BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
made_in_sarajevo
#58001 Re: BHTelecom All About
Stup tibra njah, kosevo pogotovo kad je utakmica njah.
Supci jos nece na mail da mi odgovore za daljinski.
-
kakaljin
#58002 Re: BHTelecom All About
Kosevo kada je utakmica i to kada je veca posjecenost, Mtl stopa i mtl broj i njegov internet, dok kod telecoma samo internet zastopa na pocetku od druge polovine prvog poluvremena radi normalno BHtelecom 3G internet.made_in_sarajevo wrote:Stup tibra njah, kosevo pogotovo kad je utakmica njah.
-
sasajev
#58003 Re: BHTelecom All About
Izvinjavam se ako negdje pise, ali nisam nasao.
Zanima me kriterijum po kome se dodjeljuju bodovi za onaj bonus. Koliki racun, koliko bodova.... To je ono sto me zanima
Zanima me kriterijum po kome se dodjeljuju bodovi za onaj bonus. Koliki racun, koliko bodova.... To je ono sto me zanima
-
kakaljin
#58004 Re: BHTelecom All About
sasajev wrote:Izvinjavam se ako negdje pise, ali nisam nasao.
Evo ovdje ti je sve
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7349
-
sasajev
#58005 Re: BHTelecom All About
Hvala ti punokakaljin wrote:sasajev wrote:Izvinjavam se ako negdje pise, ali nisam nasao.
Evo ovdje ti je sve
- _Reds_
#58006 Re: BHTelecom All About
Zna li neko kako programirati ove tipke na daljinskom, ove tipke sto se mogu od tv-a kopirati, na ovim novim albis daljinskim?
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#58007 Re: BHTelecom All About
koji je univerzalni daljinski . Posjedujem uputstvo_Reds_ wrote:Zna li neko kako programirati ove tipke na daljinskom, ove tipke sto se mogu od tv-a kopirati, na ovim novim albis daljinskim?
https://www.bhtelecom.ba/fileadmin/user ... MojaTV.pdf
http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... otrebu.pdf
- joske
- pepeljara
#58009 Re: BHTelecom All About
sasajev wrote:Hvala ti punokakaljin wrote:sasajev wrote:Izvinjavam se ako negdje pise, ali nisam nasao.
Evo ovdje ti je sve
To su srezali malo
sad se manje dobija
- ferratilis
#58010 Re: BHTelecom All About
Raja, kad mijenjam DNS za adsl, jel mijenjam samo za IPv4? Imam u control panelu i 4 i 6 
-
kakaljin
#58011 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e0f3b15af4.html

U periodu do 1. oktobra 2018. Moja TV korisnici imaju mogućnost besplatnog korištenja većih brzina pristupa internetu.
Prateći potrebe i zahtjeve korisnika u narednom periodu omogućili smo probni/testni period korištenja bržeg interneta. Napominjemo da je besplatno korištenje omogućeno korisnicima koji Moja TV usluzi pristupaju putem optičke mreže, ovisno o tehničkim mogućnostima.
Unapređenje ove usluge je naš stalni zadatak, pratite nas, kolege vrijedno rade na terenu. Uživajte u svim mogućnostima Moja TV usluge.
09.08.2018

U periodu do 1. oktobra 2018. Moja TV korisnici imaju mogućnost besplatnog korištenja većih brzina pristupa internetu.
Prateći potrebe i zahtjeve korisnika u narednom periodu omogućili smo probni/testni period korištenja bržeg interneta. Napominjemo da je besplatno korištenje omogućeno korisnicima koji Moja TV usluzi pristupaju putem optičke mreže, ovisno o tehničkim mogućnostima.
Unapređenje ove usluge je naš stalni zadatak, pratite nas, kolege vrijedno rade na terenu. Uživajte u svim mogućnostima Moja TV usluge.
09.08.2018
-
kakaljin
#58012 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M53be44efafa.html

Ovoga vikenda na kanalu Moja TV Sport gledajte najzanimljivije utakmice 4. kola:
FK Sarajevo - NK GOŠK, subota 11.08. u 20.00 sati,
FK Zvijezda 09 - FK Željezničar, nedjelja 12.08. u 17.30 sati,
NK Čelik - HŠK Zrinjski, nedjelja 12.08. u 19. 00 sati
Ekskluzivno, besplatno praćenje utakmica BH Telecom Premijer lige BiH 2018./2019 imaju svi korisnici Moja TV i Moja web TV usluge.
