Izvoli decko kaze
Moderator: Benq
Znaci da vratim rucno, pa da restartujem telefon i onda da zakacim ponovo automatski, ili vratiti rucno i odmah zakaciti ponovo automatsko vrijeme pa restart uraditi. Nadam se da te nisam zbuniozrakomlat wrote:Isti problem s vremenom a nisam mjenjao nista. Sinoć se dopisujem preko vibera, dogovoram dje ce se utakmica gledati, hocemo li u 8,00 rekoh moze, bacim pogled, poruka isporucena u 19,50. Kontam koji qrz, kad prije, pogledam na računar, 18,50. Sam se pomjerio sat naprijed, a oznacena je opcija da prikazuje vrijeme mreze. Vrati rucno, restartuj, dođe sebiIamPajaELdin wrote: Ja sam zamjenio karticu da vidim da nije do nje nesto, al kako sam je zamjenio poremetilo mi se automatsko vrijeme na telefonu, a datum je uredu. Maloprije mi pokaza da je 12h i tamo supao da rucno namjestim vrijeme, pa onda restartovao telefon i nekako se namjestilo. Prvi put ovo vidim, jel nesto od danas kako sam karticu zamjenio broj je ostao isti btw, ima li zamjena kartice ikakve veze s ovom situacijom??? Hvala ljudi
Ja sam tu drugu opciju uradio. Ustvari, vrijeme se nakon ručnog podesavanja vratilo kako treba, ali je viber i dalje pokazivao staro vrijeme u chatu, a nakon restarta i to se posložilo.IamPajaELdin wrote:Znaci da vratim rucno, pa da restartujem telefon i onda da zakacim ponovo automatski, ili vratiti rucno i odmah zakaciti ponovo automatsko vrijeme pa restart uraditi. Nadam se da te nisam zbuniozrakomlat wrote:Isti problem s vremenom a nisam mjenjao nista. Sinoć se dopisujem preko vibera, dogovoram dje ce se utakmica gledati, hocemo li u 8,00 rekoh moze, bacim pogled, poruka isporucena u 19,50. Kontam koji qrz, kad prije, pogledam na računar, 18,50. Sam se pomjerio sat naprijed, a oznacena je opcija da prikazuje vrijeme mreze. Vrati rucno, restartuj, dođe sebiIamPajaELdin wrote: Ja sam zamjenio karticu da vidim da nije do nje nesto, al kako sam je zamjenio poremetilo mi se automatsko vrijeme na telefonu, a datum je uredu. Maloprije mi pokaza da je 12h i tamo supao da rucno namjestim vrijeme, pa onda restartovao telefon i nekako se namjestilo. Prvi put ovo vidim, jel nesto od danas kako sam karticu zamjenio broj je ostao isti btw, ima li zamjena kartice ikakve veze s ovom situacijom??? Hvala ljudiHvala u svakom slucaju
Naselje Tibra na Stupu kod Gazprom pumpe. 3G katastrofa zadnje 2 godine sigurno. Na preskake neke radi, vise je losa brzina nego dobra. Stan gleda na igman i nije da svi stanari koriste 3G. Zvao i 1444 i skinuli me sa dnevnog reda u fazonu sve je ispravno. Na vise mobitela ista stvar. Odem na Pofalice i 3G mi zna i po 20mbita izbaciti speedtest. Uredno znam dijeliti internet sa jos jednim mobitelom, ali u Tibri nema sanse ni tapatalk otvoritiing-ecc wrote:Gdje treba izaci na teren? Sta treba rijesiti?made_in_sarajevo wrote:placam no limit paket, djevojka ima ultru, ima preko mene i moja tv onih 500mb i rjesenje je uzmi haloo. bravo, odlicno, pa samo kako se prije nisam sjetio. nemoj ni slucajno da jebeni telekom izadje na teren i rijesi problem,a ovaj problem se vuce vec sigurno 2 godine. treba telekom novu reklamu izbaciti, umjesto da prijavljute kvar na 1444, slobodno predjite na drugog operatera i samim tim svi vasi problemi su rijeseni.

Nisam siguran, ali logicki, ako se pojavi ponuda koja je jeftnija od one koju ti koristis, mislim da mora postojati zakonska osnova da bez penala koristis istu. Recimo ostajes na istoj pretplati, istom cjenovnom rangu a dobijas bolje.arnes_king wrote: Ovo je odlično samo mi koji smo na nolimit paketima vezani ugovorom smo opet donji jer placamo skuplje za manje.
osim ako ne kosta tipa 2marke sta je tacno tu impresivno? Imas po sarajevu 100/100 konekcija
17,5KM ili 25KM?papebih wrote:Najbolja ponuda je ugovor na dvije godine 100min 100sms 10gb 17,5 KM
Nista se ti ne brinidejang93 wrote:17,5KM ili 25KM?papebih wrote:Najbolja ponuda je ugovor na dvije godine 100min 100sms 10gb 17,5 KM
Inače, drago mi je da napreduju ovi postpaid paketi kod sva 3 mobilna operatera. I dalje, m:tel je najbolji izbor za nekoga ko daje mjesečno na telefon od 35KM pa na dalje... Meni je TOP ovaj budući BH Telekom paket od 22KM sa 500min/500sms i 2GB za 22KM. Kažu da se još tačno ne zna da li ovi paketi kreću od 01.04. ali biće...![]()
Nadam se da će biti i neki popusti za UO bez uređaja ali mene brine signal BH Telekom-a u BL i okolini.
A kakva je situacija u stanovima koji su okrenuti prema Penny-ju? I sta cemo s tobom ako se preselis u Doglode?made_in_sarajevo wrote: Naselje Tibra na Stupu kod Gazprom pumpe. 3G katastrofa zadnje 2 godine sigurno. Na preskake neke radi, vise je losa brzina nego dobra. Stan gleda na igman i nije da svi stanari koriste 3G. Zvao i 1444 i skinuli me sa dnevnog reda u fazonu sve je ispravno. Na vise mobitela ista stvar. Odem na Pofalice i 3G mi zna i po 20mbita izbaciti speedtest. Uredno znam dijeliti internet sa jos jednim mobitelom, ali u Tibri nema sanse ni tapatalk otvoriti
Prema onom sto sam ja vidio uz potpis na 2 godine i bez uzimanja uredjaja cijena je 17,55, ali evo sad ce 1.4 pa cemo vise znatidejang93 wrote:17,5KM ili 25KM?papebih wrote:Najbolja ponuda je ugovor na dvije godine 100min 100sms 10gb 17,5 KM
Inače, drago mi je da napreduju ovi postpaid paketi kod sva 3 mobilna operatera. I dalje, m:tel je najbolji izbor za nekoga ko daje mjesečno na telefon od 35KM pa na dalje... Meni je TOP ovaj budući BH Telekom paket od 22KM sa 500min/500sms i 2GB za 22KM. Kažu da se još tačno ne zna da li ovi paketi kreću od 01.04. ali biće...![]()
Nadam se da će biti i neki popusti za UO bez uređaja ali mene brine signal BH Telekom-a u BL i okolini.
A joj, pa duffy reaguj, napiši im neko pismo, jebem mu mišaduffy_duck wrote:Bio danas u telecomu na malti. Dosta raje ih odjavljuje i prelazi na glavnog konkurenta.
Ako se ne popravi lista kanala i bar za 30 % ne uveca brzina mogli bi imati samo 1200 korisnika mozda ni toliko.