Logosoft spominjati je smijesno. Pokrivaju mislim 2-3 zgrade tako da to pada u vodu. Govorim o velikim operatorima.clarion_ wrote:u BiH se može gledati u većini operatera (logosoft, vinet...), naravno osim u BHtelecomu, u Hrvatskoj osim B.neta gleda se i u najvećem operateru T-com-a, Max tv-a, toliko o tvojoj tvrdnji. Niko ovdje nikome nista ne zabranjuje, radi se o prodajem-kupujem. Pitaj ove u HS-u kako su izgubili Sportklub i sta su radili da ga vrate? Njima dobro, ne plaćaju te kanale a cijena kablovske godinama ista. Pogledaj ko prenosi u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj (samo jedan operater). Nije ti ovo komunizam da svi imaju isto, NAJVIŠE IMA ONAJ KO NAJVIŠE PLATI!!!EdinBosnaSMRKD wrote:Ispravka krivog navoda! FA je prodao prava sport Klubu jer NIJE ZNAO STA OVAJ RADI. Ovdje nije problem samo BiH nego pola balkana. Tako recimo u Sloveniji premier ligu mogu pratiti samo korisnici Telemacha, u HR korisnici B.neta, u BiH Telemacha a u Srbiji SBB-a. Ne moze FA prodati jednoj tv kuci prava za sve ove drzave a ista ta tv kuca PL prikazuje jako malom broju svojih korisnika. Nigdje veze.clarion_ wrote:hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
EdinBosnaSMRKD
#9476 Re: BHTelecom All About
-
febo_acm
#9477 Re: BHTelecom All About
Blogo onome ko ima Logosoft...
- ala7
#9478 Re: BHTelecom All About
Ocigledno ti imas SportKlub i strah te da bude nesto od ove price sa FA i pravima o PL.. Ne bitno ko ima ko nema SportKlub ovdje u pitanju monopolisticki rezim Telemacha i SportKlub-a.. Pa i ti operateri koje si spomenuo imaju samo SportKlub i SportKlub+ a dok ostale kanale mogu samo sanjati kao sto je SK PRIME gdje su uvijek najbolje utakmice PL i Primere.. Pratim i Logosoft temu, mnogo puta su korisnici spomenuli kako bi voljeli SK Prime u ponudi ali ocigledno nije do Logosofta vec do SportKluba jer korisnici na Logosoftu u vecini slucajeva dobiju sta traze i to je super, to se rijetko vidi taj odnos korisnik-operator..clarion_ wrote:u BiH se može gledati u većini operatera (logosoft, vinet...), naravno osim u BHtelecomu, u Hrvatskoj osim B.neta gleda se i u najvećem operateru T-com-a, Max tv-a, toliko o tvojoj tvrdnji. Niko ovdje nikome nista ne zabranjuje, radi se o prodajem-kupujem. Pitaj ove u HS-u kako su izgubili Sportklub i sta su radili da ga vrate? Njima dobro, ne plaćaju te kanale a cijena kablovske godinama ista. Pogledaj ko prenosi u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj (samo jedan operater). Nije ti ovo komunizam da svi imaju isto, NAJVIŠE IMA ONAJ KO NAJVIŠE PLATI!!!EdinBosnaSMRKD wrote:Ispravka krivog navoda! FA je prodao prava sport Klubu jer NIJE ZNAO STA OVAJ RADI. Ovdje nije problem samo BiH nego pola balkana. Tako recimo u Sloveniji premier ligu mogu pratiti samo korisnici Telemacha, u HR korisnici B.neta, u BiH Telemacha a u Srbiji SBB-a. Ne moze FA prodati jednoj tv kuci prava za sve ove drzave a ista ta tv kuca PL prikazuje jako malom broju svojih korisnika. Nigdje veze.clarion_ wrote:hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
Monopolisticki rezim vodi Telemach i SportKlub i tu se zavrsava prica.. Nije samo slucaj kod BH Telecom-a vec i kod ostalih operatera kako lokalnih tako i regionalnih..
Ovo podebljano, samo procitaj sta si napisao
- Frtalj_Duše
#9479 Re: BHTelecom All About
^Objasni mi kako može biti monopolistički režim ako ljudi samo znaju zacijeniti svoje kanale!? Nije da ZABRANJUJU već je samo pitanje CIJENE ovdje, da se razumijemo, a ako iko ima dovoljno love za iste, to je ovaj "naš" telecom, koji je btw. IZMISLIO pojam ISTINSKOG' monopola još daaavno prije nego su ovi stranci došli kod nas! 
