BHTelecom All About
Moderator: Benq
- AmiĐa_Idriz
#52176 Re: BHTelecom All About
Sta je ba sa SOS kreditom

-
Dzontra_Volta
#52177 Re: BHTelecom All About
Ima li kakvih naznaka da će ovaj poduplani mobilni internet produžiti i za august?
-
made_in_sarajevo
#52178 Re: BHTelecom All About
Zasto je telekomu problem za dugogodisnje korisnike eto preko 10 godina dati rabat kad kupuje nesto? Na ovaj rabat mislim da odem kupiti mobitel jedno 11. po redu sigurno i kazem daj mi G6 i fisne mi punu cijenu. Dobijem nesto malo sitno kao pretplata ali taj rabat dobiju svi nakon 3 mjeseca koristenja. Zasto na mobitel od 1000km ne mogu dobiti za 700km npr i slicno. Svaka firma u kojoj 5 puta nesto kupim daju mi rabat makar 5%,a gledam u telekomu mate 9 i dalje cijena kao da je tek izasao. Ne znam za mtel i eronet ali debilizam je ovo teski.
Jest ovo tema 1000 puta prezvalana ali ne kontam fakat.
ovaj bonus sad je smijesan i opet ja kao poslovni ne mogu ni ovaj bonus imati.
- kurty
#52179 Re: BHTelecom All About
pa bolje prodje neki novi korisnik nego stari i dugogodisnji... malo malo ide akcija "novim korisnicima pretplata prva tri mjeseca gratis ili 50%"... a starim kurkomade_in_sarajevo wrote:Zasto je telekomu problem za dugogodisnje korisnike eto preko 10 godina dati rabat kad kupuje nesto? Na ovaj rabat mislim da odem kupiti mobitel jedno 11. po redu sigurno i kazem daj mi G6 i fisne mi punu cijenu. Dobijem nesto malo sitno kao pretplata ali taj rabat dobiju svi nakon 3 mjeseca koristenja. Zasto na mobitel od 1000km ne mogu dobiti za 700km npr i slicno. Svaka firma u kojoj 5 puta nesto kupim daju mi rabat makar 5%,a gledam u telekomu mate 9 i dalje cijena kao da je tek izasao. Ne znam za mtel i eronet ali debilizam je ovo teski.
-
jarobot
#52180 Re: BHTelecom All About
Ti sve znaš o Telekomu pa pomozi.ing-ecc wrote:al kako je moguće da ti imaš problem a da ga SAM ne znaš riješitijarobot wrote: Evo ima sadam dana ne radi mi Cinema tv uredno registrovan. Radilo 5 dana i sad ima audio i piše nema video prenosa. Sve ostalo uredno radi . Bilmezi poslali montera da ispituje liniju a samo jedan kanal ne radi.
I da znaš sve što sam napisao o telekomu za i protiv je istina bilo tebi to milo ili nejer inače sve znaš
mislim ne znam ni što si zvao pomoć a sam sebi si od pomoći ..... pa i svima ostalima
Telekom postaje sve veće njesra što se tiće televizije i interneta , srećom i kod nas ovdje je stigla alternativa a i ugovora imam još 6 mjeseci pa pa-pa a ti svoj sarkazam i nepotizam prodaji drugima...
I još nešto ti mora da radiš na 1444 i nemaš poima riješti problem kad se neko žali.....
- Cossack
#52181 Re: BHTelecom All About
Ja 100% podržavam BHT i koristim njihove usluge i bezbroj puta sam ih branio na ovoj temi ali ovom politikom i odnosom prema potrošačima jednostavno moraju propasti. Ako Telemah jednog dana uđe u mobilnu telefoniju odmah slobodno neka ugase svjetlo i zaključaju vrata.
- avaks
#52182 Re: BHTelecom All About
Ma samo dok se privatizuju pa pođu raditi kako treba, nema Telemach šanse.
A do tada će da gube korisnike i preko nekih lijevih portala jadikuju i olajavaju za sve što je dobro kod konkurencije.
A nije da nemaju resurse i moć da pogaze sve nego jednostavno loša politika firme.
A do tada će da gube korisnike i preko nekih lijevih portala jadikuju i olajavaju za sve što je dobro kod konkurencije.
A nije da nemaju resurse i moć da pogaze sve nego jednostavno loša politika firme.
