BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
hairlija_sa
#45876 Re: BHTelecom All About
Nadam se da ste vidjeli šta je admin foruma postavio, prije nego što je izbrisao

- hakazvaka
#45877 Re: BHTelecom All About
dok sam provjerio nestohairlija_sa wrote:Nadam se da ste vidjeli šta je admin foruma postavio, prije nego što je izbrisao![]()
![]()
![]()

- Benq
#45878 Re: BHTelecom All About
Izgleda da si bio u pravu..Maharadza wrote: Ali pazi ti fazona i poteza, imali nekada 64kbps koliko znam, pa potom smanjili na 32kbps i sada opet vraćaju na staro i to će reklamirati kao "poboljšanje" usluge!
-
prelivoda
#45879 Re: BHTelecom All About
Hoće li ovo vrijediti i za brojeve koji su u Top Tim-u?
-
hladan.preminger
#45880 Re: BHTelecom All About
Nije lose, 500MB iz MojaTvIzbor plus 500MB iz mini15. Dovoljno za mjesec. 
- aditon
#45881 Re: BHTelecom All About
mi smo uvezali tri ultre i za svaku je na računu evidentirano po 5 KM.quarterback wrote:a 5 km je samo za ultre ili za sve sto ucestvuje u mom izboru ?aditon wrote:Jedini bonus je tih 500 MB i po 1000 minuta za besplatno za pozive prema članovima grupe, ali budimo realni kome to treba?
-
made_in_sarajevo
#45882 Re: BHTelecom All About
garant je bio pritisak uposlenih u telekomu pa je urodio plodom i nema vise 32 brzine 
-
prelivoda
#45883 Re: BHTelecom All About
Za fiksni broj ne plaćaš ništa extra, a za mobitele plaćaš za Ultru 5KM, a za ostale njihovu pretplatu (zavisi koji broj si ubacio)aditon wrote:mi smo uvezali tri ultre i za svaku je na računu evidentirano po 5 KM.quarterback wrote:a 5 km je samo za ultre ili za sve sto ucestvuje u mom izboru ?aditon wrote:Jedini bonus je tih 500 MB i po 1000 minuta za besplatno za pozive prema članovima grupe, ali budimo realni kome to treba?
- aditon
#45884 Re: BHTelecom All About
Vjerovao ili ne, nisam ovdje došao da ikom išta sugeriram gdje da svoje novce troše. Meni je Moja TV ok u smislu ponude kanala bila čak i prije nego su HBO ponudili. Kao što rekoh, ineternet je razlog što sam na Telemachu. to što si naveo da Telecom ima 100/4, to je samo za one korisnike koji imaju optiku, gdje su stvorene mogućnosti a tih mogućnosti nema na 98% lokacija gdje Telecom pruža svoje usluge. PA si onda pobrojao i HBO i Time Shift itd. Ok, super, ja imam sve to za 59,90 i 120/5 net. Stabilnost je na zavidnom nivou ako izuzmemo ovaj juni gdje usljed povećanja brzina neta svim korisnicima dolazi do određenih oscilacija kad je u pitanju internet ali to će sve doći na svoje mjesto. Ništa mi bolje u tom smislu a ni lošije nije bilo dok sam bio na Telecomu. To što ti nemaš problema u stabilnosti usluge, ne znači da je neko drugi nema, a mnogi je imaju, vjerovao ili ne.bumerangss wrote:I telecom ti nudi brzinu 100/4 i telefon i tv i HBO i pinkove i HD i time shift... sve za 79 KM
Živim u Boljakovom Potoku i imam mogucnost izbora! Ja sam moja tv prikljucio medju prvima u mom naselju prije tacno 5 godina kad je morao biti 070 broj i mama mi je jedva pristala na moj nagovor da se odrekne broja 033 kojeg ima 30 godina od mog rodjenja ali na srecu pred istek mirovanja tog broja omogucili su moja tv na 033 i tad smo vratili svoj stari broj. Brat koji zivi sprat iznad je imao HS tv i net ali zbog toga sto mu zena puno prica sa tazbinom i on je prije 18 mjeseci presao prvo na moja tv phone i netflat 5 a sad je na full paketu. I ostao je kabal od HS-a od bandere do kuce kako su mu rekli ako se predomisli dacse moze vratiti na sada tekemah ali mu ne pada na pamet jer je sad uvezao svoj, ženin i kcerkin ultra broj sa ful paketom u moj izbor i jer se dobiju djaba po 1000 minuta i svi po pola gige neta a nema ni kod babe (telemaha) sve djabe!