PS. I što bi se iko ovdje prepao!? Misliš da će njima zabraniti emitovanje lige koju su REGULARNO KUPILI a dozvoliti ostalima da istu prenose, i to po DOSTA MANJOJ CIJENI???
Ne budi smiješan! A i da ih RAK kasni, samo će platiti masnu globu i udri jovo nanovo! Zaboravljate da je ovdje BiH u pitanju! 
PS. I što bi se iko ovdje prepao!? Misliš da će njima zabraniti emitovanje lige koju su REGULARNO KUPILI a dozvoliti ostalima da istu prenose, i to po DOSTA MANJOJ CIJENI???
-
clarion_
#9480 Re: BHTelecom All About
ne možeš čovjeku objasniti da sportklub ima onaj operater koji je spreman to i platiti. ako je nekome stalo do sportklub kanala fino brate uz postojeću kakvu-takvu moju TV priključiš Total TV i gledaš sportklubove još od nedavno nema rente HD resivera tako da iste kanale u visokoj rezoluciji možeš da gledaš skoro pa đabe još imaš i SPORTKLUB PREMIUM!!!Frtalj_Duše wrote:^Objasni mi kako može biti monopolistički režim ako ljudi samo znaju zacijeniti svoje kanale!? Nije da ZABRANJUJU već je samo pitanje CIJENE ovdje, da se razumijemo, a ako iko ima dovoljno love za iste, to je ovaj "naš" telecom, koji je btw. IZMISLIO pojam ISTINSKOG' monopola još daaavno prije nego su ovi stranci došli kod nas!
PS. I što bi se iko ovdje prepao!? Misliš da će njima zabraniti emitovanje lige koju su REGULARNO KUPILI a dozvoliti ostalima da istu prenose, i to po DOSTA MANJOJ CIJENI???Ne budi smiješan! A i da ih RAK kasni, samo će platiti masnu globu i udri jovo nanovo! Zaboravljate da je ovdje BiH u pitanju!
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#9481 Re: BHTelecom All About
Jao jao!!! Nego sta da je monopol ako neka firma plati 1KM po korisniku, dok se drugoj naplati 3KM po korisniku. Je li treba slikovito da objasnim ?
-
The Realist
#9482 Re: BHTelecom All About
Cijena mora biti realna. FA ne želi da proda nešto, a da onda samo jedan operater to prenosi, a da taj operater nije u mogućnosti da pokrije kompletnu teritoriju, za koju je otkupio prava. Kada pokrijeu cijelu BiH, tada ništa ne moraju davati ostalima, jer sami nude tu uslugu.Frtalj_Duše wrote:^Objasni mi kako može biti monopolistički režim ako ljudi samo znaju zacijeniti svoje kanale!? Nije da ZABRANJUJU već je samo pitanje CIJENE ovdje, da se razumijemo, a ako iko ima dovoljno love za iste, to je ovaj "naš" telecom, koji je btw. IZMISLIO pojam ISTINSKOG' monopola još daaavno prije nego su ovi stranci došli kod nas!![]()
Ne znam da li vrše monopol, ili ne, tačnije, da li su oni krivi za ovu situacju, ili ostali, samo govorim o tome da FA, kao ni klubovi, neće biti sretni da se većem broju korisnika nekog područja, onemogućava gledanje utakmica.
-
iceman2010
#9483 Re: BHTelecom All About
Ma naravno da je monopol. Ne znam ima li iko u rs-u sport klub. Nemaju ni hs ni moja tv. Kakva je to politika koja racuna samo na korisnike telemach- a. Ove male koji sluze kao sminka ne racunam. Ti svi zajedno nemaju ni 15.000 korisnika ili su u fazi kupovine od strane telemach-a. I nerealna cijena je vrsta monopola. Pogotovo ako se radi o razlicitoj cijeni. Telemach u principu i ne placa sk ili preljeva pare u istu kasu. Ako hoces da odbijes ostale onda puknes cijenu. U politici bi vlasnistvo nad dvije stvari kao sto su prava na prenos i vlastiti kabel operater bili nazvani sukobom interesa. Potpuno je nelogicno da isto lice ima oboje. Ocigledno je da sk-a ni zarada nije interes. Hs, mobis, bht i elta imaju zajedno oko 200.000 pretplatnika, a telemach je svakako ista kuca. I budali je jasno da je bolje uzeti po 0,50 km od ovih 200.000 mjesecno nego traziti 1 euro i ne dobiti nista. Jasno je da se sa sk programima samo zeli dati prednost telemach-u u bih i sbb-u u srbiji. Ustvari 1 euro su trazili kucama koje vec imaju ugovor. Ko zna kolilo su trazili telwcom-u.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- ala7
#9484 Re: BHTelecom All About
Interesantno je da se javljas upravo tada kada je prica o Telemachu i SportKlub-u.. Ne mozes reci " Nije ti ovo komunizam da svi imaju isto, NAJVIŠE IMA ONAJ KO NAJVIŠE PLATI!!!"
