Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pepeljara wrote:
Evo iz ugovora sa stranice, pogledaj, ne pise jedno il dvoje, nego pise, sta dobijas ovim benefitima... mozda i nisam upravu, al tako vidim kako sam gore i naveo.
3. Korištenje Usluge
Pretplatnici Usluge imaju mogućnost korištenja jednu od opcija kojima dobijaju određene
benefite, po osnovu zaključivanja ugovornog odnosa sa obaveznim trajanjem i to:
nek' mi neko kaze na ovo nije prvoaprilska šala od strane bh telecoma Prosto nemogu da vjerujem da su konacno ponudili nesto sto mozes reci da je povoljno i trenutno imam slatih muka koji od ovih paketa da odaberem, a toliko me malo dijelilo da predjem na eronet 25net , hvala Bogu pa nisam jer bih se sada grdno pokaj'o extra ponude i vec u ovoj hefti idem u telecom da mjenjam ovaj bjedni mini 15
pepeljara wrote:
Evo iz ugovora sa stranice, pogledaj, ne pise jedno il dvoje, nego pise, sta dobijas ovim benefitima... mozda i nisam upravu, al tako vidim kako sam gore i naveo.
3. Korištenje Usluge
Pretplatnici Usluge imaju mogućnost korištenja jednu od opcija kojima dobijaju određene
e to Reufe, citaj citaj
super opcije, super ponuda definitivno
hvala, ziv bio
btw, ovo je prvi pravi korak naprijed bht zadnjih 10 godina a da su ispred ostalih
Nego, jel se podrazumjeva assembling usluga mobitela uz ove popuste? ili je i to ili ili ?
Pretpostavljam da je ILI ILI jer je unutar tacke 3 :/
pepeljara wrote:
3. Korištenje Usluge
e to Reufe, citaj citaj
super opcije, super ponuda definitivno
hvala, ziv bio
btw, ovo je prvi pravi korak naprijed bht zadnjih 10 godina a da su ispred ostalih
Nego, jel se podrazumjeva assembling usluga mobitela uz ove popuste? ili je i to ili ili ?
Pretpostavljam da je ILI ILI jer je unutar tacke 3 :/
1)Pretplatnici svih paketa, izuzev paketa „Extra XS“, imaju mogućnost kupovine asemblirane usluge uz zaključivanje ugovora sa obaveznim trajanjem na 12/24 mjeseca, pri čemu ostvaruju pravo na subvenciju cijene uređaja u skladu sa Cjenovnikom.
2) Pretplatnici paketa Extra S i Extra NET, uz zaključivanje ugovora na 24 mjeseca radi kupovine uređaja iz asemblirane ponude, pored subvencije iz prethodnog stava ovog člana, ostvaruju i popust od 20% na cijenu mjesečne naknade.
Da li ovo znači da npr. Extra S, uz kupovinu uređaja uz popust dobiješ još 20 % na pretplatu. Oko 12 km pretplata???
allem_77 wrote:Da li ovo znači da npr. Extra S, uz kupovinu uređaja uz popust dobiješ još 20 % na pretplatu. Oko 12 km pretplata???
Pa neće ići popust na cijenu sa popustom nego na cijenu paketa od 22 KM - 20% što je 17,60 sa PDV-om
Paket Exstra S u ovom pdf-u je 15,40 km uz ugovor na 24 mjeseca. Od toga oduzmi - 20% na pretplatu ako uzmeš neki uređaj? A plus i na uređaj će vjerojatno biti neki minimalni popust. Barem sam ja tako skontao. Otkud ovo 22 km?
allem_77 wrote:Da li ovo znači da npr. Extra S, uz kupovinu uređaja uz popust dobiješ još 20 % na pretplatu. Oko 12 km pretplata???
Pa neće ići popust na cijenu sa popustom nego na cijenu paketa od 22 KM - 20% što je 17,60 sa PDV-om
Paket Exstra S u ovom pdf-u je 15,40 km uz ugovor na 24 mjeseca. Od toga oduzmi - 20% na pretplatu ako uzmeš neki uređaj? A plus i na uređaj će vjerojatno biti neki minimalni popust. Barem sam ja tako skontao. Otkud ovo 22 km?
