Nismo svi u kucama. Gdje ti zivis? Ima nas i u stanovima. Hocemo li svi antene na fasadu? Sta ako mi stan ne gleda na tu stranu gdje je satelit? A kada zapada snijeg valja na krov, ponesi metlu i cisti sine. Ledi slika. Kakav bolan tanjir. Sta ce mi ta skalamerija.clarion_ wrote: Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
iceman2010
#9501 Re: BHTelecom All About
-
iceman2010
#9502 Re: BHTelecom All About
Mislim da dodje dodatno._Reds_ wrote:http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
Moze li mi neko reci, ko ima pretplatu, recimo ovuod 50, kada posalje nekome recimo 5km, kredita, da li mu se tio skida da pretplate, ili mu dodje dodatno na tih 50 KM ??
-
kakaljin
#9503 Re: BHTelecom All About
_Reds_ wrote:http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
Moze li mi neko reci, ko ima pretplatu, recimo ovuod 50, kada posalje nekome recimo 5km, kredita, da li mu se tio skida da pretplate, ili mu dodje dodatno na tih 50 KM ??
dolazi ti dodatno na pretplatu.
ima na stranici sta sve ulazi u pretplatu, a sta ne ulazi
-
clarion_
#9504 Re: BHTelecom All About
onda nemoj da se žališ, gledaj arenčice.... čuj skalamerija, ljudi dođu postave ti sve za 20 minuta, dobiješ resiver i uživaš... nema trzanja slike, nema prekida parice itdiceman2010 wrote:Nismo svi u kucama. Gdje ti zivis? Ima nas i u stanovima. Hocemo li svi antene na fasadu? Sta ako mi stan ne gleda na tu stranu gdje je satelit? A kada zapada snijeg valja na krov, ponesi metlu i cisti sine. Ledi slika. Kakav bolan tanjir. Sta ce mi ta skalamerija.clarion_ wrote: Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kakaljin
#9505 Re: BHTelecom All About
i imas 3 risivera i 4 daljinska upravljaca da gledas sve to,clarion_ wrote:onda nemoj da se žališ, gledaj arenčice.... čuj skalamerija, ljudi dođu postave ti sve za 20 minuta, dobiješ resiver i uživaš... nema trzanja slike, nema prekida parice itdiceman2010 wrote:Nismo svi u kucama. Gdje ti zivis? Ima nas i u stanovima. Hocemo li svi antene na fasadu? Sta ako mi stan ne gleda na tu stranu gdje je satelit? A kada zapada snijeg valja na krov, ponesi metlu i cisti sine. Ledi slika. Kakav bolan tanjir. Sta ce mi ta skalamerija.clarion_ wrote: Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
satalitom mozes onda sve gledati, uzmem onda bilo koju karticu i gledam sta mi je cejf
ali ovdje se govori o dostupnosti kroz kablovski ili iptv sistem u drzavi,
ps: tema je BH telecom
- cappy_tempo
#9506 Re: BHTelecom All About
ja koliko se sjecam i po racunima sto vidim skidaju ti od 50KM,a ne dodatno. sad mozda sam se i ja sta zajebao jer nisam slao par mjeseci nikome,a da nisu sta promjenili_Reds_ wrote:http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
- _Reds_
#9507 Re: BHTelecom All About
Moze li to kako provjeriti molim, te jer na njihovim strnicama nigdje ne pise.cappy_tempo wrote:ja koliko se sjecam i po racunima sto vidim skidaju ti od 50KM,a ne dodatno. sad mozda sam se i ja sta zajebao jer nisam slao par mjeseci nikome,a da nisu sta promjenili_Reds_ wrote:http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
Ovako bi mi bilo ok uzeti pretplatu 50km, slati bratu povremeno dio toga, neki 20tak KM, posto sam ima akacija ono plus 50 posto.
