BHTelecom All About
Moderator: Benq
- pepeljara
#47951 Re: BHTelecom All About
Bh telecom pise..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Last edited by pepeljara on 28/09/2016 09:19, edited 1 time in total.
- Amazonka27
#47952 Re: BHTelecom All About
Došlo je i meni.pepeljara wrote:pepeljara wrote:dodje mi sms..da sam registrovan za uslugu mobilno oglasavanje ?!?!?
znal ko o cemu se radi, nit luk rezao nit jeo sto bi rekli.
anyone ?
Kad se aktivira mobilno oglašavanje, logično je da se kompenzira nekom uslugom. Određen besplatan saobraćaj, više MB, SMS i sl....
Nisam pronašla nikakve informacije - na koji način će nam bh t. kompenzirati smaranje. na Mojoj Tv iskaču reklame (99,99% o fudbalu za koji me živo zaboli briga) a sve se nećkam da ih ukinem jer kontam, obavijesti će me o nečemu važnom (poboljšanju usluge, prekidu ili sl.)
Ja od njih iznajmljujem broj - i sve dok plaćam - to je moj broj....na besplatnim mailovima kada se primaju reklami materijali, prijavite se za primanje tih objava i možete ih odjaviti, filtrirati, blokirati....ovdje ne znam kako se to može spriječiti.
Last edited by Amazonka27 on 28/09/2016 08:52, edited 1 time in total.
- holowey
#47953 Re: BHTelecom All About
a da nazoves 1444?pepeljara wrote:Bh telecom pise..
- pepeljara
#47954 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Prvo da vidim sta raja kaze...holowey wrote:a da nazoves 1444?pepeljara wrote:Bh telecom pise..
p.s. sad evo zovem, prvo me teta prebaci na tehnicko odrzavanje, pa me sad prebacuju na mobilno
valjda me ne prebace jos koji put
- Radar71
#47955 Re: BHTelecom All About
Sad arene idu uredno u HD na moja tv multiscreen [emoji106]
- pepeljara
#47956 Re: RE: Re: BHTelecom All About
pepeljara wrote:Prvo da vidim sta raja kaze...holowey wrote:a da nazoves 1444?pepeljara wrote:Bh telecom pise..
p.s. sad evo zovem, prvo me teta prebaci na tehnicko odrzavanje, pa me sad prebacuju na mobilno
valjda me ne prebace jos koji put
Uglavnom, nakon 21 minute, 7 prebacivanja, i 6 minuta cekanja u tisini odjavise me sa toga.
Nazvase me iz direkcija Tuzla, pa rekose da su me odjavili....
Elem, pojasnili su mi, do mene je, igra ona na facebooku, kad kliknes "prihvatam", ne citas malim slovima i tako
Nesto kontam zar ne moze ono u 1 minuti sve obavit :/
- Amazonka27
#47957 Re: RE: Re: BHTelecom All About
kakva igra? ona igra memorije? u jebalo majkupepeljara wrote: Elem, pojasnili su mi, do mene je, igra ona na facebooku, kad kliknes "prihvatam", ne citas malim slovima i tako
- pepeljara
#47958 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Jest, bas ta igraAmazonka27 wrote:kakva igra? ona igra memorije? u jebalo majkupepeljara wrote: Elem, pojasnili su mi, do mene je, igra ona na facebooku, kad kliknes "prihvatam", ne citas malim slovima i tako
- Amazonka27
#47959 Re: RE: Re: BHTelecom All About
odjavila preko https://bhmobile.bhtelecom.ba/pepeljara wrote:Jest, bas ta igraAmazonka27 wrote:kakva igra? ona igra memorije? u jebalo majkupepeljara wrote: Elem, pojasnili su mi, do mene je, igra ona na facebooku, kad kliknes "prihvatam", ne citas malim slovima i tako
-
tnt-tunja
#47960 Re: BHTelecom All About
Dobio sam telefon jedan na korištenje, medjutim telefon je zaključan na bh telecom. U pitanju je htc desire 500. Da li imam pravo u bh telecomu tražiti da mi ga besplatno otključaju? Telefon je star vjerovatno 3godine, tako da je sigurno istekao ugovor...
Znam ime i prezime osobe koja ga je kupila, no ona nije više u državi, na koji način mogu otključati telefon?
Znam ime i prezime osobe koja ga je kupila, no ona nije više u državi, na koji način mogu otključati telefon?
- holowey
#47961 Re: BHTelecom All About
podneses zahtjev na protokol...postovani, molim da se otkljuca telefon htc desire 500 zakljucan na bhtelecom mrezu... telefon je kupljen na rate i uredno otplacen... imei telefona je taj i taj... unaprijed se zahvaljujem...tnt-tunja wrote:Dobio sam telefon jedan na korištenje, medjutim telefon je zaključan na bh telecom. U pitanju je htc desire 500. Da li imam pravo u bh telecomu tražiti da mi ga besplatno otključaju? Telefon je star vjerovatno 3godine, tako da je sigurno istekao ugovor...
naravno na zahtjevu navedi i svoje ime i adresu na koju ce dostaviti odgovor... cekas 3-4 sedmice...
