Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
byNelle wrote:
stigao u srijedu. ja jutros kontaktirao telecom centar na obali i rekose mi da je ostao jedan (ukupno 5 dobili) i od prije sat vremena je u mom vlasnistvu.. moguce da ima u drugim poslovnicama (carsija, markale, malta).
Ee i ja sam danas imao srece, navratim do telekom centra poslije posla kad imaju par komada na stanju, bijeli je pao i da sam ga zeni, stvarno je zvijer od smartphonea
Tapatalk via iPhone 4s
a ja kad zovem nigdje nema, to izgleda po salterima samo hodat treba, koji centar je u pitanju ?
Uzeo sam mobitle preko telecoma, korisnik sam Mega 100 paketa, mobitel koji sam uzeo je HTC one x
mene zanima da li ikako postoji mogucnost da uzmem jos jedna mobitel, da li postoji mogucnost da ovaj otplatim odma i kako se to radi koliko bi me to izaslo ? Hvala.
mozes uzeti jos jedan mobitel, ali placas punu cijenu.
a za taj HTC mozes otplatiti preostale rate samo kad udjes u zadnji kvartal, a ako bi otplacivao prije tog roka onda ti brisu onaj popust sto si dobio, tj. moras i njega odmah platiti
Znaci taj HTC sam tek ovaj mjesec uzeo i jos mi nije stigao racun.
Kako mislis placas punu cijenu ? I koliko bi me izaslo da platim odma HTC ?
Uzeo sam mobitle preko telecoma, korisnik sam Mega 100 paketa, mobitel koji sam uzeo je HTC one x
mene zanima da li ikako postoji mogucnost da uzmem jos jedna mobitel, da li postoji mogucnost da ovaj otplatim odma i kako se to radi koliko bi me to izaslo ? Hvala.
mozes uzeti jos jedan mobitel, ali placas punu cijenu.
a za taj HTC mozes otplatiti preostale rate samo kad udjes u zadnji kvartal, a ako bi otplacivao prije tog roka onda ti brisu onaj popust sto si dobio, tj. moras i njega odmah platiti
Znaci taj HTC sam tek ovaj mjesec uzeo i jos mi nije stigao racun.
Kako mislis placas punu cijenu ? I koliko bi me izaslo da platim odma HTC ?
Pa jesi li pregledao cijene na portalu? Cijena ovisi o paketu pretplate koju koritis i od toga koji nacin placanja zelis 12/24. S tim da je bez obaveznog trajanja ugovora najskuplje i ne isplati se. Uostalom evo pogledaj:
motorola01 wrote:Eh evo izgleda mustuluka za sve pretplatnike BHMOBILE-a:
Produžetak akcije do 15. oktobra - Uživajte Do 200% više!
Trenutno sam na paketu midi30 i da li to znaci da ako odem i potpisem ugovor na 24 mjeseca, imam sve one pogodnosti iz druge tamele sa ovog linka i najvise me zanima to da li cu onda imati svaki mjesec 200MB free interneta, umjesto dosadasnjih 10MB????
Hajde neka se javi neko ko je upucen u sve ovo
edit: sta im ovo znaci:Uključeni mobilni internet saobraćaj obračunava se sa obračunskom jedinicom 1 MB, dok po potrošnji uključenog saobraćaja Pretplatnik koristi paketski prijenos podataka u skladu sa obračunskom jedinicom definisanom za svoj pripadajući tarifni paket.
Hoces, ja sam potipsao taj ugovor na 2god (imam mini15 paket) i imam 100mb interenta, vjeruj mi da jos uvijek mi se nije desilo da sam presao a stalno ga koristim ( imam smartphone telefon) i pogledam ponekad koju pjesmu na youtubetu .
i da ne bude zabune, u toku mjeseca ce ti obracunati taj potroseni internet, ali na kraju kada dodje racun ce ti obracunati sve te pogodnosti i popust ce ti se prikazati na racunu...
Je li se kome desavalo sljedece? Kad hocu da napravim postavke modema zte zxv10 w300. Sve uradim kako pise da trebam, medjutim na kraju opet NIJE KONEKTOVANO
Sta mi treba od papira da potpisem ovaj mstudent paket i da li su im tabele na internet stranici tacne sto se tice cijena za odredene pretplatnicke pakete, tj. za mstudent paket ? Zanima me konkretno HTC One S i iz tabele se vidi da se moze uzeti na rate sa tim paketom, pa je moje pitanje da li se moze desiti da taj mobitel uopce ne prodaju uz taj pretplatnicki paket, jer neki dan ako sam dobro vidio one tabele u telecomu na Malti, cini mi se da ga nisam vidio u okviru mstudent paketa, mada moze i biti da nisu "azurirali" te liste.
Da li postoji mogucnost npr da uzmem onaj paket TV+Telefon a ostavim internet od netflat od 30km ?
Uzeo bih moju tv, ali mi glupo sto je internet sporiji ....
Sorel wrote:Nemam PUK. Izgubio sam ga negdje.
Mogu l' mi vratit karticu ustvari broj?
Ja mislim da mogu i koliko se plaća?
Ja upravo zamjenio karticu.Uzmes u posti zahtjev za promjenu sim kartice, ovjeris u opstini (4km), uplatis (6km) za promjenu kartice i predas.Nakon 10-tak min. kartica je aktivna a stari broj si zadrzao
Ja bih da raskinem ugovor fiksne telefonije, pa me zanima koja je procedura?sta trebam da donesem u postu? jel to mogu da uradim sredinom mjeseca ili moram da cekam 1. oktobar?
galaxy s III
1360 KM - bh telecom bez popusta
950 KM - u svim drugim radnjama
"Popust" za paket "50" cijena bude 950 KM (na dvije godine!)
"Popust za paket "100" cijena bude 950 KM (na jednu godinu) ili 670 KM (na dvije godine!).
shiljak wrote:galaxy s III
1360 KM - bh telecom bez popusta
950 KM - u svim drugim radnjama
"Popust" za paket "50" cijena bude 950 KM (na dvije godine!)
"Popust za paket "100" cijena bude 950 KM (na jednu godinu) ili 670 KM (na dvije godine!).