- cappy_tempo
#9508 Re: BHTelecom All About
_Reds_ wrote:Moze li to kako provjeriti molim, te jer na njihovim strnicama nigdje ne pise.cappy_tempo wrote:ja koliko se sjecam i po racunima sto vidim skidaju ti od 50KM,a ne dodatno. sad mozda sam se i ja sta zajebao jer nisam slao par mjeseci nikome,a da nisu sta promjenili_Reds_ wrote:http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
Ovako bi mi bilo ok uzeti pretplatu 50km, slati bratu povremeno dio toga, neki 20tak KM, posto sam ima akacija ono plus 50 posto.
evo sad gledam racun i do mene, do mene. dodatno ti naplate,jebiga nisam fino to zagledao
-
clarion_
#9509 Re: BHTelecom All About
znam koja je tema, jer koristim adsl internet. evo ti konstruktivnog prijedloga, npr. korisnici Moja tv net paketa plaćaju 40 KM s pdv-om, za te pare uzmeš Total TV pakete od 21 KM, koji uključuje i HD paket zajedno sa resiverom besplatno na korištenje i ADSL internet od 20KM i eto te na istom cjenovno ali naravno, što se tiče sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, puno puno kvalitetnijekakaljin wrote:
i imas 3 risivera i 4 daljinska upravljaca da gledas sve to,
satalitom mozes onda sve gledati, uzmem onda bilo koju karticu i gledam sta mi je cejf
- _Reds_
#9510 Re: BHTelecom All About
Jbg, nista, onda, a ponadao se ja bio.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#9511 Re: BHTelecom All About
Na student plus paketima mozes slati kredit koji ti posalju XD Meni se nakupilo u 3 mjeseca pa mi je sada doslo da sam prekoracio limit slanja kredita_Reds_ wrote:Jbg, nista, onda, a ponadao se ja bio.
-
kakaljin
#9512 Re: BHTelecom All About
ali u totalu nemaju arene, tako da nije isto,clarion_ wrote:znam koja je tema, jer koristim adsl internet. evo ti konstruktivnog prijedloga, npr. korisnici Moja tv net paketa plaćaju 40 KM s pdv-om, za te pare uzmeš Total TV pakete od 21 KM, koji uključuje i HD paket zajedno sa resiverom besplatno na korištenje i ADSL internet od 20KM i eto te na istom cjenovno ali naravno, što se tiče sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, puno puno kvalitetnijekakaljin wrote:
-
clarion_
#9513 Re: BHTelecom All About
imaš ih preko web tv-a da pogledaš šta te interesuje, a to je najčešće jedna ili dvije utakmice sedmično i to italijanske lige. nemoj mi počinjati o ligi prvaka kada prvi pick utorkom i srijedom imaju obn odnosno bhtkakaljin wrote:ali u totalu nemaju arene, tako da nije isto,clarion_ wrote:znam koja je tema, jer koristim adsl internet. evo ti konstruktivnog prijedloga, npr. korisnici Moja tv net paketa plaćaju 40 KM s pdv-om, za te pare uzmeš Total TV pakete od 21 KM, koji uključuje i HD paket zajedno sa resiverom besplatno na korištenje i ADSL internet od 20KM i eto te na istom cjenovno ali naravno, što se tiče sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, puno puno kvalitetnijekakaljin wrote:
-
jastuk1
#9514 Re: BHTelecom All About
Naravno da svako ima pravo da bira od koga će kupovati uslugu, ali ti propagiraš plaćanje provajderu van BiH koji svu zaradu odnosi izvan BiH, budžetski korisnici ovdje nemaju nikakve koristi od viška prihoda tog operatera, i još imaš obraza da stavljaš BiH zastavice na kraju. Krajnje pokvareno.clarion_ wrote:hahahahahahha pričate o srpskim firmama, pa kome plaćate te arene jeli ??? srbima prijatelji, kao i sve discovery kanale, fox kanale, viassat kanale, sve to drže srbi po njihovim licencama. Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
EdinBosnaSMRKD
#9515 Re: BHTelecom All About
