Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zaista nisam tu da nešto pišem što nije tačno, ali ovi navedeni kanali zaista ne rade putem Moja TV Multiscreen aplikacije, i nije do telefona, jer sam probao na telefonu, Smart TV-u i android box-u, a nijedan uređaj nije rootovan.
Telefon mi radi na androidu 7.1.1, android box na androidu 7.1.2, a TV na androidu 6.0.
Svi uređaji su imali instaliranu zadnju verziju aplikacije, i uvijek je isti problem sa navedenim kanalima.
Ma nisam ni mislio na tebe u prethodnom postu. Znaju oni na koga se to donosi i to vrlo dobro.
Što se problema tiče, pošalji mail na [email protected], navedi modele uređaja, verzije OS-a pa da se ispita.
Del_Boy1 wrote:Kad se već priča o multiscreen usluzi da i ja pitam nešto, zna li se kada će i da li će biti moguće koristiti tu uslugu na kompjuteru, jer je bilo najavljeno da će biti moguće, ali ne upratih da je to nekad proradilo.
Ako koristiš Windows 10 probaj u MS trgovini skinuti aplikaciju. Pošto su to u pitanju univerzalne aplikacije onda bi trebalo da se može koristiti i na PC-u. Mislim da za Windows Phone ima aplikacija (mada iskreno nisam 100% siguran) i samim tim i za Windows 10.
Jučer mi STB uradio firmware update i poslije toga kad prebacujem kanale prvih 3-4 sec mi slika zamrznuta.
Sta bi moglo biti problem (nije neki problem) al me malo iritira .
Hvala unaprijed
Jučer mi STB uradio firmware update i poslije toga kad prebacujem kanale prvih 3-4 sec mi slika zamrznuta.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
thekupus wrote:Cijelo jutro mi svakih 5 minuta nestane konekcije, pa se nakon minut, dva vrati. Resetovao router više puta, ništa
Ima li neko jos isti problem?
Kod mene se dešava ali malo rjeđe, recimo 2 puta dnevno, jednostavno sve odjednom samo stane i mora se modem gasit pa upalit da opet dođe sve na svoje. Tako je zadnjih mjesec dana mozda malo jace, prije se nije dešavalo, razlog ne znam
thekupus wrote:Cijelo jutro mi svakih 5 minuta nestane konekcije, pa se nakon minut, dva vrati. Resetovao router više puta, ništa
Ima li neko jos isti problem?
Kod mene se dešava ali malo rjeđe, recimo 2 puta dnevno, jednostavno sve odjednom samo stane i mora se modem gasit pa upalit da opet dođe sve na svoje. Tako je zadnjih mjesec dana mozda malo jace, prije se nije dešavalo, razlog ne znam
Ako je onaj bijeli ZTE zovi tehničku pomoć da ti to riješe. Instaliraju neki patch i nema više problema.
arnes_king wrote:Ljudi sta je ovo, nisam nikada obracao paznju do sada, imam Nolimit M paket i cijena poziva prema drugim mrezama je 0.21KM Je li to normalno ?
EDIT: Koji su sve pozivni brojevi (mobilni) od BHT?
061 i 062 telecom
063 i 064 eronet
065 i 066 mtel
ali ovo ti vise nije mjerilo jer kada se broj prenese u drugu mrezu ostaje sve isto, tako da vise ne mozes znat ko je na kojoj mrezi
arnes_king wrote:Ljudi sta je ovo, nisam nikada obracao paznju do sada, imam Nolimit M paket i cijena poziva prema drugim mrezama je 0.21KM Je li to normalno ?
061 i 062 telecom
063 i 064 eronet
065 i 066 mtel
ali ovo ti vise nije mjerilo jer kada se broj prenese u drugu mrezu ostaje sve isto, tako da vise ne mozes znat ko je na kojoj mrezi
Hvala, zato imam aktiviranu obavijest kada zovem prenesen broj odmah mi to pri uspostavi kaze, a je li i 060 samo BHT ili moze biti i druge mreze bez da je prenesen?
A kazu da su cijene na svim paketima takve, ali nesto mi je to previse preko 20 feninga....
061 i 062 telecom
063 i 064 eronet
065 i 066 mtel
edit: da ne bude zabune, koristio sam sve numeracije.
Eh to me buni, znaci moze biti ista numeracija za BHT i happy, a ja u pretplati imam besplatne pozive prema BHT mrezi, prema ostalima je to ograniceno na 50min/mjesec. Sada me zanima kako ja mogu znati je li BHT ili happy, jer hocu nekog zvati s tom numeracijom, npr., i mislim da je BHT pa se raspricam, a kasnije dodje racun poziv prema ostalim mrezama + KM...
edit: da ne bude zabune, koristio sam sve numeracije.
Eh to me buni, znaci moze biti ista numeracija za BHT i happy, a ja u pretplati imam besplatne pozive prema BHT mrezi, prema ostalima je to ograniceno na 50min/mjesec. Sada me zanima kako ja mogu znati je li BHT ili happy, jer hocu nekog zvati s tom numeracijom, npr., i mislim da je BHT pa se raspricam, a kasnije dodje racun poziv prema ostalim mrezama + KM...
mislim da ne mozes nikako ako je iskljucena govorna poruka o preusmjerenju broja, jer sad sve numeracije mogu biti bilo koji operater
arnes_king wrote: Sada me zanima kako ja mogu znati je li BHT ili happy, jer hocu nekog zvati s tom numeracijom, npr., i mislim da je BHT pa se raspricam, a kasnije dodje racun poziv prema ostalim mrezama + KM...
arnes_king wrote: Sada me zanima kako ja mogu znati je li BHT ili happy, jer hocu nekog zvati s tom numeracijom, npr., i mislim da je BHT pa se raspricam, a kasnije dodje racun poziv prema ostalim mrezama + KM...