Zašto ne može?avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave![]()
Znači ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, tarifa nolimit M uz prenos broja ne mogu uzeti p20 pro na rate. Ono genijalno![]()
Na dva mjesta mi je potvrđeno, politika firme NULA, sretno i prijatno.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
channel10
#59101 Re: BHTelecom All About
-
Ali_G
#59102 Re: BHTelecom All About
Vjerovatno ne dozvoljavaju da iskoristis i popust na pretplatu i pogodnosti na uzimanje telefona. Ja kol’ko znam i kod ostalih je operatera tako.
-
MrRango
#59103 Re: BHTelecom All About
Kako mogu provjeriti da li sam "ubacen" u dual stack, nekoliko stranica nazad sam citao da masovno prebacuju korisnike (neki tvrde da je bolje, neki losije). Problem je da zadnju sedmicu - dvije imam problem sa internetom, cesto ping skace preko 200 (CS GO u pitanju), mada i kada je normalno ne ide ispod 50-60, neke stranice sporo otvara, neke uzasno sporo. DL/UL brzina kao i do sada 13/0.7 Mbps.
Te da li to moze biti uzrok problema??
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#59104 Re: BHTelecom All About
suprugi trazili vjencani list jer je trebala "promjenu prezimena u sistemu" da bi mogla kupiti mobitel iako je već bila na pretplatibeni-bu-man wrote:tako kad sam se davno nekad raspitivao za pretplatu u BhTelecomu, kad mi poce teta nabrajati sta mi treba, isto kao da kredit dizesavaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave![]()
Znači ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, tarifa nolimit M uz prenos broja ne mogu uzeti p20 pro na rate. Ono genijalno![]()
- Del_Boy1
#59105 Re: BHTelecom All About
Provjeri na ovom linku da li imaš IPv6 adresu aktiviranu, ako imaš onda vjerovatno jesi.MrRango wrote:Kako mogu provjeriti da li sam "ubacen" u dual stack, nekoliko stranica nazad sam citao da masovno prebacuju korisnike (neki tvrde da je bolje, neki losije). Problem je da zadnju sedmicu - dvije imam problem sa internetom, cesto ping skace preko 200 (CS GO u pitanju), mada i kada je normalno ne ide ispod 50-60, neke stranice sporo otvara, neke uzasno sporo. DL/UL brzina kao i do sada 13/0.7 Mbps.
https://test-ipv6.com
- Tesla Edison
#59106 Re: BHTelecom All About
To ne utiče na performanse tipa brzina ili ping. DS je nešto sasvim drugo tj. tiče se IP adresa i nema nikakvih efekata na PING.MrRango wrote:Kako mogu provjeriti da li sam "ubacen" u dual stack, nekoliko stranica nazad sam citao da masovno prebacuju korisnike (neki tvrde da je bolje, neki losije). Problem je da zadnju sedmicu - dvije imam problem sa internetom, cesto ping skace preko 200 (CS GO u pitanju), mada i kada je normalno ne ide ispod 50-60, neke stranice sporo otvara, neke uzasno sporo. DL/UL brzina kao i do sada 13/0.7 Mbps.
Problema sa pristupom nekim specijaliziranim stranicama tipa ebanking može imati veze sa DS-om ali sa brzinom i pingom ne.
- MTV
#59107 Re: BHTelecom All About
Imas li prognoze za anamotamo?!crnivrag wrote:Kao što sam i prognozirao, od danas u ponudi "Moje TV" se nalazi kanal "Nova BH HD"
- crnivrag
#59108 Re: BHTelecom All About
Ne znam fakat šta je ušlo u tebe, ali ne razumijem zbog čega odjednom ovakva nagla promjena u načinu komunikacije, i ponašanja prema meni.MTV wrote: Imas li prognoze za anamotamo?!![]()
![]()
A smatrao sam te super osobom i naša komunikacija na forumu je bila na odličnom nivou.
Ako stvarno želiš nastaviti takvo ponašanje prema meni, slobodno reci, da prekinemo svaku daljnju komunikaciju.
- MTV
#59109 Re: BHTelecom All About
Moj post nije isao ka tome crni. Nego sam te pitao onako iz zezancije kad si ovdje pogodio da ce taj kanal biti ubacen. Novu BH imaju u HD za sada 3 operatera pa te pitao za onog cetvrtog, znas vec kojegcrnivrag wrote:Ne znam fakat šta je ušlo u tebe, ali ne razumijem zbog čega odjednom ovakva nagla promjena u načinu komunikacije, i ponašanja prema meni.MTV wrote: Imas li prognoze za anamotamo?!![]()
![]()
A smatrao sam te super osobom i naša komunikacija na forumu je bila na odličnom nivou.
Ako stvarno želiš nastaviti takvo ponašanje prema meni, slobodno reci, da prekinemo svaku daljnju komunikaciju.
Ovo podebljano mislim i ja za tebe a sorry ako sam te uvrijedio.