I licemjernojastuk1 wrote:Naravno da svako ima pravo da bira od koga će kupovati uslugu, ali ti propagiraš plaćanje provajderu van BiH koji svu zaradu odnosi izvan BiH, budžetski korisnici ovdje nemaju nikakve koristi od viška prihoda tog operatera, i još imaš obraza da stavljaš BiH zastavice na kraju. Krajnje pokvareno.clarion_ wrote:hahahahahahha pričate o srpskim firmama, pa kome plaćate te arene jeli ??? srbima prijatelji, kao i sve discovery kanale, fox kanale, viassat kanale, sve to drže srbi po njihovim licencama. Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
clarion_
#9516 Re: BHTelecom All About
kad BHTelecom bude imao ove kanale odmah uzimam Moju tv. nemojte mi o našem telecomu i brizi o budžetskim korisnicima, pogledajte koliki je prihod telecoma a nisu u stanju obezbjediti normalan rad svojih usluga i tri kanala koje traži 70% korisnika.EdinBosnaSMRKD wrote:I licemjernojastuk1 wrote:Naravno da svako ima pravo da bira od koga će kupovati uslugu, ali ti propagiraš plaćanje provajderu van BiH koji svu zaradu odnosi izvan BiH, budžetski korisnici ovdje nemaju nikakve koristi od viška prihoda tog operatera, i još imaš obraza da stavljaš BiH zastavice na kraju. Krajnje pokvareno.clarion_ wrote:hahahahahahha pričate o srpskim firmama, pa kome plaćate te arene jeli ??? srbima prijatelji, kao i sve discovery kanale, fox kanale, viassat kanale, sve to drže srbi po njihovim licencama. Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT:
i da otvoreno ću propagirati nešto bolje ma čije god bilo. iz moje kuće telecomu ide lova za 2 pretplate, 2 ultre i adsl internet, za ovakvu televiziju neće dobiti ni pfeninga sve dok od komšija čujem:" nešto od jutros ne radi ni telefon ni televizija..."
- fortaleza
#9517 Re: BHTelecom All About
U Hrvatskoj se Sportklub može pratiti na SVIM operaterima Max-tv-u, B.netu, H1, Iskon, Optima i svim ostalim kablovskim operaterima. Tamo su problem Arene koje su u vlasništvu hrvatskog i srpskog telekoma i u hr se mogu pratiti samo na MAX-tv. Isti slučaj kao i ovdje samo druga platforma, znači i Arene drže monopol baš kao i SK ovdje, nema nikakve razlike.EdinBosnaSMRKD wrote:Ispravka krivog navoda! FA je prodao prava sport Klubu jer NIJE ZNAO STA OVAJ RADI. Ovdje nije problem samo BiH nego pola balkana. Tako recimo u Sloveniji premier ligu mogu pratiti samo korisnici Telemacha, u HR korisnici B.neta, u BiH Telemacha a u Srbiji SBB-a. Ne moze FA prodati jednoj tv kuci prava za sve ove drzave a ista ta tv kuca PL prikazuje jako malom broju svojih korisnika. Nigdje veze.clarion_ wrote:hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
Upravo to, kad su Arene (telekomi) bile dominantne na tržištu prve su zakrvile sa SBB/Totalom i taj spor traje i sad. Ne sumnjam da bi se M.tel rado pomirio sa SBB-om, sad kad se situacija malo preokrenula.clarion_ wrote:Koliko znam, bhtelecom se nikada nije očitovao po pitanju sportkluba! Cijena ovih kanala je javna. HS se sam zakačio sa telemachom i SK-om zbog prikrivanja broja korisnika. Šta je npr. sa italijanskom ligom, nju prenose samo arene na čitavom balkanu. jeli to monopol??? Sjećam se dobro, prije 3 godine u ponudi Total TV-a su bile sve 4 arene i sportklub. Tada je bilo pravo qrčenje od arena jer su prenosile sve živo i tada su samovoljno napustile ovu platformu. Nije ovo problem samo kod nas, ja bi volio da pored SK imam i arene, gledam ih kad zatreba preko web tv-a i planiram plaćat markicu za ovu uslugu ali to jednostavno nije to. Ja recimo plaćam 5 KM Totalu da gledam 4 SK-a i 2 Eurosporta u HD-u. Vjerujem da takvo nešto telecom može napraviti ali obzirom da je to državna firma koju zaboli za naše komentare, možemo se slikat!
