILS
#20932 Re: BHTelecom
Kod mene je Moja Tv Net M, dali je u ovom paketu Arena Premium
-
kakaljin
-
Adi-g
#20934 Re: BHTelecom
Zar je ovo mojaweb tv za korisnike drugih operatera skocila na 20km mjesec.
Imaju ponudu 1 6 i 12 mjeseci. Nemaju onu ponudu od ranije na 3 mjeseca
Imaju ponudu 1 6 i 12 mjeseci. Nemaju onu ponudu od ranije na 3 mjeseca
-
doff
-
Adi-g
- REDDEVILS
#20937 Re: BHTelecom
-
doff
#20938 Re: BHTelecom
To je ino ponuda, ne za BH tržište
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... webtv-ino/
-
noviclan
#20939 Re: BHTelecom
Pa sta je ino nego rs kada nemas bhtelecom signala
-
CharakterZnak
#20940 Re: BHTelecom
Novi arena paket u HD rezoluciji sadrži samo premium kanale dok za ostale arene, od jedinice pa nadalje moram uključiti posebno HD paket?
-
sifra2020
#20941 Re: BHTelecom
Bas tako,ako zelis gledati sve u HD placas ukupno 9.68km ,mada vecinom sve jake utakmice budu u premium ,tako da one od 1-6ionako mozes i u obicnoj rezoluciji gledat,premium svakako moras platit jer njih izbacuju i u SD i u HD rezolucijiCharakterZnak wrote: ↑01/02/2025 09:09 Novi arena paket u HD rezoluciji sadrži samo premium kanale dok za ostale arene, od jedinice pa nadalje moram uključiti posebno HD paket?
-
syd2o2
#20942 Re: BHTelecom
Vidim promijenile se opcije za mojawebtv, ova tromjesecna nije vise dostupna.
Nemam mojatv, ali imam postpaid bhmobile. Kad se ulogujem na bhtelecom stranicu preko broja mobitela imam dvije opcije za mojawebtv. Jedna je mjesec za 9.99, druga je 5km putem postpaid racuna, kao na slici ispod. Ako uzmem ovu 5km postpaid opciju, da li cu moci gledati preko browsera ili je to samo ako koristis preko aplikacije na mobitelu?
Nemam mojatv, ali imam postpaid bhmobile. Kad se ulogujem na bhtelecom stranicu preko broja mobitela imam dvije opcije za mojawebtv. Jedna je mjesec za 9.99, druga je 5km putem postpaid racuna, kao na slici ispod. Ako uzmem ovu 5km postpaid opciju, da li cu moci gledati preko browsera ili je to samo ako koristis preko aplikacije na mobitelu?
-
sifra2020
#20943 Re: BHTelecom
Meni samo nije jasno kako im ovako nonsalantno prolazi krsenje ugovora,produzio sam u novembru ili defembru i ni govora da ce arene poskupiti,dakle potpises ugovor na 2god na ugovor od 60km i mjesef dana nakon tog oni ti prekrse ugovor(jer ti iskljuce premium kanale samim tim podizu cijenu usluge a podugovorm si na drugoj cijeni)a kad hoces raskinut ugovor onda ti penale stave ,nije mi jasno kako im tako lako prolazi krsenje ugovora
-
Glanzer
#20944 Re: BHTelecom
Kod mene ista situacija s ugovorom. Taman htjedoh da upitam, da li mogu sad tražiti promjenu paketa. Koliko bi koštali ti penali, presao bi na goli internet?sifra2020 wrote: ↑01/02/2025 10:23 Meni samo nije jasno kako im ovako nonsalantno prolazi krsenje ugovora,produzio sam u novembru ili defembru i ni govora da ce arene poskupiti,dakle potpises ugovor na 2god na ugovor od 60km i mjesef dana nakon tog oni ti prekrse ugovor(jer ti iskljuce premium kanale samim tim podizu cijenu usluge a podugovorm si na drugoj cijeni)a kad hoces raskinut ugovor onda ti penale stave ,nije mi jasno kako im tako lako prolazi krsenje ugovora
-
kakaljin
#20945 Re: BHTelecom
Pustena veca brzina na mojatv L paketu

-
kakaljin
#20946 Re: BHTelecom
https://www.bhtelecom.ba/sadrzaji/2025/ ... -februaru/

