Da i šta bi trebala biti poenta tvoga posta ?escobar__ wrote:Ekskluzivno u shemi Radio Donji Vakuf.
Jeb'o li im on majku napaćenu, retardiranu.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
jarobot
#51926 Re: BHTelecom All About
- escobar__
#51927 Re: BHTelecom All About
Ništa te nisam pitao, botiću.jarobot wrote:Da i šta bi trebala biti poenta tvoga posta ?escobar__ wrote:Ekskluzivno u shemi Radio Donji Vakuf.
Jeb'o li im on majku napaćenu, retardiranu.
- avaks
#51928 Re: BHTelecom All About
O senco lave, jel to nestalo tableta ili ti kocka analogija od onih anamotamo pa kriziraš?sencobih wrote:
Eto nek ti imas pristup optiki, čekaš ovdje samo da se neko pozali na neku uslugu pa da.pocnes tisra. Da ti hoce komsija promjeniti sifru da se malo odmorimo od tvojih dječijih šala i pošalicaavaks wrote:Ti mora da kradeš wifi od komšije ili od brata imaš šifru![]()
Barem meni tako kažu kada velim da uber stabilni ADSL štuca prečesto u zadnje vrijeme a brzine su u rangu Madagaskara (ako ne i gore ko nema pristup optiKi)
A kako će promijeniti šifru kada je kablom povezano ili ima i ta opcija na ADSL?!
-
sencobih
#51929 Re: BHTelecom All About
Haj mali, pišat pa spavat 
- avaks
#51930 Re: BHTelecom All About
Velim ja da ova promjena vremena osim na brzine interneta BHTa loše utiče i na tebe
Još sada i vrijeđaš, pa zar si tako nisko spao kada nemaš argumente?
- djkurt
#51931 Re: BHTelecom All About
Vidim voliš Company of Heroes, ahhhhh man of culture as well.ferratilis wrote:Ako niste u toku, americki sanat bi trebao glasati o zakonu kojim bi se ukinula neutralnost interneta. To bi znacilo da se internet ne naplacuje kao struja i voda, nego po posebnim tarifama za koje veliki telekomi imaju apsolutnu slobodu u odlucivanju. Znaci da bi kompanije kao Comcast mogle uvesti limite na gledanje filmova na Netflixu ili streamanje muzike ili gledanje youtubea i slicno.
Strahujem da bi ovi nasi govnari uradili isto, jer ako moze jedna Amerika, zasto i ovi nasi ne bi?
-
rizibizi
#51932 Re: BHTelecom All About
Ja sam isto tako cuo da bi sarajevski taksisti mogli povecati cijenu starta na 5 KM pa se ti vozi 50 metara za petaka ako hoces samo imaju problem sto im onda niko ne bi sjeo u auto. Sto se mene tice bujrum nek ga ukinu skroz, ionako je bilo bolje bez njega.ferratilis wrote:Ako niste u toku, americki sanat bi trebao glasati o zakonu kojim bi se ukinula neutralnost interneta. To bi znacilo da se internet ne naplacuje kao struja i voda, nego po posebnim tarifama za koje veliki telekomi imaju apsolutnu slobodu u odlucivanju. Znaci da bi kompanije kao Comcast mogle uvesti limite na gledanje filmova na Netflixu ili streamanje muzike ili gledanje youtubea i slicno.
Strahujem da bi ovi nasi govnari uradili isto, jer ako moze jedna Amerika, zasto i ovi nasi ne bi?
- MTV
#51933 Re: BHTelecom All About
Ako nista covjek te podsjetio da se popisas prije spavanja da se kasnije nebi morao dizat i ic pisatavaks wrote:Velim ja da ova promjena vremena osim na brzine interneta BHTa loše utiče i na tebe![]()
-
made_in_sarajevo
#51934 Re: BHTelecom All About
kako ide ovo uvezivanje usluga, hocu ultra broj da prikacim na moja tv? jel bas i radi toga moram na salter ici?
