BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
hable ho

#5601 BHTelecom All About

Post by hable ho »

Ma oni povecavaju brzinu neta koliko sam ja mogao da skontam za istu lovu, ako je netflat 1 bio 19 km oni ti sada daju netflat 2 za 19 km...samo nadam se da ce ovaj prelazak sa maaaaalim zakasnenjem biti zavrsen po njihovim prognozama do 2012 Hidžretske godine :lol:
Sto se mog net flat 1 paketa tice,kad izmjerim testspeed nikad u zivtu mi brzina nije bila 1mb NIKAD kao ni sada
http://www.speedtest.net/result/1712939073.png

Operatera zovem onog istog idiota sto ima platu 1500 km i kaze to je do tvog kompa,nije to do nas ono :x
Ma sve u svemu idiotska firma i da moze se prkljuciti HS internet bez kablovske sad bih presao istog momenta,jer ovaj ADSL bh telecom sam uzeo jer nemoram prikljucivati kablovsku..
zateznistub

#5602 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

SonnyB wrote:eh ovako mala raja, dosta sam se losih komentara i primjedbi naslusao na racun BH telecom-a, ali ja definitivno imam najgori od svih...naime...bh telecom(malim slovom zbog neodgovornosti i nemara prema svojim korisnicima)...je iskljucio moj kucni telefon prije par mjeseci iako je racun bio placen 13 dana prije iskljucenja)...neki ce reci nista strasno...i ne bi bilo strasno...da mi mami(seceras u drugom stadiumu) nije pozlilo tu noc...ona zgrabila za telefon...kad ugaseno NEMA!.."Broj je iskljucen zbog neplacanja"...neki bi sada rekli cista nesreca...ali idemo dalje...moja mama bira 124(poznat kao emergency call)...ljupka elektronska teta ponovno govori: "Broj je iskljucen zbog neplacanja"....mama se onesvijesti...i budi se u hitnoj(komsinica je nasla u stanu)...neki bi sada rekli zasto nije imala mobitel?...Imala je mobitel, samo sto je mobitel bio u torbi ...i nije mogla doci do njega!
eh sada neka mi neko objasni ko, gdje, kako i sa kojim pravom na cijelome svijetu (ukljucujuci i Tanzaniju, Somaliju i drzavu Mali, pa i nepoznate pokrajine u Amazonskoj dzungli, te pustinju Mohavi) ima pravo da ugasi hitne pozive! :x
U svim zemljama Evrope to je krivično djelo i kaznjava se sa ogromnim novcanim pa i zatvorskim kaznama i tretira se kao "nepruzanje pomoci ozlijedjenom u nesreci", ali BiH ocito nije u Evropi !!!
:bih:
da ironija bude jos veca...zovem ja tu istu noc sa istog telefona...podrsku bh telekoma...kad ono za cudo Bozije, poziv prema njihovom centru radi...pa mi jos kazu razgovor se snima - " hej ti bezobrazluka".... trazim ja nekog s kim mogu razgovarati o problemu koji sam imao...kaze meni ČIKO nakav ljubazan na telefon da nema niko gore u podrsci!(Servis koji je dostupan od 0 do 24 sata) :-D ....
i sad je moja mama seceras treceg stadiuma, "lagano" uzima inzulin(daje sebi svaki dan) i sve to zbog nemara bh telecom-a(Idemo prvi, dajemo vise) :? pitam se samo sta daju.
Ozbiljno razmisljam da podignem tuzbu protiv bh telecom-a...samo jos nisam siguran koliku odstetu da trazim, sta vi mislite koliko je vrijedan jedan ljudski zivot, pogotovo ako je to zivot vase majke? :? Ja bih rekao neprocijenjivo je gledati kako svaki dan sama sebe iglom bode da bi ostala ziva! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Nisi objasnio zasto bi igao tuzbu protiv telecom-a? Zbog iskljucenog telefona (a nisi platio racun za uslugu koju su koristio) ili sto nije radio emergency call?
Saka

