BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zippoo87

#50376 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

Dzontra_Volta wrote:Evo cijena Sportklubova, transparentno objavljene:

http://ba.n1info.com/a126223/Vijesti/Vi ... Kluba.html
ovdje niko niti poznaje vlastite propise,niti postuje vlastite propise ...a da ne pricamo o drugim propisima
kakvi uhljebi i mulci rade u ovim agencijama,tek uvidimo na ovaj nacin,kada oni treba da nesto rijese

dok se oni nekome dodvoravaju,mi korisnici cekamo da neko procita i vrati dopis i cekamo da gledamo sta hocemo za vlastiti novac
mene samo zanima zasto se BH telekom ne oglasava po ovom pitanju,kada je sve jasno...svima je sada dopusteno da emituju sve sportske kanale a poznata je i cijena
sta ceka BH telekom ?
gdje su insideri da kazu sta o ovom
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#50377 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

3€ po korisniku mjesecno za SK (sa HD opcijom)?
150k korisnika,450k € mjesecno ili 5.4mil € godisnje?
Pa nije ni cudo sto nece da plate.
Toliko ne kostaju ni prava za englesku ligu a to je jedino vrijedno spomena na SK.
Dogovor Telemacha i MTela smrdiiiiii strasno i na prekodrinski dogovor da se BHTelecom povali.
arelinho

#50378 Re: BHTelecom All About

Post by arelinho »

mali_milojica wrote:3€ po korisniku mjesecno za SK (sa HD opcijom)?
Toliko ne kostaju ni prava za englesku ligu a to je jedino vrijedno spomena na SK.
Dogovor Telemacha i MTela smrdiiiiii strasno i na prekodrinski dogovor da se BHTelecom povali.
10 miliona eura za jednu sezonu prenosa Engleske lige su prava tako da je to malo što ljudi traže.
mali_milojica

#50379 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

arelinho wrote:
10 miliona eura za jednu sezonu prenosa Engleske lige su prava tako da je to malo što ljudi traže.
Za koje zemlje?
Samo za BiH?
Al u Qrcu ;-)
diablobih

#50380 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Ako mogu placati pinkove 6 miliona, onda mogu i ovo.
mali_milojica

#50381 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

diablobih wrote:
Ako mogu placati pinkove 6 miliona, onda mogu i ovo.
1€ je manje od 3€,pa racunaj ;-)
zippoo87

#50382 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

Odakle vam sve ove cijenu...je li to provjereno ili bubate?
Mislim na cijenu englese lige,cijenu pink kanala
seoBIH

#50383 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

mali_milojica wrote: Za koje zemlje?
Samo za BiH?
Al u Qrcu ;-)
Kad se pravis pametan, radi to s pokricem. Napisi ovdje tacan izvor koji navodi da je cijena ispod 10 mil za pravo emitovanja. Nemas ti pojma kako se prava kupuju. Ne kupuju se samo za jednu zemlju, vec za regiju u paketu.
mali_milojica

#50384 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

:|
seoBIH wrote:
mali_milojica wrote: Za koje zemlje?
Samo za BiH?
Al u Qrcu ;-)
Kad se pravis pametan, radi to s pokricem. Napisi ovdje tacan izvor koji navodi da je cijena ispod 10 mil za pravo emitovanja. Nemas ti pojma kako se prava kupuju. Ne kupuju se samo za jednu zemlju, vec za regiju u paketu.
Ti se pravis pametan. Lijepo sam te pitao za koje zemlje,jer samo za BiH nije 10mil. Daj pokrice za svoju pricu jer si poceo se udarati ciframa.
Kako je BHT imao prava samo za BiH dok su radili?
Mislis da se prava prodaju npr za DE,CH,NL,BEL I LUX zajedno? Sjedi 1.
S kim ja imam posla Svico draga :facepalm:
Za te pare koje Telemach trazi za SK,BHTelecom moze sam sebi kupiti prava EPL za podrucje BiH i emitovati na svom kanalu kao sto emituje nasu ligu.
Last edited by mali_milojica on 20/04/2017 00:58, edited 1 time in total.
seoBIH

#50385 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Ne mogu pisati o internim stvarima, pa ti zato kazem proslijedi podatke koji potvrdjuju ono sto govoris. Trziste balkana je specificno i zvog toga moze ici u paketu.

BHT i prava? Jednu utakmicu prije 4-5 godina kada su prava u odnosu na danas bila GOTOVO BESPLATNA? Jao argumenata :)
diablobih

#50386 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

A Spanska liga, a formula, a ostale lige, a kvalifikacije za SP, tenis itd itd. ? Nije sve engleska liga.
mali_milojica

#50387 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

seoBIH wrote:Ne mogu pisati o internim stvarima, pa ti zato kazem proslijedi podatke koji potvrdjuju ono sto govoris. Trziste balkana je specificno i zvog toga moze ici u paketu.