Nije tacno da se mora podnijeti zahtjev za socijalni net nego mozes preko 1444 sto sam ja i uradio 17.05 a monter mi je dosao 22.05 i pustio mi taj net i sta je tu lose ako se treba nazvati besplatni broj i traziti da ti puste jer nekim ljudima (vecini penzionera koji nemaju ni komp ni smartphon) internet ne treba.
Ja tih 29 KM halalim jer sam za taj novac zadovoljan onim sta dobijem a stabilnost mi je najbitnija jer meni se nikad nije desilo za razliku od mog rodjaka koji koristi telemah da dodje sa posla umoran i sjedne da gleda a ono tv šteka ili konekcija neta puca vrlo cesto a i kad me nazove sa svog fiksnog tel na moj fiksni razgovor razgovor je slican viberu jer u tu veza nekad pukne i sve to trpi zarad malo bržeg neta (na papiru)
I da, tačno je da se mora podnijeti zahtjev za gurema internet koji se navodi u paketu i trebao bi biti po defaultu uključen. Koliko samo ljudi ne zna za to, ali bitno je privući nekako idiote s tom stavkom u paketu. Marketing je čudo. Kad nazoveš 1444 opet podnosiš zahtjev, to što je putem telefona, u konačnici ne mijenja stvar.
Super je za sve korisnike bez obzira gdje novce ostavljaju da postoji konkurencija. Ove brzine i nove pakete što telecom sad nudi, pokušaj je odgovora na telemachove pakete. I to je ok, neka se takmiče. Čim se pojavi provajder koji mi nudi više za moje novce, nikakav problem da se prebacim na isti. Mene samo zanima šta ja dobijam za svoj novac. Trenutno u Telecomu, mnogo manje nego u Telemachu.
-
quarterback
#45885 Re: BHTelecom All About
dakle ako ukljucimo moja tv full i dvije mini 15 pretplate nece ni jedan od tih racuna platiti ddoatnih 5 maraka vise nego sto bi inace platio, a dobicemo internet bonuse na mobitelima + 1000 minuta price izmedju sebe ?prelivoda wrote: Za fiksni broj ne plaćaš ništa extra, a za mobitele plaćaš za Ultru 5KM, a za ostale njihovu pretplatu (zavisi koji broj si ubacio)
-
barba_duje
#45886 Re: BHTelecom All About
eh vako..... ajmo prvo probat lijepohakazvaka wrote:@ bosnian batman 14 dana off topic
jarane, ako nisi sposoban da moderiraš na pravi način odjavi ze
elem, vjerovatno si postupio po prijavama ovih bht uposlenika i ne prateći tok rasprave a on se odvijao tako da je moj post započeo kao odgovor čovjeku na pitanje zasto mh ne dolazi poruka da mu je isteko bonus na buy and surf, a onda su ogorčeni uposlenici počeli da kenjaju o toke kako bht sponzoriraju sve i svasta i ako to NIJE OFF TOPIC onda ne znam sta je, a da ne govorim o kretenu fetardiranom cracatia koji je. postavljo debilne postove o nekim konvertorima i ONDA ti SAMO MENE iskljucujes radi off topica a NIKOG DRUGOG naročito ovo debilče
dakle, lijepo ili i meni poništi isključenje ili i isključi i ove koje sam naveo
nadam se da ces bit razuman
- Cossack
#45887 Re: BHTelecom All About
Hvala na pojašnjenjumirza_15 wrote:-50% ti je na ovih 49 KM odnosno na moja tv full plus ces dobiti snimalicu na dvije godine.Cossack wrote:Ja sutra zvanično prelazim na Moja TV moj izbor. Uvezujem mini 15 i dvije Ultre sa Moja TV full. Kako sam shvatio ako potpišem na 2 godine imam 7% uštede na račune sljedeće 2 godine i u trenutnoj akciji -50% prva tri mjeseca? Dakle ako ne bih prekoračivao ograničenja ovo zadovoljstvo će me doći 49 + 17,55 + 5 + 5 + 3,5 (drugi STB priključak) = 80,50 KM. Jel ovih -50% (prva tri mjeseca) i -7% ide na ukupan iznos ili kako?mirza_15 wrote: Mojatv full, dodas ti svoj mobilni, dodao on svoj itd. Mozes dodati do 2 postpaida i do 3 prepaida (ultre). Svi oni pricaju izmedju sebe za 0,05 KM uspostave poziva i imaju po 1.000 minuta za to ukljucujuci i onaj fiksni iz mojatv. Svi mobilni prikljucci dobiju po 500 MB mobilnog interneta. Placas cijenu full paketa i po 5 KM za svaku ultru, ali se tih 5 KM dopuni na svaki ultra prikljucak.
