BHTelecom lopovluk....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 BHTelecom lopovluk....

Post by mIRCerka »

Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse, ali su sad stvarno zasrali motku potezom "DOSLA DIJASPORA, POVUCI DOPUNE OD 10KM DOK NE NESTANE ZALIHA OVIH OD 20 KM" ....

i onda se ibrete zasto narod prelazi na ERONET.....

kao sad su bolje usluge, kao sad ce biti MMS, kao sad ce biti wow melodija...
a ko god ode na bhmobile.ba, razocara se onim monofonim melodijama ....

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ivy

Post by Ivy »

Spomenula sam im FAMILIJU svima iz BHTElecoma po nekoliko puta ovih dana...jedva sam našla dopunu i od 20 KM...samo 50 pucaju! GOVNA!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ivy wrote:Spomenula sam im FAMILIJU svima iz BHTElecoma po nekoliko puta ovih dana...jedva sam našla dopunu i od 20 KM...samo 50 pucaju! GOVNA!
ja ti garantujem da cu da si kupim eronet paket, a ovaj broj cu nekome da poklonim...pa dosta vise....mozda uposlenici BHTelecoma (koji primaju trinaest plata godisnje) misle da mi umjesto goFana se*emo pare....
djubrad....
Dezze

Post by Dezze »

Ma i ja bih na Eronet presao. Samo mi se ne mijenja broj. Toje jedino sto me drzi kod BH Telecoma. Motherfuckeri! :D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Javljam se NE DA UPOZORIM NA PSOVKE, vec sa im se relativno prodruzim...i da kazem SRAM DA VAS BUDE TELECOM!!!!
No_Comment

Post by No_Comment »

Hajde shto se ljutite...bolje da vas nashi zavaljuju nego Schwabe :D ...vazno je da nasha lova ostaje u BIH...u nashim lopovskim firmama tipa BHTelecoma.... :oops:

! :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Sta je ovo :-) ...niko nema mobitel ispod 300 KM, svi idu na more, sviimaju auto koje nije ispod 10000 KM, svaki dan su svi na sminkerskim mjestima, svi imaju vozacku dozvolu :-), svi imaju bijesne GHz kompjutere, svi oblace markiranu odjecu ali niko nema 20 ili 50 KM za karticu :lol:.

S štovanjem, "BH Telecom suport" :-) .
haris303

Post by haris303 »

Ah, naša posla ....
Prenj

Post by Prenj »

Bobi wrote:Sta je ovo :-) ...niko nema mobitel ispod 300 KM, svi idu na more, sviimaju auto koje nije ispod 10000 KM, svaki dan su svi na sminkerskim mjestima, svi imaju vozacku dozvolu :-), svi imaju bijesne GHz kompjutere, svi oblace markiranu odjecu ali niko nema 20 ili 50 KM za karticu :lol:.

S štovanjem, "BH Telecom suport" :-) .
To nikakve veze nema sa vasom uslugom.
T

#10 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

mIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
... povisila ih je CRA, a ne BH Telecom
mIRCerka wrote:... ali su sad stvarno zasrali motku potezom "DOSLA DIJASPORA, POVUCI DOPUNE OD 10KM DOK NE NESTANE ZALIHA OVIH OD 20 KM" ....

i onda se ibrete zasto narod prelazi na ERONET.....
Slazem se...jedna od najjacih (finansijski) firmi, ali sa strasno losim marketingom.
mIRCerka wrote: ...kao sad su bolje usluge, kao sad ce biti MMS, kao sad ce biti wow melodija...
Bolje nece biti...samo je veci broj usluga.
Mislim, da su ove usluge, mogle biti i davno na ponudi...ali, kod nas sve kasni, pa i ovakve (za ostatak svijeta) normalne stvari
mIRCerka wrote: a ko god ode na bhmobile.ba, razocara se onim monofonim melodijama ....

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Polako, mIRC-i...cekaj da se malo "zagriju"...mozda za koji mjesec, bude koji monofoni aktuelni muzicki hit :)
mIRCerka

#11 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by mIRCerka »

T wrote:
mIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....
ma fuj, da imamo mogucnost eroneta fiksne telefonije, presla bih davno....
Qler

Post by Qler »

Ma samo mi nije jasno po kojoj logici oni kontaju da je bolje da poskupe impulsi u lok mrezi a eto hvale se da su pojeftinili long-distance (van granica)?! Pa ko to ima vece koristi od jefitinijih long-distance poziva??
Ja nazovem 5 puta godisnje nekog van BiH!