#5603 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

neo7 wrote:Da znam, zato i kazem da se ne mogu ni zaliti, a kamoli tuziti jer im brzina nije isporucena koju oni ocekuju :D
A lika, jesi ti ćorav ili se namjerno praviš lud?
Nećemo se mi žaliti ni tužiti zbog loše brzine već zato što nam isporučuju jedan paket a naplaćuju drugi, skuplji! Naplaćuju netFlat4 a još imam netFlat2. Kad se ulogam na portal BH Telecoma piše mi da imam netFlat2. Ne mogu mi naplatiti netFlat4 za cijeli januar. Kad ga promijene na netFlat4 i brzina bude samo za bit veća od 2 mbit/s, od tog trena nek naplaćuju po cijeni netFlat4. Jel ti imalo jasnije il ti treba crtati?
Last edited by Saka on 17/01/2012 18:02, edited 1 time in total.
Mustang1

#5604 Re: BHTelecom All About

Post by Mustang1 »

Ovo je isto kad je na temi o kupovini sa interneta onaj govorio da ne mogu naplacivati carinu kako hoce .. ali su oni to radili i rade i radit ce .. Jednostavno im niko nista ne moze .. ne mozes dokazati da nisu u pravu .. Sve i da ih tuzis kako ces dokazati da ti nisu prebacili odmah ? Hoces na speedtestu uraditi i pokazati kao dokaz to ? :D
Saka

#5605 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

Radiće sve dok im se neko ne suprotstavi. Ako smo svi mulci radiće i handriće nas i muzti još više.

Dokazaću screenshotom sa njihovog portala gdje mi na današnji i svaki dosadašnji dan januara piše netFlat2 plus screenshotom speedtesta na današnji dan plus svjedocima koji će takođe potvrditi da im paket nije promijenjen 1. januara već dosta kasnije.

Sad ako ćeš mi reći da screenshot nije validan dokaz bolje nemoj jer onda nisi upućen u pravo i u slične procese koji su se vodili u Evropi.
Last edited by Saka on 17/01/2012 18:07, edited 2 times in total.
Saka

#5606 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

.
Mustang1

#5607 Re: BHTelecom All About

Post by Mustang1 »

Saka wrote:Radiće sve dok im se neko ne suprotstavi. Ako smo svi mulci radiće i handriće nas i muzti još više.

Dokazaću screenshotom sa njihovog portala gdje mi na današnji i svaki dosadašnji dan januara piše netFlat2 plus screenshotom speedtesta na današnji dan plus svjedocima koji će takođe potvrditi da im paket nije promijenjen 1. januara već dosta kasnije.

Sad ako ćeš mi reći da screenshot nije validan dokaz bolje nemoj jer onda nisi upućen u pravo i u slične procese koji su se vodili u Evropi.
Necu ti reci da screenshot nije validan nego cu ti reci da su meni povecali a tamo i dalje stoji netflat 2 :D
neo7

#5608 Re: BHTelecom All About

Post by neo7 »

Screenshot nije validan niti ce kada validan biti! Niko ozbiljan ti to nece prihvatiti kao neki dokaz jer postoji dosta nacina da se manipulira sa screenshotom. Navedi mi gdje je i kada ko uvazio nesto tako kao dokaz ?
SonnyB

#5609 Re: BHTelecom All About

Post by SonnyB »

