Ja se svakako zezam...u stvari pokušam da se zezam :mrgreen:ovaj SK paket mi nešto puno i ne znači.semirsar wrote:eh, drug, ne znas sta pricas.BarbaDue wrote: Ja iskreno ne bi volio da nam ubace SK HD kanale jer je to previše kvalitetna slika. O SK 4K ne želim ni razmišljati niti bi smio gledati utakmicu u 4K kvaliteti. Izvini BHT ali mi je moje zdravlje najbitnije.
Daleko je kvalitetnija SD slika na LoL-i nego na Tm u HD.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- BarbaDue
#66301 Re: BHTelecom All About
-
tipler
#66302 Re: BHTelecom All About
Svaka čast telekomu na SK,to je ono što je falilo sad pojačati broj HD kanala i to je to.Ja ću prvi platiti kad se krene sa naplaćivanjem SK.Imam info od radnika iz telekoma da su platili 6 miliona KM za SK.
-
Nathan Drake
#66303 Re: BHTelecom All About
Ima li ikakav info hoće li biti SK HD?tipler wrote:Svaka čast telekomu na SK,to je ono što je falilo sad pojačati broj HD kanala i to je to.Ja ću prvi platiti kad se krene sa naplaćivanjem SK.Imam info od radnika iz telekoma da su platili 6 miliona KM za SK.
-
tutku
#66304 Re: BHTelecom All About
Vlasnici svih kanala - United grupa, nudi kanale po grupama, pa je BHT kupio jednu grupu, koja ukljucuje sve ovo sto imamo.IamPajaELdin wrote:Nadam se da N1 ostaje u osnovnom paketu i lijepo bi bilo da uvrste i HD verziju, Sport Klub me ne interesuje, nit ovaj Lov i Ribolov, Pikaboo, Vavoom, Grand moze proci. Ali zasto nisu ubacili i ostale kanale iz ove grupacije???
Teoretski mogla se kupiti i grupa ili paket sa svim ovim kanalima u HD, kao sto to otprilike ima Tlmch, samo sto bi takva cijena bila dupla. A i ova je basnoslovna.
-
tutku
#66305 Re: BHTelecom All About
Jos uvijek neNathan Drake wrote:Ima li ikakav info hoće li biti SK HD?tipler wrote:Svaka čast telekomu na SK,to je ono što je falilo sad pojačati broj HD kanala i to je to.Ja ću prvi platiti kad se krene sa naplaćivanjem SK.Imam info od radnika iz telekoma da su platili 6 miliona KM za SK.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66306 Re: BHTelecom All About
3.8 najavio SK na MojaTV.sime_cipol wrote:Vjerujte meniportir moj covjek
Nema na čemu
- Maharadza
#66307 Re: BHTelecom All About
Stipu i RAK i kmečanje njihovo ali vidiš da se može kad' se hoće tj. kada se sehara malo odškrine pa uloži par miliona u pravu stvar a ne kao do sada isključivo u uhljebljavanje glasačke armije.tipler wrote:Svaka čast telekomu na SK,to je ono što je falilo sad pojačati broj HD kanala i to je to.Ja ću prvi platiti kad se krene sa naplaćivanjem SK.Imam info od radnika iz telekoma da su platili 6 miliona KM za SK.
-
made_in_sarajevo
#66308 Re: BHTelecom All About
Reci portiru da odvrne pipu sa HD kanalimasime_cipol wrote:3.8 najavio SK na MojaTV.sime_cipol wrote:Vjerujte meniportir moj covjek
Nema na čemu
-
boshniak
#66309 Re: BHTelecom All About
Svaka cast BHTelecom, drago mi je jer ne podnosim monopoliste, tako isto sam govorio i za telecom kad je prakticno drzao monopol sa ADSL-om. Ovo sto je Telemach radio je totalno protuzakonito, dostupni su 3 veca grada i 4 manja i ono bi drzalo monopol, kad budes dostupan u svakom selu onda nesto pricaj, lako je uzimati pare iz gradskih centara kupujuci lokalne operatere.
- Cossack
#66310 Re: BHTelecom All About
Nove povoljnosti i benefiti u ponudi usluga Business Trunking, Toptim i integrisanoj ponudi Biz izbor od 1.oktobra.