A mobiteli, Ultra je bezobrazo i skupa i bezobrazno osakacena, nema nista, ni preusmjeravanje, ni poziv na cekanju, nista, a pretplata 16 i kusur maraka!! I kazu da ce biti jos veca! :x

U ERONET-u imaju u onom Hey! paketu vise opcija nego ja na pretplati (doduse mi imamo GPRS i MMS, ali i oni to uskoro uvode!)
Mene sprijecava da predjem na ERONET samo sto znam mnogo vise ljudi na BHTel. pa mi opet skuplje dodje, a i broj mi se ne mijenja! :x
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Hajde, sta vam je ljudi... :D monofonija, monofonija... :D retro je u fazonu... :D

S obzirom da se kablovska mreza lagano siri, vec ce se neko sjetiti da ponudi nesto... :D pristup Internetu je vec tu, mozda je IP telefonija sljedeci logican korak... :-? :D
T

#14 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

mIRCerka wrote:
T wrote:
Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....
mIRC-i, ne znam to za Peddya, ali cijene odredjuje CRA. Sada im je bilo obrazlozenje, da su cijene medjunarodnog saobracaja visoke, pa su odlucili da medjunarodni saobracaj pojeftine, naustrb domaceg.

Slazem se, da su cijene zaista visoke, narocito za nas bosanski standard, i zaista ne vidim svrhu postojanja CRA. Mi za sve zivo formiramo nekakve komisije, gdje niko nista ne radi, a za to dobija nekakvu platu. Trebalo bi da cijene bilo cega formira svaka kompanija sama za sebe (jel' trzisna ekonomija ili nije). Nigdje u svijetu, ne postoji neka agencija koja odredjuje cijenu impulsa nekom lokalnom operateru. CRA, ako vec nije u stanju da novim cjenovnikom, prvenstveno zastiti i ovako los standard penzionera i ostalih gradjana BiH, ne treba onda ni da stite i vise nego dobar standard medjunarodnih sluzbenika (mislim, treba i njihov, ali prvo ova nasa sirotinja)
nineac

Post by nineac »

Užas! Jedino što me sprečava jeste što moram broj promjeniti. Inače, sada bi momentalno prešao na ERONET. I BH Pošta. čekam poštu iz USA već 8 dan, poslano Global Express Mail servisom. Ja nazvao američku poštu, kažu ljudi poslano u sorting centar u sarajevo, sad je do njih. To je bilo u petak, danas je ponedjeljak a ja u Zenici još nedobi poštu. To su tri dana. Znači, iz USA do sarajeva 5 dana, iz Sarajeva do Zenice ni za 3 dana! Bože sačuvaj ja države i k....!
T

Post by T »

Qler wrote:Ma samo mi nije jasno po kojoj logici oni kontaju da je bolje da poskupe impulsi u lok mrezi a eto hvale se da su pojeftinili long-distance (van granica)?! Pa ko to ima vece koristi od jefitinijih long-distance poziva??
Pritisak stranaca, kojem se na kraju popustilo
Mislis da neko razmislja o penzionerima i domacoj sirotinji?

(mala digresija...eno ti stocara i zemljoradnika, strajkuju vise od mjesec dana ispred Skupstine...a nasi politicari jedino obrate paznju na njih, zato jer im smetaju, pa moraju na kant da se provlace izmedju onih satora...jadno, ali istinito...negdje drugo, Vlada bi davno podnijela ostavku, ako nije u stanju da rijesi taj problem)
Qler wrote: A mobiteli, Ultra je bezobrazo i skupa i bezobrazno osakacena, nema nista, ni preusmjeravanje, ni poziv na cekanju, nista, a pretplata 16 i kusur maraka!! I kazu da ce biti jos veca! :x

U ERONET-u imaju u onom Hey! paketu vise opcija nego ja na pretplati (doduse mi imamo GPRS i MMS, ali i oni to uskoro uvode!)
Mene sprijecava da predjem na ERONET samo sto znam mnogo vise ljudi na BHTel. pa mi opet skuplje dodje, a i broj mi se ne mijenja! :x
Los marketing...pa to se iz aviona vidi
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ovo je ipak postala drzava stranaca... uskoro im se nece svidjeti sto je hljeb 60 feninga, jer im je mrsko nositi 40 feninga kusura, pa ce i to narediti da poskupi na 1 KM..... :x :x :x :x