zateznistub wrote:
SonnyB wrote:eh ovako mala raja, dosta sam se losih komentara i primjedbi naslusao na racun BH telecom-a, ali ja definitivno imam najgori od svih...naime...bh telecom(malim slovom zbog neodgovornosti i nemara prema svojim korisnicima)...je iskljucio moj kucni telefon prije par mjeseci iako je racun bio placen 13 dana prije iskljucenja)...neki ce reci nista strasno...i ne bi bilo strasno...da mi mami(seceras u drugom stadiumu) nije pozlilo tu noc...ona zgrabila za telefon...kad ugaseno NEMA!.."Broj je iskljucen zbog neplacanja"...neki bi sada rekli cista nesreca...ali idemo dalje...moja mama bira 124(poznat kao emergency call)...ljupka elektronska teta ponovno govori: "Broj je iskljucen zbog neplacanja"....mama se onesvijesti...i budi se u hitnoj(komsinica je nasla u stanu)...neki bi sada rekli zasto nije imala mobitel?...Imala je mobitel, samo sto je mobitel bio u torbi ...i nije mogla doci do njega!
eh sada neka mi neko objasni ko, gdje, kako i sa kojim pravom na cijelome svijetu (ukljucujuci i Tanzaniju, Somaliju i drzavu Mali, pa i nepoznate pokrajine u Amazonskoj dzungli, te pustinju Mohavi) ima pravo da ugasi hitne pozive! :x
U svim zemljama Evrope to je krivično djelo i kaznjava se sa ogromnim novcanim pa i zatvorskim kaznama i tretira se kao "nepruzanje pomoci ozlijedjenom u nesreci", ali BiH ocito nije u Evropi !!!
:bih:
da ironija bude jos veca...zovem ja tu istu noc sa istog telefona...podrsku bh telekoma...kad ono za cudo Bozije, poziv prema njihovom centru radi...pa mi jos kazu razgovor se snima - " hej ti bezobrazluka".... trazim ja nekog s kim mogu razgovarati o problemu koji sam imao...kaze meni ČIKO nakav ljubazan na telefon da nema niko gore u podrsci!(Servis koji je dostupan od 0 do 24 sata) :-D ....
i sad je moja mama seceras treceg stadiuma, "lagano" uzima inzulin(daje sebi svaki dan) i sve to zbog nemara bh telecom-a(Idemo prvi, dajemo vise) :? pitam se samo sta daju.
Ozbiljno razmisljam da podignem tuzbu protiv bh telecom-a...samo jos nisam siguran koliku odstetu da trazim, sta vi mislite koliko je vrijedan jedan ljudski zivot, pogotovo ako je to zivot vase majke? :? Ja bih rekao neprocijenjivo je gledati kako svaki dan sama sebe iglom bode da bi ostala ziva! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Nisi objasnio zasto bi igao tuzbu protiv telecom-a? Zbog iskljucenog telefona (a nisi platio racun za uslugu koju su koristio) ili sto nije radio emergency call?
drug ti si fkt corav, ocito da ne vidis da sam napisao...da sam platio racun 13 dana prije nego sto se to dogodilo!!!...molim te da procitas post pa da onda komentarises...a tuzbu bih podigao...zbog toga sto nije radio emergency call...
Saka

#5610 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

Dobro. Meni stoji netFlat2 i ne samo da nisu povećali nego su prepolovili brzinu, nemam ni 1 Mbit. Tako i mnogi drugi sudeći po ovom forumu. Ti ako si zadovoljan plaćaj, ja nisam i neću im platiti za nešto što nisam dobio i kraj priče. Ne vidim razloga palamuditi kako tako treba, kako im niko ništa ne može i slične gluposti.
alibaba_i_30_godina

#5611 Re: BHTelecom All About

Post by alibaba_i_30_godina »

SonnyB wrote: drug ti si fkt corav, ocito da ne vidis da sam napisao...da sam platio racun 13 dana prije nego sto se to dogodilo!!!...molim te da procitas post pa da onda komentarises...a tuzbu bih podigao...zbog toga sto nije radio emergency call...
Pa kako ce ti raditi emergency call kad su ti iskljucili telefon?! Sta je sa onim ljudima koji uopce i nemaju prikljucak, buduci da su ti isti iskljucili, onda i ti spadas u tu kategoriju.

Zao mi je sto se to dogodilo, ali nisu vam oni krivi sto niste vodili majku na kontrolu pa na vrijeme otkrili probleme.
Saka

#5612 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

neo7 wrote:Screenshot nije validan niti ce kada validan biti! Niko ozbiljan ti to nece prihvatiti kao neki dokaz jer postoji dosta nacina da se manipulira sa screenshotom. Navedi mi gdje je i kada ko uvazio nesto tako kao dokaz ?
To je upravo ono što sam naveo gore. To što si upravo rekao je notorna glupost. Nemaš pojma dijete, savjetujem ti da se ne raspravljaš sa starijim i obrazovanijim od sebe.
Saka

#5613 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

NeyDan wrote:
SonnyB wrote: drug ti si fkt corav, ocito da ne vidis da sam napisao...da sam platio racun 13 dana prije nego sto se to dogodilo!!!...molim te da procitas post pa da onda komentarises...a tuzbu bih podigao...zbog toga sto nije radio emergency call...
Pa kako ce ti raditi emergency call kad su ti iskljucili telefon?!
Isto onako kako radi emergency call na mobilnom telefonu čak i bez sim kartice.
SonnyB

#5614 Re: BHTelecom All About

Post by SonnyB »

NeyDan wrote:
Pa kako ce ti raditi emergency call kad su ti iskljucili telefon?! Sta je sa onim ljudima koji uopce i nemaju prikljucak, buduci da su ti isti iskljucili, onda i ti spadas u tu kategoriju.

