Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arnes_king wrote:Evo na MojaTV net mi pustili dodatni paket 1, sad mi kablom download ide na 50 a upload 2-3. Samo cudna stvar, na glavnom modemu WIFI nece preko 20-ak. A drugi ruter koji je spojen salje WIFI brzinu preko 40.
pošalji mi username da postavimo neke postavke za wifi da prodje . Postoje neke opcije koje se mogu ugasiti. To možda u slijedeće postu objasnim i napišem pa vi možete sebi.
Dr_Help.. Ti kako mi pokuša pomoći ja od ponedeljka nemam televiziju...
super, mada prenosi tekmi zelje i fks na mojatv nisu nikakva novost, podrazumjevaju se odavno.
eh, sad, nadam se da cete, do pocetka tekmi, uspjeti rjesiti generalni kvar na centrali obala, koji traje od 4 sata jutros, da i mi, vezani za tu centralu, mozemo odgledati
arnes_king wrote:Evo na MojaTV net mi pustili dodatni paket 1, sad mi kablom download ide na 50 a upload 2-3. Samo cudna stvar, na glavnom modemu WIFI nece preko 20-ak. A drugi ruter koji je spojen salje WIFI brzinu preko 40.
pošalji mi username da postavimo neke postavke za wifi da prodje . Postoje neke opcije koje se mogu ugasiti. To možda u slijedeće postu objasnim i napišem pa vi možete sebi.
Izgleda da kod tebe imaju problem sa VLANOM od televizije. kontaktirao sam kolege , poslije upgrade-a obrisan na portu VLAN , i zvao sam ih već imaju otvoren nalog.
Dr_Help wrote:Evo na MojaTV net mi pustili dodatni paket 1, sad mi kablom download ide na 50 a upload 2-3. Samo cudna stvar, na glavnom modemu WIFI nece preko 20-ak. A drugi ruter koji je spojen salje WIFI brzinu preko 40.
Izgleda da kod tebe imaju problem sa VLANOM od televizije. kontaktirao sam kolege , poslije upgrade-a obrisan na portu VLAN , i zvao sam ih već imaju otvoren nalog.[/quote]
Pošto je petak prošo ja sam znači do ponedjeljka bez televizije, ako se neko i u ponedeljak sjeti riješiti problem.
Kakva je ovo zajebancija sa ovim S9 telefonima nazovem 1444 kaze ima tu ja dođem teta kaze neJma, nazove zena istu tetu kaze ona nista (NE)zna i tako na par razlicitih lokacija "IMA ,neJma" kod ovih na 1444 ima, a na salteru nema...helem imam dojam da se ponasaju kao da im je (salteri) privatni dućan pa daju kome hoce ili ko im se ne sviđa NE daju
Za telefone otprilike i ide da daju kome hoce
Prosle godine sam trazio da kupim telefon koji su reklamirali nekih mjesec i po. Na jednom salteru mi rekli nestalo, na drugom da ima u centralnoj posti, na trecem da nisu nikako ni dosli. U isto vrijeme se mob mogao kupiti na Piku sa BHT garancijom. Prosle godine jaran otisao po mob (ima neku semu u Telekomu). Covjek prije njega dobio info da nema mobitela, on dosao i naravno dobio
treba biti dobar sa radnicima BH Telekoma...tada su ti sva vrata otvorena
zna li neko,hoce li biti xiaomija u BHTu,mislim na ove nove modele redmi note 5 (5 plus) ?
imaju ovih drugih kineskih brendova a xiaomi je vrh proizvodjac...pukli bi telefoni ko halva
Ta se seljačka politika neće promijenit ni privatizacijom jer će manje-više ista (ne)sorta ostat radit na šalterima uz jedinu razliku da će ih bit manje nego danas.
zippoo87 wrote:treba biti dobar sa radnicima BH Telekoma...tada su ti sva vrata otvorena
zna li neko,hoce li biti xiaomija u BHTu,mislim na ove nove modele redmi note 5 (5 plus) ?
imaju ovih drugih kineskih brendova a xiaomi je vrh proizvodjac...pukli bi telefoni ko halva
To bi im bio odličan potez. Xiaomi su fenomenalni telefoni. Dr_Help i ostali telekomovci, pustite probni balon, ubacite nekom glavonji bubicu u uho o Xiaomiu.
insaneinthebrain wrote:jel neko imao problema sa mobilnom mrezom jutros oko 1-2. ni na jednu mrezu nisam mogao da se konektujem. al se popravilo jutros kad sam ustao
imao sam ja,sinoc dodjem kuci oko jedan i da obavim poziv ne ide,da posaljem sms ne moze,trazim racune da vidim da nisam sta fulio da uplatim pa mi ugasili kad sve placeno ,onda sam skonto da je do telekoma
Razumio bih ja da je to njihova PRIVATNA PRĆIJA ostavio babo u "amanet" OK, pa mogu davati kome hoce... ali ovo je DRZAVNA firma i sad ja-mi ovisimo o jednom salterđiji ...ma MRŠ se ba u 3 lijepe PM za svoje pare ja NEcu nikog moliti niti cekati na nekakvom spisku!!!!!!!!!! MALOGRAĐANŠTINA i neviđeni PRIMITIVIZAM !!!!!!!!!!!!!!!
insaneinthebrain wrote:jel neko imao problema sa mobilnom mrezom jutros oko 1-2. ni na jednu mrezu nisam mogao da se konektujem. al se popravilo jutros kad sam ustao
imao sam ja,sinoc dodjem kuci oko jedan i da obavim poziv ne ide,da posaljem sms ne moze,trazim racune da vidim da nisam sta fulio da uplatim pa mi ugasili kad sve placeno ,onda sam skonto da je do telekoma
Takodjer ni meni nije sinoc radilo, ai je 3G internet radio bez problema, znaci pozivi normalni nisu radili nikako i izbacivalo poruku da nisam na mrezi.
imao sam i ja
krenuo leci i uzmem telefon u ruke,vidim x iznad mreze bhtelekoma...restartujem telefon,vidim i dalje x
reko odoh spavati,ako ujutro ne bude mreze,reagovati cu...probudio se,jutros sve normala
to je nesto do njih bilo