BHTelecom paketi usluga

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
bhcrow

#1 BHTelecom paketi usluga

Post by bhcrow »

Zna li neko pouzdano koliko ce kostati koji paket BHtelecoma ADSL flat + MojaTV? Maloprije sam na 1444 zvao ovu tetu iz "supporta" korisnicima pa ona kaze da se cijena jos uvijek nije odredila za pojedini paket. Medjutim, na dan prezentacije MojeTV na press konferenciji je lik koji se obracao rekao tacno cijene paketa, a ja nisam najbolje skonto, tj. cuo. Znam samo da najjeftiniji paket (samo MojaTV) kosta 25 KM cini mi se.
Citao sam dosta o ovome na netu, i na ovom forumu i vecinom raja pise da ce ovaj paket (adsl + mojatv) kostati 50 KM + PDV, sto je po meni preskupo, medjutim neki drugi kazu da ce to biti 40 KM (vjerovatno + PDV) sto se da podnijeti s obzirom da je ADSL flat (tj. nema limita na download, mada sa 1mb brzinom).

Vec sad imam adsl i nisam naravno dobio mail u kom me BHtelecom poziva na testiranje MojeTV, sad imam paket 5 gb koji placam oko 30 KM + sto skoro uvijek preletim. U slucaju da cijena bude 50KM mislim da cu se odmah sada odjaviti sa adsl, i vjerovatno sa fiksnog prikljucka i tako ustediti najmanje 50KM, pa se fino skopcati na kablovsku (37 KM kablovska TV i 10 gb download limit na 2,5 mb brzine).
Post Reply