Zao mi je sto se to dogodilo, ali nisu vam oni krivi sto niste vodili majku na kontrolu pa na vrijeme otkrili probleme.
Stvarno ima nerazumnih ljudi...
ne znam da li si ikada bio van granica BiH...
ako jesi trebao bi znati da i kada ti iskljuce telefon, emergency call radi...( da ti pjasnim jos nesto..ljudi kojiima je iskljucen telefon ne svrstavaju se u istu kategoriju kao i ljudi koji koji nemaju prikljucak...)lljudi koji imaju telefon koriste usluge koje placaju, ljudi koji nemaju telefon(prikljucak) nisu korisnici usluga i sammim tim niko nije odgovoran za te usluge!!!!!! :shock:
druga stvar moja mama je vec duze vrijeme seceras i ide na kontrolu svakih dan-dva, ocito je da se ne razumijes u dijabetes...
racun je bio uredno placen...13 dana nakon toga placanja racuna...oni ga ugasili na jedan dan..pod izgovorom da racun nije bio placen...je li to tesko shvatiti...ili je samo lakse pametovati a ne procitati post ???
Last edited by SonnyB on 17/01/2012 18:59, edited 2 times in total.
Mustang1

#5615 Re: BHTelecom All About

Post by Mustang1 »

Hajd ovako .. Ako ti sutra recimo povecaju hoces li im se zaliti ili ces preci preko toga ? Cisto da znam ? Ako ces se zaliti hajd onda kad se izžalis svima napisi sta se desilo na kraju .. Neda mi se raspravljati jer mislis da si u pravu a nikada nisi ulazio sa njima ni u kakve sporove i slicno .. Jedno su prava koja ti imas a drugo je Bosna i Hercegovina !
neo7

#5616 Re: BHTelecom All About

Post by neo7 »

Bubalo1 wrote:Hajd ovako .. Ako ti sutra recimo povecaju hoces li im se zaliti ili ces preci preko toga ? Cisto da znam ? Ako ces se zaliti hajd onda kad se izžalis svima napisi sta se desilo na kraju .. Neda mi se raspravljati jer mislis da si u pravu a nikada nisi ulazio sa njima ni u kakve sporove i slicno .. Jedno su prava koja ti imas a drugo je Bosna i Hercegovina !
Upravo o ovome pricam :thumbup: Ja sam rekao da su se oni ogradili od ovakvih situacija kada su u ponudi naveli "DO" tolikog i tolikog protoka.
alibaba_i_30_godina

#5617 Re: BHTelecom All About

SonnyB wrote:
NeyDan wrote:

Stvarno ima nerazumnih ljudi...
ne znam da li si ikada bio van granica BiH...
ako jesi trebao bi znati da i kada ti iskljuce telefon, emergency call radi...( da ti pjasnim jos nesto..ljudi kojiima je iskljucen telefon ne svrstavaju se u istu kategoriju kao i ljudi koji koji nemaju prikljucak...)lljudi koji imaju telefon koriste usluge koje placaju, ljudi koji nemaju telefon(prikljucak) nisu korisnici usluga i sammim tim niko nije odgovoran za te usluge!!!!!! :shock:
druga stvar moja mama je vec duze vrijeme seceras i ide na kontrolu svakih drugi-dan dan, ocito je da se ne razumijes u dijabetes...
racun je bio uredno placen...13 dana nakon toga placanja racuna...oni ga ugasili na jedan dan..pod izgovorom da racun nije bio placen...je li to tesko shvatiti...ili je samo lakse pametovati a ne procitati post ???
Nekoga ko je zivio u inostranstvu (cak u vise zemalja) jako je smijesno pitati jel' nekad bio negdje izvan svoje zemlje ... a jos smjesnije konstatovati da se ''ne razumijem' u dijabetes uzimajuci u obzir da u blizoj porodici imam/sam imao nekoliko ljudi koji boluju od ove bolesti!