-
°u°
#52183 Re: BHTelecom All About
Maksuz se registrovao na Bonus plus da vidim o čemu je riječ i dobio cijelih 20 bodova
20 bodova za dial-up od 1998, za ADSL od ... jedne gige pa na više, 20 bodova za Moja TV za koju sam se prijavio prvog dana od kako su je uveli. Za mobilnu od kako imam mobitel https://www.bhtelecom.ba/7349.html
Jednom nogom sam već u Telemachu, druga čeka istek ugovora
Osim para korektnih forumaša iz Telecoma koji, koliko skonta, više na svoju ruku ovdje pomažu narodu nigdje nikog zvaničnog s kime se može progovorit koja. Ni na njihovom starom forumu ne naletih nikad.
Telemachovac mi nakon par dana uradi i pomože više nego oni šabani za sve ove godine.
20 bodova za dial-up od 1998, za ADSL od ... jedne gige pa na više, 20 bodova za Moja TV za koju sam se prijavio prvog dana od kako su je uveli. Za mobilnu od kako imam mobitel https://www.bhtelecom.ba/7349.html
Jednom nogom sam već u Telemachu, druga čeka istek ugovora
Osim para korektnih forumaša iz Telecoma koji, koliko skonta, više na svoju ruku ovdje pomažu narodu nigdje nikog zvaničnog s kime se može progovorit koja. Ni na njihovom starom forumu ne naletih nikad.
Telemachovac mi nakon par dana uradi i pomože više nego oni šabani za sve ove godine.
-
°u°
#52184 Re: BHTelecom All About
Ko će ih kupiti? Telecom Srbije godinama se pokušava uvalit nekom ali niko neće. BH Telecom svake godine sve manje vrijedi. Konkurencija im skida vrijednost. Da su probali prije koju godinu, dok su imali monopol mogli su i uzet neke pare. Sad teško za neku razumnu sumu. Osim ako ne promijene politiku, a kako se da primjetiti ne pada im na pamet.avaks wrote:Ma samo dok se privatizuju pa pođu raditi kako treba, nema Telemach šanse.
- avaks
#52185 Re: BHTelecom All About
Pa druže vidiš li da se i radi na tome, iz godine u godinu samo padaju da bi se jeftinije prodali odnosno da bi neko zaradio na tome 
A ko god kupi pa bilo to Turci, Švabe nebitno, radiće se reorganizacija i očekivati je poboljšanja u vidu normalnih cijena/ponude.
A ko god kupi pa bilo to Turci, Švabe nebitno, radiće se reorganizacija i očekivati je poboljšanja u vidu normalnih cijena/ponude.
-
zrakomlat
#52186 Re: BHTelecom All About
Imaju li oni u planu neke nove tarife ili poboljšanje postojećih. Ne kontam kako ne ubace makar 100-200 minuta prema drugim mrežama u onaj najmanji NoLimit ili da snize cijene postojećim. Ima nas vjerovatno dosta što pričamo dosta i s drugim mrežama, posebno u Hercegovini.
- Quaresma
#52187 Re: BHTelecom All About
ma ako imate problema samo okrenete 1444 broj, javice vam se čiko u 99% slučajeva, i izdaće nalog, vaše je samo da sjedne i čekate njihovog radnika da pokuca na vaša vrata.

- daky585
#52188 Re: BHTelecom All About
Ne znam baš. Cilj im je profit a ne korigovanje cijena tako da se ponuda uglavnom prilagođava tržištu od države do države i ne bi bila nešto mnogo povoljnija. Npr. DT i HT nemaju istu ponuduavaks wrote:PA ko god kupi pa bilo to Turci, Švabe nebitno, radiće se reorganizacija i očekivati je poboljšanja u vidu normalnih cijena/ponude.
- avaks
#52189 Re: BHTelecom All About
Ali zato HT ima svemirsku ponudu u odnosu na sve naše operatere
S cijenama prihvatljivim i onima koji ne rade u Elektroprivredi ili Telekomu
S cijenama prihvatljivim i onima koji ne rade u Elektroprivredi ili Telekomu
- daky585
#52190 Re: BHTelecom All About
Ima zato što ima jaku konkurenciju. Da su mu konkurencija BHT, m:tel i Eronet imao bi daleko lošiju ponudu.
