ing-ecc wrote:Nisam bas siguran da SW ima (direktne) veze sa ispostavljanjem racuna al je svakako najbitniju ulogu u ovoj brzini odigrala BH Posta.drugi profil wrote:Danas došao i ženin račun u sandučić, na moj email još ništa.drugi profil wrote:Opet došao papirnati račun za mobitel kćerki zemaljskom poštom prije nego meni moj na e-mail.
Jbt, nevjerovatno.
Ko vam je napravio te softwere?![]()
Svojevremeno dok sam i ja bio na racunima koji su dolazili na adresu znam da su obicno do 13-14 u mj bili u sanducicu iako sam ja znao da su u racunaru bili bar 6-7 dana ranije.Svakako 10+ ocjena za BH Postu za ovaj slucaj. Volio bih da josh neko kaze da ima racun u sanducicu do 10.
više ssam se bazirao na hitrosti dostavljana računa na kućnu adresu nego na slanje mailomdrugi profil wrote: PA naravno da SW ima najvise veze- Nije valjda da tamo imate neku tetu koja rucno salje email sa atachmentom svakom pretplatniku koji se odluci za elektronsku dostavu?
zašto kasni dostava na mail i meni je nepoznato jer evo gdje ja pratim račune na mail za tri korisnika sve je uredno stiglo tokom sedmice