BHTelecom, pozdravite MAME i zalijte cvijece!
T

Post by T »

mIRCerka wrote:Ovo je ipak postala drzava stranaca... uskoro im se nece svidjeti sto je hljeb 60 feninga, jer im je mrsko nositi 40 feninga kusura, pa ce i to narediti da poskupi na 1 KM..... :x :x :x :x
Ocigledno da jeste
mIRCerka wrote: BHTelecom, pozdravite MAME i zalijte cvijece!
... ma, pusti mame na miru ... ne kroje one politiku :)
Prenj

Post by Prenj »

nineac wrote:Užas! Jedino što me sprečava jeste što moram broj promjeniti. Inače, sada bi momentalno prešao na ERONET. I BH Pošta. čekam poštu iz USA već 8 dan, poslano Global Express Mail servisom. Ja nazvao američku poštu, kažu ljudi poslano u sorting centar u sarajevo, sad je do njih. To je bilo u petak, danas je ponedjeljak a ja u Zenici još nedobi poštu. To su tri dana. Znači, iz USA do sarajeva 5 dana, iz Sarajeva do Zenice ni za 3 dana! Bože sačuvaj ja države i k....!
Nista se ne boj, stici ce. Diskretno otvorena, zbog provjere da se nesto suskavo ne zeleni unutra.
Dezze

#20 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by Dezze »

mIRCerka wrote:
T wrote:
Zanimljivo kako i pored odluka CRA, Eronet uspijeva da bude najpovoljni operator. Nasi biznismeni uvijek imaju izgovor tipa "Nije do nas, donjih je!"
:oops:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

A po cemu je to eronet najpovoljniji? :-?
Dezze

Post by Dezze »

T wrote:
Qler wrote:Ma samo mi nije jasno po kojoj logici oni kontaju da je bolje da poskupe impulsi u lok mrezi a eto hvale se da su pojeftinili long-distance (van granica)?! Pa ko to ima vece koristi od jefitinijih long-distance poziva??
Pritisak stranaca, kojem se na kraju popustilo
Mislis da neko razmislja o penzionerima i domacoj sirotinji?

(mala digresija...eno ti stocara i zemljoradnika, strajkuju vise od mjesec dana ispred Skupstine...a nasi politicari jedino obrate paznju na njih, zato jer im smetaju, pa moraju na kant da se provlace izmedju onih satora...jadno, ali istinito...negdje drugo, Vlada bi davno podnijela ostavku, ako nije u stanju da rijesi taj problem)
Qler wrote: A mobiteli, Ultra je bezobrazo i skupa i bezobrazno osakacena, nema nista, ni preusmjeravanje, ni poziv na cekanju, nista, a pretplata 16 i kusur maraka!! I kazu da ce biti jos veca! :x

Los marketing...pa to se iz aviona vidi
Djeco, djeco.... ma nemaju oni los marketing-vi ste losi potrosaci! :x
Dezze

Post by Dezze »

BigusDickus wrote:A po cemu je to eronet najpovoljniji? :-?
Po cijenama.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Dezze wrote:
BigusDickus wrote:A po cemu je to eronet najpovoljniji? :-?
Po cijenama.
Po cijenama nije, malo bolje uporedi cjenovnike... ;)

Hajde dalje... 8-)
T

#25 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

Dezze wrote:
mIRCerka wrote:
T wrote: ... povisila ih je CRA, a ne BH Telecom
Zanimljivo kako i pored odluka CRA, Eronet uspijeva da bude najpovoljni operator. Nasi biznismeni uvijek imaju izgovor tipa "Nije do nas, donjih je!"
:oops:
Pa, u onim stvarima u kojima su povoljniji, problem je prvenstveno do marketinga BH Telecoma. Kad se probude i skontaju da su sada neka druga vremena, stvari ce krenuti na bolje, mada, stvari u kojima prednjaci EroNet, i nisu nesto krupno za BH Telecom, da ne mogu ponuditi to isto...stvar je samo koliko ce imati poslovnog razumjevanja.
Post Reply