iceman2010 wrote:Za sve imate alternativu, ali ipak koristite BH Telecom. Hajde budite posteni pa recite zasto.
Evo prvo sto se bhmobile tice... Koristim ga od 2000 godine... Zavrsio 8. razred i dobio mobitel i broj... Pretplata je odmah bila... Broje cekao oko 20tak dana i platio 99.90km... Tada nisam imao drugu opciju... Sada imam mnogo opcija, ali mi odgovara telecom... Sto zbog toga sto vecina koje zovem koriste telecom, to zbog signala u Brezi, a i zadovoljan sam uslugom. Uglavnom, ono sto mi treba imam u sklopu telecoma...
Fiksna... Nema potrebe o tome...
Internet... Uveo dial up, pa ADSL... Elem u Brezi je to bila jedina sigurna opcija tada... Znaci bilo je ili telecom ili bezzisci net, koji je bio jako jako los... Inazad koju godinu je uveden i kablovski, ali vidjeo sam kod ovih sto su koristili ili kablovski ili bezzisci da su imali problema sa konekcijom...Stalno pucala, pa nemaju se kome zaliti itd... Znaci, opet je telecom imao najbolju uslugu...
TV... Do prije godinu i po sam bio na "anteni"...Znaci sto je antena fatala to sam i imao... mao i satalitsku, ali nesta se omotala, pa mi 5 godina bilo mrsko da je "odmotam"... Komsija uveo kablovsku i kad sam ja pitao za cijenu, cinilo mi se preskupo... U tom je dosla MojaTV i zovu me da mi prikljuce eksperimentalnu fazu i svidjelo mi se i to je to... Zadovoljan sa 95% stvari... Onih 5% se odnose na to sto sam iznevjeren i sto se osjacam kao papak kakav... Znaci, sto se MojaTV tice, zadovoljan sa slikom, nema prekida, mogu brzinski na net otici ono sto me zanima...Uglavnom, sve sto meni treba je OK... Medjutim, krivo mi je sto su napisali i OBECALI snimanje emisija (znaci, pisalo je da je to moguce, a nije pisalo da ce biti moguce samo na pojediim kanalima), OBECALI su i videoteku koja ce se stalno dopunjavati, OBECALI su i "pauziranje programa", ali ni to mi ne radi... Elem, srecom nemam velike prohtjeve i ono sto mi treba to i imama, ali se osjecam prevarenim sa ovim sto je obecano, a nema ga...