Ma da je barem Total/Telemach srpska tvrtka pa da naši novci barem ostaju u regiji, ali vlasnik je EBRD koji drži operatere od Baltika do Jadrana, u Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, znači velike su korporacije u pitanju, mi tu ne predstavljamo ništa i možemo se i dalje prepucavati na relaciji šta je srpsko, hrvatsko ili bosansko. Koje stupidno razmišljanje.EdinBosnaSMRKD wrote:Ma telemach je srpska frma, LOL i HS mafijaske itd.... Kakav god BHT bio novac od dividendi ide u drzavnu kasulopovjack wrote:Ne pada mi na pamet da uzimam TV Total ili Telemach, sve dok ja ne budem vidio u RS-u neku firmu iz Federacije koja dobije mogućnost da ravnopravno konkurise na tom prostoru...Nisam nacionalista,ali imam priliku često da idem u RS i vjerujte da jedva cigare iz FDS-a mozes naci tamo a kamoli ponudu nekog operatera...
- Ajatolah_
#9518 Re: BHTelecom All About
clarion, provjeri PP.
-
EdinBosnaSMRKD
#9519 Re: BHTelecom All About
Vlasnik telemacha je Sbb srbija. Radnici u telemachu su iz srbije, sluzbenu jezik u telemechu je srpski (ekavica).fortaleza wrote: Ma da je barem Total/Telemach srpska tvrtka pa da naši novci barem ostaju u regiji, ali vlasnik je EBRD koji drži operatere od Baltika do Jadrana, u Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, znači velike su korporacije u pitanju, mi tu ne predstavljamo ništa i možemo se i dalje prepucavati na relaciji šta je srpsko, hrvatsko ili bosansko. Koje stupidno razmišljanje.
- Pitarrr82
#9520 Re: BHTelecom All About
a sto mozete palamuditi o toj temi to nije humano 
-
quarterback
#9521 Re: BHTelecom All About
takodje, meni 3.2. istice ugovor za moja tv premi i preci cu naiceman2010 wrote:To se slazem. Skroz je nelogicno. Naravno, ko to uoci moze uzeti kombinaciju phone i nekog netflat paketa. Meni uskoro istice 2 godine na mtv full i ja cu ozbiljno razmisliti o kombinaciji phone i sadasnji netflat 2 koji bi trebao biti 5 Mbps. To je sve 42 KM + PDV umjesto 55 KM + PDV. Iako iskoristim i onih 10 KM prema BH Mobile opet je prva kombinacija jeftinija. Jedino je upstream trenutno duplo veci na mtv full nego na netflat2 ali mi to ne znaci puno. Nekom mozda znaci.