- drug_profi
#47962 Re: BHTelecom All About
Probaj ovako:tnt-tunja wrote:Dobio sam telefon jedan na korištenje, medjutim telefon je zaključan na bh telecom. U pitanju je htc desire 500. Da li imam pravo u bh telecomu tražiti da mi ga besplatno otključaju? Telefon je star vjerovatno 3godine, tako da je sigurno istekao ugovor...
https://www.youtube.com/watch?v=6nQEvaUtPIU
-
tnt-tunja
#47963 Re: BHTelecom All About
Ovo saljem postom na neku adresu? E-mail ili isprintam i odnesem njima na salter?holowey wrote:podneses zahtjev na protokol...postovani, molim da se otkljuca telefon htc desire 500 zakljucan na bhtelecom mrezu... telefon je kupljen na rate i uredno otplacen... imei telefona je taj i taj... unaprijed se zahvaljujem...
naravno na zahtjevu navedi i svoje ime i adresu na koju ce dostaviti odgovor... cekas 3-4 sedmice...
Nisam nikad to radio, pa zato i ne znam. Covjece 3-4sedmice aferim. Ove sam stvari prije 10godina radio u Njemackoj za 1minut bude gotovo...
Naletio sam na ovaj video, ali nema nacina da se skine program... Ako uspijes skinuti, javi ziv biodrugi profil wrote:Probaj ovako:
- holowey
#47964 Re: BHTelecom All About
protokol bhtelecoma je na dolac malti, "iza ledja" zgrade poste... kada gledas od tramvajske pruge ima zgrada koja se naslanja na zgradu poste... to je zgrada bhtelecoma...zadnji ulaz u tu zgradu ima salter protokola... ne znam adresu ali ako nazoves 1444 mozda ti oni mogu pruziti tu informaciju...tnt-tunja wrote:Ovo saljem postom na neku adresu? E-mail ili isprintam i odnesem njima na salter?holowey wrote:podneses zahtjev na protokol...postovani, molim da se otkljuca telefon htc desire 500 zakljucan na bhtelecom mrezu... telefon je kupljen na rate i uredno otplacen... imei telefona je taj i taj... unaprijed se zahvaljujem...
Nisam nikad to radio, pa zato i ne znam. Covjece 3-4sedmice aferim. Ove sam stvari prije 10godina radio u Njemackoj za 1minut bude gotovo...
-
Dr Arsla
#47965 Re: BHTelecom All About
Zna li neko da li ima dostupan huawei y6 dual u poslovnicama bh telecoma na Tk. Zvao 1444 i kažu da nema ažuriranih informacija i da to nije relevantno
-
tnt-tunja
#47966 Re: BHTelecom All About
Ja sam u Lukavcuholowey wrote:protokol bhtelecoma je na dolac malti, "iza ledja" zgrade poste... kada gledas od tramvajske pruge ima zgrada koja se naslanja na zgradu poste... to je zgrada bhtelecoma...zadnji ulaz u tu zgradu ima salter protokola... ne znam adresu ali ako nazoves 1444 mozda ti oni mogu pruziti tu informaciju...tnt-tunja wrote:Ovo saljem postom na neku adresu? E-mail ili isprintam i odnesem njima na salter?holowey wrote:podneses zahtjev na protokol...postovani, molim da se otkljuca telefon htc desire 500 zakljucan na bhtelecom mrezu... telefon je kupljen na rate i uredno otplacen... imei telefona je taj i taj... unaprijed se zahvaljujem...
- drug_profi
#47967 Re: BHTelecom All About
Pretpostavljam da trebaš ispuniti zahtjeve sponzora ako nemaš premium akaunt na tom serveru.tnt-tunja wrote:Ovo saljem postom na neku adresu? E-mail ili isprintam i odnesem njima na salter?holowey wrote:podneses zahtjev na protokol...postovani, molim da se otkljuca telefon htc desire 500 zakljucan na bhtelecom mrezu... telefon je kupljen na rate i uredno otplacen... imei telefona je taj i taj... unaprijed se zahvaljujem...
Naletio sam na ovaj video, ali nema nacina da se skine program... Ako uspijes skinuti, javi ziv biodrugi profil wrote:Probaj ovako:
Pošto sve to povlači neke uplate, više se ne može zvati besplatnim, naročito ako je za jedno skidanje.
Ima i ovaj: http://simlockcalculators.com/htc-unloc ... alculator/
Možeš i to probati.
A uvijek ima ebay, pa za manje od 4 marke završiš isti dan.
http://www.ebay.com/itm/Unlock-Code-HTC ... SwBLlVRM00
-
The BEN10
#47968 Re: BHTelecom All About
Kontam da li ima kakva opcija sa BHT-om da se isplati kombinovati usluga Moj izbor sa TV-om od Telemacha: ono, da imam mobilni internet na ultra paketima i SK kanale, sve zajedno po razumnoj cijeni...