https://bhtelecom.ba/vijest+M5634cd3c65f.html

https://bhtelecom.ba/vijest+M5634cd3c65f.html
Last edited by Cossack on 02/09/2019 10:19, edited 1 time in total.
- Cossack
#66311 Re: BHTelecom All About
Nova Cloud usluga „Kolokacija u Data Centru BH Telecoma"

https://bhtelecom.ba/vijest+M56f23e5cd19.html

https://bhtelecom.ba/vijest+M56f23e5cd19.html
- Kiki_Musampa
#66312 Re: BHTelecom All About
Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
Što se tiće mene kao zaposlenika lično ne pratim SK ali dosta ljudi u razgovoru će veoma rado platiti samo da imaju SK , dosta mojih prijatelja su imali telecom i telemach radi SK .
Sad će oni ugasiti telemach da ne plaćaju duplo . lično od 5 do 10 km za 10 sk kanala meni je sasvim ok . HBO + cinemax( 5 kanala) je 10 km mislim smiješno je tražiti da bude besplatno jer ipak znamo da sigurno bhtelecom plaća po broju korisnika kanale. sad trenutno ima oko 195.000 korisnika i taj broj korisnika raste . 2015 bilo je 150.000 jubilarnih dobro se sjećam , raste i broj adsl korisnika preko 200.000 a fixna je u padu svakako što je svakako normalno.
Broj korisnika moje tv je u konstantnom rastu tako da raspravu u vezi pada broja korisnika mogu samo da pobijem![]()
- REDDEVILS
#66313 Re: BHTelecom All About

Dali mogu prekonfigurisati ovaj Asusov ruter RT-AC58U tj. da mi jedan od cetiri gigabitna porta bude iptv Moja Tv jer mi se ne uzimaju PLC Adapteri:?:
-
mulderm
#66314 Re: BHTelecom All About
Ne možeš.REDDEVILS wrote:
Dali mogu prekonfigurisati ovaj Asusov ruter RT-AC58U tj. da mi jedan od cetiri gigabitna porta bude iptv Moja Tv jer mi se ne uzimaju PLC Adapteri:?:
- REDDEVILS
#66315 Re: BHTelecom All About
Znaci moram uzeti PLC adapter ili provuci lan kabalmulderm wrote:Ne možeš.REDDEVILS wrote:
- N.N.
#66316 Re: BHTelecom All About
Vec par dana ne funkcionise ona opcija prebacivanja kredita nekom, na br 0611171, stalno izbacuje usluga trenutno nedostupna. Jel' do mene nesto ili je to generalno!?
-
kakaljin
#66317 Re: BHTelecom All About
Sve je lijepo krasno, ali ne mozes porediti ilegalno gledanje sa legalnim gledanjem kanala.Kiki_Musampa wrote:Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
Što se tiće mene kao zaposlenika lično ne pratim SK ali dosta ljudi u razgovoru će veoma rado platiti samo da imaju SK , dosta mojih prijatelja su imali telecom i telemach radi SK .
Sad će oni ugasiti telemach da ne plaćaju duplo . lično od 5 do 10 km za 10 sk kanala meni je sasvim ok . HBO + cinemax( 5 kanala) je 10 km mislim smiješno je tražiti da bude besplatno jer ipak znamo da sigurno bhtelecom plaća po broju korisnika kanale. sad trenutno ima oko 195.000 korisnika i taj broj korisnika raste . 2015 bilo je 150.000 jubilarnih dobro se sjećam , raste i broj adsl korisnika preko 200.000 a fixna je u padu svakako što je svakako normalno.
Broj korisnika moje tv je u konstantnom rastu tako da raspravu u vezi pada broja korisnika mogu samo da pobijem![]()
Ja iskreno ne vjerujem da ce biti u dodatnom paketu, jer im telemach nije dao HD kanale.
- REDDEVILS
#66318 Re: BHTelecom All About
kakaljin wrote:Sve je lijepo krasno, ali ne mozes porediti ilegalno gledanje sa legalnim gledanjem kanala.Kiki_Musampa wrote:Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
Ja iskreno ne vjerujem da ce biti u dodatnom paketu, jer im telemach nije dao HD kanale.

