Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sjajne vijesti za nove i postojeće korisnike Moja TV!
I dalje BESPLATNO gledajte kanale iz Moja TV HD paketa!
Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan je dva mjeseca BEZ NAKNADE!
Uz najbolje informativne, zabavne, serijske i filmske kanale, tu je i Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD – za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima!
Napomene:
– Besplatno korištenje usluge Moja TV HD paket omogućeno je svim postojećim i novim korisnicima uz automatsku aktivaciju.
– Korisnicima koji su prije početka promotivne akcije koristili Moja TV HD paket isti se neće naplatiti u promo periodu. Po isteku akcije, usluga ostaje aktivna po ranije ugovorenim uslovima.
– Akcija traje do 1. aprila 2021. godine i ne odnosi se na korisnike paketa Moja TV BiH i Moja TV Phone BiH.
Zabavite se i gledajte sve što poželite na Moja TV!
Moja priča. BH Telecom
Eh super ovo...taman jos 2 mjeseca arene HD
Sto se tice routera i nestanka struje...mislim da nije nestajalo ali nisam siguran,jer sam spavao
Uglavnom nastimao sam ali mi cudno malo da se samo od sebe resetuje...jedino da mi ko nije cackao profil tamo sta i slucajnokliknuo na reset postavki
Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan je dva mjeseca BEZ NAKNADE!
Uz najbolje informativne, zabavne, serijske i filmske kanale, tu je i Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD – za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima!
Napomene:
– Besplatno korištenje usluge Moja TV HD paket omogućeno je svim postojećim i novim korisnicima uz automatsku aktivaciju.
– Korisnicima koji su prije početka promotivne akcije koristili Moja TV HD paket isti se neće naplatiti u promo periodu. Po isteku akcije, usluga ostaje aktivna po ranije ugovorenim uslovima.
– Akcija traje do 1. aprila 2021. godine i ne odnosi se na korisnike paketa Moja TV BiH i Moja TV Phone BiH.
Moja priča. BH Telecom
Eh super ovo...taman jos 2 mjeseca arene HD
Sto se tice routera i nestanka struje...mislim da nije nestajalo ali nisam siguran,jer sam spavao
Uglavnom nastimao sam ali mi cudno malo da se samo od sebe resetuje...jedino da mi ko nije cackao profil tamo sta i slucajnokliknuo na reset postavki
Ma ustimaj preko moj.bhtelecom.ba profila wifi i taj ce ti biti uvijek
Napomene:
Moja priča. BH Telecom
Jako dobar, mudar i pametan potez napokon, ovako se to radi. Sada bi mogla biti velika navala novih korisnika. Nek' jos uvrstavaju HD kanala i postojece da prebace u HD.
Btw ovaj Moj Radio ima tako dobru mjuzu, steta pa ne ide zemaljski. Daleko najbolja radio stanica u BiH.
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 12:46
Je li moguce da su mi automatski resetovali postavke na routeru ovi iz BHTa...danas je prvi u mjesecu ?
Jutros ustado,nemam wifija...gledam sta je,vidim nemam ni SSID nazive koje sam stavio...pokusam se konektovati na onu defaultnu,trazi i defaultnu sifru,moja ne prolazi
Evo sada sam morao ponovo sve izmijenjati...ne znam sta se desilo preko noci...uglavnom sinoc sve normalno,jutros sve resetovano na default.
Je li se jos nekome desavalo ovo ?
Javi se meni da ti trajno postavim wifi i password tako da prilikim reseta ( fabričkog ) ostanu zapisani podaci koje vi želite da vam budu ?
muzika sa mojradio pjeva i na ovim kamerama...na pola njih
evo ja gledam dolac maltu i slusam ovaj radio
Ne znam za vas...ali ja bas volim slusati radio a evo kada ima i ova opcija ovih kamera...kod mene vise to bude na tvu,nego neki program
A i imam nostalgiju prema ovom dijelu Sarajeva,dolac malti,jer sam dolazio stalno prijateljima u zgradu preko puta ove pekare Ravena(zuta zgrada),pa smo ludovali tu cesto
Ali_G wrote: ↑01/02/2021 16:18
Neko je na prethodnim stranicama napisao da se HD paket dobije gratis pri potpisivanju novog ugovora na 2god. Jel to vrijedi i za ovu trenutnu akciju?