Ali ipak da dalje ne idem, jer ne zelim da skrecem previse sa teme!

Znam da ima odredjeno (interno) koliko dana korisnik moze dugovati za neku uslugu ... mozda si ti platio racun nakon sto si prekoracio taj broj dana.
alibaba_i_30_godina

#5618 Re: BHTelecom All About

neo7 wrote:
Bubalo1 wrote:Hajd ovako .. Ako ti sutra recimo povecaju hoces li im se zaliti ili ces preci preko toga ? Cisto da znam ? Ako ces se zaliti hajd onda kad se izžalis svima napisi sta se desilo na kraju .. Neda mi se raspravljati jer mislis da si u pravu a nikada nisi ulazio sa njima ni u kakve sporove i slicno .. Jedno su prava koja ti imas a drugo je Bosna i Hercegovina !
Upravo o ovome pricam :thumbup: Ja sam rekao da su se oni ogradili od ovakvih situacija kada su u ponudi naveli "DO" tolikog i tolikog protoka.
Naravno da su se ogradili, to nije praksa samo naseg telecoma vec vecine drugih operatera u drugim zemljama.
Saka

#5619 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

Svjestan sam ja da je ovo BiH i da je ovdje teško istjerati pravdu, pogotovo protiv nekog moćnog kao što je ova kompanija. Sve što kažem je da treba pokušati, pa makar i ne uspio. Jedan od razloga zašto nam je sve ovako kako je, je i zato što niko i ne pokušava ništa promijeniti. Ako se ja žalim, pa sutra ti, prekosutra još jedan, organizujemo udruženje nezadovoljnih, pa se žalimo inspekcijama, društvu za zaštitu potrošača, podnesemo tužbu, izađemo u medije, vidjećeš kako se stvari polako počinju mijenjati. Ne preko noći ali za godinu, dvije, pet...

Jesam ulazio u spor s njima, na kraju su uradili šta su trebali, makar sa zakašnjenjem. Da mi sutra povećaju očekivaću račun za 18 dana po cijeni netFlat2 i ostatak po cijeni netFlat4. Uostalom još ne znamo kako će naplaćivati za januar, tek nakon što nam dođe račun znaćemo šta dalje.

I nisu se ništa ogradili jer lijepo piše na portalu da imam netFlat2, na routeru 2048, i to mi samo mogu i naplatiti dok ne promijene i paket i brzinu. Bez obzira na stvarnu brzinu (koja je još manja).
Mustang1

#5620 Re: BHTelecom All About

Post by Mustang1 »

Ti ces se ganjati godinu dvije pet radi 5 KM ? :D Odoh gledat rukomet jebote ovo .. Tek sada sam skontao da ces se radi 5 KM ganjati .. A ustvari ti jos oni cine uslugu i povecavaju brzinu .. Sta da su ostavili isto ? :lol: :lol:
SonnyB

#5621 Re: BHTelecom All About

Post by SonnyB »

Nekoga ko je zivio u inostranstvu (cak u vise zemalja) jako je smijesno pitati jel' nekad bio negdje izvan svoje zemlje ... a jos smjesnije konstatovati da se ''ne razumijem' u dijabetes uzimajuci u obzir da u blizoj porodici imam/sam imao nekoliko ljudi koji boluju od ove bolesti!

Znam da ima odredjeno (interno) koliko dana korisnik moze dugovati za neku uslugu ... mozda si ti platio racun nakon sto si prekoracio taj broj dana.
to ne znam...ali do tada mi nikada telefon nisu gasili...niti sam kada nesto kasnio sa placanjima...obicno cim bude plata ...odmah se rijese racuni prvo...!!!
s obzirom da si zivio u vise zemalja...pretpostavljam Evrope..ali nebitno...
trebao bi znati za zakon o emergency call-u!...
izvadi sim iz mobitela i pokusaj nazvati sos poziv...vidjet ces da mozes...isto tako i kucni telefon...ima linije koje su dostupne i kada je ugasen normalni telefonski saobracaj!
mislim da je kranje bezobrazno i nelegalno to sto rade!
Saka