Iskoristite nevjerovatnu priliku i probajte FilmBox potpuno BESPLATNO u februaru!
Dragi korisnici Moja TV usluge, pripremite se za pravi maraton raznovrsnih sadržaja!
FilmBox paket je za vas, probno dostupan BESPLATNO tokom cijelog februara! Iskoristite ovu promotivnu ponudu i uživajte u TV kanalima bogatim raznovrsnim sadržajem – akcija, drama, komedije, dokumentarci i još mnogo toga!
FilmBox ponuda obuhvata bogatstvo sadržaja, a neki od glavnih kanala u njegovom paketu su:
FilmBox Premium – Glavni kanal koji nudi najnovije filmove i serije, uključujući holivudske blockbustere, ali i nezavisne produkcije.
FilmBox Extra – Kanal specijalizovan za emisije koje se baziraju na modernim filmskim hitovima, ali i dodatnim žanrovima poput drame i komedije.
FilmBox Stars – Kanal koji pruža pristup ekskluzivnim filmovima i serijama visoke produkcije.
FilmBox Arthouse – Fokusira se na nezavisne filmove i art filmove, sa sadržajem koji je specifičan za ljubitelje alternativne kinematografije.
Promotivna akcija traje od 1. februara 2025. godine do 28. februara 2025. godine. Tokom cijelog mjeseca, FilmBox paket bit će besplatan za sve rezidencijalne korisnike Moja TV usluga.
Aktivacija FilmBox paketa je automatska i svi Moja TV korisnici će od 1. februara imati pristup ovom fantastičnom paketu. Ne morate ništa posebno raditi – jednostavno se opustite i uživajte u sadržaju bogatom različitim žanrovima, koji će zadovoljiti ukuse svih članova porodice.
Nakon isteka promotivnog perioda, FilmBox paket će se automatski deaktivirati, osim ako je već uključen u vaš Moja TV paket. Korisnici Moja TV Net M/L i Moja TV Full M/L paketa moći će nesmetano, bez dodatnih troškova, nastaviti koristiti ovaj paket koji je sastavni dio odabranog Moja TV paketa.
Za korisnike osnovnog i S paketa, da biste nastavili koristiti ovaj paket i dalje, biće dostupan po cijeni od 5 KM mjesečno (sa PDV-om).
Unaprijedite svoje televizijsko iskustvo uz FilmBox – vašu novu atraktivnu destinaciju!

Iskoristite nevjerovatnu priliku i probajte FilmBox potpuno BESPLATNO u februaru!
Dragi korisnici Moja TV usluge, pripremite se za pravi maraton raznovrsnih sadržaja!
FilmBox paket je za vas, probno dostupan BESPLATNO tokom cijelog februara! Iskoristite ovu promotivnu ponudu i uživajte u TV kanalima bogatim raznovrsnim sadržajem – akcija, drama, komedije, dokumentarci i još mnogo toga!
FilmBox ponuda obuhvata bogatstvo sadržaja, a neki od glavnih kanala u njegovom paketu su:
FilmBox Premium – Glavni kanal koji nudi najnovije filmove i serije, uključujući holivudske blockbustere, ali i nezavisne produkcije.
FilmBox Extra – Kanal specijalizovan za emisije koje se baziraju na modernim filmskim hitovima, ali i dodatnim žanrovima poput drame i komedije.
FilmBox Stars – Kanal koji pruža pristup ekskluzivnim filmovima i serijama visoke produkcije.
FilmBox Arthouse – Fokusira se na nezavisne filmove i art filmove, sa sadržajem koji je specifičan za ljubitelje alternativne kinematografije.
Promotivna akcija traje od 1. februara 2025. godine do 28. februara 2025. godine. Tokom cijelog mjeseca, FilmBox paket bit će besplatan za sve rezidencijalne korisnike Moja TV usluga.
Aktivacija FilmBox paketa je automatska i svi Moja TV korisnici će od 1. februara imati pristup ovom fantastičnom paketu. Ne morate ništa posebno raditi – jednostavno se opustite i uživajte u sadržaju bogatom različitim žanrovima, koji će zadovoljiti ukuse svih članova porodice.
Nakon isteka promotivnog perioda, FilmBox paket će se automatski deaktivirati, osim ako je već uključen u vaš Moja TV paket. Korisnici Moja TV Net M/L i Moja TV Full M/L paketa moći će nesmetano, bez dodatnih troškova, nastaviti koristiti ovaj paket koji je sastavni dio odabranog Moja TV paketa.
Za korisnike osnovnog i S paketa, da biste nastavili koristiti ovaj paket i dalje, biće dostupan po cijeni od 5 KM mjesečno (sa PDV-om).
Unaprijedite svoje televizijsko iskustvo uz FilmBox – vašu novu atraktivnu destinaciju!
-
sifra2020
#20947 Re: BHTelecom
Ma to zavisi ako prelazis na ,,veci’’ paket ,sad ne znam tacno,ali nudili su sad da predjes s S na M ili na L po cijeni od paketa S ali samo ko nema ugovor,lopovluk na svakom cosku,produzis ugovor i ne daju ti akciju da iskoristisGlanzer wrote: ↑01/02/2025 10:31Kod mene ista situacija s ugovorom. Taman htjedoh da upitam, da li mogu sad tražiti promjenu paketa. Koliko bi koštali ti penali, presao bi na goli internet?sifra2020 wrote: ↑01/02/2025 10:23 Meni samo nije jasno kako im ovako nonsalantno prolazi krsenje ugovora,produzio sam u novembru ili defembru i ni govora da ce arene poskupiti,dakle potpises ugovor na 2god na ugovor od 60km i mjesef dana nakon tog oni ti prekrse ugovor(jer ti iskljuce premium kanale samim tim podizu cijenu usluge a podugovorm si na drugoj cijeni)a kad hoces raskinut ugovor onda ti penale stave ,nije mi jasno kako im tako lako prolazi krsenje ugovora
-
Suki46
#20948 Re: BHTelecom
Na mojoj web TV ne vidim Arene Premium kanale.Na TV uredno uzeto , i aktiviralo se odmah , dok na app ih uopće ne vidim.Je li neko primjetio ?
-
Dzontra_Volta
#20949 Re: BHTelecom
Dobro je da su bar ostavili sve Arene, i premium i obične, na mojawebtv za korisnike drugih operatera.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš