Dakle da se razumijemo.. Ja sam korisnik BHT od cca 1999 (otprilike od kad Ultra postoji), Telecom me odhranio i odskolovao (roditelj radio do penzije u PTT-u/Telecom-u) na pretplati sam od 2007, kupio bar 5-6 telefona do sad, imam veca mjesecna primanja od tih koji rade na salteru itd.. Nakon sto sam odbijen na salteru (jer realno nisam i necu do januara imati tek tako ~400KM), poslao sam mail podrsci, dobio odgovor isti koji i vi ovdje pricate ( da se placa prvim slijedecim racunom kao sto i sam znam), pitao podrsku kako tu informaciju prosljediti na salter TC u Zenicu jer oni ocigledno imaju druge informacije, dobio odgovor da ce prosljediti moje podatke kolegama u Zenicu i da ce me neko kontaktirati.. Dobio poziv sa 032-444-551 u roku od 20-ak min. i zena mi rece "da jeste to tako od 1. jer znate bilo je previse zloupotreba sa ovim skupim telefonima"
E sad:
- ili Ognjen "agent za podrsku" i ovaj TESLA ovdje nemaju pojma te ta nova informacija nije dosla do njih ili
- je to fakat tako od 1.
- ili je sef prodaje Zenica odlucio da to bude tako od 1.
PS.
Kad sam rekao " beskamatni kredit" mislio sam na scenario gdje iPhone u radnjama 1900+, treba mi hitno 1600, kupim iPhone, prodam ga za 200-300KM manje i placam tih 1600 koje mi trebaju naredne 2 godine bez kamata (za razliku da sam otisao u banku i trazio to isto..)