Evo kako kod mene trenutno izgleda.BarbaDue wrote:Evo sad gledam, kod mene još nisu legli. Još uvijek mi na stanju onih početnih 140.Del_Boy1 wrote:Konačno je krenula dodjela bonus plus bodova.

Moderator: Benq
Evo kako kod mene trenutno izgleda.BarbaDue wrote:Evo sad gledam, kod mene još nisu legli. Još uvijek mi na stanju onih početnih 140.Del_Boy1 wrote:Konačno je krenula dodjela bonus plus bodova.

Molim te, jel ti problem da mi kažeš na koliki račun si ti dobio bodove?Del_Boy1 wrote:Evo kako kod mene trenutno izgleda.BarbaDue wrote:Evo sad gledam, kod mene još nisu legli. Još uvijek mi na stanju onih početnih 140.Del_Boy1 wrote:Konačno je krenula dodjela bonus plus bodova.

Dobar , ja koristim telecom kako znam za sebe , uopce ovih preko 10 godina nisam ni dobio , niti mi se po placanju računa obracunavaju bodoviiBarbaDue wrote:Pretpostavljao sam da je neki sjeb u pitanju ... hmm
Moji računi u zadnjih 7-8 godina nisu manji ispod 100KM, npr. zadnja 2-3 su oko 115KM. Kako to???
Jel se to ti k'o nešto pravdaš?Del_Boy1 wrote: Inače koristim MojaTV Full + ultru u ovoj usluzi moj izbor.
Postoji pravni nasljednik koji nasljedjuje od prijestudiorum_tuzlaensis wrote:Čuj fiksni od '85 godine ili od rata korisnik.
BH Telecom kao dioničko društvo je nastao 2001. godine, razdvajanjem JP PTT BiH na BH Poštu i BH Telekom.
Znači da korisnik možeš biti max od 2001. godine, ne prije.
studiorum_tuzlaensis wrote:Čuj fiksni od '85 godine ili od rata korisnik.
BH Telecom kao dioničko društvo je nastao 2001. godine, razdvajanjem JP PTT BiH na BH Poštu i BH Telekom.
Znači da korisnik možeš biti max od 2001. godine, ne prije.
Imam osjećaj kao da Vam je nešto krivo što sam ja dobio a Vi niste, iako ja lično nemam ništa sa tim ko je dobio a ko ne.BarbaDue wrote:Jel se to ti k'o nešto pravdaš?Del_Boy1 wrote: Inače koristim MojaTV Full + ultru u ovoj usluzi moj izbor.
Kod mene je MojaTV Full + paket 1 + ultra i ne dobih bodove za račun.
Nisam ni ja dobio bodove za račun iako sam platio oko 15_tog.BarbaDue wrote:Jel se to ti k'o nešto pravdaš?Del_Boy1 wrote: Inače koristim MojaTV Full + ultru u ovoj usluzi moj izbor.
A imal ti zelenih lampica da svijetle?jarobot wrote:Nisam ni ja dobio bodove za račun iako sam platio oko 15_tog.BarbaDue wrote:Jel se to ti k'o nešto pravdaš?Del_Boy1 wrote: Inače koristim MojaTV Full + ultru u ovoj usluzi moj izbor.
nego nešto drugo da pitam ?
Naime ima dva dana povećana mi je brzina interneta za 5 Mb/s na dodatnom paketu ( nisam tražio nikakvu intervenciju ) i sve je to Ok ali sad mi na VDSL modemu svijetli crvena lampica od interneta iako i internet i TV rade sasvim uredno i kako napisa puno je brži internet nego prije. Kao da modem nije sinhronizaovao a sve radi ????![]()
![]()

+1Laertes wrote:A kako dobijete te bodove za redovno plaćanje računa? U kojem roku treba platiti? Ja godinama plaćam krajem mjeseca, 25,26. (Tako plata bude) Bodova 0.
Ja na ove datume ni ne dobijem račun. Za 07/17 dobio 14.08. Nisam još platioDel_Boy1 wrote:Evo kako ja plaćam, lijevo je mjesec za koji je račun plaćen a desno datum uplate.
A imal ti zelenih lampica da svijetle?[/quote]uvijekIInikadI wrote:Nisam ni ja dobio bodove za račun iako sam platio oko 15_tog.jarobot wrote:Jel se to ti k'o nešto pravdaš?Del_Boy1 wrote: Inače koristim MojaTV Full + ultru u ovoj usluzi moj izbor.
nego nešto drugo da pitam ?
Naime ima dva dana povećana mi je brzina interneta za 5 Mb/s na dodatnom paketu ( nisam tražio nikakvu intervenciju ) i sve je to Ok ali sad mi na VDSL modemu svijetli crvena lampica od interneta iako i internet i TV rade sasvim uredno i kako napisa puno je brži internet nego prije. Kao da modem nije sinhronizaovao a sve radi ????![]()
![]()
Znaci 4:1 za zelenejarobot wrote:Ima sve se zeleni samo internet crven...a radi i to brže nego prije...uvijekIInikadI wrote:A imal ti zelenih lampica da svijetle?jarobot wrote:sve je to Ok ali sad mi na VDSL modemu svijetli crvena lampica od interneta iako i internet i TV rade sasvim uredno i kako napisa puno je brži internet nego prije. Kao da modem nije sinhronizaovao a sve radi ????![]()
![]()