BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#60951 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

zateznistub wrote:
MTV wrote:
zateznistub wrote: Ja sam tvoje prekucao prije 20 minimum
A cvike ne skidam ni kad piskim

tad pogotovo
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Šta je smiješno
Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
zateznistub

#60952 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

mirza_15 wrote:Vidi se da si tehničko lice. Samo milimetarski precizno.
Filigranski...
Samso

#60953 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

mirza_15 wrote:
Mirza ima li kakvih insajderskih novosti vezanih za nove xdsl i bhmobile pakete?
Ti si nam prvi uhvatio mustuluk za nove moja tv opcije prosle godine :D

Ima li sad ikakvih mustuluka xD
mulderm

#60954 Re: BHTelecom All About

Post by mulderm »

Ja imam provjerenu i pouzdanu informaciju da se radi na novoj platformi za Mojatv. Novi softwer za stb.
Last edited by mulderm on 18/02/2019 22:26, edited 1 time in total.
Samso

#60955 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

mulderm wrote:Ja imam provjerunu i pouzdanu informaciju da se radi na novoj platformi za Mojatv. Novi softwer za stb.
Nadam se na se radi i na Smart TV aplikacijama.
Sehro

#60956 Re: BHTelecom All About

Post by Sehro »

Samso wrote:
mirza_15 wrote:
Mirza ima li kakvih insajderskih novosti vezanih za nove xdsl i bhmobile pakete?
Ti si nam prvi uhvatio mustuluk za nove moja tv opcije prosle godine :D

Ima li sad ikakvih mustuluka xD
Krajnje je vrijeme da se to objavi :serbo: :navijacica:
Mehemed
Vozim: automobil

#60957 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Krenem da skidam aplikaciju, vidim kilobajti po kilobajti, neće skinuti ni za pola sata. Prekinem i uradim speedtest da se uvjerim da je do interneta a ne do nečeg drugog, i imam šta da vidim. Tubro 16G brzina. Idemo prvi, dajemo manje brzine... Bio kod prijatelja, u njega ADSL(odnosno Moja TV), pošto uvijek imam aktiviran buy & surf ne kačim se na tuđe Wi-Fi mreže, neda mi se pitati za šifru kada već imam mobilni, ali ni u njeg neće, sporo, sve zakazalo od opterećenja kao da je milijarda korisnika, OLX.ba mu nije moglo otvoriti, a facebook je kao nekako i radio ali usporeno...

Image

Samo u gluha doba odnosno rano ujutro imam dobar mobilni internet kada sam u kući i kada mi ne treba, kada imam WiFi, a kada mi treba u većini slučajeva brzina odron svih odrona...
Oko 1km je udaljenost, sa istog odašiljača prima signal.

Image
Dr_Help
BHTelecom podrška

#60958 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

Zamolio bih ove "botove" koji znaju kad će SK da više ne smaraju . Mene ljudi ubiše na PM jel istina . :)
Ovim putem vam obećavam ako išta bude odmah vam javim preliminarnu informaciju.Ali trenutno nema od toga ništa još uvijek se vode MONOPOLNI PREGOVORI. !!

DR_Help :D
escobar__

#60959 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Nećete da platite, kaži ljudima.
kakaljin

#60960 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

escobar__ wrote:Nećete da platite, kaži ljudima.

Jesi li to sjedio na pregovorima pa znas ko nece da plati ili ko salje ponudu sa neralnom cijenom i ta se ponuda prihvati pa taj ponudu povlaci.
Samso

#60961 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

kakaljin wrote:

Jesi li to sjedio na pregovorima pa znas ko nece da plati ili ko salje ponudu sa neralnom cijenom i ta se ponuda prihvati pa taj ponudu povlaci.
Vjerovatno su hinjavci iz United Grupe mislili da BHT nece prihvatiti tu cijenu pa su se iznenadili kad je BHT prihvatio ponudu. Na kraju se povukli sa ponudom kao misevi.
escobar__

#60962 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Kakvi, gledao u kašike.
smartXL

#60963 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

kakaljin wrote:

A ti si ko sjedio pa to sve vidio...
Samso

#60964 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

smartXL wrote:
kakaljin wrote:

Covjek radi u BHT valjda je upuceniji od ostalih forumasa.

Ako im trenutni pregovori propadnu iz istog razloga, smatram da trebaju izaci u javnost sa svim detaliima cisto da dokazu da nije samo do njih.
Last edited by Samso on 18/02/2019 22:58, edited 1 time in total.
kakaljin

#60965 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Samso wrote:
smartXL wrote:
kakaljin wrote:Jesi li to sjedio na pregovorima pa znas ko nece da plati ili ko salje ponudu sa neralnom cijenom i ta se ponuda prihvati pa taj ponudu povlaci.
Covjek radi u BHT valjda je upuceniji od ostalih forumasa.
Na zalost ne radim, iako neki misle ovdje da radim, ali imam informaciju koja je bila prije skoro dvije godine pa je nastala panika u telemachu i iz united grupe povukli ponudu koju su poslali.
duffy_duck

#60966 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

Mehemed wrote:Krenem da skidam aplikaciju, vidim kilobajti po kilobajti, neće skinuti ni za pola sata. Prekinem i uradim speedtest da se uvjerim da je do interneta a ne do nečeg drugog, i imam šta da vidim. Tubro 16G brzina. Idemo prvi, dajemo manje brzine... Bio kod prijatelja, u njega ADSL(odnosno Moja TV), pošto uvijek imam aktiviran buy & surf ne kačim se na tuđe Wi-Fi mreže, neda mi se pitati za šifru kada već imam mobilni, ali ni u njeg neće, sporo, sve zakazalo od opterećenja kao da je milijarda korisnika, OLX.ba mu nije moglo otvoriti, a facebook je kao nekako i radio ali usporeno...

