Jel ti samo utakmicu sjecka?niho92 wrote:Opet grmi i opet slika sjecka ...ne mogu ko covjek odgledat utakmicu, da je jaka grmljavina pa haj
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
uvijekIInikadI
#46001 Re: BHTelecom All About
-
niho92
#46002 Re: BHTelecom All About
Ma svaki program, ne znam stouvijekIInikadI wrote:Jel ti samo utakmicu sjecka?niho92 wrote:Opet grmi i opet slika sjecka ...ne mogu ko covjek odgledat utakmicu, da je jaka grmljavina pa haj
-
smartXL
#46003 Re: BHTelecom All About
Cuvajte se. Cesta situacija je crkavanje uredjaja kod moja tv za vrijeme grmljavine...
-
mirza_15
#46004 Re: BHTelecom All About
Evo hejtera koji ne moze da podnese kako mu deremo voljenog operatera. Ali doplatice i on za timeshift samo dok mu to omoguce.
-
smartXL
#46005 Re: BHTelecom All About
Sta si se odma upalio, samo sam dao konstruktivnu napomenu. Pa i neki dan se korisnik pozalio da mu je modem sprzen za vrijeme grmljavine. Imao sam dobru namjeru
Sto se tice 72h...vec ga imam ukljucenog u paketu, al vjeruj da ga uopste nisam ni koristio. Pored toga mi nema kockica na slikama
-
mirza_15
#46006 Re: BHTelecom All About
Trolas ba. Razguli na temu svog voljenog operatera kojeg deremo na svim poljima pa trolaj tamo.
-
smartXL
#46007 Re: BHTelecom All About
Sto si se upalio? Pa prico sam o telecomu a ne o svom voljenom operateru. Sta je problem? Napravi privatni forum, dozvoli registraciju istomisljenicima i pisite o stvarima samo o kojim vi volite, koje as ne srklete
Da ponovim jos jednom iz dobre namjere, da se korisnici pripaze kad grmi jer je cest slucaj da oprema bude sprzena...Mada mi nije jasno kako kad je sve pod zemljom al hajd nije ni bitno
Da ponovim jos jednom iz dobre namjere, da se korisnici pripaze kad grmi jer je cest slucaj da oprema bude sprzena...Mada mi nije jasno kako kad je sve pod zemljom al hajd nije ni bitno
-
mirza_15
#46008 Re: BHTelecom All About
Nije tebi mnogo toga jasno, ali to je vec do tvojih kapaciteta.
A o sprzenoj opremi vjerovatno govoris iz licnog iskustva. Ali razumijem. Nije isto kad crkne operaterov modem koji ce biti zamjenjen i tvoja televizija.
A o sprzenoj opremi vjerovatno govoris iz licnog iskustva. Ali razumijem. Nije isto kad crkne operaterov modem koji ce biti zamjenjen i tvoja televizija.
- Benq
#46009 Re: BHTelecom All About
Dobri i posteni kolega , prvo obezbjedite svim korisnicima mojatv tehnicku mogucnost za minimalno 25Mb brzinu interneta , pa tek onda (ali tesko i onda) mozete pricati o nekom "deranju".. pa onda dobro prosirite ponudu HD kanala i da ne pada brzina niti 1Mb prilikom koristenja STB-a i neta, eto za sad bar to popravite. Dakle ne ulazimo na temu ko sta i koliko naplacuje , moj post je posvecen iskljucivo uslugama jednog operatera u 21. vijeku.mirza_15 wrote:Trolas ba. Razguli na temu svog voljenog operatera kojeg deremo na svim poljima pa trolaj tamo.
-
smartXL
#46010 Re: BHTelecom All About
Zato sluzi forum, da neko kome je velik kapacitet objasni onom drugom koji ima problema sa kapacitetom.