BHT i prava? Jednu utakmicu prije 4-5 godina kada su prava u odnosu na danas bila GOTOVO BESPLATNA? Jao argumenata :)
Koliko god su bila,placala su se.
Na BHT je isla jedna utakmica subotom u 16h kad je vec SK preuzeo stvari. Cini mi se od 2010 ili 2011.
Prije SK su na BHT isle utakmice 2 subotom i 2 nedjeljom,nekad i ponedjeljkom. Isao i FA cup. Ali ocito si zaboravio. Emitovali su max koliko su mogli i koliko im je programska sema dopustala
Da neko istrese lovu za EPL samo za podrucje BiH vidio bi koliko je trziste balkana specificno. ;-)
_Reds_

#50388 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

BHT bi trebao ponuditi korinicima da plate ta 3 eura ako zele kroz dodatni paketi.
Ali ovi garant zele da to ide po principu ili svima ili nikome.
The BEN10

#50389 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

zippoo87 wrote:Odakle vam sve ove cijenu...je li to provjereno ili bubate?
Mislim na cijenu englese lige,cijenu pink kanala
To za Pink kanale je jedne prilike izjavio Efendić kod Senada H., to sam gledao, kome nije mrsko neka potraži na kojoj minuti, u pitanju je ova emisija.

Evo ga, našao sam i to: od 22m 20s
https://youtu.be/bcS6kwkKFDE
escobar__

#50390 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

A za SportKlub ni mukajet... Ušutarili se lagano, k'o veli sleći će se priča, glavno da se Pink nastavi finansirat.

Eronet makar objave piše (ovdje), ovi idioti ništa.
irac300

#50391 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

escobar__ wrote:A za SportKlub ni mukajet... Ušutarili se lagano, k'o veli sleći će se priča, glavno da se Pink nastavi finansirat.

Ma definitivno je kod njih malo veca kurcobolja zavladala, boli njih i za Sport Klubom i za ganjanjem pravde.
ala7

#50392 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

escobar__ wrote:A za SportKlub ni mukajet... Ušutarili se lagano, k'o veli sleći će se priča, glavno da se Pink nastavi finansirat.

e to je tužno da ne može tužnije biti i to me najviše nervira kod naših, šuti da te gaze.. ili planski idu.. ne znam šta je!!
diablobih

#50393 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

irac300 wrote:

Ma definitivno je kod njih malo veca kurcobolja zavladala, boli njih i za Sport Klubom i za ganjanjem pravde.
Koje pravde, to sto nece da plate i treba da dobiju dzabe bi bilo pravda?
tovarish

#50394 Re: BHTelecom All About

Post by tovarish »

Meni ugovor sa BHT-om istice u augustu.Ako do tada ne ubace SK,ja idem telemachu.Mene je Arena na BHT-u jedino drzala,al' vise nema razloga da se ostaje.Pogotovo sto telemach ima i drugih kanala kojih nema u BHT-u.Cak ni prenosi nase lige nisu toliko vrijedni da se ostaje.

A korisnik sam Moje TV od samog pocetka.
Rugafet

#50395 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

tovarish wrote:Meni ugovor sa BHT-om istice u augustu.Ako do tada ne ubace SK,ja idem telemachu.Mene je Arena na BHT-u jedino drzala,al' vise nema razloga da se ostaje.Pogotovo sto telemach ima i drugih kanala kojih nema u BHT-u.Cak ni prenosi nase lige nisu toliko vrijedni da se ostaje.

A korisnik sam Moje TV od samog pocetka.
Ma nema veze od kada si korisnik. Ideš tamo gdje je bolje, to je potpuno prirodno. Ne treba i ne valja se vjencavat sa provajderom. Hvala Bogu pa imaš izbor, belaj je kad si primoran koristiti nešto što je po tebe nepovoljno.
made_in_sarajevo

#50396 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Od 8. maja nova, jednostavnija, jača, bolja, bogatija ULTRA!
Želite pričati, dopisivati se i surfati bez ugovora i računa?
Nova Ultra ima pregršt rješenja za sve vaše potrebe!

kontam na osnovu ovoga sad ultra kad pomete haloo,go i ostala ta cuda, kad ono uz sav moguci BUM sto se furaju haloo kad okrenes opet bolji
rodjeni_95

#50397 Re: BHTelecom All About

Post by rodjeni_95 »

7 dana 1000 MB mobilnog neta stavili 3,50 marke - isto k'o u m:tel-a :roll:
Da su stavili 2 milje pa haj. Nzm koja je onda razlika u odnosu na druge operatere ako su pojedine ponude izjednačili sa njihovim :|
Daj ba nešto baš "drugačije" šta će mi ponuda koju već imam...
The BEN10

#50398 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

Dakle, do daljnjeg nema info o SK na BHT...
Šta je ovo sa ULTROM ukratko?
boshniak

#50399 Re: BHTelecom All About

Post by boshniak »

Ne znam ide to sa obracunskim jedinicama kad je u pitanju mobilni internet ali 1GB u BHtelecom se daleko brze potrosi nego kod drugih operatera a obracunska jedinica za Buy&Surf je 100kb, dok je kod haloo 10kb, šta god to značilo ipak 10 puta manja obracunska jedinica nešto znači. A tek gofree dokupom interneta obračunska jedinica je 1kb.
jarobot

#50400 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

boshniak wrote:Ne znam ide to sa obracunskim jedinicama kad je u pitanju mobilni internet ali 1GB u BHtelecom se daleko brze potrosi nego kod drugih operatera a obracunska jedinica za Buy&Surf je 100kb, dok je kod haloo 10kb, šta god to značilo ipak 10 puta manja obracunska jedinica nešto znači. A tek gofree dokupom interneta obračunska jedinica je 1kb.
Svašta će narod napisati a mi pročitati !!!! :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked