i onda se ibrete zasto narod prelazi na ERONET.....
kao sad su bolje usluge, kao sad ce biti MMS, kao sad ce biti wow melodija...
a ko god ode na bhmobile.ba, razocara se onim monofonim melodijama ....
ja ti garantujem da cu da si kupim eronet paket, a ovaj broj cu nekome da poklonim...pa dosta vise....mozda uposlenici BHTelecoma (koji primaju trinaest plata godisnje) misle da mi umjesto goFana se*emo pare....Ivy wrote:Spomenula sam im FAMILIJU svima iz BHTElecoma po nekoliko puta ovih dana...jedva sam našla dopunu i od 20 KM...samo 50 pucaju! GOVNA!
To nikakve veze nema sa vasom uslugom.Bobi wrote:Sta je ovo...niko nema mobitel ispod 300 KM, svi idu na more, sviimaju auto koje nije ispod 10000 KM, svaki dan su svi na sminkerskim mjestima, svi imaju vozacku dozvolu
, svi imaju bijesne GHz kompjutere, svi oblace markiranu odjecu ali niko nema 20 ili 50 KM za karticu
.
S štovanjem, "BH Telecom suport".
... povisila ih je CRA, a ne BH TelecommIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
Slazem se...jedna od najjacih (finansijski) firmi, ali sa strasno losim marketingom.mIRCerka wrote:... ali su sad stvarno zasrali motku potezom "DOSLA DIJASPORA, POVUCI DOPUNE OD 10KM DOK NE NESTANE ZALIHA OVIH OD 20 KM" ....
i onda se ibrete zasto narod prelazi na ERONET.....
Bolje nece biti...samo je veci broj usluga.mIRCerka wrote: ...kao sad su bolje usluge, kao sad ce biti MMS, kao sad ce biti wow melodija...
Polako, mIRC-i...cekaj da se malo "zagriju"...mozda za koji mjesec, bude koji monofoni aktuelni muzicki hitmIRCerka wrote: a ko god ode na bhmobile.ba, razocara se onim monofonim melodijama ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....T wrote:... povisila ih je CRA, a ne BH TelecommIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
mIRC-i, ne znam to za Peddya, ali cijene odredjuje CRA. Sada im je bilo obrazlozenje, da su cijene medjunarodnog saobracaja visoke, pa su odlucili da medjunarodni saobracaj pojeftine, naustrb domaceg.mIRCerka wrote:Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....T wrote:... povisila ih je CRA, a ne BH TelecommIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
ma fuj, da imamo mogucnost eroneta fiksne telefonije, presla bih davno....
Pritisak stranaca, kojem se na kraju popustiloQler wrote:Ma samo mi nije jasno po kojoj logici oni kontaju da je bolje da poskupe impulsi u lok mrezi a eto hvale se da su pojeftinili long-distance (van granica)?! Pa ko to ima vece koristi od jefitinijih long-distance poziva??
Ja nazovem 5 puta godisnje nekog van BiH!
Los marketing...pa to se iz aviona vidiQler wrote: A mobiteli, Ultra je bezobrazo i skupa i bezobrazno osakacena, nema nista, ni preusmjeravanje, ni poziv na cekanju, nista, a pretplata 16 i kusur maraka!! I kazu da ce biti jos veca!
U ERONET-u imaju u onom Hey! paketu vise opcija nego ja na pretplati (doduse mi imamo GPRS i MMS, ali i oni to uskoro uvode!)
Mene sprijecava da predjem na ERONET samo sto znam mnogo vise ljudi na BHTel. pa mi opet skuplje dodje, a i broj mi se ne mijenja!
Ocigledno da jestemIRCerka wrote:Ovo je ipak postala drzava stranaca... uskoro im se nece svidjeti sto je hljeb 60 feninga, jer im je mrsko nositi 40 feninga kusura, pa ce i to narediti da poskupi na 1 KM.....![]()
![]()
![]()
![]()
... ma, pusti mame na miru ... ne kroje one politikumIRCerka wrote: BHTelecom, pozdravite MAME i zalijte cvijece!
Nista se ne boj, stici ce. Diskretno otvorena, zbog provjere da se nesto suskavo ne zeleni unutra.nineac wrote:Užas! Jedino što me sprečava jeste što moram broj promjeniti. Inače, sada bi momentalno prešao na ERONET. I BH Pošta. čekam poštu iz USA već 8 dan, poslano Global Express Mail servisom. Ja nazvao američku poštu, kažu ljudi poslano u sorting centar u sarajevo, sad je do njih. To je bilo u petak, danas je ponedjeljak a ja u Zenici još nedobi poštu. To su tri dana. Znači, iz USA do sarajeva 5 dana, iz Sarajeva do Zenice ni za 3 dana! Bože sačuvaj ja države i k....!
Zanimljivo kako i pored odluka CRA, Eronet uspijeva da bude najpovoljni operator. Nasi biznismeni uvijek imaju izgovor tipa "Nije do nas, donjih je!"mIRCerka wrote:Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....T wrote:... povisila ih je CRA, a ne BH TelecommIRCerka wrote:Hajd sto nam sad odlucise povisiti cijenu pretplate i loko impulse,
Djeco, djeco.... ma nemaju oni los marketing-vi ste losi potrosaci!T wrote:Pritisak stranaca, kojem se na kraju popustiloQler wrote:Ma samo mi nije jasno po kojoj logici oni kontaju da je bolje da poskupe impulsi u lok mrezi a eto hvale se da su pojeftinili long-distance (van granica)?! Pa ko to ima vece koristi od jefitinijih long-distance poziva??
Ja nazovem 5 puta godisnje nekog van BiH!
Mislis da neko razmislja o penzionerima i domacoj sirotinji?
(mala digresija...eno ti stocara i zemljoradnika, strajkuju vise od mjesec dana ispred Skupstine...a nasi politicari jedino obrate paznju na njih, zato jer im smetaju, pa moraju na kant da se provlace izmedju onih satora...jadno, ali istinito...negdje drugo, Vlada bi davno podnijela ostavku, ako nije u stanju da rijesi taj problem)
Los marketing...pa to se iz aviona vidiQler wrote: A mobiteli, Ultra je bezobrazo i skupa i bezobrazno osakacena, nema nista, ni preusmjeravanje, ni poziv na cekanju, nista, a pretplata 16 i kusur maraka!! I kazu da ce biti jos veca!
U ERONET-u imaju u onom Hey! paketu vise opcija nego ja na pretplati (doduse mi imamo GPRS i MMS, ali i oni to uskoro uvode!)
Mene sprijecava da predjem na ERONET samo sto znam mnogo vise ljudi na BHTel. pa mi opet skuplje dodje, a i broj mi se ne mijenja!
Po cijenama nije, malo bolje uporedi cjenovnike...Dezze wrote:Po cijenama.BigusDickus wrote:A po cemu je to eronet najpovoljniji?
Pa, u onim stvarima u kojima su povoljniji, problem je prvenstveno do marketinga BH Telecoma. Kad se probude i skontaju da su sada neka druga vremena, stvari ce krenuti na bolje, mada, stvari u kojima prednjaci EroNet, i nisu nesto krupno za BH Telecom, da ne mogu ponuditi to isto...stvar je samo koliko ce imati poslovnog razumjevanja.Dezze wrote:Zanimljivo kako i pored odluka CRA, Eronet uspijeva da bude najpovoljni operator. Nasi biznismeni uvijek imaju izgovor tipa "Nije do nas, donjih je!"mIRCerka wrote:Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....T wrote: ... povisila ih je CRA, a ne BH Telecom