Ukoliko ste neku od utakmica propustili ili je želite gledati ponovo, sve su dostupne u Moja TV videoteci.
Za sve one koji nisu Moja TV korisnici , utakmice mogu pratiti putem usluge Pay per view.
10.08.2018

Ovoga vikenda na kanalu Moja TV Sport gledajte najzanimljivije utakmice 4. kola:
FK Sarajevo - NK GOŠK, subota 11.08. u 20.00 sati,
FK Zvijezda 09 - FK Željezničar, nedjelja 12.08. u 17.30 sati,
NK Čelik - HŠK Zrinjski, nedjelja 12.08. u 19. 00 sati
Ekskluzivno, besplatno praćenje utakmica BH Telecom Premijer lige BiH 2018./2019 imaju svi korisnici Moja TV i Moja web TV usluge.
Ukoliko ste neku od utakmica propustili ili je želite gledati ponovo, sve su dostupne u Moja TV videoteci.
Za sve one koji nisu Moja TV korisnici , utakmice mogu pratiti putem usluge Pay per view.
10.08.2018
- escobar__
#58013 Re: BHTelecom All About
I kako do optike sve im jebem maloumno, kad tražim da mi optiku dovedu kući (ja ću platit) neće, kaže nije praksa. Šta je praksa, da čekam 2096. da se smiluju s optikom?
- Leopard_SA
#58014 Re: BHTelecom All About
Danas sam dokupio mobilni internet koji trenutno nije u funkciji.
Posto je meni dosta telekoma i njihovih malverzacija i prevara, koga trebam kontaktirati da bih dobio novac nazad?
Unaprijed hvala
Posto je meni dosta telekoma i njihovih malverzacija i prevara, koga trebam kontaktirati da bih dobio novac nazad?
Unaprijed hvala
-
papebih
#58015 Re: BHTelecom All About
Sjajno. Ko radi na cesmi da nam puati 100/100kakaljin wrote:https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e0f3b15af4.html
09.08.2018
- Leopard_SA
#58016 Re: BHTelecom All About
Mobilni internet mi i dalje nije u funkciji, ali pojavio se jos jedan problem.
Nestao mi je sav kredit sa racuna. Danas u 15:41 sam nadopunio kredit da bi prije pola sata pisalo da na racunu nemam sredstava sto je nemoguce jer nisam uopste obavljao pozive, slao poruku, vec sam samo dokupio internet nakon zadnjeg dopunjavanja kredita.
Ovo je sramota vise
U 2018. godini imamo na raspolaganju samo 3G internet koji nije u funkciji uopste
Nestao mi je sav kredit sa racuna. Danas u 15:41 sam nadopunio kredit da bi prije pola sata pisalo da na racunu nemam sredstava sto je nemoguce jer nisam uopste obavljao pozive, slao poruku, vec sam samo dokupio internet nakon zadnjeg dopunjavanja kredita.
Ovo je sramota vise
U 2018. godini imamo na raspolaganju samo 3G internet koji nije u funkciji uopste
- semirsar
#58017 Re: BHTelecom All About
Koliko god da su pali, toliko ipak nisu, sve je do tebe i tvojih postavki na mobilnom.
- Leopard_SA
#58018 Re: BHTelecom All About
Nemoguce! Bukvalno sam jucer i danas do 6 sati koristio normalno mobilni internet koji je poslije toga prestao raditi.semirsar wrote:Koliko god da su pali, toliko ipak nisu, sve je do tebe i tvojih postavki na mobilnom.
Kada sam pogledao koliko kredita mi je ostalo, nisam imao nista kredita iako sam danas nadopunio kredot.