Eh taj sto i ima nije platio za te kanale SportKluba a to je Telemach jer je to isto, rekao Telemach, rekao SportKlub isto je.. I kao sto rece iceman2010 postojecim operaterima koji imaju ugovor sa njima nude za 1€ po korisniku a kolika je tek cijena drugima.. Drugim operaterima za koje misle da su im konkurencija nude mozda i 1,65 il 2 € (niko to ne zna) po korisniku samo da bi iskljucili konkurenciju iz igre i tako olaksali put za nove korisnike Telemach-a..
Po vasem jedna firma kao Telemach (kojoj pripadaju i TOTALTV i SportKlub) ce ucjenjivati operatore od Slovenije pa do Crne Gore i tako onemoguciti gledaocima/korisnicima navedene kanale..
Eh taj sto i ima nije platio za te kanale SportKluba a to je Telemach jer je to isto, rekao Telemach, rekao SportKlub isto je.. I kao sto rece iceman2010 postojecim operaterima koji imaju ugovor sa njima nude za 1€ po korisniku a kolika je tek cijena drugima.. Drugim operaterima za koje misle da su im konkurencija nude mozda i 1,65 il 2 € (niko to ne zna) po korisniku samo da bi iskljucili konkurenciju iz igre i tako olaksali put za nove korisnike Telemach-a..
Po vasem jedna firma kao Telemach (kojoj pripadaju i TOTALTV i SportKlub) ce ucjenjivati operatore od Slovenije pa do Crne Gore i tako onemoguciti gledaocima/korisnicima navedene kanale..
-
clarion_
#9485 Re: BHTelecom All About
Koliko znam, bhtelecom se nikada nije očitovao po pitanju sportkluba! Cijena ovih kanala je javna. HS se sam zakačio sa telemachom i SK-om zbog prikrivanja broja korisnika. Šta je npr. sa italijanskom ligom, nju prenose samo arene na čitavom balkanu. jeli to monopol??? Sjećam se dobro, prije 3 godine u ponudi Total TV-a su bile sve 4 arene i sportklub. Tada je bilo pravo qrčenje od arena jer su prenosile sve živo i tada su samovoljno napustile ovu platformu. Nije ovo problem samo kod nas, ja bi volio da pored SK imam i arene, gledam ih kad zatreba preko web tv-a i planiram plaćat markicu za ovu uslugu ali to jednostavno nije to. Ja recimo plaćam 5 KM Totalu da gledam 4 SK-a i 2 Eurosporta u HD-u. Vjerujem da takvo nešto telecom može napraviti ali obzirom da je to državna firma koju zaboli za naše komentare, možemo se slikat!
- ala7
#9486 Re: BHTelecom All About
Dobro al zato ArenaSport nije pravila probleme i mogao si uzeti sve kanale tj. dobio si sve kanale a ne kao sto je slucaj kod SportKluba evo ti SK i SK+ a SK Prime samo Telemach i SBB imaju eksluzivu.. Sto to jedan Logosoft ne moze da dobije SK Prime? Da nebi pokupio vecinu korisnika u Sarajevu e to je to
.. Sigurno su ArenaSport kanali mnogo jeftiniji nego SportKlub sto ne vidim logike da tako bude al et vidjecemo sta ce biti kada se pritisne SportKlub tj. Telemach od strane engleza ako je to istina sto raja pise..
