https://www.facebook.com/bhtelecom/vide ... 879412297/

Moderator: Benq
Kako što? Nije ti žao za komad stakla, plastike i metala koji će za 6 do 8 mjeseci vrijediti tri puta manje. Zar se za to isplati dati 2k maraka.beni-bu-man wrote:Sto hrabrozateznistub wrote:Hrabro!beni-bu-man wrote: JA ga prosle sedmice u nas vam rezerviso i cekam da me zovu da dodjem po P30 Pro
Nije, da jest ne bih dao, jebo ba pare, para bude svaki mjeseczateznistub wrote: Kako što? Nije ti žao za komad stakla, plastike i metala koji će za 6 do 8 mjeseci vrijediti tri puta manje. Zar se za to isplati dati 2k maraka.
Ali svakom svačije
Opet ti sa botovima raspravljaš? To bolan ne zna šta će od dosade....pa smara ovdjemirza_15 wrote:Čime se vi bavite i opterećujete. Vjerovatno je neko snimao mobitelom i live objavljivao na facebook stranici. Neko je podijelio informaciju, a oni uhvatili o rezoluciji. Bože sačuvaj. Neki izgleda nikada nisu bili na nekom sajmu i ne kontaju da se radi o otvorenom prostoru sa štandovima pa im čudno što ima zvukova sa straneDobro niste komentarisali i kako je ko obučen. Kada tražiš negativu onda je nađeš u svemu.
Ako niste primjetili, naglasak je na wttx, a ne na rezoluciji.
Ništa onda. Ako ti tako kažeš. Zatvoriti firmu sutra odmahun1ted wrote:Ako jedan telekom operater ne može osigurati HD stream, kako očekivati da to ja kao korisnik uradim?
Pa za telekom je ovo antimarketing!
zateznistub wrote:Opet ti sa botovima raspravljaš? To bolan ne zna šta će od dosade....pa smara ovdjemirza_15 wrote:Čime se vi bavite i opterećujete. Vjerovatno je neko snimao mobitelom i live objavljivao na facebook stranici. Neko je podijelio informaciju, a oni uhvatili o rezoluciji. Bože sačuvaj. Neki izgleda nikada nisu bili na nekom sajmu i ne kontaju da se radi o otvorenom prostoru sa štandovima pa im čudno što ima zvukova sa straneDobro niste komentarisali i kako je ko obučen. Kada tražiš negativu onda je nađeš u svemu.
Facebook live većinom štima rezoluciju u odnosu na brzinu interneta što znači da im je brzina katastrofa a najavljeno je da će testno biti pušten 4G+ na sajmu. Uz dobar 3G se može imati 720p live video, a o 4G+ da i ne govorim. U mene je nekada išao 720p na 3Gu bez problema, to je kada je dobar 3G.mirza_15 wrote: To je ba facebook stranica za podjelu informacija. Nije TV stanica. Eno ti HD stream-ova sa kamera pun klinac. Eno ti i HD stream-ova sa drugih događaja širom BiH. Za 90% TV kuća, link obezbijedi BH Telecom. Vi se uhvatili facebook stranice kao reference.
Jesi li pregledao video i znaš li engleski? Ako znaš, pregledaj pa nam reci šta je teta iz Azije rekla za brzinu, kako je ostvarena itd.Mehemed wrote:Facebook live većinom štima rezoluciju u odnosu na brzinu interneta što znači da im je brzina katastrofa a najavljeno je da će testno biti pušten 4G+ na sajmu. Uz dobar 3G se može imati 720p live video, a o 4G+ da i ne govorim. U mene je nekada išao 720p na 3Gu bez problema, to je kada je dobar 3G.mirza_15 wrote: To je ba facebook stranica za podjelu informacija. Nije TV stanica. Eno ti HD stream-ova sa kamera pun klinac. Eno ti i HD stream-ova sa drugih događaja širom BiH. Za 90% TV kuća, link obezbijedi BH Telecom. Vi se uhvatili facebook stranice kao reference.
Naravno da se treba smijati i baviti kad firma koja treba da nam obezbjedi 4G tehnologiju nije u stanju odmaknuti od 2004. godine.mirza_15 wrote:Čime se vi bavite i opterećujete. Vjerovatno je neko snimao mobitelom i live objavljivao na facebook stranici. Neko je podijelio informaciju, a oni uhvatili o rezoluciji. Bože sačuvaj. Neki izgleda nikada nisu bili na nekom sajmu i ne kontaju da se radi o otvorenom prostoru sa štandovima pa im čudno što ima zvukova sa straneDobro niste komentarisali i kako je ko obučen. Kada tražiš negativu onda je nađeš u svemu.
Pa prešli smomade_in_sarajevo wrote:pa predjite na eronet,mtel,haloo, sve zjapi prazno sa kapacitetima. mtel kazu najbolji paket na svijetu ima za 16KM ( pise fino 12 mjeseci ali me svi redom napadaju i ubjedjuju da je 24 mjeseca) i onda ce te imati brzine od 749832749823 gigabajta po mili sekundi.
dobijes vise minuta da pricas za iste pare.eyesburn wrote:može li mi neko objektivno reći da li je ovaj paket: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7582 bolji od moj mini 15?
editovao sam post jer je prikazivao extra s paket od 22km, a ja sam mislio na onaj od 15,40km.made_in_sarajevo wrote:dobijes vise minuta da pricas za iste pare.eyesburn wrote:može li mi neko objektivno reći da li je ovaj paket: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7582 bolji od moj mini 15?