- holowey
#47969 Re: BHTelecom All About
e jbgtnt-tunja wrote:Ja sam u Lukavcuholowey wrote:protokol bhtelecoma je na dolac malti, "iza ledja" zgrade poste... kada gledas od tramvajske pruge ima zgrada koja se naslanja na zgradu poste... to je zgrada bhtelecoma...zadnji ulaz u tu zgradu ima salter protokola... ne znam adresu ali ako nazoves 1444 mozda ti oni mogu pruziti tu informaciju...tnt-tunja wrote:
Ovo saljem postom na neku adresu? E-mail ili isprintam i odnesem njima na salter?
Nisam nikad to radio, pa zato i ne znam. Covjece 3-4sedmice aferim. Ove sam stvari prije 10godina radio u Njemackoj za 1minut bude gotovo...![]()
-
tnt-tunja
#47970 Re: BHTelecom All About
Bio sam u centru bh telecoma, gospdja me je uputila, ali mi trazi broj telefona na koji je uredjaj kupljen i ime i prezime, ja njoj fino govorim uredjaj je kupljen preko pika,ne mogu doci do tih pidataka, kaze miramo se mi osigurati...
Pa zar je toliko tesko ukucati imei ili nesto i provjeriti sve izaci u susret...
Pa zar je toliko tesko ukucati imei ili nesto i provjeriti sve izaci u susret...
- holowey
#47971 Re: BHTelecom All About
posalji postom na BH Telecom, Protokol, Zmaja od Bosne 88, 71000 Sarajevotnt-tunja wrote:Bio sam u centru bh telecoma, gospdja me je uputila, ali mi trazi broj telefona na koji je uredjaj kupljen i ime i prezime, ja njoj fino govorim uredjaj je kupljen preko pika,ne mogu doci do tih pidataka, kaze miramo se mi osigurati...
da ne bude "nismo primili" posalji preporuceno sa povratnicom...to je marka, dvije vise ali onda imas dokaz da su primili...
- Hyperthalamus
#47972 Re: BHTelecom All About
Napises zahtjev na kom navedes imei broj telefona navedes svoje podatke i mail adresu....predas na bilo koji salter....ja sam danas predao na Obali u Sarajevu...i teta kaze..."ja cu protokolisati (uradila je to pred mojim ocima)...ovo ide na Maltu...kodove dobijete na mail".tnt-tunja wrote:Dobio sam telefon jedan na korištenje, medjutim telefon je zaključan na bh telecom. U pitanju je htc desire 500. Da li imam pravo u bh telecomu tražiti da mi ga besplatno otključaju? Telefon je star vjerovatno 3godine, tako da je sigurno istekao ugovor...
Vec sam ovo radio i kodovi su stigli za 2 dana.
Znaci napises...taj i taj model telefona...taj i taj imei...kupljen preko tog i tog broja...tog i tog dana....uredjaj otplacen, ugovor prema BHTelecomu ispostovan...molim da mi dostavite kod....
Obavezno navedi svoju adresu, kontakt broj telefona i mail adresu...potpis, mjesto i datum.
-
tnt-tunja
#47973 Re: BHTelecom All About
nemam ja broj telefona preko kojeg je kupljen, je li to toliki problem? Ime i prezime nekako mogu iskoprcati, ali broj telefona nema šansi.Hyperthalamus wrote:Napises zahtjev na kom navedes imei broj telefona navedes svoje podatke i mail adresu....predas na bilo koji salter....ja sam danas predao na Obali u Sarajevu...i teta kaze..."ja cu protokolisati (uradila je to pred mojim ocima)...ovo ide na Maltu...kodove dobijete na mail".tnt-tunja wrote:Dobio sam telefon jedan na korištenje, medjutim telefon je zaključan na bh telecom. U pitanju je htc desire 500. Da li imam pravo u bh telecomu tražiti da mi ga besplatno otključaju? Telefon je star vjerovatno 3godine, tako da je sigurno istekao ugovor...
Vec sam ovo radio i kodovi su stigli za 2 dana.
Znaci napises...taj i taj model telefona...taj i taj imei...kupljen preko tog i tog broja...tog i tog dana....uredjaj otplacen, ugovor prema BHTelecomu ispostovan...molim da mi dostavite kod....
Obavezno navedi svoju adresu, kontakt broj telefona i mail adresu...potpis, mjesto i datum.
- drug_profi
#47974 Re: BHTelecom All About
Poštedi sebe patnje. Kupi kod za 4KM na ebayu. Evo ti link: http://www.ebay.com/itm/Unlock-Code-HTC ... SwBLlVRM00tnt-tunja wrote:Bio sam u centru bh telecoma, gospdja me je uputila, ali mi trazi broj telefona na koji je uredjaj kupljen i ime i prezime, ja njoj fino govorim uredjaj je kupljen preko pika,ne mogu doci do tih pidataka, kaze miramo se mi osigurati...
-
febo_acm
#47975 Re: BHTelecom All About
stigao dodatni paket 1