- Cossack
#52191 Re: BHTelecom All About
Svaki telekom operater pliva onoliko koliko mora da ne potone. Problem u BiH je što naši telekom operateri plivaju i plicakudaky585 wrote:Ima zato što ima jaku konkurenciju. Da su mu konkurencija BHT, m:tel i Eronet imao bi daleko lošiju ponudu.
- ala7
#52192 Re: BHTelecom All About
Samo da kažem u Albaniji, za državu koju smatramo manje razvijenom od naše, sim kartica sa 9GB interneta i 3 KM kredita dobije se za 1,5€ ili ti ga za 3,00KM plus pokrivenost LTE (4G) mrežom više nego dobra.
Šta očekivati od naše zlatne koke koja pretplatniku tj. postpaid korisniku da 500MB u najmanjem paketu i pokloni pišljivih 500MB u promo periodu od dva mjeseca.. Jad i čemer od države, od telekom operatera.
Zbog takvih stvari priželjkujem brzu prodaju "usrane" koke!
Ako mislite da lažem posjetite prvi info pult ALBtelecoma ako budete išli na odmor ili evo nudim vam karticu besplatno ako putujete u Albaniju, ostalo nešto više od 5GB na njoj..
Šta očekivati od naše zlatne koke koja pretplatniku tj. postpaid korisniku da 500MB u najmanjem paketu i pokloni pišljivih 500MB u promo periodu od dva mjeseca.. Jad i čemer od države, od telekom operatera.
Zbog takvih stvari priželjkujem brzu prodaju "usrane" koke!
Ako mislite da lažem posjetite prvi info pult ALBtelecoma ako budete išli na odmor ili evo nudim vam karticu besplatno ako putujete u Albaniju, ostalo nešto više od 5GB na njoj..
-
mirza_15
- ala7
#52194 Re: BHTelecom All About
Ti možeš meni linkova slati koliko hoćeš ja znam koliko sam platio a to je 200Leka (oko 3,00KM) sve ukupno na info pultu u sred Vlorë, kod glavnog kružnog toka pa eto bujrum pa vidi..mirza_15 wrote:https://www.albtelecom.al/al/individual ... arin-tënd/
6 GB je 600 leka sto je oko 9 KM.
Ubijediti me ne možeš da sam više platio tako da lijepiti linkove možeš do sutra. Bez uvrede ali znam koliko sam platio i šta sam dobio, korisnički meni (*100#) prebačen na engleski i sve ti piše. Još jednom bez uvrede..
-
doff
#52195 Re: BHTelecom All About
Ja mislim da je i to svemirska ponuda poredeći sa našim operaterima.mirza_15 wrote:https://www.albtelecom.al/al/individual ... arin-tënd/
-
mirza_15
#52196 Re: BHTelecom All About
Ne kazem ja da nisi, ali to je ili neka start ili neka turisticka ponuda.ala7 wrote:Ti možeš meni linkova slati koliko hoćeš ja znam koliko sam platio a to je 200Leka (oko 3,00KM) sve ukupno na info pultu u sred Vlorë, kod glavnog kružnog toka pa eto bujrum pa vidi..mirza_15 wrote:https://www.albtelecom.al/al/individual ... arin-tënd/
Ubijediti me ne možeš da sam više platio tako da lijepiti linkove možeš do sutra. Bez uvrede ali znam koliko sam platio i šta sam dobio, korisnički meni (*100#) prebačen na engleski i sve ti piše. Još jednom bez uvrede..
Gledam im i pakete. U paketu za 800 leka je 1GB interneta. Doduse i 300 minuta prema mobilnim mrezama. To im je najjeftiniji paket.
- joske
#52197 Re: BHTelecom All About
Moja tv novi radio kanal Zenit

-
Vidal89
#52198 Re: BHTelecom All About
vezano za ovaj moja tv izbor.
Isao sam prije par mjeseci da se to uveze da dobijem vise MB. Ja sam na mojM15, imam moju tv net koja glasi na oca i brata na student plus1
Je li moguce to uvezati ikako?
Isao sam prije par mjeseci da se to uveze da dobijem vise MB. Ja sam na mojM15, imam moju tv net koja glasi na oca i brata na student plus1
-
ing-ecc
#52199 Re: BHTelecom All About
Na razlicite korisnike ne, inace je moguce uvezati.Vidal89 wrote:vezano za ovaj moja tv izbor.
- zateznistub
#52200 Re: BHTelecom All About
Ja oplako kad sam vidio...joske wrote:Moja tv novi radio kanal Zenit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()