Cijena Extra S je 22 KM. 15,40 je cijena na ugovor na 24 mjeseca bez dodatnog uređaja. Cijena sa uređajem je 22 - 20% što je 17,60.
Može li mala pomoć. Do sada sam uvijek koristio samo prepaid tako da sam potpuni laik za ove postpaid pakete. Nemojte zamjeriti ako je pitanje glupo. Recimo u okviru postpaid paketa Extra Net dobija se 100+100+10 GB za 25 KM. Da li dobivam ikakva sredstva na računu pored ovih količina i da li se ta sredstva brišu na kraju svakog mjeseca ili se prenose u novi mjesec. Hvala na pomoći .
Spuzva_bob wrote:Može li mala pomoć. Do sada sam uvijek koristio samo prepaid tako da sam potpuni laik za ove postpaid pakete. Nemojte zamjeriti ako je pitanje glupo. Recimo u okviru postpaid paketa Extra Net dobija se 100+100+10 GB za 25 KM. Da li dobivam ikakva sredstva na računu pored ovih količina i da li se ta sredstva brišu na kraju svakog mjeseca ili se prenose u novi mjesec. Hvala na pomoći .
Ne dobiješ nikakva sredstva. Ako probiješ tih 100 minuta dalje ti se obračunava i ide cijena preko tih 25 KM. Ne prenosiš ništa u sljedeći mjesec ako nisi iskoristio. Cijena od 25 KM je bez ugovora. Ako potpišeš ugovor možeš imati manju cijenu pretplate ili više prometa.
Spuzva_bob wrote:Može li mala pomoć. Do sada sam uvijek koristio samo prepaid tako da sam potpuni laik za ove postpaid pakete. Nemojte zamjeriti ako je pitanje glupo. Recimo u okviru postpaid paketa Extra Net dobija se 100+100+10 GB za 25 KM. Da li dobivam ikakva sredstva na računu pored ovih količina i da li se ta sredstva brišu na kraju svakog mjeseca ili se prenose u novi mjesec. Hvala na pomoći .
Nikakva sredstva ne dobijas vec koristis ovo iz paketa taj mjesec i sve preko dodatno placas, a internet ti smanje brzinu, i ne prenosi se u slijedeci mjesec.
Posto se vise nista nemoze uzeti s paketom Moj Mini 15 a uskoro mi istice ugovor ja bih presao na ovaj Paket Extra NET i sa potpisom na dvije godine bih placao 17,50 KM gdje bih imao i 20 GB mobilnog interneta u mreži BH Telecoma
PS
Dali cu ja prilikom potoisa ugovora na dvije godine moci uzeti odmah mobitel a i ostvariti ove sve pogodnosti
Last edited by REDDEVILS on 01/04/2019 18:44, edited 1 time in total.
REDDEVILS wrote:Posto se vise nista nemoze uzeti s paketom Moj Mini 15 a uskoro mi istice ugovor ja bih presao na ovaj Paket Extra NET i sa potpisom na dvije godine bih placao 17,50 KM gdje bih imao i 20 GB mobilnog interneta u mreži BH Telecoma
PS
Dali cu ja prilikom potoisa ugovora na dvije godine moci uzeti odmah mobitel a i ostvariti ove sve pogodnosti
Uz ugovor na 2 godine i dodatni uređaj cijena pretplate je 20 a ne 17,50.
REDDEVILS wrote:Posto se vise nista nemoze uzeti s paketom Moj Mini 15 a uskoro mi istice ugovor ja bih presao na ovaj Paket Extra NET i sa potpisom na dvije godine bih placao 17,50 KM gdje bih imao i 20 GB mobilnog interneta u mreži BH Telecoma
PS
PS
Mozes preko komisione prodaje uredjaja.