- Cossack
#51935 Re: BHTelecom All About
Mislim da moraš ali se isplati. Čim je uvežeš imat ćeš svaki mjesec dodatnih 500 Mb neta na ultri.made_in_sarajevo wrote:kako ide ovo uvezivanje usluga, hocu ultra broj da prikacim na moja tv? jel bas i radi toga moram na salter ici?
-
made_in_sarajevo
#51936 Re: BHTelecom All About
jebo majku samo kod nas jos u 2017 godini je problem koristiti pecat preko mailova osim ako ga nisi ti fisno pa skeniro, potpis, aktivirati ili deaktivirati bilo koju uslugu preko interneta, placati preko interneta... sve nekih milion procedura treba. eto i ovaj bonus lafo lojaliti smijesni, sve isklikas i na krjau haj na salter.Cossack wrote:Mislim da moraš ali se isplati. Čim je uvežeš imat ćeš dodatnih 500 Mb neta na ultri.made_in_sarajevo wrote:kako ide ovo uvezivanje usluga, hocu ultra broj da prikacim na moja tv? jel bas i radi toga moram na salter ici?
haj svakako se kanim otici tablet uzet pa eto usput cu i to
jel neko u zadnje vrijeme na Malti bio, jesu li na salterima postali ljubazni i normalni ili su i dalje "joj jarane sto si doso ba idi negdje drugo"?
- Cossack
#51937 Re: BHTelecom All About
Ja uvijek idem na Maltu i do sada su bili ljubazni. Ja sam uvezao 2 ultre i pretplatu i sve su brzo završili.made_in_sarajevo wrote:jebo majku samo kod nas jos u 2017 godini je problem koristiti pecat preko mailova osim ako ga nisi ti fisno pa skeniro, potpis, aktivirati ili deaktivirati bilo koju uslugu preko interneta, placati preko interneta... sve nekih milion procedura treba. eto i ovaj bonus lafo lojaliti smijesni, sve isklikas i na krjau haj na salter.Cossack wrote:Mislim da moraš ali se isplati. Čim je uvežeš imat ćeš dodatnih 500 Mb neta na ultri.made_in_sarajevo wrote:kako ide ovo uvezivanje usluga, hocu ultra broj da prikacim na moja tv? jel bas i radi toga moram na salter ici?
haj svakako se kanim otici tablet uzet pa eto usput cu i to![]()
jel neko u zadnje vrijeme na Malti bio, jesu li na salterima postali ljubazni i normalni ili su i dalje "joj jarane sto si doso ba idi negdje drugo"?
- Filter
#51938 Re: BHTelecom All About
imal koji drugi broj za prijavu kvara mimo 1444?
-
Dzontra_Volta
#51939 Re: BHTelecom All About
+387 33 237-655Filter wrote:imal koji drugi broj za prijavu kvara mimo 1444?
(Prijava kvarova na vodovodnoj mreži)
- Filter
#51940 Re: BHTelecom All About
Dzontra_Volta wrote:+387 33 237-655Filter wrote:imal koji drugi broj za prijavu kvara mimo 1444?
- escobar__
#51941 Re: BHTelecom All About
Je li kome slučajno stigao eRačun na mail? Meni nit stiže mobilna, nit stiže Moja TV...
- Del_Boy1
#51942 Re: BHTelecom All About
Meni danas u 14:30 stigao za MojaTV.escobar__ wrote:Je li kome slučajno stigao eRačun na mail? Meni nit stiže mobilna, nit stiže Moja TV...
Možeš li provjeriti korisničkom portalu koja ti je e-mail adresa za dostavu računa, kod mene je ovako kao na slici (nije moja e-mail adresa) i ne mogu je promijeniti, ali mi račun uredno dolazi na moju e-mail adresu.