Mozda sam samo pogresno postavio pitanje :/
- crnivrag
#59110 Re: BHTelecom All About
Učinilo mi se da si se posljednjih dana obrušio na mene, ali eto ako to nije slučaj, onda ostajemo na staroj forumskoj veziMTV wrote: Moj post nije isao ka tome crni. Nego sam te pitao onako iz zezancije kad si ovdje pogodio da ce taj kanal biti ubacen. Novu BH imaju u HD za sada 3 operatera pa te pitao za onog cetvrtog, znas vec kojeg![]()
Ovo podebljano mislim i ja za tebe a sorry ako sam te uvrijedio.![]()
Mozda sam samo pogresno postavio pitanje :/
- Cossack
#59111 Re: BHTelecom All About
Upravosencobih wrote:Otvarači očiju svaki put kad Telemah podigne cijene, dođu ovdje da nas ubjeđuju kako nema ništa da valja u bh telecomu
- Cossack
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
- PlusSA
#59114 Re: BHTelecom All About
Sta bi za povecanje brzine neta jel selektor sta rekao 
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#59115 Re: BHTelecom All About
Nikakav input nisam dobio samo znam da uveliko vdsl modemi se stavljaju primarno.PlusSA wrote:Sta bi za povecanje brzine neta jel selektor sta rekao
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#59116 Re: BHTelecom All About
Stigli su neki combo sa 4g - ZXHN H267NDr_Help wrote:Nikakav input nisam dobio samo znam da uveliko vdsl modemi se stavljaju primarno.PlusSA wrote:Sta bi za povecanje brzine neta jel selektor sta rekao
- avaks
#59117 Re: BHTelecom All About
Priča je da je cilj samo da ja potpišem ugovor. Akcija ko akcija za prenos broja je ok, ali po njima je i kupovina telefona pogodnost pa ne mogu imati dvije "pogodnosti"channel10 wrote:Zašto ne može?avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave![]()
Mislim da prenos broja i potpis ugovora na 24 mjeseca i ne zaslužuju takvom politikom a fakat sam bio voljan
-
channel10
#59118 Re: BHTelecom All About
Da nisi potpisao onaj ugovor da neces kupovati telefon u naredna 24 mjeseca?avaks wrote:Priča je da je cilj samo da ja potpišem ugovor. Akcija ko akcija za prenos broja je ok, ali po njima je i kupovina telefona pogodnost pa ne mogu imati dvije "pogodnosti"channel10 wrote:Zašto ne može?avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave![]()
Na dva mjesta mi je potvrđeno, politika firme NULA, sretno i prijatno.![]()
Mislim da prenos broja i potpis ugovora na 24 mjeseca i ne zaslužuju takvom politikom a fakat sam bio voljan
Znaci mislim na recimo onaj nolimit paket od 45-46KM, a sad je ugovor za 33-34KM. Ko potpise na pretplatu od 33-34KM, on nema pravo kupiti telefon naredne dvije godine.
Meni u Mtelu istice ugovor sad na proljece i presao bih na taj nolimit od 45 KM i vjerovatno kupio telefon, ali pod uslovom da one minute budu prema svima. AKo ne budu, produzavam dalje sa mtelom, a oni u BHT neka gledaju odakle se vedri.
- avaks
#59119 Re: BHTelecom All About
Nisam ništa potpisao, No Limit je kod prenosa broja 28,08KM što je sasvim ok ponuda mada realno bi bolje bilo da su minute prema svima ali pošto i dupli net daju sasvim ok ponuda.
Ali ne možeš onda telefon kupiti što me u startu odbilo i neka fakat gledaju odakle vedri
Ali ne možeš onda telefon kupiti što me u startu odbilo i neka fakat gledaju odakle vedri
-
channel10
#59120 Re: BHTelecom All About
Kod njih su vazda neke neobicne ponude
. Volio bih vidjeti te likove sto smisljaju i donose odluke sta ce proci, a sta ne
.
- pepeljara
#59121 Re: BHTelecom All About
Mislim da oni ne prave akcije, nego samo za iste pare, drugacija ponudachannel10 wrote:Kod njih su vazda neke neobicne ponude. Volio bih vidjeti te likove sto smisljaju i donose odluke sta ce proci, a sta ne
.
- PlusSA
#59122 Re: BHTelecom All About
Furka vec 2-3 mjeseca najavili nove brzine al još ništa.
Sumnjam da ce sutra poceti nove brzine do sad bi uveliko najavili.
Tehnicke mogucnost korisnika cista 0
Sumnjam da ce sutra poceti nove brzine do sad bi uveliko najavili.
Tehnicke mogucnost korisnika cista 0
- ferratilis
#59123 Re: BHTelecom All About
Pa neko je vec spomenuo da se nove brzine odnose samo na VDSL. Znaci, na mozda 10% korisnika. 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#59124 Re: BHTelecom All About
pa recimo kad potpišeš onaj ugovor na 24mj koji imam, otišao da kupim mobitel kad kaže nemaš popust na mobitel jer imaš popust na paket, i onda mobitel izađe cijenom duplo u odnosu na ove trgovce... ćaoavaks wrote:Nisam ništa potpisao, No Limit je kod prenosa broja 28,08KM što je sasvim ok ponuda mada realno bi bolje bilo da su minute prema svima ali pošto i dupli net daju sasvim ok ponuda.
-
allem_77
#59125 Re: BHTelecom All About
Besplatno korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV aparatu i PLC uređaja (omogućava prenos TV signala putem električne mreže) tokom prvih 12 mjeseci obaveznog trajanja ugovora.
Pitanje, moram li nastaviti koristiti ovaj PLC uređaj i nakon besplatnog perioda za narednih 12 mjeseci?
Da li mogu da to ne uzimam nikako, ne treba mi, a morao bih ga nastaviti plaćati narednih 12 mjeseci? Odnosno ne bih ga mogao nikada odplatiti, jer je vlasništvo Bhtelekoma.