Ti popusti idu sam za one koji nemaju mojatv u mojatv moj izbor. Oni moraju potpisati da ce mojatv moj izbor koristiti 12 ili 24 mjeseca, nemaju onih 500 MB po broju, ali imaju taj popust. Ti ces samo moja tv potpisati na dvije godine a mobitele mozes ubacivati i izbacivati po zelji.
Dakle, imas 50% prva tri mjeseca na full, a cijene si dobro izracunao 49+5+5+3,50 (full, pretplata i dvije ultre plus dodatni stb). Ultre dobiju po ovih 5 KM na racun. Tih 5 KM ne mozes trositi prema drugim mrezama, sa njima se kredit obnavlja (ne moras nadopunjavati), ali ako nesto ne potrosis ne prenosi se u naredni mjesec. Svi (fiksni iz full-a, ultre i pretplata imate po 1.000 minuta da zovete jedni druge uz uspostavu 0,05 KM i svi mobilni (ultre i pretplata) dobiju po 500 MB interneta. Pretplata i mojatv moraju biti na isto ime.
Edit: ovo 50% se odnosi samo na nove korisnike mojatv. Ako vec imas moja tv nemas nikakvih popusta.
-
made_in_sarajevo
#45888 Re: BHTelecom All About
pravda za... jebes ga 100 nikova dosadnog likabarba_duje wrote:eh vako..... ajmo prvo probat lijepohakazvaka wrote:@ bosnian batman 14 dana off topic
elem, vjerovatno si postupio po prijavama ovih bht uposlenika i ne prateći tok rasprave a on se odvijao tako da je moj post započeo kao odgovor čovjeku na pitanje zasto mh ne dolazi poruka da mu je isteko bonus na buy and surf, a onda su ogorčeni uposlenici počeli da kenjaju o toke kako bht sponzoriraju sve i svasta i ako to NIJE OFF TOPIC onda ne znam sta je, a da ne govorim o kretenu fetardiranom cracatia koji je. postavljo debilne postove o nekim konvertorima i ONDA ti SAMO MENE iskljucujes radi off topica a NIKOG DRUGOG naročito ovo debilče
dakle, lijepo ili i meni poništi isključenje ili i isključi i ove koje sam naveo
-
AmirBaa
#45889 Re: BHTelecom All About
Druze ja sutra odoh u telecom da trazim ovu brzinu, ako mi bude moglo platit cu im duplo vise eto. Krajem 2015. trazio netflat 25 kazu ne moze zbog tehnickih mogucnosti (hrasno) pa ako se dosad nije sta promijenilo mogu sanjati samo o takvom internetu. Zato telemach dosao u moju ulicu i svima mogu pruziti velike brzine (od 50 pa na dalje), ne moras Boga moliti da imas tehnicke mogucnosti. Telecomov internet (sam internet!) je najgora ponuda ja mislim na balkanu citavom, a pogotovo u bosni. I zato moram uzeti mojatv (iako tv upalim kad je kakva utakmica samo) i jos nisam siguran da li cu moci imati taj brzi internet. Sad sam na netflat 15bumerangss wrote: I telecom ti nudi brzinu 100/4 i telefon i tv i HBO i pinkove i HD i time shift... sve za 79 KM
-
made_in_sarajevo
#45890 Re: BHTelecom All About
pa i u telemachu,nekad HS moras uzeti kablovsku ako bi internet. ti nemoj nikad tv uplatiti ali ces platiti kablovsku. za pruzanje usluga u smislu kvalitete su se referati pisali. moje misljenje da bi telekom trebao popravljati instalacije,nekako po zgradama,kucama da bi se na kraju dobio veci broj korisnika,zadovoljni postojeci korisnici i da bi se nekad mogle nove usluge i tehnologije pustati. znam da su instalacije privatne od stambene zgrade ali jebes ga, ako hoces da se ganjas sa tehnologijama i vremenom moras to odraditi.AmirBaa wrote:Druze ja sutra odoh u telecom da trazim ovu brzinu, ako mi bude moglo platit cu im duplo vise eto. Krajem 2015. trazio netflat 25 kazu ne moze zbog tehnickih mogucnosti (hrasno) pa ako se dosad nije sta promijenilo mogu sanjati samo o takvom internetu. Zato telemach dosao u moju ulicu i svima mogu pruziti velike brzine (od 50 pa na dalje), ne moras Boga moliti da imas tehnicke mogucnosti. Telecomov internet (sam internet!) je najgora ponuda ja mislim na balkanu citavom, a pogotovo u bosni. I zato moram uzeti mojatv (iako tv upalim kad je kakva utakmica samo) i jos nisam siguran da li cu moci imati taj brzi internet. Sad sam na netflat 15bumerangss wrote: I telecom ti nudi brzinu 100/4 i telefon i tv i HBO i pinkove i HD i time shift... sve za 79 KM
