Vrijedi li to i za prvačiće?
Kod njih su smajliji
Moderator: Benq
Ne znam da li to ovisi o postavkama, ali kod mene u firmi je *4001prelivoda wrote:Zna li iko kako se preuzme poziv na BH Telecom IP Centrex centrali?
Znači "call pickup", koji kod se kuca na telefonu, da bi se preuzeo poziv koji stiže na drugi broj?

Ponuda koju ne smijete propustiti!
Iskoristite najbolju Moja TV akciju i od 05.09. do 03.11. podnesite zahtjev za MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paket za samo 1 KM (sa PDV) i uz ugovor na 24 mjeseca odaberite jedan od čak tri odlična seta poklona:
Opcija 1:
- popust u iznosu do 120 KM (sa PDV) na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa u toku prvih 12 mjeseci ugovornog odnosa, i to:
50 KM sa PDV za MojaTV BH Phone
70 KM sa PDV za MojaTV Phone
80 KM sa PDV za MojaTV Net
120 KM sa PDV za MojaTV Full
- Besplatno korištenje dodatnih usluga tokom prvih 6 mjeseci obaveznog trajanja ugovora: MojaTV Snimalica (Paket 30) i korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV aparatu.
- Besplatno korištenje IP telefona tokom ugovornog odnosa*.
ili
Opcija 2:
- popust u maksimalnom iznosu do 120 KM (sa PDV ) na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa u toku prvih 12 mjeseci ugovornog odnosa, i to :
50 KM sa PDV za MojaTV BH Phone
70 KM sa PDV za MojaTV Phone
80 KM sa PDV za MojaTV Net
120 KM sa PDV za MojaTV Full
- Besplatno korištenje dodatnih usluga tokom prvih 6 mjeseci obaveznog trajanja ugovora: MojaTV Flix, Dodatni paket za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100 (osim za MojaTV Net)
- Besplatno korištenje IP telefona tokom ugovornog odnosa*.
* Do isteka raspoloživih zaliha IP telefona.
Opcija 3:
- mogućnost kupovine na rate bez kamata TV aparata, mobilnih telefona, laptopa, tableta, play station konzola i dodatne opreme, fiksnih telefonskih aparata/IP telefona, routera i mnogo drugih uređaja i opreme i to uz popuste na cijenu uređaja ili cijenu usluge.
*Ponuda se ne odnosi se na paket MojaTV BH Phone.
Pokloni za postojeće korisnike
Ukoliko ste postojeći korisnik MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paketa, posjetite najbliže prodajno mjesto BH Telecoma, i uz obnovu svog ugovora na 24 mjeseca poklanjamo Vam 50% nižu cijenu pretplate prva dva mjeseca i dodatno
BESPLATNO korištenje usluge MojaTV Flix i Dodatni paket za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100 tokom prvih 6 mjeseci obaveznog trajanja ugovora, ili
BESPLATNO korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV aparatu i PLC uređaja (omogućava prenos TV signala putem električne mreže) tokom prvih 12 mjeseci obaveznog trajanja ugovora, ili
BESPLATNO korištenje usluge MojaTV Flix, MojaTV Snimalica (Paket 30) i WiFi extender uređaja (pojačivač WiFi signala) tokom prvih 6 mjeseci obaveznog trajanja ugovora.
BH Telecom. Moja priča.
05.09.2018
Hvala, provjerim sutra.smartXL wrote:Ne znam da li to ovisi o postavkama, ali kod mene u firmi je *4001prelivoda wrote:Zna li iko kako se preuzme poziv na BH Telecom IP Centrex centrali?
Znači "call pickup", koji kod se kuca na telefonu, da bi se preuzeo poziv koji stiže na drugi broj?

Obrati se na Telemach temi._Reds_ wrote:Dobio sma ovakav daljinski uz dodantni STB
Da li neko zna kako programirati ove tipke za TV?
Na pravoj sam ja tebi, nego nisam mogao da nadjem drugu sliku na internetu, isti je daljinski kao taj, samo ne pise D3 dole, nego MOjaTV.duffy_duck wrote:Obrati se na Telemach temi._Reds_ wrote:Dobio sma ovakav daljinski uz dodantni STB
https://telemach.ba/Binary/339/Korisnic ... emnika.pdf_Reds_ wrote:Na pravoj sam ja tebi, nego nisam mogao da nadjem drugu sliku na internetu, isti je daljinski kao taj, samo ne pise D3 dole, nego MOjaTV.duffy_duck wrote:Obrati se na Telemach temi._Reds_ wrote:Dobio sma ovakav daljinski uz dodantni STB
Tek kad istekne ugovor.amal1 wrote:Pozz..Planiram produziti ugovor moja tv full i uzeti ovaj huawei mate lite 10.Zanima me da li ce biti otkljucan za druge mreze ?
Za 2 godine ko ziv ko mrtavduffy_duck wrote:Tek kad istekne ugovor.amal1 wrote:Pozz..Planiram produziti ugovor moja tv full i uzeti ovaj huawei mate lite 10.Zanima me da li ce biti otkljucan za druge mreze ?
Moguce je ali gubis garanciju od telecoma.amal1 wrote:Za 2 godine ko ziv ko mrtavduffy_duck wrote:Tek kad istekne ugovor.amal1 wrote:Pozz..Planiram produziti ugovor moja tv full i uzeti ovaj huawei mate lite 10.Zanima me da li ce biti otkljucan za druge mreze ?, ima li neko da otkljucava, da li je moguce ikako ?
Ne radi nažalost. IP telefoni su u pitanju.smartXL wrote:Ne znam da li to ovisi o postavkama, ali kod mene u firmi je *4001prelivoda wrote:Zna li iko kako se preuzme poziv na BH Telecom IP Centrex centrali?