- Frtalj_Duše
#9487 Re: BHTelecom All About
Ako se ne varam, totalTV ITEKAKO pokriva čitavu teritoriju ex-yu zemalja!? Vidiš da oni to ipak nude, SAMO nije niko kriv što korisnici ne žele one tanjire po krovovima/balkonima! Očito da su ovaj propust prepoznali i iskoristili, inače sumnjam da bi njima englezi dozvolili da prenose njihovu ligu dok je špancima ionako svejedno, jbg, grca se u dugovima!The Realist wrote:Cijena mora biti realna. FA ne želi da proda nešto, a da onda samo jedan operater to prenosi, a da taj operater nije u mogućnosti da pokrije kompletnu teritoriju, za koju je otkupio prava. Kada pokrijeu cijelu BiH, tada ništa ne moraju davati ostalima, jer sami nude tu uslugu.Frtalj_Duše wrote:^Objasni mi kako može biti monopolistički režim ako ljudi samo znaju zacijeniti svoje kanale!? Nije da ZABRANJUJU već je samo pitanje CIJENE ovdje, da se razumijemo, a ako iko ima dovoljno love za iste, to je ovaj "naš" telecom, koji je btw. IZMISLIO pojam ISTINSKOG' monopola još daaavno prije nego su ovi stranci došli kod nas!![]()
Ne znam da li vrše monopol, ili ne, tačnije, da li su oni krivi za ovu situacju, ili ostali, samo govorim o tome da FA, kao ni klubovi, neće biti sretni da se većem broju korisnika nekog područja, onemogućava gledanje utakmica.
http://www.totaltv.tv/Total+TV/406/O+nama.shtml
Ovdje se jedino imaju pravo žaliti crnogorci i eventualno kosovari (mada znamo da i oni to imaju)!
Engl. Premier League + FA CUP + Šp. Primera + Segunda + Kup kralja >>>>>>>>>>>>>>>> francuska liga + "mafijaška" serie A! Šta je nejasno!?ala7 wrote:Dobro al zato ArenaSport nije pravila probleme i mogao si uzeti sve kanale tj. dobio si sve kanale a ne kao sto je slucaj kod SportKluba evo ti SK i SK+ a SK Prime samo Telemach i SBB imaju eksluzivu.. Sto to jedan Logosoft ne moze da dobije SK Prime? Da nebi pokupio vecinu korisnika u Sarajevu e to je to.. Sigurno su ArenaSport kanali mnogo jeftiniji nego SportKlub sto ne vidim logike da tako bude al et vidjecemo sta ce biti kada se pritisne SportKlub tj. Telemach od strane engleza ako je to istina sto raja pise..
-
dragonz
#9488 Re: BHTelecom All About
Koliko sam upratio prava za EPL od sezone 2013/2014(i iduće tri godine poslije) još uvijek nije niko sa ovih prostora otkupio jer će pregovori trajati do maja mjeseca kada se objavljuju rezultati istih.
- tovarish
#9489 Re: BHTelecom All About
Kup kralja ide na areni, a ne na SK. Isti je slučaj i sa engleskim liga kupom. Pored toga, na areni se mogu gledati još i utakmice lige prvaka (i to najmanje 3 utakmice po danu u kojem se igraju utakmice LP) i europa lige, te francuski kup. Prema tome, ponuda obje TV kuće je tu negdje, samo je pitanje šta ko voli, tj. za koji klub navija i koju ligu hoće da prati. Eto vidiš, mene samo interesuje ta "mafijaška " liga, a zaboli me za metiljavim englezima, tako da ja preferiram Arene i tako će biti sve dok budu prikazivali Seriu A.Frtalj_Duše wrote:Ako se ne varam, totalTV ITEKAKO pokriva čitavu teritoriju ex-yu zemalja!? Vidiš da oni to ipak nude, SAMO nije niko kriv što korisnici ne žele one tanjire po krovovima/balkonima! Očito da su ovaj propust prepoznali i iskoristili, inače sumnjam da bi njima englezi dozvolili da prenose njihovu ligu dok je špancima ionako svejedno, jbg, grca se u dugovima!The Realist wrote:Cijena mora biti realna. FA ne želi da proda nešto, a da onda samo jedan operater to prenosi, a da taj operater nije u mogućnosti da pokrije kompletnu teritoriju, za koju je otkupio prava. Kada pokrijeu cijelu BiH, tada ništa ne moraju davati ostalima, jer sami nude tu uslugu.Frtalj_Duše wrote:^Objasni mi kako može biti monopolistički režim ako ljudi samo znaju zacijeniti svoje kanale!? Nije da ZABRANJUJU već je samo pitanje CIJENE ovdje, da se razumijemo, a ako iko ima dovoljno love za iste, to je ovaj "naš" telecom, koji je btw. IZMISLIO pojam ISTINSKOG' monopola još daaavno prije nego su ovi stranci došli kod nas!![]()
Ne znam da li vrše monopol, ili ne, tačnije, da li su oni krivi za ovu situacju, ili ostali, samo govorim o tome da FA, kao ni klubovi, neće biti sretni da se većem broju korisnika nekog područja, onemogućava gledanje utakmica.![]()
Ovdje se jedino imaju pravo žaliti crnogorci i eventualno kosovari (mada znamo da i oni to imaju)!
