Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
L00d wrote:ja ne znam nista to, samo znam da mjesecno ne potrosim tih 100mb to mi je bitno ... Nebitno je kako se naplacuje, kad mi je dzabe ... A mjesecno potrosim otprilike do 60-70mb
Bogami ne znam za tebe ali ja bi to potrisio za 5 dana. Dok provjeris par portala, foruma, skines neki app dok si u puut, ili visis negdje online dok se vozis odose megabajti
500MB je donekle i dovoljno, mada ni to nije nesto posebno...
Za te pare se isplati, itekako Ja imam sličan model i dobro radi svoj posao. Ne koristim ga često jer imam laptop, ali ponekad dobro dođe. Pretežno je spojen na tv ili ga koristim u putu negdje.
messilla wrote:Kontam da uzmem ovaj minilaptop Acer Aod 270 3G , korisnik sam Moje TV pa bi rata bila 7,33 KM mjesečno na dvije godine (ako se ne varam).
butterfly_01 wrote:za mene malo RAM-a... a i proccesr nije nekii
za 7.3km x 24 odličan
Upravo
Imali kakv tablet da se moze uzeti na isti nacin i za slicne pare.
P.S. Da li se moze dograditi RAM u ovaj netbook. I nije 7.33 nego 8,57
P.S2. Hvala BHT sto mi nije naplatio ni jednu utakmicu prermijer lige, iako je pisalo da se placa 2KM utakmica, je odgledao jedno 4-5 utakmica Sarajeva u drugom dijelu, i ni jedna ne dodje na racunu
kako su meni odgovorili neki dan ovo je samo na pretplatu i ovo su DATA kartice, znaci na njima nema razgovora...eh sada jedino da ovaj operater nije sta lagao...ja sam sebi uzeo mSurf paket od 1GB i operater mi je rekao kada iskoristis 1GB smanjujeti se brzina i besplatno koristis prekoracenje...znaci ne naplacuje ti prekoracenje...to zadovoljstvo je mjesecno 12KM
nedo_a wrote:kako su meni odgovorili neki dan ovo je samo na pretplatu i ovo su DATA kartice, znaci na njima nema razgovora...eh sada jedino da ovaj operater nije sta lagao...ja sam sebi uzeo mSurf paket od 1GB i operater mi je rekao kada iskoristis 1GB smanjujeti se brzina i besplatno koristis prekoracenje...znaci ne naplacuje ti prekoracenje...to zadovoljstvo je mjesecno 12KM
Jel ti koristiš ultru ili si na preplati??? a i ako je tako, ako su samo data kartice, glupo mi ju koristiti za mobitel, zna se za što mobitel služi i što je osnovna funkcija mobitela. ha ya
ja sam na pretplati i stvarno puno koristim internet zbog posla...ali ni meni nije odgovaralo da uzimam DATA karticu pa sam se odlucio za ovaj paket od 1GB
nedo_a wrote:ja sam na pretplati i stvarno puno koristim internet zbog posla...ali ni meni nije odgovaralo da uzimam DATA karticu pa sam se odlucio za ovaj paket od 1GB
Postoji li u Bhmobile-u ikako mogućnost da se preko prepaida doda i neki paket interneta, tj da se plaća ovamo ultra, a tamo da si dobaciš neki paket na 12 ili 24 mjeseci???
Samo malo, ovo je dosta ne pregledno....pa nigdje se ne vidi za koje pakete se odnose koji popusti....mislim da bi ovo trebali malo bolje ispitati. Ja sam zvao podrsku i kaze teta da pojma nema o ovom...
Kako se ne vidi ? Pise ti sa strane koji paket (15,30,50 i 100) . Na 12 mjesec i 24 mjeseca popusti . Ne vidim gdje je problem ...
ja sam potpisao onu raniju akciju 200%, i tamo pise, tokom trajanja ugovora dobijacu popust (znaci, 2 godine)... Ovdje to ne pise, tako da, dobro se raspitajte.
L00d wrote:Kako se ne vidi ? Pise ti sa strane koji paket (15,30,50 i 100) . Na 12 mjesec i 24 mjeseca popusti . Ne vidim gdje je problem ...
ja sam potpisao onu raniju akciju 200%, i tamo pise, tokom trajanja ugovora dobijacu popust (znaci, 2 godine)... Ovdje to ne pise, tako da, dobro se raspitajte.
u mozili se vidi...ali mi ne prikazuje u IE..al nema veze...hvala
samo mi nije jasno da manji paketi dobijaju vece popuste....
na 12 mjeseci
mStudent 10 25%
midi 30 20%
mega 100 10%