Meni samo nije jasno koji su to drugi kanali da nece valjda ubaciti citav paket
-
kakaljin
#66319 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:kakaljin wrote:Sve je lijepo krasno, ali ne mozes porediti ilegalno gledanje sa legalnim gledanjem kanala.Kiki_Musampa wrote:
Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.
Meni samo nije jasno koji su to drugi kanali da nece valjda ubaciti citav paket
I ja se nadam da ce i HD kanale ubaciti i ostale kanale. Jer ovo je ustvari samo sport klub ubacen i N1, ostale kanale smatram dodatne onako jer ih drugacije niko ne bi uzeo ako nisu u paketu.
-
jarobot
#66320 Re: BHTelecom All About
Nemoj boga ti uz moju tv imam i dva iptv_a. HD kanali na tim plaćenim IPTV su veći odron od SD kanala. Osim neki USA HD kanala sve ostalo na plaćenim IPTV je gore nego SD u moja tv.Kiki_Musampa wrote:Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
-
Stockk
#66321 Re: BHTelecom All About
kolega je imao taj problem i pozivom na 1444 teta je nesto "resetovala" i proradilo jeN.N. wrote:Vec par dana ne funkcionise ona opcija prebacivanja kredita nekom, na br 0611171, stalno izbacuje usluga trenutno nedostupna. Jel' do mene nesto ili je to generalno!?
- Kiki_Musampa
#66322 Re: BHTelecom All About
Promijeni providera...jarobot wrote:Nemoj boga ti uz moju tv imam i dva iptv_a. HD kanali na tim plaćenim IPTV su veći odron od SD kanala. Osim neki USA HD kanala sve ostalo na plaćenim IPTV je gore nego SD u moja tv.Kiki_Musampa wrote:Sve dok ne pretjeraju. Trenutno IPTV plaćam 10 KM mjesečno sa svim kanalima u HD formatu, tako da ako paket bude 10 KM, nema svrhe to plaćati spram 2000 na iptv.Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
-
mulderm
#66323 Re: BHTelecom All About
Nema Vam drugeREDDEVILS wrote:Znaci moram uzeti PLC adapter ili provuci lan kabalmulderm wrote:Ne možeš.REDDEVILS wrote:
- REDDEVILS
#66324 Re: BHTelecom All About
Kolko se vremenski ceka za treci STB jer sutra namjeravam nazvaati da mi zamjene Albis Mini STB pa ujedno da mi donesu i ovaj treci
I zanima me dali cu moci imati 100/10 Mbps sa tri STB-a

Portovi 2,3,4 su mi za Moju TV a port 1 i Gigabitni port su za net

I zanima me dali cu moci imati 100/10 Mbps sa tri STB-a

Portovi 2,3,4 su mi za Moju TV a port 1 i Gigabitni port su za net

-
kakaljin
#66325 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Kolko se vremenski ceka za treci STB jer sutra namjeravam nazvaati da mi zamjene Albis Mini STB pa ujedno da mi donesu i ovaj treci![]()
I zanima me dali cu moci imati 100/10 Mbps sa tri STB-a![]()
Portovi 2,3,4 su mi za Moju TV a port 1 i Gigabitni port su za net![]()
Imas li optiku?
Ako imas moze bez problema