Ovaj telekom je stvarno cudan, ne znaju ni sami sta rade

Student plus paket i slanje kredita... Vec sam o tome pricao ovde i "prosuli" ste me da svako slanje kredita treba doci posebno na listingu uz racun pa se to plati. Meni je to bilo nelogicno jer je sutdentplus paket kombinacija ultre i pertpalte te sam i njih zvao, no na zalost povrdili su mi istu pricu kao i vi.
No danas novi obrat, dolazi racun i ja trebam platiti samo pretplatu, gdje sta kako sad ? Ja sam poslao ukupno 8KM kredita, meni skinulo s racuna 1000% nije, a na listingu doslo za naplatu nije. Zvao sam korisnicku sluzbu, ukazao im na to, no rekose mi da je doslo izgleda do promjene, i da se kredit skida s racuna. Posaljem 1KM dopune, i gle cuda skida mi s racuna

Rekao sam im da provjere sta je s 8KM jer ne bih volio da budem "duzan"
Jos jedna bitna stvar koju mi rekose je da se kredit AKUMULIRA, znaci potrosis 15KM ovaj mjesc, sljedeci kada ti dopune imat ces 25KM jer nece uzeti onih 5KM
Konfuzno do bola, imao sam suprotne informacije i to od njihovog call centra. Jest me neljubazna koza otresla "pa gospodine to vam je pretplata, nego sta da ce doci na listingu slanje kredita"