#5622 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

Bubalo1 wrote:Ti ces se ganjati godinu dvije pet radi 5 KM ? :D Odoh gledat rukomet jebote ovo .. Tek sada sam skontao da ces se radi 5 KM ganjati .. A ustvari ti jos oni cine uslugu i povecavaju brzinu .. Sta da su ostavili isto ? :lol: :lol:
A šta misliš tih 5KM puta koliko korisnika su zahebali? To će biti milion maraka zarađenih na čistoj prevari.
Stvar je principa. Da su ostavili isto vjerovatno ne bih ništa, dok ne bih imao priliku preći na povoljnijeg ISP-a. Ali sad kad su sami smanjili cijene očekujem da mi po sopstvenom cjenovniku naplate ono što sam dobio. Ništa više od toga.
alibaba_i_30_godina

#5623 Re: BHTelecom All About

SonnyB wrote:

to ne znam...ali do tada mi nikada telefon nisu gasili...niti sam kada nesto kasnio sa placanjima...obicno cim bude plata ...odmah se rijese racuni prvo...!!!
s obzirom da si zivio u vise zemalja...pretpostavljam Evrope..ali nebitno...
trebao bi znati za zakon o emergency call-u!...
izvadi sim iz mobitela i pokusaj nazvati sos poziv...vidjet ces da mozes...isto tako i kucni telefon...ima linije koje su dostupne i kada je ugasen normalni telefonski saobracaj!
mislim da je kranje bezobrazno i nelegalno to sto rade!
Za mobitele je druga stvar, o iskljucenom fixnom telefonu i Zakonima vezano za isto zaista ne znam kakvi su u ovim zemljama u kojima sam bio (Evropa) jer nikad nisam bio doveden u takvu situaciju.
Vjerovatno ih mozes tuziti na osnovu toga sto su ti iskljucili telefon a racun bio uredno placen, medjutim nisam siguran dal' i kako se to vec dokazuje da je to negativno utjecalo na zdravstveno stanje oboljele, prije svega jer je imala mobitel. U svakom slucaju prije bilo cega posavjetuj se sa nekim pravnikom, vrlo rado bih ti pomogao ali nisam te struke!
iceman2010

#5624 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Saka wrote:
Bubalo1 wrote:Ti ces se ganjati godinu dvije pet radi 5 KM ? :D Odoh gledat rukomet jebote ovo .. Tek sada sam skontao da ces se radi 5 KM ganjati .. A ustvari ti jos oni cine uslugu i povecavaju brzinu .. Sta da su ostavili isto ? :lol: :lol:
A šta misliš tih 5KM puta koliko korisnika su zahebali? To će biti milion maraka zarađenih na čistoj prevari.
Stvar je principa. Da su ostavili isto vjerovatno ne bih ništa, dok ne bih imao priliku preći na povoljnijeg ISP-a. Ali sad kad su sami smanjili cijene očekujem da mi po sopstvenom cjenovniku naplate ono što sam dobio. Ništa više od toga.
Majstore, jesi li ti njih uopste zvao i prijavio smetnju? Ako sam dobro shvatio tebi je brzina drasticno manja i to od trenutka kada je trebala biti povecana. Moguce da ti je parica losa i da se povecanje brzine negativno odrazilo na mogucnost protoka podataka (mogu ja i tehnicki to objasniti. namjerno to radim laicki da bi bolje shvatio). To kod tebe je mozda smetnja koju treba prijaviti. Nazovi 1422 i prijavi smetnju. Svim mojim poznanicima su povecali brzinu najvise jedan dan nakon prijave na 1422. Ne mozes ih tuziti ako ih nisi zvao.

I svima ostalim predlazem da prvo nazovu 1422, zale se na brzinu i ukoliko nema tehnickih problema (losa parica) pustice vam brzinu sa najvise dan zakasnjenja. 100% provjereno za Sarajevo. Za ostala mjesta ne znam.
Saka

#5625 Re: BHTelecom All About

Post by Saka »

E nek si mi laički objasnio. :)

Nisu oni još ništa dirali jer se ništa nije ni promijenilo kako na modemu tako ni portalu. A brzina je nekad OK, nekad loša. Sačekaću još malo da vidim hoće li i kad povećati pa ću zvati, naravno.

A "tuženje" se odnosilo samo na cijenu. Ne smeta mi da sačekam povećanje ali mi smeta da platim kao da su mi povećali limit a nisu pipnuli.
Locked