Sada koja je cijena uredjaja sa popustom ili bez, to ne znam
PS
Ja opet ne kontam kako ti dolaziš do ove cifre od 20 km? za ovaj paket je 17.50 km uz ugovor na 24 mjeseca. E sada ja mislim, a možda i griješim, da na tih 17.50 km dodaješ ratu kredita uređaja koji budeš mogao kupiti, odnosno koji oni ponude uz ovaj paket? A gore su naveli da će biti i popust na uređaj.
PS
Ja opet ne kontam kako ti dolaziš do ove cifre od 20 km? za ovaj paket je 17.50 km uz ugovor na 24 mjeseca. E sada ja mislim, a možda i griješim, da na tih 17.50 km dodaješ ratu kredita uređaja koji budeš mogao kupiti, odnosno koji oni ponude uz ovaj paket? A gore su naveli da će biti i popust na uređaj.
Koliko sam ja shvatio ako uzmes telefon onda od pune cijene oduzmes 20%
Evo uporedno za najzanimljiviji paket EXTRA NET 25 KM
100+100+10GB Paket
100+100+10GB sa popustom na 12 M je 22,50 KM
100+100+10GB sa popustom na 24 M je 17,50 KM
100+100+15GB sa vise saobracaja na 12 M je 25,00 KM
200+200+20GB sa vise saobracaja na 24 M je 25,00 KM
100+100+10GB sa kupovinom uredjaja na 12 M je 25,00 KM
100+100+10GB sa kupovinom uredjaja na 24 M je 20,00 KM
100+100+15 GB sa kupovinom uredjaja preko partnera je 20,00 KM
Last edited by kakaljin on 01/04/2019 19:33, edited 1 time in total.
A koliko sam ja shvatio, vi bi po nekoliko puta da dobijete popust.
Možete dobiti ili popust na cijenu ili možete odabrati da.dobijete više saobraćaja. Ne može oboje.
Mislim da će se kod kupovine uredjaja dobijati popust, kao što se i dosad dobijao i on neće imati nikakve veze sa ovim popustima koji će se dobijati kod potpisa.na 12/24 mjeseca.
PS
Cijena Extra Net je 25 bez ugovorne obaveze. Uz ugovor na 24 mjeseca bez dodatnog uređaja cijena je 17,50 dok je uz ugovor na 24 mjeseca i sa dodatnim uređajem 20.
halalite, ali bas sam laik po ovim obracunskim jedinicama. Sa ultre hocu da predjem na ovaj recimo extra net na 2 godine. Imam 200 minuta, sta kad to potrosim? Koliko ce se naplacivati recimo minuta razgovora? Halalite jos jednom, siguran sam da se prije o ovim stvarima pisalo
AmirBaa wrote:halalite, ali bas sam laik po ovim obracunskim jedinicama. Sa ultre hocu da predjem na ovaj recimo extra net na 2 godine. Imam 200 minuta, sta kad to potrosim? Koliko ce se naplacivati recimo minuta razgovora? Halalite jos jednom, siguran sam da se prije o ovim stvarima pisalo
vjerovatno 0,22 KM minuta,
ali zar mozes potrositi sa ultre toliko minuta, a ako ti treba vise minuta onda uzmes drugi paket,
Evo ja imam no limit m i planiram mozda da uzmem Extra net sa vise saobracaja i ugovor na 24 gdje cu imati 200+200+20GB
AmirBaa wrote:halalite, ali bas sam laik po ovim obracunskim jedinicama. Sa ultre hocu da predjem na ovaj recimo extra net na 2 godine. Imam 200 minuta, sta kad to potrosim? Koliko ce se naplacivati recimo minuta razgovora? Halalite jos jednom, siguran sam da se prije o ovim stvarima pisalo
vjerovatno 0,22 KM minuta,
ali zar mozes potrositi sa ultre toliko minuta, a ako ti treba vise minuta onda uzmes drugi paket,
Evo ja imam no limit m i planiram mozda da uzmem Extra net sa vise saobracaja i ugovor na 24 gdje cu imati 200+200+20GB
pa vjeruj na ultri ne potrosim nesto puno na pozive, ali zna se rijetko desiti da u danu pricam sat vremena kad je hitno. Ali mi najvise net treba, tako da cu vjerovatno i ja na taj preci