Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzontra_Volta wrote:Na Eronetu moraš biti pretplatnik da bi dobio te pogodnosti (kao i na mtelu), tako da to nije opcija.
Ovaj bonbon zvuči interesantno. Valjda će neko potvrditi ovo što @seoBIH kaže.
Ne ne moraš ... govorim ti iz vlastitog iskustva, jer sam u EU koristio hej osnovnu tarifu. Za preplatnike je 1000 MB 15KM a za hej prepaid 18 KM.
Izgleda da je @seoBIH u pravu, na stranici im piše da od ova 4GB imaš u roamingu pravo na 2,9GB.
Evo i ja nadjoh. U stvari od 7 gb dobiješ 2,9 gb u roamingu (ovaj jako veliki internet). Cijena 60 kn.
Ljudiiii, hitno mi treba pomoć. Ima li telekom flat tarifu 24 sata? Na 110 vidim samo 1,5 GB i flat jedan sat, a treba mi flat barem par sati, bez da nadoplaćujem svakih sat vremena
Je li mi jedina opcija nadoplatitii 7 GB, mjesec?
thekupus wrote:Ljudiiii, hitno mi treba pomoć. Ima li telekom flat tarifu 24 sata? Na 110 vidim samo 1,5 GB i flat jedan sat, a treba mi flat barem par sati, bez da nadoplaćujem svakih sat vremena
*110# - Opcija 5 -> Opcija 1 -> Opcija 1 (Flat jedan dan - 2 KM)
Dodatno: Imaš 10 GB po punoj brzini, i onda brzina spada na 64 Kbps.
Last edited by crnivrag on 06/06/2019 12:41, edited 1 time in total.
thekupus wrote:Ljudiiii, hitno mi treba pomoć. Ima li telekom flat tarifu 24 sata? Na 110 vidim samo 1,5 GB i flat jedan sat, a treba mi flat barem par sati, bez da nadoplaćujem svakih sat vremena
*110# - Opcija 5 -> Opcija 1 -> Opcija 1 (Flat jedan dan - 2 KM)
Dodatno: Imaš 5 GB po punoj brzini, i onda brzina spada na 64 Kbps.
Ma s ovim extra paketima su praktično ugasili student plus (sada student net) pakete.
Ukinuli su jedan najbroj, pa sada imaš dva, dali ti doduše interneta 5 Gb (10 pod ugovorom) ali i digli cijenu sa 11,70 na 17,5 KM a to je u minutama 75 min. Što hoće reći za 17,5 KM imaš dva najbroja, 5 ili 10 Gb interneta i 15 KM na računu za pozive što je 75 minuta. Imaš doduše i 300 min./sms prema ta dva najbroja.
Pa isplativije je preći na Extra S i još pod ugovorom 24 mj. dobiješ 500 min. + 500 sms + 2 Gb za 17,5 KM.
Ako uzmeš da je jedna minuta po važećem cjenovniku 0,20 KM sa PDVom, po tome je 500 min. = 100 KM!
Ne vidim logiku u ovom novom student net paketu. Neka ga rađe ukinu, a ne da se prodaju kao društveno odgovorna firma koja je eto tobože pripazila i studente.