Takodje, u zadnjih pola sata ne radi ni jedan kod(*101#,*110# itd)
-
DaTRiX
#58019 Re: BHTelecom All About
Pozdrav, imam moju tv full, i neki dan sam prijavio paket 2 za 100Mbit/s brzinu. Rekao sam da je optika provedena u kuću prosle godinei da bi sad preko nje da ide. Kolega na šalteru je spominjao VDSL i mogucnost da nece biti puna brzina. Mene sad zanima, je li on mene mozda nije cuo da sam rekao da imam optiku pa je rekao VDSL zbog telefonske parice, ili zapravo jeste, i VDSL ce ici preko uvedene optike? Gledam na netu da VDSL uopste ne ide preko optike nego je druga tehnologija. Davno sam trazio da mi poveca se brzina do 25 koliko god moze ali je i danas na 10 sa upaljenim STB
-
sencobih
#58020 Re: BHTelecom All About
Ako imaš optiku onda ćeš i dobiti to što si tražio, taj na šalteru te i ili nije čuo ili mu dolaze svakakvi ljudi koji baš i ne treba razlikuju kablove pa preventivno upozorava ljude na mogućnostiDaTRiX wrote:Pozdrav, imam moju tv full, i neki dan sam prijavio paket 2 za 100Mbit/s brzinu. Rekao sam da je optika provedena u kuću prosle godinei da bi sad preko nje da ide. Kolega na šalteru je spominjao VDSL i mogucnost da nece biti puna brzina. Mene sad zanima, je li on mene mozda nije cuo da sam rekao da imam optiku pa je rekao VDSL zbog telefonske parice, ili zapravo jeste, i VDSL ce ici preko uvedene optike? Gledam na netu da VDSL uopste ne ide preko optike nego je druga tehnologija. Davno sam trazio da mi poveca se brzina do 25 koliko god moze ali je i danas na 10 sa upaljenim STB
-
ing-ecc
#58022 Re: BHTelecom All About
Može li više podataka o toj optici kroz kuću? Koji je grad, mjesto? Ima li cijela mahala istu stvar, tj.koristi li neko već uslugu po optici?DaTRiX wrote:Pozdrav, imam moju tv full, i neki dan sam prijavio paket 2 za 100Mbit/s brzinu. Rekao sam da je optika provedena u kuću prosle godinei da bi sad preko nje da ide. Kolega na šalteru je spominjao VDSL i mogucnost da nece biti puna brzina. Mene sad zanima, je li on mene mozda nije cuo da sam rekao da imam optiku pa je rekao VDSL zbog telefonske parice, ili zapravo jeste, i VDSL ce ici preko uvedene optike? Gledam na netu da VDSL uopste ne ide preko optike nego je druga tehnologija. Davno sam trazio da mi poveca se brzina do 25 koliko god moze ali je i danas na 10 sa upaljenim STB
-
DaTRiX
#58023 Re: BHTelecom All About
Bihać, Repušine. Kroz čitavo naselje je provedena FTTH optika.ing-ecc wrote:Može li više podataka o toj optici kroz kuću? Koji je grad, mjesto? Ima li cijela mahala istu stvar, tj.koristi li neko već uslugu po optici?DaTRiX wrote:Pozdrav, imam moju tv full, i neki dan sam prijavio paket 2 za 100Mbit/s brzinu. Rekao sam da je optika provedena u kuću prosle godinei da bi sad preko nje da ide. Kolega na šalteru je spominjao VDSL i mogucnost da nece biti puna brzina. Mene sad zanima, je li on mene mozda nije cuo da sam rekao da imam optiku pa je rekao VDSL zbog telefonske parice, ili zapravo jeste, i VDSL ce ici preko uvedene optike? Gledam na netu da VDSL uopste ne ide preko optike nego je druga tehnologija. Davno sam trazio da mi poveca se brzina do 25 koliko god moze ali je i danas na 10 sa upaljenim STB
Znam samo za jednu osobu koju su priključili na optiku, ali ona nije toliko upućena u to (kaže da ne primijeti razliku)
-
ing-ecc
#58024 Re: BHTelecom All About
Cuvajte se poziva sa +386 i +372
Uglavnom nema javljanja , nema uzvracanha poziva
-
kakaljin
#58025 Re: BHTelecom All About
Ja sam dobio poziv sa +386 i sva sreca spavao sam i nisam cuo telefoning-ecc wrote:Cuvajte se poziva sa +386 i +372![]()
A inace ne uzvracam pozive na nepoznate brojeve