moja tv phone
net flat 2 (uskoro 5)
mini 15 + mobilni internet
sve zajedno 66 KM umjesto dosadasnjih 107
sacekati cu mart da vidim da li ce doci do promjene cijena moje tv jer kao sto je mnogo vas takodje zakljucilo, nelogicno je da je kombinovana usluga puno skuplja nego kada se uzmu sve te usluge pojedinacno
-
iceman2010
#9522 Re: BHTelecom All About
Nije to edine tacno. Tacno je da je Telemach-u prva instanca i u neku ruku nadredjeni Beograd. Prva adresa. Ali nije SBB vlasnik Telemach-a. fortaleza je u pravu. Vlasnici su stranci. Isto tako u Telemach-u rade ljudi koji su ranije radili u BH Cabel Net-u, Elob-u, GlobalNet-u, Telekablu i novouposleni.EdinBosnaSMRKD wrote:Vlasnik telemacha je Sbb srbija. Radnici u telemachu su iz srbije, sluzbenu jezik u telemechu je srpski (ekavica).fortaleza wrote: Ma da je barem Total/Telemach srpska tvrtka pa da naši novci barem ostaju u regiji, ali vlasnik je EBRD koji drži operatere od Baltika do Jadrana, u Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, znači velike su korporacije u pitanju, mi tu ne predstavljamo ništa i možemo se i dalje prepucavati na relaciji šta je srpsko, hrvatsko ili bosansko. Koje stupidno razmišljanje.
Nesto sam davno gledao neku grupu ljudi koji su cini mi se suvlasnici mislim da se zove media partner group-a. Cini mi se da je jedan od njih srbin. E sada moguce da to nisu bili vlasnici nego neko upravljacko tijelo. Davno je bilo pa se vise ne sjecam.
-
kakaljin
#9523 Re: BHTelecom All About
na arenama gledam u multi prenosu vise utakmica i mogu da biram koju utakmicu da gledam, dok mi BHT i OBN serviraju sta zele, umjesto da puste sta gledaoci traze, jer vecinom se korsnici zale sto ne puste neku drugu utakmicu i jos na FTV-u, BHT-u i RTRS-u prenose jednu te istu utakmicu, umjesto kada mogu tri utakmice da puste jer su kupili prava.clarion_ wrote:imaš ih preko web tv-a da pogledaš šta te interesuje, a to je najčešće jedna ili dvije utakmice sedmično i to italijanske lige. nemoj mi počinjati o ligi prvaka kada prvi pick utorkom i srijedom imaju obn odnosno bhtkakaljin wrote:ali u totalu nemaju arene, tako da nije isto,clarion_ wrote:
znam koja je tema, jer koristim adsl internet. evo ti konstruktivnog prijedloga, npr. korisnici Moja tv net paketa plaćaju 40 KM s pdv-om, za te pare uzmeš Total TV pakete od 21 KM, koji uključuje i HD paket zajedno sa resiverom besplatno na korištenje i ADSL internet od 20KM i eto te na istom cjenovno ali naravno, što se tiče sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, puno puno kvalitetnije
web tv je usluga za kompjuter i za mobitel, mene interesuje usluga za tv.
Arene sto je najbitnije prenose domacu ligu u fudbalu, Moja tv ima poseban kanal za istu tako da cu prije arene gledati.
Ponuda je kada sve imas na tv, a ne preko nekoliko risivera i interneta.
Kada telemach objavi zvanicni cjenovnik za otkup signala sport kluba a ne da ga krije kao zmija noge i nudi sport klub samo malim operaterima koji mu nisu konkurencija.
Kada telemach objavi taj cijenovnik za sviju, onda mi mozemo napadati nase operatere sto ga ne ubacuju u premijum pakete ako ga zelimo dodatno placati i gdje bi operater mogao dodatno zaraditi.
Tako da se ne mjesa total tv satalit i kablovski i iptv operater.