Vidis, upravo o tome i govorim. Ja jos ni jedan slucaj nisam cuo da je nekom crko modem a pogotovo TV kod korisnika koji koriste kablovsku, dok ovamo svako malo modem rikne, pa mi nije jasno. Ne znaci ako je pod zemljom da je sigurno, kod mene je zracnim putem al nikad nikakav problem nisam imao. Tesko je to vama objasnit, neshvatljivo vam. Predstavljate pogresno, namjerno
Vidis, upravo o tome i govorim. Ja jos ni jedan slucaj nisam cuo da je nekom crko modem a pogotovo TV kod korisnika koji koriste kablovsku, dok ovamo svako malo modem rikne, pa mi nije jasno. Ne znaci ako je pod zemljom da je sigurno, kod mene je zracnim putem al nikad nikakav problem nisam imao. Tesko je to vama objasnit, neshvatljivo vam. Predstavljate pogresno, namjerno
-
mirza_15
#46011 Re: BHTelecom All About
Opet se tm trolovi skupljaju po temi. Ima li kakvih kombinacija sa mobilnom kod vas?
-
smartXL
#46012 Re: BHTelecom All About
Samo cu reci...moli Boga da ne uvedu i mobilnumirza_15 wrote:Opet se tm trolovi skupljaju po temi. Ima li kakvih kombinacija sa mobilnom kod vas?
- Benq
#46013 Re: BHTelecom All About
Kolega , da li je to jedini argument koji imas na moj post ? Nazivati stare forumase trolovima pogotovo ako kulturno komuniciraju i bez provokacija na temi je krajnje bezobrazno.mirza_15 wrote:Opet se tm trolovi skupljaju po temi. Ima li kakvih kombinacija sa mobilnom kod vas?
Ako nesto vec tvrdis , onda moras imati i cvrste argumente za isto.
-
mirza_15
#46014 Re: BHTelecom All About
Haj ne lazi ba. Ja radio u kablovskoj. Svaki put poslije grmljavine ljudi dolazili da se svadjaju oko naknade za stradale tv aparate, ali ti eto nisi cuo. Dosao ovdje da otvaras oci. Ljubitelj nelegalne i divlje izgradnje preko sljiva i krusaka i zloupotrebe drzavne infrastrukture za bogacenje stranih tajkuna.smartXL wrote:Zato sluzi forum, da neko kome je velik kapacitet objasni onom drugom koji ima problema sa kapacitetom.
-
mirza_15
#46015 Re: BHTelecom All About
Sta ce biti? Razvalice nas kao sa kablovskom? Mi rastemo a oni stagniraju. Tako bi isto bilo i sa mobilnom. Bazna stanica se ipak ne moze postaviti na sljivu.smartXL wrote:Samo cu reci...moli Boga da ne uvedu i mobilnumirza_15 wrote:Opet se tm trolovi skupljaju po temi. Ima li kakvih kombinacija sa mobilnom kod vas?
-
mirza_15
#46016 Re: BHTelecom All About
Haka zvaka je davno upozorio da se ovo ne radi. I niko od forumasa koji koriste bh telecom ne zalazi na vasu temu cak ni kada isti prozivate. Ovo sto vi pisete po ovoj je klasicno trolanje.Benq wrote:Kolega , da li je to jedini argument koji imas na moj post ? Nazivati stare forumase trolovima pogotovo ako kulturno komuniciraju i bez provokacija na temi je krajnje bezobrazno.mirza_15 wrote:Opet se tm trolovi skupljaju po temi. Ima li kakvih kombinacija sa mobilnom kod vas?
Ako nesto vec tvrdis , onda moras imati i cvrste argumente za isto.
-
smartXL
#46017 Re: BHTelecom All About
Kazem samo, moli Boga. Bazna haman pa moze i na zgradu da se pri tome ne vodi racuna o zdravlju gradjana. Otkud toliko veca smrtnost od raka nakon rata? Kabel na sljivi ne narusava zdravljemirza_15 wrote:Sta ce biti? Razvalice nas kao sa kablovskom? Mi rastemo a oni stagniraju. Tako bi isto bilo i sa mobilnom. Bazna stanica se ipak ne moze postaviti na sljivu.