Engl. Premier League + FA CUP + Šp. Primera + Segunda + Kup kralja >>>>>>>>>>>>>>>> francuska liga + "mafijaška" serie A! Šta je nejasno!?ala7 wrote:Dobro al zato ArenaSport nije pravila probleme i mogao si uzeti sve kanale tj. dobio si sve kanale a ne kao sto je slucaj kod SportKluba evo ti SK i SK+ a SK Prime samo Telemach i SBB imaju eksluzivu.. Sto to jedan Logosoft ne moze da dobije SK Prime? Da nebi pokupio vecinu korisnika u Sarajevu e to je to.. Sigurno su ArenaSport kanali mnogo jeftiniji nego SportKlub sto ne vidim logike da tako bude al et vidjecemo sta ce biti kada se pritisne SportKlub tj. Telemach od strane engleza ako je to istina sto raja pise..
-
The Realist
#9490 Re: BHTelecom All About
Nisam 100% siguran, ali mislim da mora biti zemaljska linija, ne satelitska. Da je satelitska, onda bi vjerovatno Sky i BT ponovo se borili za inozemna prava i prodavali ih preko satelita. Naravno da na neka područja možeš i bežično prenositi signal, ali tu se više o zabačenim mjestima radi.Frtalj_Duše wrote: Ako se ne varam, totalTV ITEKAKO pokriva čitavu teritoriju ex-yu zemalja!? Vidiš da oni to ipak nude, SAMO nije niko kriv što korisnici ne žele one tanjire po krovovima/balkonima! Očito da su ovaj propust prepoznali i iskoristili, inače sumnjam da bi njima englezi dozvolili da prenose njihovu ligu dok je špancima ionako svejedno, jbg, grca se u dugovima!![]()
Dobro, imaš još Ligu prvaka i Evropsku ligu na Areni.Engl. Premier League + FA CUP + Šp. Primera + Segunda + Kup kralja >>>>>>>>>>>>>>>> francuska liga + "mafijaška" serie A! Šta je nejasno!?
-
iceman2010
#9491 Re: BHTelecom All About
Koliko utakmica engleske lige gledas direktno? Koliko utakmica spanske lige? Znam nemas SK prime, ali eto da imas? Ja kod jarana prije neki dan, idu englezi, cini mi se termin u 16:00 i ide jedna utakmica???!!!! Na drugom SK igra Djokovic, a gdje ces to ne prenositi. Dakle od svih utakmica koje se igraju u tom terminu SK prenosi jednu?! Aferim! Igra veliki Nole u tom terminu i to mora ici live!Lud i ponosan wrote:Jasta je. Spanska i engleska liga vs kup i Italija... fakat za poređenje.tovarish wrote:
Kup kralja ide na areni, a ne na SK. Isti je slučaj i sa engleskim liga kupom. Pored toga, na areni se mogu gledati još i utakmice lige prvaka (i to najmanje 3 utakmice po danu u kojem se igraju utakmice LP) i europa lige, te francuski kup. Prema tome, ponuda obje TV kuće je tu negdje, samo je pitanje šta ko voli, tj. za koji klub navija i koju ligu hoće da prati. Eto vidiš, mene samo interesuje ta "mafijaška " liga, a zaboli me za metiljavim englezima, tako da ja preferiram Arene i tako će biti sve dok budu prikazivali Seriu A.Arene su karinana, imam i jedno i drugo na IPTV-u, ali je SK bez konkurencije.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
A o tome kako ofirno izostavis iz analize Ligu prvaka i europa ligu je posebna prica. Nije da ti to ne znas nego ti u zelji da pjevas hvalospjeve svom ISP-u to nije odgovaralo u poredjenju. Mora biti da ti Ligu prvaka gledas na OBN-u. Arene fenomenalno odrade LP i EL.
- Referent za ONO i DSZ
#9492 Re: BHTelecom All About
A zar se ne moze napraviti ponuda korisnicima MojaTV ko zeli da doplati neki iznos za gledanje sportkluba ili skysporta...pa sutra bi bio spreman dati 5-10KM za ta dva programa.
Nece mi vala vise tanjir na kucu pa taman ih nikad ne gledao. Pogotovo Telemach.