- Frtalj_Duše
#9524 Re: BHTelecom All About
Sve utakmice iz obje lige se prenose, BEZ IZUZETKA! Ako nisu na SK ili SK+, onda SIGURNO na SK 3, 4 ILI 5 koji upravo iz tog' razloga i postoje, da mogu sve utakmice prenositi, bez obzira kada iste počinjale, dok je SKPrime zadužen za prenos tekmi španske lige! To što ti haver (očito) nema prošireni paket pa ima samo SK, SK+ je njegov problem!iceman2010 wrote:Koliko utakmica engleske lige gledas direktno? Koliko utakmica spanske lige? Znam nemas SK prime, ali eto da imas? Ja kod jarana prije neki dan, idu englezi, cini mi se termin u 16:00 i ide jedna utakmica???!!!! Na drugom SK igra Djokovic, a gdje ces to ne prenositi. Dakle od svih utakmica koje se igraju u tom terminu SK prenosi jednu?! Aferim! Igra veliki Nole u tom terminu i to mora ici live!Lud i ponosan wrote:Jasta je. Spanska i engleska liga vs kup i Italija... fakat za poređenje.tovarish wrote:
Kup kralja ide na areni, a ne na SK. Isti je slučaj i sa engleskim liga kupom. Pored toga, na areni se mogu gledati još i utakmice lige prvaka (i to najmanje 3 utakmice po danu u kojem se igraju utakmice LP) i europa lige, te francuski kup. Prema tome, ponuda obje TV kuće je tu negdje, samo je pitanje šta ko voli, tj. za koji klub navija i koju ligu hoće da prati. Eto vidiš, mene samo interesuje ta "mafijaška " liga, a zaboli me za metiljavim englezima, tako da ja preferiram Arene i tako će biti sve dok budu prikazivali Seriu A.Arene su karinana, imam i jedno i drugo na IPTV-u, ali je SK bez konkurencije.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
A o tome kako ofirno izostavis iz analize Ligu prvaka i europa ligu je posebna prica. Nije da ti to ne znas nego ti u zelji da pjevas hvalospjeve svom ISP-u to nije odgovaralo u poredjenju. Mora biti da ti Ligu prvaka gledas na OBN-u. Arene fenomenalno odrade LP i EL.
Inače, radije ću nalaziti stream za ligu prvaka i europa ligu koji se igraju na dvosedmičnoj bazi, nego da tražim bukvalno svake sedmice stream za ove slabije praćene ligaške utakmice, dok za LP (kao i Europa ligu) imam ogroman broj izvora, tako da uvijek uspijem naći stream, i to na sopcast-u (bez trzanja) u HD-u (12mbps pa nije nikakav problem)!
DA ne bude totalni offtopic: Može li se ovaj prenos broja što nude obaviti preko telefona/mail-a ili moram ići u centralu SDA, pardon, centralu BHT-a?
-
clarion_
#9525 Re: BHTelecom All About
pa tebi je izgleda arena i više nego dovoljno, samo naprijed. cjenovnik sportklub kanala je objavljen i javan je itekako http://www.teve.ba/article/12346/novi-uslovi-sportklubakakaljin wrote:
na arenama gledam u multi prenosu vise utakmica i mogu da biram koju utakmicu da gledam, dok mi BHT i OBN serviraju sta zele, umjesto da puste sta gledaoci traze, jer vecinom se korsnici zale sto ne puste neku drugu utakmicu i jos na FTV-u, BHT-u i RTRS-u prenose jednu te istu utakmicu, umjesto kada mogu tri utakmice da puste jer su kupili prava.
web tv je usluga za kompjuter i za mobitel, mene interesuje usluga za tv.
Arene sto je najbitnije prenose domacu ligu u fudbalu, Moja tv ima poseban kanal za istu tako da cu prije arene gledati.
Ponuda je kada sve imas na tv, a ne preko nekoliko risivera i interneta.
Kada telemach objavi zvanicni cjenovnik za otkup signala sport kluba a ne da ga krije kao zmija noge i nudi sport klub samo malim operaterima koji mu nisu konkurencija.
Kada telemach objavi taj cijenovnik za sviju, onda mi mozemo napadati nase operatere sto ga ne ubacuju u premijum pakete ako ga zelimo dodatno placati i gdje bi operater mogao dodatno zaraditi.
Tako da se ne mjesa total tv satalit i kablovski i iptv operater.
drugo je što bhtelecom naplaćuje svoju televiziju 20KM a za tu lovu neće da otkupe sportklub kanala a i što bi, kad mogu imati korisnike kao što si ti, zadovoljne sa arenama...