A to presucujete
- Benq
#46018 Re: BHTelecom All About
Slobodno ti mene prijavi ako vidis da ima ijedan razlog za to , niti trolam niti provociram niti bilo sta slicno , hajde reci da nije istina ono sto sam napisao ? Nije ovo ni tvoj ni moj privatni forum pa da se ne smije neki normalan komentar napisati vezano za bilo cije usluge. Ako ti smatras da je moj post provociranje i trolanje jer sam rekao da je 21. vijek i da morate obezbjediti svakom korisniku minimalno 25Mb i veci broj HD kanala , onda tu stvarno nesto nije u redu..mirza_15 wrote: Haka zvaka je davno upozorio da se ovo ne radi. I niko od forumasa koji koriste bh telecom ne zalazi na vasu temu cak ni kada isti prozivate. Ovo sto vi pisete po ovoj je klasicno trolanje.
No dobro , razumijem , stavio sam te u nezgodnu poziciju jer adekvatan odgovor tesko da ces imati , a post je bio namijenjen tebi jer si uposlenik Telecoma , zivio ti meni i ubuduce prvo razmisli pa onda donosi onakve zakljucke..
Last edited by Benq on 25/06/2016 18:41, edited 1 time in total.
- escobar__
#46019 Re: BHTelecom All About
mirza_15 wrote:Bazna stanica se ipak ne moze postaviti na sljivu.
Hoće ko nekad stat u kraj ovim Telemach letačima koji već mjesecima seru po temi?
-
mirza_15
#46020 Re: BHTelecom All About
smartXL wrote:Kazem samo, moli Boga. Bazna haman pa moze i na zgradu da se pri tome ne vodi racuna o zdravlju gradjana. Otkud toliko veca smrtnost od raka nakon rata? Kabel na sljivi ne narusava zdravljemirza_15 wrote:Sta ce biti? Razvalice nas kao sa kablovskom? Mi rastemo a oni stagniraju. Tako bi isto bilo i sa mobilnom. Bazna stanica se ipak ne moze postaviti na sljivu.
A to presucujete
Ovo je vec ocaj. Ja sam cuo da i globalno zagrijavanje ima veze sa baznim stanicama na zgradama. Zbog toga ih je bolje postavljati u prirodno okruzenje; sljiva ili stub elektroprivrede.
- crnivrag
#46021 Re: BHTelecom All About
For God's sake people, be nice to each other 
-
smartXL
#46022 Re: BHTelecom All About
Smjesno je neukom covjeku... Al daj onda drugi odgovor. Otkud povecanje smrtnosti od malignih oboljenja bas nakon rata? Mozda od trauma? Mozda zbog povecanja gustine EMP? Prije ce bit od traume. Zasto se BS postavljaju na skolama, na zgradama... A ne grade konstrukcije na propisanu udaljenost od prvog stanovnika? Isto zato sto i kablovi idu na sljivu. Skupo brate, skupo. Al sutite o tome. Opet ti kazem veca je opasnost BS na zgradi neko kabel na sljivi, a tebi je to smijenomirza_15 wrote:![]()
![]()
![]()
Ovo je vec ocaj. Ja sam cuo da i globalno zagrijavanje ima veze sa baznim stanicama na zgradama. Zbog toga ih je bolje postavljati u prirodno okruzenje; sljiva ili stub elektroprivrede.