Nece mi vala vise tanjir na kucu pa taman ih nikad ne gledao. Pogotovo Telemach.
-
kakaljin
#9493 Re: BHTelecom All About
Bio bi sport klub u ponudi da ga dozvoli telemachReferent za ONO i DSZ wrote:A zar se ne moze napraviti ponuda korisnicima MojaTV ko zeli da doplati neki iznos za gledanje sportkluba ili skysporta...pa sutra bi bio spreman dati 5-10KM za ta dva programa.
Skysport nema prava za Balkan
-
lopovjack
#9494 Re: BHTelecom All About
Ne pada mi na pamet da uzimam TV Total ili Telemach, sve dok ja ne budem vidio u RS-u neku firmu iz Federacije koja dobije mogućnost da ravnopravno konkurise na tom prostoru...Nisam nacionalista,ali imam priliku često da idem u RS i vjerujte da jedva cigare iz FDS-a mozes naci tamo a kamoli ponudu nekog operatera... 
-
EdinBosnaSMRKD
#9495 Re: BHTelecom All About
Ma telemach je srpska frma, LOL i HS mafijaske itd.... Kakav god BHT bio novac od dividendi ide u drzavnu kasulopovjack wrote:Ne pada mi na pamet da uzimam TV Total ili Telemach, sve dok ja ne budem vidio u RS-u neku firmu iz Federacije koja dobije mogućnost da ravnopravno konkurise na tom prostoru...Nisam nacionalista,ali imam priliku često da idem u RS i vjerujte da jedva cigare iz FDS-a mozes naci tamo a kamoli ponudu nekog operatera...
- Halcyon
#9496 Re: BHTelecom All About
E jebi ga sad, ispade svi mafija, samo BIHnet dobar...EdinBosnaSMRKD wrote:Ma telemach je srpska frma, LOL i HS mafijaske itd.... Kakav god BHT bio novac od dividendi ide u drzavnu kasulopovjack wrote:Ne pada mi na pamet da uzimam TV Total ili Telemach, sve dok ja ne budem vidio u RS-u neku firmu iz Federacije koja dobije mogućnost da ravnopravno konkurise na tom prostoru...Nisam nacionalista,ali imam priliku često da idem u RS i vjerujte da jedva cigare iz FDS-a mozes naci tamo a kamoli ponudu nekog operatera...
- cappy_tempo
#9497 Re: BHTelecom All About
ako cemo tako hajmo pola privatnih firmi zatvoriti,sve su mafijaske,a gurat cemo pare u drzavu...drzavu koja nam je sve dala i omogucila...EdinBosnaSMRKD wrote:Ma telemach je srpska frma, LOL i HS mafijaske itd.... Kakav god BHT bio novac od dividendi ide u drzavnu kasulopovjack wrote:Ne pada mi na pamet da uzimam TV Total ili Telemach, sve dok ja ne budem vidio u RS-u neku firmu iz Federacije koja dobije mogućnost da ravnopravno konkurise na tom prostoru...Nisam nacionalista,ali imam priliku često da idem u RS i vjerujte da jedva cigare iz FDS-a mozes naci tamo a kamoli ponudu nekog operatera...
-
EdinBosnaSMRKD
#9498 Re: BHTelecom All About
nejse.....
Idemo dalje sa temom .....
Idemo dalje sa temom .....
-
clarion_
#9499 Re: BHTelecom All About
hahahahahahha pričate o srpskim firmama, pa kome plaćate te arene jeli ??? srbima prijatelji, kao i sve discovery kanale, fox kanale, viassat kanale, sve to drže srbi po njihovim licencama. Pustite tu priču, šta vam smeta tanjir na kući? Evo malo reklame za ono što ja gledam: SPORTKLUB PRREMIUM, SPORTKLUB, SPORTKLUB + I SPORTKLU PRIME, sve u HD, još Eurosportovi u HD, dakle, engleska, španska i njemačka liga u HD, NBA, najbolji tenis itd itd.

- _Reds_
#9500 Re: BHTelecom All About
http://www.bhtelecom.ba/maxi50.html
Moze li mi neko reci, ko ima pretplatu, recimo ovuod 50, kada posalje nekome recimo 5km, kredita, da li mu se tio skida da pretplate, ili mu dodje dodatno na tih 50 KM ??
Moze li mi neko reci, ko ima pretplatu, recimo ovuod 50, kada posalje nekome recimo 5km, kredita, da li mu se tio skida da pretplate, ili mu dodje dodatno na tih 50 KM ??