-
AmirBaa
#45891 Re: BHTelecom All About
pa znam, ali telemach ti barem moze pruziti uslugu koja mu pise na stranici ili na plakatumade_in_sarajevo wrote:pa i u telemachu,nekad HS moras uzeti kablovsku ako bi internet. ti nemoj nikad tv uplatiti ali ces platiti kablovsku. za pruzanje usluga u smislu kvalitete su se referati pisali. moje misljenje da bi telekom trebao popravljati instalacije,nekako po zgradama,kucama da bi se na kraju dobio veci broj korisnika,zadovoljni postojeci korisnici i da bi se nekad mogle nove usluge i tehnologije pustati. znam da su instalacije privatne od stambene zgrade ali jebes ga, ako hoces da se ganjas sa tehnologijama i vremenom moras to odraditi.AmirBaa wrote:Druze ja sutra odoh u telecom da trazim ovu brzinu, ako mi bude moglo platit cu im duplo vise eto. Krajem 2015. trazio netflat 25 kazu ne moze zbog tehnickih mogucnosti (hrasno) pa ako se dosad nije sta promijenilo mogu sanjati samo o takvom internetu. Zato telemach dosao u moju ulicu i svima mogu pruziti velike brzine (od 50 pa na dalje), ne moras Boga moliti da imas tehnicke mogucnosti. Telecomov internet (sam internet!) je najgora ponuda ja mislim na balkanu citavom, a pogotovo u bosni. I zato moram uzeti mojatv (iako tv upalim kad je kakva utakmica samo) i jos nisam siguran da li cu moci imati taj brzi internet. Sad sam na netflat 15bumerangss wrote: I telecom ti nudi brzinu 100/4 i telefon i tv i HBO i pinkove i HD i time shift... sve za 79 KM
- ranger
#45892 Re: BHTelecom All About
bez namjere da branim BHT al brate ima glupog naroda za ne povjerovat...
ceka 30 ljudi u petak, 3 saltera rade za korisnike i 2 za naplatu... doso lik hoce telefon naravno da uzme, pita ga zena imate li pretplatu - nemam. ok zena mu isprica sve sta mu treba za pretplatu, pita ga koji bi paket vamo tamo..
ok ode lik... nije se odmako 10m eto ga nazad upada covjeku koji je doso na rad s cuvenim "samo da pitam", a ima on ultru nesto vamo tamo moze li tako. ne moze, moras imat pretplatu da ti imam na sta slat racun. pita ga imate li bilo kakvu pretplatu telekoma? nema. ponovi mu opet sta mu treba, ok kao skonto je i ode. opet 20m se odmako, vraca se opet se izvinjava liku kom je vec upado kaze a gospodjo imam ja moja tv, jel mogu preko toga? ona zena stala
wtf tacno na faci joj vidis da je popizdila, popizdio i onaj lik sto mu je upado, popizdili na kraju i mi koji smo cekali u redu
haos... i opet mu ona objasni sta treba opet on skonto i Bogu hvala ode.
ono ne razumije ni sta hoce i onda kad mu dodje racun jebe razjebe svak mu kriv.
ljudi citajte prije nego kupite/potpisete bilo sta i bilo gdje.
ceka 30 ljudi u petak, 3 saltera rade za korisnike i 2 za naplatu... doso lik hoce telefon naravno da uzme, pita ga zena imate li pretplatu - nemam. ok zena mu isprica sve sta mu treba za pretplatu, pita ga koji bi paket vamo tamo..
ok ode lik... nije se odmako 10m eto ga nazad upada covjeku koji je doso na rad s cuvenim "samo da pitam", a ima on ultru nesto vamo tamo moze li tako. ne moze, moras imat pretplatu da ti imam na sta slat racun. pita ga imate li bilo kakvu pretplatu telekoma? nema. ponovi mu opet sta mu treba, ok kao skonto je i ode. opet 20m se odmako, vraca se opet se izvinjava liku kom je vec upado kaze a gospodjo imam ja moja tv, jel mogu preko toga? ona zena stala
ono ne razumije ni sta hoce i onda kad mu dodje racun jebe razjebe svak mu kriv.
ljudi citajte prije nego kupite/potpisete bilo sta i bilo gdje.