-
mirza_15
#46023 Re: BHTelecom All About
Mi smo korisnicima obezbjedili 4 usluge od kojih svaku mogu uzeti pojedinacno ili u paketu. Znam ja da mojatv moj izbor drma kavez kod nekih, ali sta da se radi. Jedino ostaje prica o brzinama, a i to malo izlapilo nakon posljednje ponude pa se na vasoj temi laze o ponudi bh telecoma. Ali gle cuda, ja nisam upao tamo da to demantujem. Za razliku od toga trol upada, nicim izazvan, da provocira. A onda se i ti jos nastavis na njegovo trolanje. Sada cu ja tebi u istom stilu odgovoriti: omogucite svojim korisnicima i mobilnu, pruzite im usluge koje ste obecali, i omogucite da uzmu internet ili telefon bez televizije pa onda hodajte po temama drugih operatera.Benq wrote:Slobodno ti mene prijavi ako vidis da ima ijedan razlog za to , niti trolam niti provociram niti bilo sta slicno , hajde reci da nije istina ono sto sam napisao ? Nije ovo ni tvoj ni moj privatni forum pa da se ne smije neki normalan komentar napisati vezano za bilo cije usluge. Ako ti smatras da je moj post provociranje i trolanje jer sam rekao da je 21. vijek i da morate obezbjediti svakom korisniku minimalno 25Mb i veci broj HD kanala , onda tu stvarno nesto nije u redu..mirza_15 wrote: Haka zvaka je davno upozorio da se ovo ne radi. I niko od forumasa koji koriste bh telecom ne zalazi na vasu temu cak ni kada isti prozivate. Ovo sto vi pisete po ovoj je klasicno trolanje.
No dobro , razumijem , stavio sam te u nezgodnu poziciju jer adekvatan odgovor tesko da ces imati , a post je bio namijenjen tebi jer si uposlenik Telecoma , zivio ti meni i ubuduce prvo razmisli pa onda donosi onakve zakljucke..
-
mirza_15
#46024 Re: BHTelecom All About
Sve je to zbog BS-ova. Isto kao i globalno zagrijavanje. Treba ljudima otvoriti oci.smartXL wrote:Smjesno je neukom covjeku... Al daj onda drugi odgovor. Otkud povecanje smrtnosti od malignih oboljenja bas nakon rata? Mozda od trauma? Mozda zbog povecanja gustine EMP? Prije ce bit od traume. Zasto se BS postavljaju na skolama, na zgradama... A ne grade konstrukcije na propisanu udaljenost od prvog stanovnika? Isto zato sto i kablovi idu na sljivu. Skupo brate, skupo. Al sutite o tome. Opet ti kazem veca je opasnost BS na zgradi neko kabel na sljivi, a tebi je to smijenomirza_15 wrote:![]()
![]()
![]()
Daj zakonsku regulativu koja kaze da BS ne moze na zgradu i dokaz da BS ima veze sa tim o cemu pricas. Valjas gluposti ko malo ko. Jesi li negdje po new yorku vidi bazne stanice pametnice? Sta mislis kako je new york pokriven signalom? Kako se samo prosipas. To je za anale.
-
smartXL
#46025 Re: BHTelecom All About
Ma ja, sad pricam gluposti. Pa uzmi i citaj, a manje se raspravljaj po forumu. Naravno da BS zrace EMP. EMP su stetna za ljudsko zdravlje ako su kontinuirano izlozeni njegovom djelovanju. Pa jesil ikad radio RTG, jesil vidio sta pise na vratima. Zasto ti radnici imaju beneficiran staz i rade par sati dnevno. Zasto nose zastitna odjela?mirza_15 wrote:Sve je to zbog BS-ova. Isto kao i globalno zagrijavanje. Treba ljudima otvoriti oci.
Daj zakonsku regulativu koja kaze da BS ne moze na zgradu i dokaz da BS ima veze sa tim o cemu pricas. Valjas gluposti ko malo ko. Jesi li negdje po new yorku vidi bazne stanice pametnice? Sta mislis kako je new york pokriven signalom? Kako se samo prosipas. To je za anale.
Druze, zgrade, skole, bolnice... su podrucja povecanje osjetljivosti i mora se vodit racuna o jacini zracenja. To se kod nas ne postuje, zato nam i jest povecana smrtnost od raka bas nakon rata jer tad se krenulo sa postavljanjem BS.
Naravno ti ces opet rec da ja pricam gluposti, ali da su kod nas i dalje problem kablovi pos drvecu... a nikako BS postavljene ljudima par metara iznad glave.
Jeftinije im je tu postavit nego gradit konstrukciju i doves napajanje na neko manje pristupacno mjesto. al nemoj ti to spominjat, a-a