Image

Samo u gluha doba odnosno rano ujutro imam dobar mobilni internet kada sam u kući i kada mi ne treba, kada imam WiFi, a kada mi treba u većini slučajeva brzina odron svih odrona...
Oko 1km je udaljenost, sa istog odašiljača prima signal.

Image
Ja bi odma promjenio operatera. Pa niste jedini ..
hipija

#60967 Re: BHTelecom All About

Post by hipija »

Na stranu SK kanali, jer svijet ne počinje i ne završava sa SK kanalima, ali šta spriječava BHT da ubaci masu drugih kvalitetnih kanala u ponudu kao što su Viasat kanali te filmski Cinestar kanali, da pojačaju HD paket sa najpoznatijim dokumentarnim kanalima, i da se prestanu majka mu stara, više forsirati te Live kamere.
Samso

#60968 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

agent_zero wrote:
zateznistub wrote:
agent_zero wrote:Logo Duo + ili Moja TV Net1/Net4?

U svakom slučaju bi uzimao i dodatni STB.
Ja jos nisam 100% sigurica, ali 90% idem na ovaj net4
Izvagao sam I lolu i txtv idem na moj izbor i ovaj net
A kad čitam koliko problema ima ovdje s netom, nekako mi sigurnija opcija izgleda logosoft.
Vise ljudi se zali na net u Telemach temi nego ovdje.

Ne znam za logosoft posto ne pratim vele njihovu temu.
duffy_duck

#60969 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

hipija wrote:Na stranu SK kanali, jer svijet ne počinje i ne završava sa SK kanalima, ali šta spriječava BHT da ubaci masu drugih kvalitetnih kanala u ponudu kao što su Viasat kanali te filmski Cinestar kanali, da pojačaju HD paket sa najpoznatijim dokumentarnim kanalima, i da se prestanu majka mu stara, više forsirati te Live kamere.
Zato sto ih boli ona stvar za pretplatnike. Pa daj sta das.
allem_77

#60970 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

hipija wrote:Na stranu SK kanali, jer svijet ne počinje i ne završava sa SK kanalima, ali šta spriječava BHT da ubaci masu drugih kvalitetnih kanala u ponudu kao što su Viasat kanali te filmski Cinestar kanali, da pojačaju HD paket sa najpoznatijim dokumentarnim kanalima, i da se prestanu majka mu stara, više forsirati te Live kamere.
:thumbup:
ala7

#60971 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Dr_Help wrote:Zamolio bih ove "botove" koji znaju kad će SK da više ne smaraju . Mene ljudi ubiše na PM jel istina . :)
Ovim putem vam obećavam ako išta bude odmah vam javim preliminarnu informaciju.Ali trenutno nema od toga ništa još uvijek se vode MONOPOLNI PREGOVORI. !!

DR_Help :D
De mi ti vidi za ovaj internet, pustili su mi pink paket kanala de mi samo vidi za net ovo 50/8 :kiss:
Mehemed

#60972 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

duffy_duck wrote:Ja bi odma promjenio operatera. Pa niste jedini ..
J**e me to što mi je za pozive bhmobile najjeftiniji jer je većina osoba koje zovem na bhm, a bez problema bi prešao jer je u drugih internet puno brži a i dokup internet prometa je većinom jeftiniji. Handri me to i što nemam dual sim da mi sim 2 bude za mobilni internet.
diablobih

#60973 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Mehemed wrote:
duffy_duck wrote:Ja bi odma promjenio operatera. Pa niste jedini ..
J**e me to što mi je za pozive bhmobile najjeftiniji jer je većina osoba koje zovem na bhm, a bez problema bi prešao jer je u drugih internet puno brži a i dokup internet prometa je većinom jeftiniji. Handri me to i što nemam dual sim da mi sim 2 bude za mobilni internet.
Jesi uopste pogledao cijene prema ostalim mrezama? A i sad se vecinom mjeri u minutama.
Mehemed

#60974 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Ostale mreže skoro i ne zovem, nemam nikog na drugoj mobilnoj mreži, pa i ako nazovem nekog na drugu mrežu to je kada hoću da kupim nešto od nekog preko oglasa, pa nazovem da se raspitam o artiklu a prodavac bude na drugoj mreži.
rizibizi

#60975 Re: BHTelecom All About

Post by rizibizi »

Mogu li dva seta PLC adaptera u jedan stan? Juce zvoni Tarzan kod staraca kaze dosao da se okaci na nove kablove? Jedan box je vec rjesen ali bih htio i ovaj drugi kroz struju da sprovedem.
Locked