-
barba_duje
#45893 Re: BHTelecom All About
ista priča je od prvog nickamade_in_sarajevo wrote:pravda za... jebes ga 100 nikova dosadnog likabarba_duje wrote:eh vako..... ajmo prvo probat lijepohakazvaka wrote:@ bosnian batman 14 dana off topic
pristrasnost u korist uposlenika bht ili pojedinih kretena poput ovog debila seljačića iz Cazina krakatoa
-
made_in_sarajevo
#45894 Re: BHTelecom All About
e vidis i telekom je nadoso u voznji, duze im je trebali ali jebiga,ko ceka taj i docekaAmirBaa wrote: pa znam, ali telemach ti barem moze pruziti uslugu koja mu pise na stranici ili na plakatu
-
made_in_sarajevo
#45895 Re: BHTelecom All About
hoces da je admin razuman,a sad vec u 2 posta krsis pravila forumabarba_duje wrote:
ista priča je od prvog nicka
pristrasnost u korist uposlenika bht ili pojedinih kretena poput ovog debila seljačića iz Cazina krakatoa
realno ba napravio si 100 nikova sta hoces,budi sretan sto ikako se imas priliku toliko puta registrovati i biti dosadan sa jednom te istom pricom. dobro ba skontali smo, telekom je sranje,a izi je kul.
-
barba_duje
#45896 Re: BHTelecom All About
jel ovo offtopickrakatoa wrote:bosnian batman wrote:u tvom pitanju je i odgovor
očigledno da NEMA TRŽIŠNIOG interesa za sponzorstvo luzera
Dijete koje ima OVO instalirano na svom telefonu nije kompetentno za bilo kakvu raspravu.
jebo ti konvertor mater u pičku seljačku cazinjsku
ti znaš šta je apk i konvertor matere ti se najebem zamotane
-
prelivoda
#45897 Re: BHTelecom All About
Tako je, dobiješ više za ono što si već plaćao, ako ujediniš uslugu u MojIzborquarterback wrote:dakle ako ukljucimo moja tv full i dvije mini 15 pretplate nece ni jedan od tih racuna platiti ddoatnih 5 maraka vise nego sto bi inace platio, a dobicemo internet bonuse na mobitelima + 1000 minuta price izmedju sebe ?prelivoda wrote: Za fiksni broj ne plaćaš ništa extra, a za mobitele plaćaš za Ultru 5KM, a za ostale njihovu pretplatu (zavisi koji broj si ubacio)
- MOSALJOZE
#45898 Re: BHTelecom All About
Ovo neko spominje ženebumerangss wrote:Nije ti valjda moja tv na ženi?! Ja domacina i sramoteeeMOSALJOZE wrote:Moja pretplata i moja tv su na razlicitim imenima,znaci nece moci?
-
kakaljin
#45899 Re: BHTelecom All About
Znaci na jednom ce ti racunu dolaziti pretplata za Moja tv full + 2x pretplata za mini 15 i dobijes te bonuse internet 500 MB po mobilnom broju i po 1000 minuta izmedju ta dva mobilna broja i fiksnog broja.prelivoda wrote:Tako je, dobiješ više za ono što si već plaćao, ako ujediniš uslugu u MojIzborquarterback wrote:dakle ako ukljucimo moja tv full i dvije mini 15 pretplate nece ni jedan od tih racuna platiti ddoatnih 5 maraka vise nego sto bi inace platio, a dobicemo internet bonuse na mobitelima + 1000 minuta price izmedju sebe ?prelivoda wrote: Za fiksni broj ne plaćaš ništa extra, a za mobitele plaćaš za Ultru 5KM, a za ostale njihovu pretplatu (zavisi koji broj si ubacio)
-
quarterback
#45900 Re: BHTelecom All About
.
Last edited by quarterback on 23/06/2016 11:27, edited 1 time in total.