- Quaresma
#51943 Re: BHTelecom All About
nije mi problem kupiti, problem je sto ne znam sta pravi problem, kada sam resetovao modem, brzina se vrati na normalnu, ali kasnije jednostavno padne na 1mbsjarobot wrote:Daj adresu da ti pošaljem gratis modem ruter wireles. Jeboga ti možeš kupiti na piku polovan wifi modem za 10 km ,a ti se patiš pola godine. To da ti za pola godine nisu zamjenili modem čisto ne vjrrujem to bi trebalo značiti da pola gidine nisu nikom priključili internet.Quaresma wrote:pa šta čovjek više da radi, evo preko pola godine, internet je očajan, ja ništa ne mogu sa ovim isprdkom, pucaju veze na stb.u svako malo moram istekavati iz zida, i ponovo ustekavati da bi ponovo radilo
pa yebem ti ameriku i dolare, evo kontam da prikljucim internet kt sara i pazi sad, iz Drvara ovaj internet provider
zovu me iz telekoma kazu nemaju opreme, pa majq vam yebem uhljebsku, najveci operater u bosni i hercegovini, nema yebenog modema da zamjeni, nemaju pola godine, hej
daj pistolj da pucam
neka dodju neka prave, hocu li ja njihove rupe krpiti.
- escobar__
#51944 Re: BHTelecom All About
Hvala ti.Del_Boy1 wrote:Meni danas u 14:30 stigao za MojaTV.escobar__ wrote:Je li kome slučajno stigao eRačun na mail? Meni nit stiže mobilna, nit stiže Moja TV...
Možeš li provjeriti korisničkom portalu koja ti je e-mail adresa za dostavu računa, kod mene je ovako kao na slici (nije moja e-mail adresa) i ne mogu je promijeniti, ali mi račun uredno dolazi na moju e-mail adresu.
Provjereno je to sve, uredna je e-adresa (čak sam je verifikovao kad su mi poslali onaj aktivacijski kôd). Nije da mi predstavlja neki problem pošto su računi svakako već plaćeni (skinem ih s portala) ali mi onako interesantno kako ovako kasne elektronski, ovaj mjesec su i papirnati čak ranije stigli.
- Del_Boy1
#51945 Re: BHTelecom All About
Ali kod mene je sasvim druga e-mail adresa za dostavu računa od ove na slici a redovno dolazi račun bez problema, mene je ustvari zanimalo da li je i kod tebe na portalu isti ovaj mail, ili je to nešto iznimka kod mene, jer ta gmail adresa uopšte nije moja niti sam je ja dodao.
- escobar__
#51946 Re: BHTelecom All About
Nema problema, evo carevi su riješili tako što su račun poslali zemaljskom poštom iako je na portalu uredno aktivna usluga e-račun (tek sad otvorih koverte iz poštanskog pretinca).
Kakvi bilmezi, Bože lijepi...
Kod mene je moja e-adresa, taj dio je bio uredan i prije nego sam je zamijenio drugom.
Kod mene je moja e-adresa, taj dio je bio uredan i prije nego sam je zamijenio drugom.
- MTV
#51947 Re: BHTelecom All About
Filter wrote:Dzontra_Volta wrote:+387 33 237-655Filter wrote:imal koji drugi broj za prijavu kvara mimo 1444?

- red evil
#51948 Re: BHTelecom All About
Jel se ikad ikome dešavalo da mu se kredit na mobitelu sam od sebe troši? Ne šaljem poruke, ne zovem nikog ali kredit se troši. Mobile network nije uključen a i da jest pod wi-fi mrežom sam cijeli dan ali kredit se troši. 
-
made_in_sarajevo
#51949 Re: BHTelecom All About
nazovi 1444 i prijavi to,a ovamo uslikaj da nemas poziva, sms poruka, da ti internet nije ukljucen na 3G i da nema potrosnje interneta. ako budu se pravili budale trazi email gdje ces dostaviti slike. ja dosad nisam imao potrebe da saljem slike i ostale dokaze kad se zalim na racune, obrazlozim sta bude i dodje mi umanjen racunred evil wrote:Jel se ikad ikome dešavalo da mu se kredit na mobitelu sam od sebe troši? Ne šaljem poruke, ne zovem nikog ali kredit se troši. Mobile network nije uključen a i da jest pod wi-fi mrežom sam cijeli dan ali kredit se troši.
-
channel10
#51950 Re: BHTelecom All About
Izgleda 1,07 KM.drugi profil wrote:Halo insajderi, dajte hint kolika bi se dividenda mogla očekivati?