Ali hajde 3g na telefonu,pa se moze istrpiti.
Edit evo radi ko norveški veker
Moderator: Benq
Na šalteru poslovniceskafiskafsnjak wrote:Moze li se NajBroj na pretplati promjenuti na neki drugi nacin osim da ih zovem ?
Zovem 1444... kaze, sistem preopterecen hahahah jasta..
Po meni je logicno da su samo dodali ...ali ti provjeri za svaki slucaj, ne kosta te nistaplayer_ wrote:Pozz, da li trebam nesto prijaljivati po ovom novom posto sam imao mini 15 i 500mb doplate il su mi automatski sad dodali po novom 500mb + 1000mb doplata ??
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Promjeni paket na moj mini15 i krajem mjeseca odjavi dodatni paket za internet jer ti promjena paketa ide od prvog u sljedećem mjesecuskafiskafsnjak wrote:Po meni je logicno da su samo dodali ...ali ti provjeri za svaki slucaj, ne kosta te nistaplayer_ wrote:Pozz, da li trebam nesto prijaljivati po ovom novom posto sam imao mini 15 i 500mb doplate il su mi automatski sad dodali po novom 500mb + 1000mb doplata ??
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ako imaš aparat kupljen sa ugovorom neće, moraš sam na nekom prodajnom mjestu podnijeti zahtjev za promjenu paketaranger wrote:korisnik mini15, nemam 200% jel treba sta prijavljivat il ce oni prebacit na taj moj mini 15?
aha dobro mi rekoste... zahvaljivamcole_dobrinja wrote:Ako imaš aparat kupljen sa ugovorom neće, moraš sam na nekom prodajnom mjestu podnijeti zahtjev za promjenu paketaranger wrote:korisnik mini15, nemam 200% jel treba sta prijavljivat il ce oni prebacit na taj moj mini 15?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Samo preko usluge moj vodič *110# i pozovi. Izaberes opcija dokupa pa dokup internetaranger wrote:korisnik mini15, nemam 200% jel treba sta prijavljivat il ce oni prebacit na taj moj mini 15?
pogresan quote?cole_dobrinja wrote:Samo preko usluge moj vodič *110# i pozovi. Izaberes opcija dokupa pa dokup internetaranger wrote:korisnik mini15, nemam 200% jel treba sta prijavljivat il ce oni prebacit na taj moj mini 15?
Sorry greškaranger wrote:pogresan quote?cole_dobrinja wrote:Samo preko usluge moj vodič *110# i pozovi. Izaberes opcija dokupa pa dokup internetaranger wrote:korisnik mini15, nemam 200% jel treba sta prijavljivat il ce oni prebacit na taj moj mini 15?
Mnetmflat odjavi do 01.08, ako udjes u august opet će ti se naplatiti puni iznossupercali wrote:Istekla 200%
Prebacio sa midi 30 na moj midi 30 i taj novi starta od augusta
Onaj mnetflat jos nisam odjavio jer ce mi odmah prekinuti uslugu a platio bih je tako da mi ostaje da cekam kraj mjeseca da odjavim mnetflat kad mi bude dosao taj novi od 3gb uz pretplatu
odjavit cu ja njega cim ispucam gigu znaci negdje oko 25-ogcole_dobrinja wrote:Mnetmflat odjavi do 01.08, ako udjes u august opet će ti se naplatiti puni iznossupercali wrote:Istekla 200%
Prebacio sa midi 30 na moj midi 30 i taj novi starta od augusta
Onaj mnetflat jos nisam odjavio jer ce mi odmah prekinuti uslugu a platio bih je tako da mi ostaje da cekam kraj mjeseca da odjavim mnetflat kad mi bude dosao taj novi od 3gb uz pretplatu
Datavustavus wrote:Ljudi..... Prijavio sam onaj paket 30+mbs ........ 16 Maja .... i nista![]()
.Je li ja to trebam traziti i stelu i za to???
Naravno. To je ta nakaradna logika koja je nazalost prisutna u svim sferama ovog drustvatavustavus wrote:Ljudi..... Prijavio sam onaj paket 30+mbs ........ 16 Maja .... i nista![]()
Ima vise od 7 dana, nisam morao restartovati modem sto znaci da je problem na ovaj nacin rjesen.mirza_15 wrote:mirza_15 wrote:
Probaj ovo. Ides na security tab i ukljuci anti-hacking protection (ovo zna pomoci).
Pored toga bi trebao staviti da je konekcija always on umjesto on demand.
Ako hoces posalji mi username pa cu ja sutra pogledati ako ne pomogne
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Pomoglo je ala i premingeru. Vjerovatno je to. A pristup ti je 192.168.1.1. Login i sfra ti je user i jedno i drugo.
Ja prijavio paket1 prije jedno 20 dana i prestao misliti na to. Pustili mi HD kanale i pink+ odmah treći dan i rekoše da se ne naplaćuje dok se usluga neaktivira u potpunisti. Sad malo HD kanala jolbahe.mayab wrote:Trebaš biti počastvovan da ti oni to omoguće za TVOJE PARE![]()
Nazovi 1444 da ti provjere status zahtjeva, možda si odbijen zbog slabe propusnosti paricetavustavus wrote:Ljudi..... Prijavio sam onaj paket 30+mbs ........ 16 Maja .... i nista![]()
ako hoces posalji na pp podatke da provjerimo te navodetavustavus wrote:Ljudi..... Prijavio sam onaj paket 30+mbs ........ 16 Maja .... i nista![]()