Svima je automatski besplatan jos 2 mjeseca HD apket, dakle ako si placao onda ti ne racunaju te dodatne 4KM, dobijes umanjen racun.
ubacili jos prije 4-5 dana,slika je dobra pravo...nije naravno 4K,jer mora izvor biti u 4K a i tv u 4K ali je slika dobra i nema onih iritantnih isjeckanih linija igralista kao kod Telemacha...kao da gledas u traku koja treperi ...valjda osakate bitrate toliko pa se to pojavi
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 14:00
Ne znam za vas...ali ja bas volim slusati radio a evo kada ima i ova opcija ovih kamera...kod mene vise to bude na tvu,nego neki program
A i imam nostalgiju prema ovom dijelu Sarajeva,dolac malti,jer sam dolazio stalno prijateljima u zgradu preko puta ove pekare Ravena(zuta zgrada),pa smo ludovali tu cesto
Ja kad sam pisao da je meni livecam Jablanica jedan od boljih tv kanala samo zbog pejzaza, svi odmah ulijecu kako branim bhT i kako promovisem gluposti
a stvarno Livecam jablanica super pogled na planine i rijeku
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 14:00
Ja kad sam pisao da je meni livecam Jablanica jedan od boljih tv kanala samo zbog pejzaza, svi odmah ulijecu kako branim bhT i kako promovisem gluposti
a stvarno Livecam jablanica super pogled na planine i rijeku
Kao da je Svicarska, majke mi.
Predobar pogled i ne zezam se
I ja imam pozitivno iskustvo sa radnicima sa ovom zadnjom instalacijom.
Dosao neki glavni sef da pogleda lokaciju,ja mu objasnio i pokazao gdje je dosla optika,on odmah skonta kako bi bilo najlakse dovesti do moje kuce i kaze sutra ce doci da rade.Dosli su sutra i pripremili sve,uveli opticko kablo u kucu i sutradan dosla druga ekipa koja je povarila optiku i stavila uticnicu i podesila router i STB
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 19:40
Dosao neki glavni sef da pogleda lokaciju,ja mu objasnio i pokazao gdje je dosla optika,on odmah skonta kako bi bilo najlakse dovesti do moje kuce i kaze sutra ce doci da rade.Dosli su sutra i pripremili sve,uveli opticko kablo u kucu i sutradan dosla druga ekipa koja je povarila optiku i stavila uticnicu i podesila router i STB
Do sada nije bilo nikakvih problema
u ovom poslu nekad je dovoljno da ima jedna slaba karika i sve pada u vodu,zato svi moraju dati 100% i svi ce biti zadovoljni
febo_acm wrote: ↑01/02/2021 19:51
Ko to provjerava za optiku? meni neka teta rekla neam optike, a nisam nesto siguran u to
Ne znam kako je u zgradama ali u kucama provjeravaju tvoje oci ili oci nekoga kome vjerujes
Ako znas da su kopali,vidis ima li ti gdje alkaten cijev da viri pola metra u dvoristu ili oko kuce i ako ima,onda vjerovatno imas i TM za optiku.
Napomene:
Moja priča. BH Telecom
Jako dobar, mudar i pametan potez napokon, ovako se to radi. Sada bi mogla biti velika navala novih korisnika. Nek' jos uvrstavaju HD kanala i postojece da prebace u HD.
Btw ovaj Moj Radio ima tako dobru mjuzu, steta pa ne ide zemaljski. Daleko najbolja radio stanica u BiH.
Baš sam se pitao za ovaj radio. Ja upalim ove nadzorne kamere i slusam muziku. Šteta što nema na ovim standardnim frekvencijama. Top je, imaju li ga kafici? Još jedno pitanje, ja sam na moja tv full, da li se plaća naknada da sadržaje mogu gledati na mobu ili laptopu?
Baš sam se pitao za ovaj radio. Ja upalim ove nadzorne kamere i slusam muziku. Šteta što nema na ovim standardnim frekvencijama. Top je, imaju li ga kafici? Još jedno pitanje, ja sam na moja tv full, da li se plaća naknada da sadržaje mogu gledati na mobu ili laptopu?
da moja web tv je 1.17 i nemaju svi kanali kao na tv
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 19:40
Do sada nije bilo nikakvih problema
Nemam tu srecu sa optikom, ali sam prezadovoljan brzinom reakcije na zahtjev. U roku od dva dana dosli, montirali kako sam trazio i jos me zvali da pitaju jesam li zadovoljan. Pozitivno iznenadjen.